Hemoroizi (ghemoroi) in timpul sarcinii, tratarea si simptome

Hemoroizi  tratarea si simptomeHemoroizi – este o problemă sensibilă care nu vrei să spui cu voce tare! De aceia dumnevoastra răbdați in speranța unei vindecări miraculoase, anonim navigați nenumărate forumuri și citiți articole despre medicamente miraculoase, care va depăși această boală.

În același timp, nu ești singur, iar această boală nu este ceva rușinos. Potrivit statisticilor, aproximativ 80% din populația adultă a megapoliusului suferă de hemoroizi. Modul nostru de viață, uneori, ne costă foarte mult. Anume noi provocam organismul nostru cu „lucru sedentar,” produse alimentare neregulate și dăunătoare, necontrolarea pastilelor care le primim, alcool, etc. Un rol important joaca ereditatea. Din păcate, sarcina si nașterea sunt, de asemenea, crește foarte mult șansele noastre de a dobândi această boală.

Cu toate acestea, nu este fără speranță, caci de o perioada lunga in lupta cu hemoroizii, medicina a strâns un arsenal considerabil de medicamente pentru a trata aceasta boala.

Ce sunt hemoroizi

Hemoroizii – este o boala care apare ca rezultat al sângelui preaplin plexului venos (corpuri cavernoase), situat în zona de anus. Aceste vene extinse, modificate numite hemoroizi.

În funcție de cauzele apariției medicii-proctolog distinge hemoroizi primare și secundare. Hemoroizi primare apar ca urmare a stilului de viață necorespunzător și de alimentație, ereditate, si la sarcină și naștere.

Femeile gravide sunt adesea victime ale acestei boli în ​​a doua jumătate a sarcinii, iar acest lucru se datorează presiunii exercitate de uter extinsă hemoroidala plexul venos. Apariția de hemoroizi in perioada de după naștere ca urmare a încercărilor puternice și presiunea asupra vaselor de sânge ale capului fătului in timpul travaliului.

Hemoroizii secundari pot fi cauzați de ciroza hepatica, unele boli cardiovasculare severe, diferite procese neoplazice care încalcă fluxul de sânge in venele de la pelvis.

Simptomele de hemoroizi in timpul sarcinii

De obicei, hemoroizii se dezvolta treptat. Medicii au identificat un număr de etape ale bolii. Pentru prima etapă se caracteriziaza prin:

  1. manifestare de disconfort în regiunea anala;
  2. durere in eliberarea intestinului;
  3. sângerări minore;
  4. in timpul examinării se vad hemoroizii, inflamarea mucoasei rectale.

In a doua etapă se adaugă la simptomele de mai sus:

  1. mâncărime;
  2. descărcare de gestiune;
  3. glisarea durere în zona anala (poate da dureri in spate);
  4. pierderea hemoroizilor.

În a treia etapă, cresc durerile care sunt insotite de primul și al doilea, când apar hemoroizi necesita reducerea manuala.

A patra etapă este cea mai periculoasă și poate provoca complicații, cum ar fi tromboza, dureri severe în anus și hemoragie masivă.

În scopul de a stopa dezvoltarea bolii, o femeie însărcinata are nevoie pentru a avea grijă de sănătatea ei, și la primele semne de disconfort imediat de adresat la medic.

Cum de tratat hemoroizi in timpul sarcinii?

Prin tratarea hemoroizilor trebuie tratat individual, precum in multe va depinde de stadiul bolii și de manifestarea ei. La etapa inițială, atunci când o femeie, poate, chiar si nu bănuiește de dezvoltarea apariției hemoroizi la ea, puteți trata cu metode de profilaxie: normalizarea regulate a scaunului, modificarea dietei (concepute pentru a îmbunătăți scaunul), creșterea activității fizice (în cazul în care în mare parte petreceți timpul sedentar).

Noi nu trebuie să uităm, de asemenea, de igiena anusului: în timpul sarcinii aceasta cauză capătă o importanță deosebită, inclusiv de prevenire a proceselor inflamatorii din venele din zona anala.

În general, prevenirea hemoroizi ar trebui să fie abordata la fiecare femeie gravidă, atunci, cel mai probabil, nu va ajunge la tratament.

La etapa atunci când o femeie însărcinata simte deja semnele de hemoroizi, fara un tratament complet de medicamente terapeutice nu se va face. Tratament de hemoroizi in timpul sarcinii are loc în principal la nivel local, deoarece nu numai ca oferă un ajutor rapid de stare, dar este sigur pentru făt. Utilizați o combinație de unguente, creme, supozitoare rectale, care funcționează în mai multe direcții: au analgezic, anti-inflamator, vasoconstrictor, un efect laxativ.

Toate preparatele pentru tratamentul hemoroizilor in timpul sarcinii trebuie să selecteze și să numească un expert. Și chiar mai mult, fără asistență medicală nu se poate face într-un stadiu avansat al bolii, atunci când este necesar, repoziționați manual hemoroizi care se încadrează, și apoi – tratament chirurgical. Cu toate acestea, decizia privind momentul operațiunii este determinată individual, în funcție de severitatea bolii și posibile complicații. Astăzi, medicii au posibilitatea de a efectua așa-numita chirurgie mica sau fara vărsare de sânge:

  • scleroterapie – o introducere de hemoroizi speciali de sclerozanti, „lipesc” pereții hemoroizilor preparatelor;
  • alierea – nodului prins inel de latex special, cauzând respingerea, moartea nodului peste 7-10 zile;
  • fotocoagulare cu infraroșii și fotocoagulare cu laser (expunere cu laser sau la temperaturi ridicate pe hemoroid baza de 3 – 5 puncte la care are loc arderea, cauzele necrozii nodului și căderea lui în termen de 7-10 zile).

În cazul în care o femeie poate evita intervenții chirurgicale în timpul sarcinii, medicul poate decide să amâne operația după naștere.

In general, tratamentul hemoroizilor nu se limitează la perioada de sarcină. Dacă apare o problemă, apoi în timpul sarcinii medicii vor încerca să oprească dezvoltarea și ameliorarea simptomelor, iar după naștere va trebui să se ocupe de sănătate și supusa unui tratament complet de hemoroizi, așa cum ar trebui să fie. Cu toate acestea, nu de multe ori cu apariția nașterii copilului dispar de la sine, așa cum si au apărut.

Remedii populare pentru hemoroizi in timpul sarcinii

Medicina tradiționala oferă facilitățile sale pentru tratamentul hemoroizilor. Există rețete care sunt, în funcție de „practicieni”, și poate fi utilizat în timpul sarcinii. Mulți dintre ei au fost testate cu succes de către diverse femei în vârstă fertilă, dar alegerea de remedii populare pentru hemoroizi in timpul sarcinii ar trebui să fie luate în serios.

Noi vă oferim unele dintre rețete tradiționale de tratament de hemoroizi.

Pentru a lua interior:

• Înghițiți caței usturoi curățat (nu digera, ei vor ieși din anus și arde rănile).

• Se amestecă până când amestecul e omogen de 300 g prune uscate (afumate) le mărunțim prin masina de tocat, stafide si caise uscate, și 200 g de miere naturala. Luați câte o 1 lingura înainte de mese.

• 2 linguri de boabe de calin se toarnă 250 ml de apă, se aduce la fierbere și se fierbe timp de o jumătate de oră la foc mic. Apoi se adaugă apă la nivelul inițial, se aduce la fierbere și se îndepărtează de la căldură. Luați câte o 1 lingura înainte de mese.

• 1 lingura de frunze zdrobite de drupe (orice fruct cu sinbure in mijloc ex:caise, piersic, prune, măslin etc.) se toarnă 250 ml de apă clocotită, se fierbe la foc mic timp de 10 minute și se îndepărtează de la căldură. După răcire, se strecoară si se ia câte o 1 lingura de 4 ori pe zi.

• Suc proaspăt stors de fructe de rowan (ribina) ia 100 de grame de 3 ori pe zi cu apa rece. Dacă este necesar, poate fi îndulcit.

• 12 cartofi de mărimea unui ou de găină se spală bine și se usucă. Acoperă scaunul cu pelicula, se pune amestec de un cartof ras și despărțit fesele, si va așezați astfel încât cartofii, puteți potrivi perfect la zona afectată. După 15 minute, schimbați loțiunea pe una nouă. Întreaga sesiune durează timp de trei ore. Când se execută tratamentul hemoroizilor poate fi repetat nu mai devreme de o săptămână.

Bai:

• Facem o infuzie concentrata de coaja de ceapa si ia bai șezute timp de 5-8 zile. De asemenea puteți face, baia de decoct de mușețel sau o soluție de permanganat de potasiu (margantovca).

• Umeziți o bucată de tampon steril in ulei de cătină și se aplică la anus.

Lumânări:

• Inmuieti un tampon în suc proaspăt de rostopască și se introduce în rect de zi cu zi la culcare, prima de 30 de minute, apoi la 45, apoi se lasă pe 1 ora.

• Faceți din cartof cruzi „supozitor” și se introduce în anus, înainte de aceasta facem o clisma cu apa.

Încă o dată, dumneavoastră va concentrați atenția asupra faptului că sarcina – nu este timp pentru experimentare. Chiar și metodele tradiționale de tratament nu poate fi sigure, astfel încât ar trebui să fie de acord în prealabil cu medicul.

De exemplu, afina in timpul sarcinii provoacă tonul uterin iar baitile ar putea cauza infecție in vagin. Cauterizare de usturoi suna înfricoșător. Deci, aici este mai bine sa fiți vigilenți.

Profilactica hemoroizi in timpul sarcinii

Și totuși, ne întoarcem înapoi la punctul principal: nu ai nevoie de nici un tratament, dacă nu se admite dezvoltarea de hemoroizi.

Un punct foarte important în prevenirea și tratamentul hemoroizilor este de a scăpa de constipație si normalizarea funcției intestinale. Acest lucru este facilitat de o dieta care include fructe si legume (broccoli, porumb, morcovi, mere coapte, sfecla, conopida, cartofi, stafide, prune, caise uscate), miere și cereale (orz și ovăz). Exclude din dieta carnea grasa, produse lactate, bogate in calorii, rulade dulci, alcool, mâncăruri condimentate, picante, sărate, murate.

Următorul pas în profilactica bolii poate fi exercițiu terapeutic (exercițiu de dimineață), care ajută la îmbunătățirea funcției de colon și reducerea congestiei în venele de la pelvis. De asemenea, este recomandat de mai multe ori pe zi, timp de 10-15 minute să se întindă pe spate, cu șoldurile ridicate (de exemplu, pe o pernă mică).

Refuzați plimbările lungi și de la muncă în poziții în picioare sau așezați. Evitați hipotermie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu