Adenoidita Polipii Nazali — Tratament Naturist

Polipi nazali remediiConceptul vegetațiilor adenoide este cunoscut de mulți. Cineva știe doar din auzite, dar cineva sa întâlnit cu această problemă. Cel mai adesea aceasta problemă apare la copii. Vârsta cea mai periculoasă începe cu trei ani, și durează până la 10. Deși având această boala in copilărie, puțini care își amintesc acest lucru când e adult.

O boala începe să ia un interes, doar atunci când se confruntă cu ea mai târziu, de acum împreună cu copiii lor. Astăzi, orice părinte al unui copil tinde pentru a obține cele mai multe informații, ce sunt vegetațiile adenoide, și, în special, care sunt metodele de tratament. De aceia, este mai bine să știți despre această problemă dinainte pentru a face rost de cele mai eficiente medicamente pentru tratament.

Utilizarea de produse de medicina tradiționala este importantă mai ales pentru copiii mici, deoarece există principiul atât de relevant de a face nici un rău. Copiii, în special copiii mici sunt sensibile la medicamente, motiv pentru care mai mulți părinți folosesc medicamente tradiționale.

Mai mult, tratamentul de remedii populare adenoide s-au dovedit în mod repetat relevanța și eficacitatea acestuia. De ce este important de a începe tratamentul cu adenoide anume cu medicina tradiționala, în mare parte datorită moliciunii și blândeții la o astfel de abordare. Rețetele sunt testate de mai multe generații, pentru că există un timp destul de lung, atunci când nu existau medicamente pentru a trata boala.

Doar, nici unul dintre bunici nu au putut merge la medic pentru orice ocazie, dar si cu medicina de calificare era foarte dificil. Cu toate acestea, chiar dacă simplitatea de utilizare a remediilor populare, au fost foarte, foarte eficiente. Prin urmare, alegerea cea mai rațională este de a utiliza rețete deja testate de ani, și recomandările medicului.

În cele din urmă, nici o metodă de tratament nu este simplă și consumului de droguri este de obicei asociat cu remedii populare. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți eficiența tratamentului, dar, de asemenea, pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp posibil.

Remedii populare pentru polipi

  • Prima rețeta pe baza de rostopască (chelidonium).

Planta medicinală sa dovedit a fi eficace în lupta împotriva bolii, cum ar fi polipii nazali. Pentru pregătirea unei porții de medicament este nevoie de o linguriță de iarbă. Nu este fundamental va merge uscată planta sau proaspătă.

Rostopasca se fierbe într-un pahar de lapte, apoi se răcește și se filtrează. Apoi, compoziția este gata pentru utilizare. Se utilizează, după cum urmează: în fiecare nară picură câteva picături de amestecul rezultat. Procedura se repetă de cel puțin cinci ori pe zi. Înainte de a merge la culcare din bulion se face compres pe gât.

  • A doua rețetă se bazează pe rostopasca.

În acest caz, dacă utilizezi cu rostopască nu e nevoie nici diun bulion. Din planta cu flori stoarcem sucul. Cu toate acestea, nu-l utilizați în forma sa pură, concentrațiile ridicate de acizi naturali vor arde pur și simplu membranele mucoase. Sucul este diluat în apă pură sau fiarta. Compoziția pentru tratamentul adulților au fost elaborate pe baza proporției de 01:20, concentrația pentru copii este mai slabă – 1:60.

După ce soluția este picurată în nas. Tratamentul se poate repeta de două ori pe zi, dimineața și seara. E destul doar o picătură în fiecare nară. Tratamentul presupune o lună, dar pentru fiecare picurare pregătim un nou depozit, pentru că este mult mai eficient și nu dificil.

  • A treia rețetă se bazează pe rostopască.

Această proliferare a acestei plante medicinale este datorită eficacității sale ridicate în tratamentul adenoid. Rostopasca este luată în proporții egale cu sunătoare. Amestecul uscat rezultat este amestecat cu unt într-un raport de 1:4. Înainte de a utiliza, ea va necesita o combinație suplimentar cu cinci picături de suc de rostopasca, și bine se amestecă soluția gata. Aplicația este împărțită în mai multe etape. De două ori pe zi în nas și se face tanponaș și păstrați-le pentru cel puțin o jumătate de oră.

Dacă polipii nazali se extind puternic, ei devin un focar de adenovirusuri de reproducere. Dar deja formânduse mediul microbian se fixează ușor alți microbi și ciuperci. Prezența de polipi la copil sunt însoțite de congestie nazală și secreții abundente.

Pericolul bolii este răspândirea rapidă a bolii la corzile vocale și auditiv la copil. Acest lucru face destul de evident prin faptul că tratamentul adenoid este absolut necesar și corect a ține pe terapia complexă este cea mai eficientă. Și utilizarea de remedii populare în acest caz, va fi un excelent plus la medicina tradițională.

  • A patra rețetă în lupta împotriva vegetațiilor adenoide.

Este la fel de eficiente pentru combaterea și sfecla. Se folosește sucul de plante, iar cursul este calculat pentru 15-20 zile. Pregătirea sucului este posibil cu ajutorul unei răzători simple. Suficient pentru a freca planta, iar apoi stoarce sucul. Pentru medicament complet e nevoie de un pahar de suc. La aceasta se adaugă o lingură de miere, iar întregul amestec se amestecă bine. Medicamentul se picură în fiecare nară câte cinci picături.

În acest set de medicina tradițională nu se limitează numai cu ierburi. Deci, foarte eficient, populare, și cel mai important, este ușor de preparat sau clătiți sau picurați soluție din sare de mare. În același timp, soluția trebuie să nu fie extrem de concentrată, deoarece la copiii mici, aceasta poate provoca arsuri severe.

De obicei, o astfel de procedură este destul de neplăcut și pentru adulți, să nu mai vorbim de copil. La copii, această procedură poate duce la rezistența violentă, și tratament cu lacrimi nu a condus până la nici un bine. Este important pentru a susține concentrație optimă de soluție de sare, astfel încât să nu ardă mucoasa delicată a copilului.

  • Rețeta a cincea tratamentul de polip.

Baza de plante, în acest caz, este mușețelul, amestecat cu frunze de mesteacăn. De asemenea, să ia o lingură și frunze de eucalipt. Fiecare dintre plante este luată în cantitate de o lingură. Colectare este, de asemenea, luate în valoare de o lingură și se toarnă un pahar de apă clocotită.

După ce amestecul timp de o oră se insista. Soluția se picură în fiecare nară de trei ori pe zi, o singură dată doar trei picături.

Chinuinduvă să tratați copilul dumneavoastră, de polipi, mulți adulți începe să se întrebe de ce doar mici agață boala. Pricina e că se explică faptul că prin cale naturală proceselor fiziologice. Aproximativ la vârsta adolescentei polipii sunt semnificativ mai reduși în dimensiune, dar în tinerețe practic dispar. Pentru adulți este mai frecventa atrofie aproape completă a vegetațiilor adenoide.

  • Al șaselea tratament de polipi

În acest caz, se recomandă să recurgă la inhalarea de uleiuri esențiale. Cele mai eficiente sunt menta, chiparos și ienupăr. Puteți folosi un inhalator profesional sau pur și simplu inspirați ulei din flacon.

O altă modalitate ar fi aplicarea a câtorva picături de ulei pe un șervețel și locați pe nas. Inhalare trebuie să dureze cel puțin 3 sau 10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu