Cum sa scapi de o sarcina nedorita

Sarcina nedoritaÎn cazul în care in viața unei femei  sa întâmplat un eveniment important, și ea a rămas însărcinată, dar din anumite motive nu poate da naștere, atunci poate veni în ajutor medicina tradițională, cu avizul său universal.

O astfel de problemă cum ar fi sarcina nedorita, apărea la femei în orice timp, și in popor cunoscutele metode de rezolvare, transmise din generație în generație. Deci, multe femei din ziua de astăzi se interesează cum sa scape de sarcina cu remedii populare?

Explicarea conceptelor științifice, sarcina — este procesul de dezvoltare fetale a ovulului fertilizat. Sarcina începe cu fertilizare, în cazul în care sperma se unește cu ovulul in trompa uterina. Apoi, ovulul continua drumul săptămânal la uter prin tuburi, și după scufundarea în uter începe numărarea zilelor și săptămânilor de viață ale embrionului.

Cum de a întrerupe sarcina folosind rețete populare?

Dacă v-ați decis la întreruperea sarcinii, atunci ar trebui întreprins imediat. Mai bine, desigur, pentru a vedea un medic, ci de a organiza o serie de manipulări la domiciliu tot este real. Cu toate acestea, acest lucru trebuie făcut foarte atent pentru a nu dăuna organismului. În acest articol, vă vom spune cum să scapi cu ajutorul remediilor populare de sarcina in condiții de casă.

 1. Cum sa scapi de sarcina cu remedii populare? Remediu popular puternic pentru întreruperea sarcinii — utilizarea plantei năsturel. Clătiți-l sub apă apoi prelucrato cu apă clocotită, si dato prin mașina de tocat carne. Tifonul îl puneti în mai multe straturi, apoi pune terciul pe ia și stoarce sucul. Diluați apoi sucul cu apă la un raport de unu la doi. Amestecul se fierbe timp de 2 minute. Luați de 3 ori pe zi câte 1 lingura.
 2. Un alt remediu popular – gentian de trei culori. De la această plantă luoati rădăcini. Umple-le cu apă într-un raport de 1:10. Se incubează 25 minute într-o baie de apă. Insista 2 ore, și bea în fiecare zi câte o treime din ceașca, de trei ori.
 3. Cum sa scapi de sarcina cu remedii populare? Folosește Dianthus Superbus. O linguriță incompletă cu semințe de alor turnați cu apă clocotită și așteptați timp de două ore. De trei ori pe zi, bea infuzia câte două linguri pentru a scăpa de această problemă.
 4. Garoafa de câmp va ajuta, de asemenea, sa scapi de o sarcină nedorită. Pentru a face acest lucru, toacă 1 lingură de plante și se toarnă un pahar de apa clocotita. Insista o oră, apoi să ia, de preferință înainte de mese (3 ori pe zi) câte 1 lingura.
 5. Uite inca o alt rețetă populară pentru o sarcini neplanificata. O jumătate de cana de frunze de dracilă se toarnă o jumătate de pahar de vodca sau alcool (spirt). Mai departe infuzia să stea două săptămâni într-un loc cald. Ca urmare, ar trebui să aveți un lichid de culoare galben închis, cu un gust acru. Se iau 25 picături de trei ori pe zi.

Multe femei tinere cad în deznădejde atunci când află despre sarcina la un așa moment nepotrivit. Cineva inca nu a absolvit, alții — absolut nu sunt pregătit pentru viață. Cu toate acestea pe toate le chinuie una și aceeași întrebare: cum de a întrerupe o sarcină nedorită.

Metode de la bunicile noastre sunt destul de periculoase, ele pot costa viața mamei și a copilului. Există mai multe tehnici medicale moderne care permit pentru a afla cum puteți scăpa de sarcină.

Primul lucru pentru a lua o decizie independenta cu privire la avort — nimeni nu poate face acest lucru  pentru tine. Trebuie să ne amintim întotdeauna că pentru a scăpa de o sarcină nedorită este destul de simplu, dar sa uiți despre aceasta e mult mai greu.

Contraindicații pentru a scăpa de sarcină

Există o serie de contraindicații la avort, care includ următoarele:

 • Boli ale sângelui;
 • Hemofilie;
 • Anemia;
 • Infecție acută;
 • Umflarea organelor genitale;
 • Boli inflamatorii.

Contraindicații pentru avort medicamentat

 • Sarcină ectopică;
 • Alergie;
 • Boli ale organelor genitale;
 • Inflamație a tractului digestiv;
 • Boală pulmonară;
 • Tulburări hormonale;
 • Boli ale sistemului cardiovascular;
 • Insuficiență renală;
 • Vârsta;
 • Utilizarea de medicamente hormonale.

Cum sa scapi cu remedii populare de sarcina: Rețete

 1. Într-un pahar cu apa fiarta fierbe un pachet de frunze de dafin. Supa rezultată la prima etapa a sarcinii ar trebui să bea, și apoi e nevoie ca frunzele, sa le înfășurați în tifon și se introduce în vagin. A doua zi, ar trebui să apară avortul.
 2. Trebuie neîntrerupt să bea bulion de pătrunjel pentru sarcina nedorita. Acest lucru trebuie făcut, atâta timp pina când se va întâmpla avort.
 3. In lapte toarnă câteva picături de iod și bea. Temperatura corpului începe să crească, iar embrionul va muri.
 4. Un alt mod de la o sarcina nedorita este o vizită la moașa, care, cu ajutorul unui ac de tricotat străpunge uterului, care rezultă în sângerare excesivă, si embrionul va ieși.

Trebuie remarcat faptul că metodele populare de a scăpa de sarcini nedorite, e destul de periculos. Deci, dacă totuși tei hotărât să scapi de sarcina, este mai bine să apeleze la o agenție specializată.

Ginditiva bine înainte de a face acest pas.

Ссылка на основную публикацию