Urcior – Tratamente Naturiste

Orjeletul remediiUlciorul – este inflamație acuta purulenta a foliculului genelor sau o glanda sebacee aproape de marginea genelor. Există mai multe cauze ale acestei boli. Principala și cea mai comună dintre ele – este , răceala ochilor ca urmare a unui curent sau de vânt puternic sau hipotermie.

Nu de puține ori orjeletul apare ca urmare a deficitului de vitamină, tulburări metabolice, anemie, imunitate scăzuta. Pentru a evita această problemă neplăcută trebuie să ne amintim, de asemenea, normele de procedurile de igienă. Nu se poate șterge ochii cu un șervețel sau un prosop murdar pentru nu a transporta infecție.

Ivinduse ulciorul nu poate fi ascuns nici cu o cosmetică. În plus, procesul de dezvoltare și eliberare de puroi este foarte dureros. In faza acuta, apar dureri de cap, crește temperatura corpului. Puteți încerca să scăpați de boala la stadiu incipient sau pentru a accelera coacerea de ulcior și excreție de puroi. Cu acesta vă va ajuta diferite metode naționale.

Tratamentul de ulcior remedii populare

Rețeta 1

Oamenii care se confruntă cu provocarea de ulcior des, simt deodată stângăcie si durere ușoara in jurul ochilor, care este primul semn al apariției sale. Când apar aceste simptome se recomandă să se aplice imediat pe ochi un șervețel umed înmuiat în apă caldă simplă.

Dar mai bine șervețelul îmbibat – o soluție ușoară de acid boric (un sfert de lingurița la o jumătate de pahar de apa fierbinte), sau un decoct de mușețel (1/2 lingurița de flori de mușețel la 200 ml de apă clocotită, se lasă să se infuze sub capac înainte de aplicare o filtrăm). E necesar să ștergi pentru profilaxie și al doilea ochi, deoarece infecția poate trece și la el.

Rețeta 2

La etapa inițială va ajuta sa scapi de orjelet vă va ajuta simplul verde briliant (zilionca). Dacă apare un disconfort e necesar pentru a cauteriza pleoapa cu verde briliant în zona afectată cu un tampon de bumbac, având grijă ca medicamentul să nu pătrundă în mucoasa ochiului.

În acest caz, e posibil furnicături. Dar nu trebuie să vă faceți griji că în dimineața următoare va fi plioapa verde. Ochiul, afectat cu ulcior pare mult mai inestetic și verde strălucitor dispare după câteva ore.

Rețeta 3

Bine sa reclamat pe el în tratamentul de ulcior sucul de aloe. Dar pentru aceasta este necesar să se utilizeze planta care nu este mai mică de 3 ani. Sucul are mai multe proprietatea de vindecare. O bucată de plante trebui să fie tăiată, se spală și se pune în frigider pentru câteva ore. Apoi, stoarce sucul, se diluează cu apă la un raport de 1:3 și ungem pleoapa afectată. Frunza mărunțită de aloe se poate turna, de asemenea, apă clocotită și lăsați-l să se opărească (nastoiască).

Rețetă 4

Pentru ameliorarea simptomelor de orjelet și pentru a preveni răspândirea infecției ambii ochi se spală cu ceai puternic sau decoct de sunătoare.

Rețeta 5

De demult cunoscută pentru tratamentul ulciorului cu ou fiert. Pentru a face acest lucru, fierbeți un ou obișnuit de găină timp de 7-10 minute, apoi se scoate gălbenușul și albușul fierbinte se aplică la ochiul inflamat. Ținem așa, atâta timp cât proteina nu este complet răcită. Puteți încălzi ochiul și cu oul fiert fierbinte necurtat, nu permiteți arsuri, că pielea la pleoape este foarte fină. Oul poate fi încălzit de mai multe ori.

Rețeta 6

Ungeți pleoapa care doare cu o felie de usturoi curățat. Aceasta ar trebui să se facă cel puțin de 3 ori pe zi.

Rețeta 7

Ajuta sa scăpați de simptomele neplăcute și diverse loțiuni si comprese, de exemplu, iaurt sau supa de semințe de linum.

Rețeta 8

Semințe de linum pot fi, de asemenea încălzite, înfășurați într-o pânză și se aplică pe ochiul afectat. Astfel de încălzire va contribui la recuperarea și eliminarea simptomelor dureroase rapid.

Rețeta 9

Cataplasmă pentru ochi se fac din pâine. Pentru a prepara 100 g miez de pâine amestecat cu 200ml de lapte și se ține la foc mic timp de 10-15 minute. Apoi aceasta se amestecă cu 1 linguriță frunze de pătlagina zdrobite, învelite în tifon și se aplică pe plioapa pacientului.

Rețeta 10

Pe vremuri se credea că pacientul poate fi ajutat, dacă de câteva ori va trece peste ochi dea lungul si în jos scotând verigheta de pe deget.

Rețeta 11

De asemenea, mulți cred că, dacă timp de 1-2 minute să se uite la soare printr-o sticlă întunecată, arătând-o ca pe un telescop, puteți momental scăpa de ulcior.

Rețeta 12

Pleoapa bolnavă se unge cu lichidul aburit de la geamuri. Este pur și simplu aplicate cu mâinile curate pe leziune.

Rețeta 13

Există o credință care va ajuta sa scăpați de ulciorul fir roșu de lână. Acesta trebuie să fie legat la încheietura mâinii cu o singură mână, care este opusul de ulcior. Nu se știe pe ce bază dar aceasta metoda funcționează, mulți îl folosesc pentru a scapă de boala.

Rețeta 14

Surprinzător, dar ajută și o bucată de sulf, înfășurată în pânză de lână. Se agață pe gât la nivelul pieptului – acolo unde de obicei purtăm crucea de biserică.

Rețeta 15

Înăuntru pentru tratamentul de orjelet sunt sfătuiți să ia flori uscate de vetrice, 4-5 bucăți de cel puțin cinci ori pe zi. Servind cu apă fiartă. Cei care au încercat această rețetă, promit că ajută scăpa de ulcior chiar în a doua zi.

Dacă nu ați reușit să scăpați de ulcior și sa evitați puroiul, în nici un caz nu încercați să stoarceți puroiul. Puteți face doar așa, dezvoltarea ulciorului sa treacă rapid si fără durere folosind metodele de mai sus de tratament de remedii populare a ulciorului. Stoarcerea puroiului poate duce la infecții si consecințe periculoase, până la meningita.

Tratamentul de ulcior remedii populare, de obicei, dă rezultate pozitive, chiar și în ciuda faptului că unele metode par la prima vedere nu suficient de credibil și eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu