Cum Sa Scapi De Herpes

Herpes la buzeHerpes pe buze, sau ceea ce noi numim răceală a pielii feței de demult e cunoscut omenirii. Herpesul este un virus simplu care trăiește în corpul uman, care uneori se face simțită sub forma de bule mici de precipitare răspândite cel mai mult în colțuri ale gurii sau pe buze, și, uneori, în alte zone ale pielii faciale.

Prin urmare, putem spune că virusul herpes, nimic special groaznic după sine nu aduce, cel mai neplăcut în această boală este considerat doar că înfățișarea feței va fi urâtă pătată de herpes, care poate vindeca pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, medicii în ultima vreme susțin că herpes pe buze – este o boală virală care poate provoca tot felul de complicații cu imunitate slăbită.

Pe această bază, este necesar pentru a trata herpesul, cu toate că de multe ori ne întristează faptul de „urâțenie”, pe față, in special pe tinerii care sunt sensibile cu privire la aspectul lor și mereu dornici să placă ​​sexului opus. Și, în general, ce fel de om nu-i pasa de aspectul lor, nu cred că oricare dintre noi vrea să aibă pe față aceste educație urâtă.

Tratamentul herpesului cu remedii populare

Desigur, există destul de multe moduri bune și eficiente de a ajuta rapid pentru a scăpa de răni bule inestetice pe fata, dar ne uităm la cele mai populare remedii populare pentru herpes pe buze.

Cerumen(ceara de urechi) pentru herpes.

Cerumen servește pentru a lubrifia și curăță canalele auditive, dar ea sa stabilit, de asemenea, ca un mijloc eficient de a scăpa de herpes pe buze.

Pentru aceasta luăm un bețișor de bumbac special (tampon) este necesar pentru a obține ceara din urechi (secreție galben-maronie), și unge -l pe buza inflamată. Această metodă este eficientă mai ales atunci când apar primele semne ale bolii herpes prima roșeață, mâncărime sau zgârierea mica și arderea pe buza.

Foarte util pentru a fi utilizat cerumen împreună cu sucul plantei de cameră calanchoe care trebuie stors din frunze și de asemenea, aplicate periodic la veziculele de herpes.

Cum o persoană devine infectat de un virus herpes obișnuit? Faptul că această boala apare de obicei in copilărie. Deoarece herpes este în organism este de aproape 80 la suta de oameni, virusul este de obicei transmise de la mama la copil, de exemplu, strănut sau tuse și sărut.

Anume așa se transmite nouă practice în copilărie așa numita răceală, care este în corpul nostru de-a lungul anilor. Deoarece herpes labial nu determina complicații grave pentru majoritatea oamenilor, nimeni nu a încercat de a trata serios, iar în cazul în care a scăpat de boala neplăcută, atunci in condițiile de viață simple, risc extrem de-a îmbolnăvi din nou.

Tratamentul herpesului cu usturoi.

Un mod destul de eficient pentru combaterea herpesului este usturoiul, care trebuie să fie bine zdrobit și puse într-un tifon curat. Astfel, este necesar să se facă un tampon improvizat după care trebuie puțin apăsat pentru a face suc ​​de usturoi și se aplică pe zona afectată. Dar se poate face și așa tăiem o felie de usturoi in jumătate si frecați herpesul inflamat.

Neapărat țineți minte că apariția veziculei erupției (infecție), herpes pe buze, el devine destul de contagios si poate transmite cu ușurință virusul la o altă persoană, mai ales cu imunitate slabă. În general virusul herpes, exacerbate de SARS, și ea poate să apară chiar și la o persoană sănătoasă, de exemplu, în contact apropiat cu persoana infectată. Infectat cu herpes poate fi, de asemenea, periculos nu numai pentru oamenii din jurul lui, dar ar putea răspândi cu ușurință virusul în alte părți ale pielii, la mâini.

Probabil că mulți în viața lor niciodată nau observat că a naibii boală apare în momentul ne potrivit de exemplu, la o întâlnire importantă, sau o petrecere. Prin urmare, cunoștințe despre cum să scapi cu remedii populare de herpes pe buze, este extrem de util.

Metode tradiționale de herpes.

O metodă destul de neplăcută, dar suficient de eficace: neapărat în ceai negru cald proaspăt preparat se pune lingurița și bine se încălzește, după care se aplică pe zona afectată. Această procedură ar trebui să se facă mai multe ori pe zi.

Desigur, pentru tratarea rapidă a herpesului pe buze se poate utiliza și agenți farmaceutici, mai ales că astăzi este varietate suficient de mare („Acyclovir”, „Vektavir”, „Zovirax”), dar mai avem încă să continuăm să ia în considerare modul în care să scapi rapid de leziuni herpetice pe buze anume cu remedii populare. Dar nu este întotdeauna la îndemână medicamentele necesare dar vizita cea mai apropiată la farmacie pentru un motiv oarecare e imposibil.

Tinctura de propolis.

Bulele inflamate se pot arde cu mijloace improvizate. De exemplu, propolisul infuzat în compoziție alcoolică bine usucă pielea si nu dă inflamării să se răspândească. De asemenea proprietăți de dezinfectare ale acestui medicament promovează vindecarea rapida a herpesului.

Merită de amintit că, după fiecare ardere locul prelucrat e necesar să fie lubrifiat cu o crema grasă hrănitoare pentru a evita iritarea neplăcut și severe ale pielii.

Soluții terapeutice pentru herpes.

Să scapi de leziuni herpetice pe buze poți cu infuzii de plante (sunătoare, gălbenele, mușețel) sau cu o saramură puternică trebuie de lubrifia zonele afectate.

Anti – inflamator și dezinfectant au aspirina sau paracetamol solubile – aceasta se aplică la bulele infectate cu un tampon de bumbac înmuiat în soluție. Cauteriza și erupții bine ard uleiurile esențiale – rozmarin, eucalipt și ceai de copac.

Tratament cu ulei herpes brad.

Foarte bine sa recomandat remediu popular pentru tratarea herpesului nu numai pe buze, dar, de asemenea, herpes genital – brad ulei. Cu el ar trebui să fie uns zonele bolnave la fiecare pereche de ore. Dar merită de luat în vedere că pot apărea arsuri, dar nu pentru mult timp. Încă destul de efectiv se poate arde bulele herpes cu tinctură de propolis.

Erupții de herpes pe buze, în cele mai multe cazuri există pe imunitate scăzută, de aceea este recomandat să se mențină corpul în acest moment. Pentru a face acest lucru, să ia preparate multivitamine și îmbogăți alimentele alimentației care conțin seleniu, zinc si vitamine din complexul B, toate aceste substanțe ajută la vindecarea rapidă a oricăror răni.

În cele din urmă țineți minte, că nu este foarte important care metodă o să alegeți de tratament pentru herpes naturiste ori medicale. Principalul lucru pe care ar trebui să știe că herpes este necesar pentru a trata și de îngrijire trebuie să fie luate pentru a nu infecta alte persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu