Informatii utile pentru bolnavi, remedii populare, sarcina, si dezvoltarea copiilor.

Cum sa scapi de paduchii

Cum sa scapi de paduchii de capDupă vorbele mai multor oameni, păduchii – asta sunt condițiile de trai defavorizate, antisanitariala, se poate in si in zilele noastre numai în cele mai rare cazuri. Rețineți că acest punct de vedere este incorectă, deoarece păduchii pot săi anine si persoane destul de bogate și ordonate.

Păduchii — paraziți care sug sânge de om, este hrana pentru ei. Deoarece păduchi poate să prindă rădăcini în fiecare dintre noi. Sunt câteva perechi de păduchi, printre care trei specii pot sa paraziteze pe corpul uman. La ei se adăuga: capul, după cap si la locul intim.

Pe baza numelui, puteți ghici că păduchele se găsește pe locurile pubiană si scalpului uman; pubian, in frunte, păduchi pubieni poate să prindă rădăcini în alte părți ale parului, mai ales în văile sub brațe, sprâncene.

Epidemia păduchilor se simt complet confortabil în haina unei persoană, de contact de scurtă durată limitată cu corpul uman atunci când este infectat haina cu păduchi.

Infectarea în masă a persoanelor cu păduchi s-au întâmplat în timp de război, foamete, atunci când oamenii nu au avut niciodată ocazia de a monitoriza salubritate. Timp de mulți ani, se determina diferite remedii populare de scăpare de păduchi, multe dintre care sunt remarcați schimbări radicale.

De exemplu, în scopul de a scăpa de păduchi, oamenii de multe ori pur si simplu taie tot parul de pe corp, prelucrate locurile diferite produse corozive (chimice). Cele mai răspândite metode populare a fost kerosena. Dar remedii populare pentru a scăpa de paraziți nu se limitează la aceasta.

Fie că este posibil cum să scapi de păduchi în condiții casnice? Da, este posibil. Într-un «silent» cazuri când este unde de a face rost pentru a cumpăra unguentul, puteți în întregime si de tot scăpa de păduchi cu metode populare cele mai blânde.

Remedii populare pentru păduchi

Mijloace pe baza de plante

Exista remedii populare stabilite de scutire pe baza de plante pentru păduchi. Destul de bun în acest sens, rădăcina de spanz, pe baza cărora poți face ceaiuri de plante și unguente. Opriți alegerea dumneavoastră la cele mai accesibil din metodele de mai jos.

Pentru a pregăti unguentul ar trebui să fie luate în aceeași proporție, rădăcina de spanz si frunze de rozmarin, amestec cu untura de porc într-un raport de 1:2. Foarte bine diminueze până la o stare brută sub formă de pulbere fină.

Un alt unguent: Ia cinci grame de rădăcina de spanz și semințe de anason și se amestecă cu douăzeci și cinci de grame de unt topit. Din timp toate crude e necesar bine de măcinat pentru formarea praf mărunt. Apoi se amesteca cu ulei, de asemenea, foarte atent.

Din rădăcina de spanz se poate prepara un decoct: la un litru de apă fierbinte e necesar de lua zece grame de rădăcina de spanz. Se fierbe timp de treizeci de minute. Preparat prin metoda descrisă mai sus unguentul trebuie aplicat pe noapte pe cap sau zona pubiană afectat de păduchi. Bulionul înainte de culcare pentru a absorbi zonele păroase afectate de paraziți.

În general, există un număr mare de medicamente sub formă de unguente și alte lucruri, care sunt destul de eficiente și învinge eficient problema. Pentru toate că, există un număr foarte mare de oameni care pentru orice motiv, preferă utilizarea de remedii populare, inclusiv pentru eliberarea de păduchi, în cazul în care dintr-o dată este necesar.

Nu vom argumenta că unul sau alt mod de mântuire din această problemă pentru un motiv oarecare nu este bun sau util. Onorarea punctelor de vedere și preferințele fiecărui individ, descrie câteva perechi de rețete pentru tratament.

Oțet și kerosena

Merita atenție, următoarele sunt la fel de ușoare si radicale in remedii populare de eliberare de păduchi, care pot fi folosite într-o situație complet fără speranță sau au o lipsă de ameliorare.

Pentru bărbați și copii mici, desigur, poate fi mântuirea eliminarea absolută a părului acoperire pe cap, dar femeilor la așa metoda puține care pot so facă. Pentru ele este metoda personala au — colorare a părului. Potrivit experților, peroxid de hidrogen, care face parte din vopsea poate combate complet păduchi într-o perioadă scurtă de timp.

Bine ucide paraziții oțetul și kerosena, dar aceste instrumente nu se poate lupta efficient cu ouăle păduchilor. De asemenea, acestea pot fi afișate pe starea dezastruoasă a parului si a scalpului. La fel de clasic și foarte dăunătoare pentru păr reprezintă săpunul de gudron (un praf), care conține o cantitate mare de alcalii ucide insectele. In afara de utilizarea metodelor e necesare pentru a pieptăna păduchi din păr cu o metoda mecanica, folosind o perie de par gros sau pieptene cu dinții deși.

Metode din ierburi LarKspur

Ne întoarcem la metodele naționale de eliberare de paraziți folosind remedii din plante. Bun pentru a utiliza în acest sens, iarba Larkspur: trebuie să luam in cantitate de zece grame, se toarnă un pahar de apa clocotita si se adăuga cinci grame de acid citric (chislota de lamiie). Mai departe amestecăm și se lasă să se infuzeze timp de șase ore. Componenta data îndeplinește prelucrarea zonelor afectate timp de zece zile.

Minta ca un remediu

Alungam păduchii cu ajutorul mentă. E necesar de luat două linguri de menta și un pahar de suc de rodie (granata). Se amestecă toate împreună, se stabilește pe aragaz și se fierbe timp de zece minute. După aceia se petrece frecarea în zona afectată.

Cum sa scapi de păduchi de dulap

Aparte ar trebui să vorbim despre această formă de păduchi, ca Dulapuri, care trăiesc în obiecte, rochii . Acest articol de îmbrăcăminte ar trebui fiert cu atenție, sau cu abur. După aceasta se pun într-un loc unde vine lumina directă a soarelui și vânt. Este recomandat să păstrați hainele, astfel încât nu mai puțin de șapte zile, după care lucrurile sunt bine călcate, acordând o atenție aproape de locurile unde există cusături și falduri.

Ca in orice infecție, paraziți, tratamentul lor ar trebui să fie efectuată nu numai la persoane infectate de păduchi, dar, de asemenea, membri ai familiei sale. Ai nevoie de a examina cu atenție întregul corp, în special partea de par, pentru prezența insectelor sau urmele lor. Ar fi bine in defectarea păduchilor și de a trata mijloacele oamenilor, fără a ieși din casă, astfel încât să nu devină o sursă de infectare a altor persoane.