Cum afli daca esti insarcinata

Medicina modernă are un arsenal suficient de mare de instrumente pentru a determina dacă femeia este ânsarcinată sau nu. Majoritatea dintre ele au încredere aproximativ 100 %. În acest caz, femeia poate pune cu ușurință un diagnostic pe cont propriu, cumpărând la cea mai aproape farmacie una din arsenalul imens de teste rapide.

Testele sunt prezentate în cea mai mare diversitate în ceea ce privește prețul, cum și pentru producători. Precizia este destul de mare, dar o garanție precisă și de încredere deplin nici nu merge vorba. Pentru a spune că o femeie este însărcinata sigur sau absolut nu se apucă nimeni. Rezultatele cele mai precise le poate oferi un echipament modern de calitate. Cu toate acestea, capacitatea de a aplica la clinica și a obține un rezultat de încredere nu este întotdeauna cazul.

Cum afli daca esti insarcinata

Dar nu uitați despre experiența uriașă acumulată pe parcursul multor ani în medicina tradițională. Pentru că metodele tradiționale de determinare a sarcinii nu își pierd relevanța lor astăzi, deoarece sa nu fie chinuit de îndoieli și de presupuneri, cel mai bine de a cunoaște practic totul dintr-o dată și sigur.

Anume datorită utilizării unor astfel de mijloace femeile aflau că se așteaptă adăugarea de familie. Experiența acumulată nu numai zeci de ani, și chiar mii, astfel încât acesta funcționează sau nu funcționează, nui nevoie de a vorbi.

Desigur, acum nu ne putem aminti toate metodele și rețetele, o parte din ele totuși au fost pierdute dea lungul anilor, sau dacă acestea sunt amintite doar de reprezentanții cei mai experimentați în medicina tradiționala. Cu toate acestea, unele dintre ele sau păstrat până în prezent, de aceia de ele este foarte simplu se poate folosi. În orice caz, ar trebui nu atât de ușor să uităm despre experiența generațiilor. Există atât de multe cazuri când o femeie este foarte important sa știi totul sigur.

Deci, este evident motivul pentru care strămoșii noștri nu au avut propriul arsenal enorm de cunoștințe și inovații tehnologice care există astăzi. Cu toate acestea, lor în ajutor le venea remediile medicinii tradiționale, și totul era foarte bine. Deci, încă în ultimul secol bunicile noastre destul de corect determinau, ele sunt sau nu gravide.

6 metode de a depista sarcina

Мetoda №1

Cel mai revelatoare de a determina dacă este sau nu o femeie însărcinata este urina. În general, această metodă este utilizată în testele de sarcina. Și in vremurile din înainte urina a fost cea mai informativă metodă pentru a determina sarcina unei femei.

În condiții casnice se făcea astfel: se ea o foaie albă de hârtie curată și se ungea cu urina, după care se scurge o picătura de iod. În cazul că ești însărcinată foaia se transforma în culoarea violet, dacă nu devine albastru închis. Aveți posibilitatea să urmăriți după culoarea urinei imediat după ce femeia sa trezit. Dacă culoarea este foarte concentrată — galben închis, atunci probabilitatea este aproape sută la sută. În plus, acesta poate fi utilizat pentru observare și urina în cursul serii.

Metoda №2

A doua metodă populară de determinarea sarcinii se bazează tot pe utilizarea de urină și iod. În acest caz, urina se strânge într-un păhărel, și apoi într- un borcan se picură o picătură de iod. După care rămâne să urmăriți după comportamentul de iod. În cazul în care o femeie este însărcinata, iodul rămâne la suprafață, altfel se împrăștie. Metoda este foarte simplă și accesibilă pentru fiecare femeie.

Metoda №3

Pulsul femeii, de asemenea, poate spune că ea este gravidă sau nu. Pentru aceasta femeia are nevoie sa se întindă ușor pe spate și să atingă locul de pe abdomen, care corespunde la 7,9 centimetri de la ombilic (buric). Pentru femeile gravide, în acest loc se caracterizează prin trepidant (puls). Metoda nu este cu siguranță o sută la sută, dar este foarte importantă, în combinație cu alte metode. La urma urmei, doar arată că înăuntrul femeii sa născut o noua viață.

Metoda №4

Trebuie remarcat faptul că fiecare dintre metodele descrise în sine nu poate fi suficient informativ, dar analiza lor cuprinzătoare și compararea a trage cu precizie atenție la pictura tabloului, femeii este mai ușor să presupună ea ce o aștepta.

Puteți utiliza o altă metodă, la prima vedere , ar putea părea ridicol, dar, de asemenea, funcționează. Utilizarea sa se ​​bazează pe credințele vechi, această metodă a venit din antichitate. Ar trebui să am încredere în el sau nu, o chestiune privată, dar nu uitați că va fi util.

Deci, femeia ea inelul de căsătorie si un fir de par de al ei. Inelul se atârnă de firul de păr și se îndreaptă deasupra burtei, sau puteți preda mâna stângă. Dacă inelul variază de la o parte în alta, sau se rotește cercuri, femeia este însărcinata cu siguranță, iar dacă inelul nu se mișcă-atunci nu sunteți însărcinată.

Mulți spune că această metodă se bazează pe biocurent unic la om și interacțiunea lui cu biofield sale, cineva sugerează că inelul va începe să se roteasca, alții presupun și ca rezultat al tremurării mici ai mâinii. În orice caz, de a crede sau nu a crede femeia decide pentru sine, deși este întotdeauna interesant de a verifica adevărul practicii străvechi.

Metoda №5

Deși modificări ale stării sunt printre cele mai vechi metode de a arăta starea la o femeie gravidă. Vă reamintim, că vorbim despre lipsa menstruației, grețuri matinale și senzație de vomă, schimbarea poftei de mâncare, iritabilitate și oboseală indica aproape sigur o schimbare în starea femeii. Anume prezenta de simptome fizice femeii îi este întotdeauna cel mai ușor mod de a urmări singură.

Metoda №6

Este o metodă de determinare a sarcinii presupune graficul punctual si permanent sa ai grijă de sănătatea fizică. Puteți observa că femeile le folosesc și în timpul nostru. Încă pregătinduse să devină mamă, femeile au început să se măsoare temperatura corpului, și conta în orice zi a ciclului ce fel de schimbări.

Apoi, pe baza rezultatelor se formează un program. Cu toate acestea , metoda este prea plictisitoare și nu toate femeile sunt gata atât de atent să se comporte la viitoarea sarcină. Cele mai multe prefera o metode mai simple și rapide ale medicinii moderne.

În general, conținutul de informații de metode ale oamenilor de determinare a sarcinii poate fi ne insuficientă. Prin urmare, este mai bine să nu se utilizeze orice metodă specifică, dar în complex. Și, în caz de suspiciune gravă a unei sarcini să discutați cu medicul dumneavoastră . Acest lucru va fi util în orice caz.

În primul rând, femeia nu se va mai face griji cu privire la ceea ce se întâmplă cu ea. Și în cazul sarcinii va putea face decizia corectă în timpul cel mai scurt. După toate, atunci când vine vorba de o sarcină nedorită, ar trebui să ia măsuri cât mai curând posibil.

Dar amintițivă că copii sunt fericirea și sensul vieții.

Vă doresc o sarcină ușoară!

Ссылка на основную публикацию