Cum sa faci Sotul sa se Indragosteasca de Tine

Chiar și în cele mai puternice familii, există uneori circumstanțe dificile care pot duce la o ruptură. Poate fi dificil să recâștigi pasiunea și dragostea soțului tău după ce a trecut timpul și sentimentele s-au răcit. Pot exista multe motive pentru acest lucru, fericirea conjugală este un fenomen fragil. Chiar și cei mai eminenți teoreticieni găsesc adesea dificultăți în a da un răspuns clar la întrebarea „Cum sa faci Sotul sa se Indragosteasca din nou de Tine?” Deoarece răspunsul poate depinde de diferiți parametri.

În primul rând, este important să înțelegem de ce a existat o discordie maritală, în ce moment totul a mers prost. Atunci merită să alegeți strategia potrivită pentru a rezolva problema. În multe privințe, găsirea unui răspuns pe cont propriu este un pas important pe care nu toată lumea este capabilă să îl facă. Uneori, este de datoria unui expert să te ajute, să-ți ghideze gândurile în direcția corectă, să te ajute să ieși din situație cât mai inofensiv posibil.

Cum sa faci Sotul sa se Indragosteasca din nou de Tine

Înainte de a te îndrăgosti din nou de soțul tău, gândește-te la tine și calmează-te. Poate că răspunsul se află în atitudinea ta față de soțul tău, în starea ta emoțională. Fără armonie în suflet nu te poți împăca nici măcar cu el însuși. Uită-te la viața ta, la trecutul tău. Privește-ți mai atent soțul/soția, poate că în acțiunile sale vei vedea soluția la această problemă dificilă.

Semne când soțul nu mai iubește, pasiunea a dispărut

La început, s-ar putea să nu fie clar de ce a existat o înstrăinare între voi. Până de curând, totul a fost bine, ați trăit suflet la suflet, ați petrecut timpul liber împreună, ați coordonat soluționarea problemelor de familie. Dar acum soțul său a devenit rece cu tine și nu este clar care este motivul acestei schimbări.

Înainte de a vă întoarce dragostea și respectul soțului, merită să înțelegeți ce semne din comportamentul bărbaților să indice acest lucru:

 1. Indiferența, care se manifestă printr-o lipsă de interes față de viața soției sale, față de interesele, preocupările și problemele ei. S-ar putea să nu-și amintească de ziua ta de naștere sau de prima aniversare, să nu-ți arate afecțiune sau să nu fie cald cu tine. El este agresiv și poate fi chiar nepoliticos.
 2. Simțiți că el/ea a devenit puțin mai puțin afectuos/ă, nu vă îmbrățișează sau nu vă sărută. Simți că a devenit un străin, că nu-i pasă de tine și că ignoră tot ceea ce se întâmplă. În acest sens, întrebarea „cum să recuperezi atenția soțului tău” s-ar putea să nu găsească un răspuns în cele din urmă, dacă procesul este prea neglijat, iar relația este stricată pentru totdeauna.
 3. Nu manifestă dorința de a îndeplini îndatoririle conjugale, nu arată inițiativă în casă, este distras în mod constant de interesele sale: se uită la televizor, joacă jocuri, bea. În acest caz, soția poate avea gânduri de genul „nu vreau să recâștig iubirea soțului meu”, se poate simți înstrăinată și nu dorește să facă nimic în acest sens.

Principalul indicator al înstrăinării este întotdeauna inacțiunea din partea partenerului, lipsa de dorință de a comunica cu tine, de a arăta intimitate. Când un bărbat este plin de dragoste, ochii i se aprind de dorință, își arată atenția față de partenera sa, caută să o ia în brațe, să o sărute, să vorbească cu ea. Acest lucru nu se întâmplă deloc sau foarte rar în momentele de răcire. Este dificil să trăiești cu indiferență totală, nu este o garanție a unei căsnicii fericite. Acesta este motivul pentru care multe femei pot începe să se întrebe „Ce să facă?”, „De ce se întâmplă acest lucru?

Motive pentru care soțul a devenit rece

Relațiile nu se prăbușesc într-o clipă. Adesea există o serie de situații care duc la o slăbire a sentimentelor înainte de cel mai important eveniment trist. Deteriorarea relației poate avea loc încet, întinzându-se pe mai mult de un an, iar ruptura are loc atunci când devine imposibil de tolerat.

Pentru a înțelege, cum să returnați sentimentele soțului la soția sa, trebuie să identificați motivele pentru care se deteriorează:

 • Așteptări nerezonabile. Fiecare persoană își vede în mod diferit viitoarea familie și așteaptă anumite lucruri de la partenerul său. Fie că este vorba de un acord tacit sau de ceva asupra căruia ați convenit în prealabil, lucrurile pot decurge destul de diferit de ceea ce vă așteptați. Bărbatul nu participă la treburile gospodărești, lăsându-le exclusiv în seama soției, soția nu vrea să-i împărtășească hobby-urile, iar visele voastre de viitor diferă în anumite privințe. Valorile familiale ale partenerilor pot fi diferite încă de la început sau se pot schimba pe parcursul relației. În timp, va trebui să încercați să recâștigați fosta dragoste a soțului dumneavoastră.
 • Deficit de atenție. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când se naște un copil sau când munca soțului sau a soției le ocupă prea mult timp. De asemenea, hobby-urile care nu sunt împărtășite între parteneri, dar care necesită mult timp, atenție și energie, pot afecta situația. În cazul copilului, vă raliați grijii și iubirii comune pentru copil, iar șansa de a restabili sentimentele este considerabilă, dar în alte situații, poate exista o ruptură deja în stadiul de pasiune.
 • O a treia persoană în plus. Din cauza nemulțumirii în căsnicie, partenerul poate începe să caute fericirea pe lângă, iar acest lucru nu se aplică doar bărbaților. Și doamnele au tendința de a fi dezamăgite în relații, de a căuta o ieșire în altă parte și apoi își pun întrebarea „Cum să îndreptați lucrurile, cum să vă recâștigați pasiunea pentru soțul dvs.?”. Dar în 80% din timp, un rival, nu un rival, se află la orizont. Recriminările reciproce, nemulțumirea față de viața de zi cu zi, lipsa unei intimități stabile – toate acestea îl pot descuraja pe un bărbat să creadă în sfințenia căsătoriei și îl pot face să privească în direcția unei case mai calde și a unei îmbrățișări mai fierbinți.

Cum să-ți recâștigi dragostea soțului tău

Analizează-te

Înainte de a vă reîntâlni cu soțul/soția dumneavoastră, uitați-vă bine la dumneavoastră, examinați-vă comportamentul și decideți dacă faceți ceea ce trebuie.

Analizați cu atenție în special următoarele puncte:

 1. Care este fundamentul vieții tale, ai interese, hobby-uri, pasiuni? Nu ești prea concentrat pe partea domestică a căsătoriei, pe familia în sine? Vă dați frâu liber emoțiilor și hobby-urilor?
 2. Ai încredere în partenerul tău pentru a organiza vacanțele familiei și alte aspecte ale vieții tale? Cât de des vă faceți planuri pentru viața de familie de unul singur, fără implicarea partenerului dumneavoastră? Dacă ai gânduri că soțul tău nu va putea face față, poate că nu ai încredere în el sau în ea și în competența lui sau a ei, va fi mai greu să recâștigi încrederea și dragostea soțului tău în această situație.
 3. Gândește-te la modul în care vorbești cu soțul tău. Folosești înclinația imperativă în relația cu el, ai obiceiul de a da ordine tot timpul? S-ar putea să îl tratați ca pe un copil, să îl controlați și să nu luați în serios încercările partenerului dvs. de a face lucrurile în felul lui.
 4. Gândește-te la respectarea soțului tău. Cât de importantă este opinia lui pentru dumneavoastră? Crezi că poți recâștiga dragostea soțului tău dacă tu însăți nu poți avea încredere în el sau nu-i poți arăta afecțiune?
 5. Gândește-te la milă și încearcă acest sentiment în relația ta. Se potrivește? Poate că nutrești sentimente de milă exclusiv maternă față de soțul tău, ceea ce poate umili un bărbat și distruge romantismul și pasiunea.
 6. Încrederea este cel mai important lucru. De aceea, acest punct este evidențiat ultimul. Analizează cât de capabil ești de a avea încredere în partenerul tău? Asta va răspunde la întrebarea: „Ce ar trebui să fac: să-mi recuperez soțul sau să găsesc o nouă dragoste?

Sentimentele soțului

Se crede în mod obișnuit că bărbații nu suferă din cauza problemelor personale. Acest lucru este fundamental neadevărat. Nu le vedem sentimentele, pentru că în societatea noastră bărbaților nu li se permite să-și exprime sentimentele. Dar ceea ce se întâmplă în sufletele lor este adesea mult mai puternic și mai global decât manifestările exterioare de lacrimi și plâns. Și deja un bărbat se poate întreba, cum să recâștigi sentimentele soției tale.

Cercetătorii au descoperit că bărbații pot suferi mai mult decât femeile din cauza problemelor din viața personală. Fără să o arate în mod public, reacționează mai acut la începutul unei relații sau la destrămarea acesteia. Izbucnirile emoționale pozitive le pot îmbunătăți sănătatea, dar sentimentele negative o pot înrăutăți.

Principala cauză a suferinței bărbaților este lipsa de încredere. Femeile acceptă mai ușor despărțirile pentru că au cu cine să vorbească despre ce s-a întâmplat, cui să se plângă, cine să le sfătuiască. De obicei, bărbații se destăinuie doar partenerei și mamei lor, uneori unui prieten apropiat, ceea ce le limitează capacitatea de a vorbi și de a primi sfaturi și sprijin.

Bărbații suportă mai ușor ruptura, dar experiența mult mai profundă din cauza scandalurilor constante. Atunci când decid să se despartă ușor, ei nu realizează la început că au avut o legătură emoțională puternică cu partenerul lor. Abia după apogeul despărțirii încep să simtă un sentiment de gol care nu exista înainte. Bărbații care nu conștientizează seriozitatea nevoilor lor emoționale ajung să fie dependenți de relația lor.

Cum să recuperezi dragostea soțului

Acest parametru și incapacitatea de a-și arăta în mod deschis emoțiile în public, de a plânge și de a fi rănit reprezintă o lovitură serioasă pentru sănătatea psihologică a bărbaților. Uneori, un sentiment rănit al stimei de sine joacă și el un rol, ceea ce are, de asemenea, un impact negativ. Ca o consecință – resentimentele nespuse se transformă în furie și agresivitate, în cazuri grave – în depresie, atacuri de panică. Poate fi foarte dificil să te întorci într-o relație în această etapă.

Așteptări nerezonabile

Chiar și bărbații care nu sunt capabili să vorbească și să-și arate deschis partea lor emoțională nu vor renunța adesea la cea mai importantă conversație. Dacă ați început să observați o răcire a sentimentelor dintre voi, ceea ce trebuie să faceți este să discutați în liniște cu partenerul dumneavoastră despre ceea ce s-a întâmplat. În acest caz, puteți încerca în continuare să vă întoarceți la fostele sentimente ale soțului/soției și să salvați flacăra stinsă a iubirii.

Puncte de discuție:

 • Comportamentul celuilalt, lucrurile care nu vă plac. De exemplu, nu vă plac întoarcerile târzii acasă, contactele frecvente cu prietenii la băuturi alcoolice, achizițiile mari pe care nu le-ați discutat împreună înainte de a le cumpăra. Acest punct este bidirecțional, ceea ce înseamnă că poate fi îndreptat și către soția dumneavoastră.
 • Acțiuni care, dintr-un motiv sau altul, nu vă plac foarte mult, dar de dragul soțului/soției sunteți dispus(ă) să le suportați, eventual cu un compromis din partea partenerului. De exemplu, dacă soțul tău vrea să iasă să bea o dată pe săptămână cu prietenii, oferă-i o altă zi în care să prezinte libertatea deja tu, să stea cu copiii. Quid pro quo pentru ca nimeni să nu fie jignit. În acest fel, puteți încerca să recâștigați sentimentele de odinioară ale soțului/soției dumneavoastră.
 • Situații care nu se regăsesc în relația voastră, dar pe care ați dori să le adăugați pentru a întări legătura emoțională. De exemplu, introduceți niște ritualuri comune, tradiții care vă unesc – o zi specială din săptămână pe care o petreceți împreună, un hobby comun, vizionarea de filme împreună. Acest lucru ar trebui să vă apropie mai mult, să vă dea ocazia să vorbiți și să fiți singuri.

Cum să scapi de resentimentele acumulate

Resentimentul aduce rău, deoarece nu numai că distruge relațiile, dar poate să te roadă pe dinăuntru și să-ți întunece viața. Te pot roade ani de zile din interior, te pot face să suferi, iar în cazuri rare, pot provoca chiar boli psihice. Scapă imediat de resentimente, fără să te gândești la ele sau să încerci să abordezi subiectul ulterior.

Pentru a reflecta nemulțumirile de la tine însuți, trebuie să te echipezi cu o bucată de hârtie și un pix. Scrieți toate experiențele care au legătură într-un fel sau altul cu soțul/soția dumneavoastră. Încercați să vă amintiți chiar și cele mai mici nemulțumiri. Apoi citiți lista rezultată de mai multe ori, încercând să vă amintiți emoțiile care au apărut în situațiile descrise. Multe dintre aceste supărări pur și simplu nu provoacă emoții, pentru că au trecut de mult, „termenul lor de valabilitate” s-a încheiat. Ei pot șterge în siguranță și uita, ca o pacoste enervantă, astfel încât să nu interfereze cu întoarcerea interesului soțului ei.

Elementele rămase ar trebui să vă parcurgă din nou ochii și să analizați cât de importante ar fi dacă, de exemplu, chiar acum ați afla că s-a întâmplat ceva tragic cu partenerul dvs. de viață. Relevanța multor nemulțumiri va fi redusă la zero în comparație cu teama de a vă pierde persoana iubită și, prin urmare, nu mai are rost să le retrăiți la nesfârșit.

Blotând toate frustrările din viața lor, vă puteți gândi calm la ceea ce sa întâmplat și înțelegeți cum să returnați sentimentele răcoroase ale soțului la soția sa. Scăpând de povară, veți scăpa de probleme și de false suferințe și veți fi deschis către un viitor luminos și fericit.

Cum să reaprindem pasiunea

Cum să reaprindeți pasiunea

Stingerea emoțiilor într-o relație se întâmplă adesea în timp. Este posibil ca soții să nu fie deosebit de distanți unul față de celălalt, dar obișnuința și ocupația din viața de zi cu zi afectează atracția dintre parteneri. Acest lucru este deosebit de evident în familiile cu copii sau în acele relații în care uniunea este legată de finanțe comune, de o afacere sau de o afacere de familie. Aici, atmosfera din casă este mai degrabă de afaceri decât intimă. Poate că nu există înșelăciune, dar există o răcire evidentă a atracției.

Într-o astfel de situație, fiecare cuplu căsătorit dorește să întoarcă sentimentele soțului ei. Iubirea s-a dus, dar există încă respect unul pentru celălalt. Nu vreți să pierdeți ceva valoros care a ținut împreună uniunea cândva pasională.

Corectați situația printr-o singură cale – să reînviați din nou dragostea în relația voastră. Gândiți-vă la o perioadă în care erați fericiți, nu vă puteați lua ochii unul de la celălalt, erați atrași de partenerul vostru.

Analizează cum erai în acel moment, cum arătai, cum te comportai. Țineți minte machiajul și coafura pe care le-ați purtat, hainele pe care le-ați purtat, parfumul pe care l-ați preferat. Recreând imaginea de care soțul tău a fost cândva îndrăgostit, vei înțelege cum să readuci tandrețea soțului tău, pasiunea de a-i reaprinde inima. Dacă recuperezi cel puțin o parte din aceste mici lucruri, vei reuși să-l faci pe partenerul tău să se îndrăgostească din nou de tine.

Obiceiul afectează și partea intimă a vieții. Rutina și stabilitatea te fac să te simți încrezător, dar îți îndepărtează și focul care aprinde interesul. Încercați să vă surprindeți partenerul de viață. De exemplu, reacționând la ceea ce face într-un mod neobișnuit.

Nu-ți place că merge la pescuit și îi spui mereu deschis despre asta, dar de data aceasta nu ai scos niciun cuvânt și chiar l-ai ajutat să strângă echipamentul. Nu-i împărtășește pasiunea pentru fotbal, dar a cumpărat pe neașteptate bilete la meci. Surprinde-ți soțul sau soția și el sau ea te va privi cu totul altfel, amintindu-și de vechea lui pasiune și de sentimentele calde pentru tine.

Lucrul pe tine însuți

Este posibil să îl faci pe soțul tău să fie interesat de tine schimbându-te pe tine însăți? Orice este posibil, așa că ar trebui să credeți întotdeauna într-un rezultat pozitiv. Principalul lucru – cu responsabilitatea de a aborda problema și de a înțelege ce anume trebuie să se schimbe în ei înșiși, astfel încât a existat o schimbare în viața sa personală.

Ce trebuie să analizezi și, dacă este posibil, să schimbi la tine:

 1. Renunță la toată negativitatea pe care o ai față de partenerul tău, uită de pretențiile pe care i le ai față de el și de agresivitatea și resentimentele asociate cu despărțirea. În acest fel, veți face loc pentru sentimente bune și luminoase. Fără negativism – va fi loc pentru o bună comunicare cu soțul/soția ta, fără conflicte.
 2. Umpleți spațiul gol cu bunătate și iubire, cu emoții plăcute. Dacă începi să împărtășești sentimente bune cu partenerul tău, acesta va învăța să te iubească și el. Dacă un om a făcut ceva greșit, se simte vinovat. Dar construirea unei relații pe baza resentimentelor este greșită, ca urmare a faptului că partenerul tău poate trezi aversiune față de el însuși și față de tine, respingerea relației și lipsa de dorință de a continua. În astfel de circumstanțe, soțul nu va dori să rămână, va merge acolo unde nu are disconfort și unde este primit cu bunătate și brațele deschise.
 3. Încercați să comunicați cu ușurință cu partenerul dvs. de viață. Acest lucru va necesita revenirea la o stare de intimitate emoțională bazată pe timpul petrecut împreună, pe care soțul dvs. nu a avut-o încă cu noua femeie, dacă există una. Amintiți-vă cum a început relația voastră, ce aveați în comun. Acesta este genul de legătură pe care poți încerca să o păstrezi cu fostul tău soț și să afli dacă poți recâștiga dragostea soțului tău.
 4. Uitați-vă la modul în care vă îmbrăcați și vă comportați acasă. Să fie din cauza halatelor uzate și a pantalonilor elastici, a mănunchiului nearticulat de pe cap? Pentru a păstra interesul unui bărbat, o doamnă trebuie să arate frumoasă și seducătoare chiar și acasă, fără haine murdare și aspect neîngrijit. Văzând că soția se străduiește, soțul va încerca, la rândul său, să îi ofere și mai multă dragoste și interes.
 5. Fă-ți partenerul un pic gelos. Lasă-l să înțeleagă că nu ești un obiect pe care l-a cucerit odată și că nu pleci nicăieri. Sunteți un bun real pentru care trebuie să luptăm tot timpul. Dacă un bărbat este obișnuit să creadă că soția sa nu poate pleca nicăieri de lângă el, încetează să-și mai aprecieze și să-și arate sentimentele, încetând să și le arate deschis și la maxim.
 6. Sugerați că alți bărbați vă fac complimente, încearcă să vă cunoască, se holbează la dumneavoastră. Lasă-l pe partenerul tău să simtă că nu este singurul care îți poate vedea și aprecia frumusețea și inteligența.
 7. Lăsați toate cunoștințele, colegii, rudele și prietenii să creeze o atmosferă pozitivă în jurul bărbatului infidel, arătându-i că trebuie să decidă singur, fără judecata nimănui sau privirile oblice din exterior.

Cum să recâștigi intimitatea

Trucuri ca sa iti imbunatatesti viata sexuala

La începutul oricărei relații, atracția dintre parteneri este incredibil de puternică, face ca sângele să îți clocotească în vene și să vezi lumea din jurul tău altfel. Pe măsură ce trece timpul, dorința începe să scadă, pasiunea face loc obișnuinței, iar tandrețea de odinioară se estompează.

Sexul de calitate face parte dintr-o viață de familie fericită, dar ani mai târziu devine o datorie mai degrabă decât o distracție plăcută. Răcirea afecțiunii poate fi manifestată atât de către femeie, cât și de către bărbat. Dar femeia este cea care ar trebui să încerce să reînvie fosta scânteie din relație.

Există câteva sfaturi care te pot ajuta să recuperezi dorința partenerului tău:

 • Recapătă-ți intimitatea, chiar dacă pe moment nu ți se pare potrivită. Încercați să vă reaprindeți sexualitatea și pasiunea pentru soțul/soția dvs. și înlăturați blocajele care v-au împiedicat să experimentați tot timpul.
 • Fii dispus să experimentezi în viața ta intimă. Toată lumea se plictisește mai devreme sau mai târziu de sexul ocazional, încearcă să adaugi un pic de condiment relației tale în pat. Poți da dovadă de imaginație în ceea ce privește lenjeria sau înfățișarea și poți oferi ceva nou în însăși manifestarea iubirii, poți încerca un nou tip de mângâiere.
 • De asemenea, poți să-i oferi partenerului tău ceva neobișnuit, întreabă-l ce ar vrea să încerce, ce fantezii are în legătură cu asta.

Pe baza punctelor anterioare, ar trebui să trageți o concluzie cu privire la aspectul și comportamentul dvs. și să încercați să readuceți pasiunea în relație. Gândește-te la înfățișarea ta, încearcă să-i acorzi bărbatului tău atenție și grijă măcar din când în când și construiește-ți treptat intimitatea.

Ridicați-vă stima de sine

E greu să iubești un om când el nu se iubește pe el însuși. Și punându-ți întrebarea „Cum sa faci Sotul sa se Indragosteasca din nou de Tine?”, nu înțelegi cum este posibil, pentru că nu simți același lucru pentru tine. Și este foarte important să creați un mediu favorabil pentru partenerul dvs. în familie și să primiți un răspuns pozitiv din partea acestuia.

Pentru a face acest lucru cât mai mult posibil, concentrați-vă pe voi înșivă, pentru că nu este neapărat că după toate eforturile voastre se va întoarce a doua jumătate. Iar tu vei rămâne cu tine. Și trebuie să te iubești și să te respecți.

Ridicându-ți stima de sine, privindu-te dintr-o altă parte, îi permiți astfel bărbatului tău să te vadă altfel, schimbată, mai bună. După ce vă schimbați modul în care vă simțiți în legătură cu dumneavoastră, s-ar putea să priviți altfel despărțirea și neînțelegerile cu soțul/soția dumneavoastră. Iar acest lucru este la fel de important în restabilirea sau crearea unei noi legături familiale puternice.

Este dificil să te schimbi; va trebui să depășești unele dintre regulile și obiceiurile care ți-au creat personalitatea. Dar dacă așteptați o schimbare în viața personală, este imposibil să nu vă schimbați pe voi înșivă.

Renunță la resentimentele față de soțul tău

Nu continuați să vă vedeți ca pe o victimă. Acest lucru va avea un efect negativ în primul rând asupra dumneavoastră, iar soțul/soția dumneavoastră s-ar putea să nici nu observe acest lucru. Permițându-ți și permițându-le celorlalți să te compătimească, iei din personalitatea ta posibilitatea de a schimba ceva, de a lupta. Jucând rolul de victimă, vă împiedicați pe voi înșivă.

Iubirea victimei nu poate fi satisfăcătoare. Un bărbat puternic nu va putea să simtă astfel de emoții în toată amploarea lor. Sentimentele obișnuite față de victime sunt mila sau antipatia, ura. Cu siguranță nu aveți nevoie de astfel de emoții.

Cum să recâștigi iubirea soțului tău

Dacă nu puteți ieși singur din rolul de jignit, iar acest lucru este uneori foarte dificil, puteți cere ajutorul unui specialist. Poate că pentru a vă întoarce soțul/soția înapoi în familie nu va ajuta, dar cu siguranță vă va deschide ochii la ei înșiși și va împinge pentru a-și îmbunătăți propria viață. Și aceasta este cheia unui viitor fericit.

Păstrați legătura

Apropie-te de partenerul tău de viață. Invitați-l la o întâlnire, creați un cadru romantic acasă, dacă sunteți încă căsătoriți. Dacă relația s-a rupt cu mult timp în urmă, îl poți invita pur și simplu în oraș, dar creează o vibrație pozitivă în timpul acesteia, flirtează puțin cu fostul tău iubit, adaugă o atmosferă de romantism.

Întoarceți toată atenția soțului/soției în acea seară către dumneavoastră. Nu atingeți subiecte legate de familie, de gospodărie, nu vorbiți despre problemele cotidiene. Lăsați data va fi impregnată de romantism, sentimente blânde. Gândiți-vă din timp la subiectele de conversație, alegeți subiecte care vor fi interesante pentru partenerul dumneavoastră.

Deveniți dezirabilă seara, atrageți atenția bărbaților asupra dumneavoastră. Puteți să vă împărtășiți sentimentele cu partenerul dumneavoastră, indiferent de modul în care acesta reacționează la ele. De asemenea, uneori este util să vorbești deschis. S-ar putea să-i apară un sentiment de reticență, iar tu te vei simți din nou completă și nu va mai fi nevoie să repeți sau să cauți alte căi.

În concluzie

Găsește un echilibru în independența ta. O femeie prea independentă va înstrăina un bărbat puternic. Dacă ai nevoie de puterea și încrederea lui, fii pentru el uneori slabă, lasă-l să-și arate bărbăția, să te cucerească din nou și să te încheie în îmbrățișarea puternică a iubirii.

Principalul lucru este – să crezi în tine, într-un rezultat pozitiv, să nu intri în panică și să găsești armonia în sufletul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu