Reguli de somn sănătos

Reguli pentru un somn odihnitorPentru ca să te simți bine pe tot parcursul zilei, să arați bine și să fie într-o stare de spirit bun, aveți nevoie pentru a dormi suficient. Dar în zilele noastre, mulți oameni nu pot dormi, începe să se așeze pe pastile de dormit și pierd ocazia de a se bucura de somnul natural.

Pentru ca somnul dumneavoastră să vă aducă doar plăcere, trebuie să faci regulile de bază de somn bun, care sunt foarte simple și nu necesită prea mult efort.

Regula somnului sunt în primul rând în conformitate cu regimul somnului.

Pentru ca somnul să devină prietenul tău, dar nu un dușman, aveți nevoie pentru a vă trezi în fiecare zi, la același timp, chiar dacă vrei să mai stai în pat și să ia un pui de somn. Merită să țineți minte că un somn bun nu poate dura prea mult timp, așa că mai bine să nu aveți suficient de somn, decât să te ridici câteva ore mai târziu, deoarece acest lucru va afecta doar sănătatea ta.

Anume trezirea fixă va face, astfel încât să numai scăpa de toate problemele cu somnul, dar, de asemenea, să învețe cum să-și planifice toate lucrările sale pentru a doua zi.

Regulile de bază de somn bun sunt, de asemenea, capacitatea de a vă relaxa și adormi. Ar trebui să mergeți la culcare numai atunci când vie foarte somn, și a apărut somnolența. Dacă te-ai dus la culcare, și nui somn nici într-un singur ochi, puteți citi doar o carte sau te uiți la TV, dar alege ceva liniștit și nu militant sau un film de groaza, care excita numai sistemul nervos.

Ar trebui să fie evitat cu orice preț dormitul în timpul zilei. Dacă nu se primește atunci aranja un „timp de liniște”, și să încerci să mergi la culcare la ora 14:00 sau 15:00 și dormi nu mai mult de o oră. De asemenea, aranjațivă locul pentru de a dormi – acesta este cel mai bine în cazul în care acesta este un dormitor separat – și nu încadrați munca în pat, de exemplu, nu ia un laptop in pat.

Mai multe reguli de somn bun ar trebui să includă exerciții la ora 11:00 și 17:00, deoarece acest lucru va permite timp să se pregătească pentru a dormi pentru 5-6 ore.

Înainte de a merge la culcare este, de asemenea, util să te plimbi pe stradă, dar într-un ritm liniștit, fără exercițiu, care trebuie să fie finalizate în termen de 5-6 ore înainte de culcare, în caz contrar, organismul va fi excitat, și va avea nevoie de mai mult timp să se relaxeze.

Înainte de a merge la culcare este, de asemenea, util pentru a ventila dormitorul, deoarece oxigenul este, de asemenea perfect calmează.

Efect negativ asupra somnului funcționează și fumatul, așa cum se restructurează metabolismul pentru mai rău.

Alcoolul de asemenea, are un impact negativ asupra somnului, ceea ce face superficial și intermitent. Deoarece consumul de alcool înainte de a merge la culcare, deranjează funcțiile corpului, o durere de cap, depresie și slăbiciune.

Unii oameni reușesc chiar să adoarmă după ce beau cafea, dar cei mai mulți oameni sunt prea entuziasmați de la cofeina, de aceia nu ar trebui să bea cafea cu cel puțin 6 ore înainte de culcare.

Unii recomanda sa mănânci alimente la șapte seara, în timp ce alții cred că produsele alimentare ușoare va fi un sedativ excelent. Dar nu mănâncă prea mult pe timp de noapte, ca în acest caz, greutate în stomac va încurca să adormi.

Restricție de munca pe noapte la calculator și filme de noapte, de asemenea, afectează somnul bun.

Dacă vorbim despre hipnotice, adoptarea acesteia este posibilă numai în cazul în care medicul prescrie și vei fi sub controlul lui. Nu uitați că orice droguri afecta negativ organismul.

Regula somnului bun implică selectarea de o saltea și perne potrivită, care va oferi nu numai un somn bun adecvat, dar, de asemenea, dar vei îngriji de coloana vertebrale, articulații si oase.

Dacă aveți probleme cu somnul, puteți folosi aromomasla ierburi relaxante, naturale. Minunat de relaxare baie calda înainte de a merge la culcare cu ulei de trandafir, lavanda sau isop (lavandă).

Important asigura relaxare completă și liniște, și apoi somnul singur va veni la tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu