Mușchi sănătoși ai corpului tău

Mușchi sănătoșiMajoritatea oamenilor nu se pun această întrebare. Cu toate acestea, cercetătorii americani cred că sănătatea musculară este o parte importantă a stării generale de sănătate, în special la vârstnici.

Masei musculare nu joacă un rol important, deoarece depinde în mare măsură de factorii genetici. Mult mai important este de a oferi mușchilor greutatea necesară. Fără o astfel de greutate musculara se atrofiază cu vârsta. Prin urmare, persoanele în vârstă au adesea dificultăți de mers, și crește pericolul de a cădea.

Conform cercetătorilor, aceste probleme pot fi evitate în mare măsură, pentru că chiar și oamenii bătrâni pot crește puterea musculara prin exerciții simple.

Mușchii sănătoși ai corpului tău sunt determinate de doi indicatori: rezistenta si forța. Pentru a menține rezistența e nevoie de a face exerciții care produc fluxul de sânge către mușchi, de exemplu mersul pe jos sau a alerga. Pentru forța musculara este nevoie pentru a ridica greutăți în timp ce încărca în primul rând, așa – numitele „mușchii anti-gravitație”, adică, mușchii picioarelor și spinării.

Cercetătorii recomanda celor care doresc să crească forța musculara, de a se angaja cu severitatea de trei ori pe săptămână și, în același timp, o dată pe săptămână pentru a practica cu greutatea mari, care vă permit să faci exerciții de 3-5 ori maxim.

Multe femei care se antrenează cu greutatea, folosesc greutate prea puțin pentru că le este frică să crească mușchi. Aceste temeri nefondate, deoarece pentru o masa musculara mare e nevoie de un nivel ridicat de testosteron, hormonul, care femeile nu au.

Exercițiile cu greutăți sunt utile, chiar dacă nu există nici o creștere a masei musculare. Unii cardiologi practica cu severitatea de la 12 ani . Acum, el are 60, dar pentru toată viața nu a avut mușchii mari, cel mai probabil cu cauze genetice. Cu toate acestea, el continuă antrenamente cu greutăți.

„Cred că unii oameni trec prin mușchii, adică, la ei este în regulă cu mintea și inima, dar atât de puțin forța musculara, ei nu pot sta pe picioare, dacă se va impedica, și dacă va cădea în cazul în care, nu pot să se ridice.”

El nu vrea să fie unul dintre acei oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu