De ce Insala Femeile

De la o vârstă fragedă, ați știut că nu este bine să înșeli. Că adulterul este o trădare, o înșelăciune, un cuțit în spate. Ați observat cu tristețe că opinia publică este foarte tolerantă față de infidelitatea bărbaților și ați ascultat argumente triste că toți bărbații sunt la fel și că toți își înșală soțiile.

În sinea ta te-ai pregătit chiar și pentru faptul că în viața ta poate apărea o astfel de poveste, când bărbatul iubit comite adulter cu o altă femeie. Dar nu și-a putut imagina că în rolul de trișor va fi. Că ai distruge relația anterioară cu soțul tău, înșelându-l cu un alt bărbat.

De ce Insala Femeile

Așa cum am menționat mai sus, „Înșelarea = Trădare”. Atât un bărbat, cât și o femeie pot trăda. Dar înșelăciunea feminină este mult mai criticată și condamnată în societate decât cea masculină. Deși, înșelatul în sine este mai dificil pentru o femeie. Dacă a decis să o facă, înseamnă că motivele ei sunt cu adevărat serioase și nu doar o dorință de a-și satisface pofta. Haideți să aflăm de ce înșală femeile, cum să recunoaștem înșelăciunea și care sunt consecințele.

Psihologia înșelăciunii feminine

Se spune că o femeie înșeală cu inima, iar un bărbat înșeală cu trupul. Și aceasta este principala diferență între înșelăciunea masculină și cea feminină. Bărbaților le pasă mai mult de contactul fiziologic, în timp ce femeilor le pasă mai mult de legătura emoțională. Înșeală pentru că este îndrăgostită de altcineva. Ea simte tandrețe, afecțiune, simpatie pentru iubitul ei.

Apropo, o altă diferență importantă între infidelitatea masculină și cea feminină rezultă din acest aspect. Aceasta constă în alegerea partenerului. Dacă pentru un bărbat este suficient să aibă un iubit care să arate bine și să fie bine îngrijit, atunci o femeie este mai atentă în alegerea unui potențial iubit. Acesta trebuie să fie un demn reprezentant al sexului masculin, înzestrat cu acele calități care cel mai probabil îi lipsesc partenerului ei.

Deși femeile o fac mai rar, ele au aventuri și o fac pe la spatele bărbaților. Cu toate acestea, atunci când o femeie înșală, o face, de obicei pentru intimitate emoțională, în timp ce un bărbat o face pentru plăcere fizică.

Femeile s-au schimbat în ultimii ani, e adevărat. Dar ei sunt încă investiți emoțional în relațiile lor. Ei vor să se simtă necesari, doriți și irezistibili.

Consecințele înșelării femeilor sunt, de obicei, mai grave. Bărbații își înșală soțiile, dar nu părăsesc familia. Acolo, totul este deja aranjat. Iar soțiile sunt adesea dispuse să-și ierte soții care le înșală. Iar dacă o femeie căsătorită legal îl înșeală, soțul ei nu este de obicei capabil să accepte acest lucru, cu atât mai puțin să ierte. În plus, o femeie care a decis să facă un astfel de pas este posibil să fi luat decizia de a întrerupe relațiile cu soțul ei cu mult timp în urmă.

Dar tristul adevăr este că adulterul este mult mai frecvent decât se crede în mod obișnuit, iar statisticile privind adulterul feminin nu sunt cu mult în urma numărului de curvăsării masculine.

Potrivit unui studiu din anul 2015, 74% dintre bărbații și 68% dintre femeile intervievate au recunoscut că infidelitatea ar fi avut loc în relația lor maritală dacă ar fi avut încredere că partenerul lor nu ar fi aflat niciodată despre ea și ar fi putut ieși curați din apele tulburi ale infidelității.

Cauzele înșelăciunii femeilor

Se crede că toate femeile se încadrează în 2 categorii:

 • cei buni și credincioși;
 • rele și plimbăreț.

De cele mai multe ori, societatea le disprețuiește pe doamnele care au decis să „merga la stânga „, dar există situații în care un astfel de comportament poate fi justificat. Viața te surprinde uneori, iar înșelatul unei femei nu mai este criticat aspru, ci salutat și chiar aplaudat. De la alte femei, bineînțeles, pentru că bărbații nu ar aproba niciodată un astfel de act.

Cauzele înșelăciunii femeilor
Chiar dacă ei înșiși se „odihnesc” în mod regulat pe lângă, prietenele lor chiar dacă sunt doamne căsătorite, tot se vor bate cu pumnul în piept și vor striga că orice femeie care înșeală este ultima cățea. Dar știm că există situații în care fidelitatea față de soțul tău nu este un semn major de virtute. Deci, ce poate duce o femeie în această situație în care uită de jurămintele de fidelitate și își înșeală soțul cu un alt bărbat?

Goliciune emoțională

Simpla prezență fizică a soțului alături de ea nu este o condiție suficientă pentru ca ea să primească întreaga gamă de emoții de care are nevoie. Un astfel de bărbat, după un timp, va începe să pară în ochii majorității femeilor nu important și iubit, ci pur și simplu o povară pentru viață.

Este foarte important ca cuplurile să își comunice în mod regulat nevoile și așteptările, deoarece acestea tind să se schimbe în timp.

În loc să facă presupuneri sau să spere că soțul știe să citească gândurile unei femei, este foarte important ca soția să inițieze o conversație calmă și sinceră despre nevoile emoționale care nu sunt abordate în timp util de către bărbat.

Cele mai multe femei înșală sau atribuie înșelăciunea lor faptului că nevoile lor emoționale fie nu sunt satisfăcute, fie sunt percepute de partenerul lor ca fiind nedemne de atenție. Ca urmare, femeile se simt singure, nedorite, consumate de lipsa de atenție adecvată față de ele însele.

În cele mai multe cazuri, infidelitatea nu a fost un act complet intenționat, deoarece femeia se afla într-o stare de vulnerabilitate atunci când celălalt bărbat a început să îi acorde atenție, ceea ce, desigur, nu o absolvă de orice vină pentru ceea ce s-a întâmplat.

Sex nesatisfăcut

Sexul, ca și intimitatea emoțională, este una dintre componentele principale ale unei relații. În momentul orgasmului, corpul feminin produce o doză de cinci ori mai mare de oxitocină, hormonul fericirii. Acest hormon crește atracția pentru un partener, întărește sentimentul de apropiere, unitate și armonie cu cel ales. Prin urmare, lipsa de sex poate fi motivul – de ce înșală femeile.

Din cauza faptului că soțul ei își refuză adesea soția pentru intimitate, o femeie poate avea impresia că nu mai este atrasă de el. Prin urmare, pentru a se simți din nou dorită, își găsește un amant.

Cealaltă parte a acestei probleme nu este cantitatea, ci calitatea sexului. Se poate întâmpla ca într-un cuplu să existe mult sex, dar numai partenerul să fie satisfăcut. Dacă, în același timp, bărbatul nu face nicio încercare de a schimba situația și de a-și satisface calitativ partenera, este posibil să se termine cu infidelitatea femeii. Femeia își va satisface nevoia de sex pe lângă.

Sexul nesatisfăcut este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care femeile căsătorite își înșală soțul.

Răzbunare

De cele mai multe ori, femeile se răzbună pe soții lor prin înșelăciune atunci când află că soții lor au fost infideli. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece pentru a înțelege că soțul a călcat în picioare toate cele mai strălucitoare, cele mai frumoase din relație, nu este ușor. Mai întâi – șocul, apoi lacrimile, disperarea, depresia. Și, ca o consecință, „strălucitoarea” s-a gândit să-i răsplătească soțului ei aceeași monedă – să se culce cu cineva pe lângă.

Femeile insala barbatii

Multe femei cred că adulterul soț infidel – singura modalitate de a scăpa de un sentiment de umilire a stimei de sine, că un astfel de mod simplu ar pedepsi înșelătorul și de a câștiga „bătălia sexelor”.

Totul depinde dacă doriți să păstrați familia unită și să continuați relația cu bărbatul dumneavoastră. Nu – ai dreptul să cauți o altă opțiune, dar să faci sex cu el este mai bine după ce nu mai locuiești împreună cu soțul tău. Va fi mult mai cinstit și mai nobil, cel puțin decența vă va face cinste.

Dacă sperați să vă pedepsiți soțul, să-l răniți, dar nu aveți de gând să vă despărțiți de el, este mai bine să renunțați la planurile voastre rele. Șansele ca un bărbat să afle despre adulterul tău nu sunt atât de mici și este puțin probabil să te ierte. Va fi inutil să dovediți cine a început primul – relația voastră se va schimba odată pentru totdeauna. Trădarea ta va distruge ultima cărămidă pe care s-a clădit încrederea în familie. Chiar dacă reușești să salvezi căsnicia după aceea, nu va mai exista fericire.

Fiecare are propria viață

Până de curând, făceați totul împreună, dar în ultima vreme interesele voastre au devenit deconectate?

Dacă bărbatul își petrece aproape tot timpul liber cu prietenii, iar femeia acordă mai multă atenție prietenelor decât soțului ei, ea ar putea fi capabilă și dispusă să își împărtășească interesele și hobby-urile cu un alt bărbat iubitor de distracție.

Femeia poate ajunge curând la concluzia că are mai multe în comun cu colegul ei de serviciu decât cu propriul soț.

Singurătate

Atunci când un bărbat este plecat la serviciu aproape non-stop sau pleacă în călătorii de afaceri lungi, o femeie se poate simți singură. Se poate chiar să se simtă abandonată.

Acest sentiment este exacerbat dacă, în rarele momente în care sunt împreună, bărbatul nu acordă suficientă atenție partenerei sale. Prin urmare, doamna își găsește un amant pentru a depăși singurătatea. Dar femeia nu intenționează să rupă relația cu bărbatul cu care trăiește.

Acest lucru poate include, de asemenea, acele cazuri în care partenerul se află fizic în apropiere, dar este departe de partenerul ei în ceea ce privește interesele sale. Este mai atras de realitatea virtuală, de televizor, de bere cu prietenii, dar nu de iubita lui. Iar dacă nu îndrăznește să părăsească un astfel de bărbat și continuă să trăiască cu el, cel mai probabil va avea în curând un amant cu care se va simți din nou interesantă și dezirabilă.

Plictiseala și dorința de a „reînvie” relația

Chiar și în cazul celor mai interesante și împlinite relații, este perfect normal ca, din când în când, cuplurile să se afle într-o stare de liniște, când pare că nimic nu se întâmplă și plictiseala înlocuiește așteptarea a ceva incredibil de nou și de intrigant.

Cu toate acestea, unele femei sunt dispuse să forțeze limitele a ceea ce este permis pentru a „revitaliza” căsnicia, după cum consideră ele.

O femeie poate simți că viața ei a devenit monotonă, plictisitoare și previzibilă, iar o relație secundară va fi o modalitate interesantă de a ieși din impasul unei vieți stagnante.

Când înșală femeile mai mult
Secretul, secretul, pasiunea, entuziasmul și asumarea de riscuri pot crea o explozie de emoții plăcute declanșate de un val de hormoni. În același timp, fata își va iubi în continuare partenerul stabil.

Incompatibilitate sexuală

Este posibil să se construiască unitatea într-un cuplu la nivel emoțional, dar acest lucru nu este o garanție că va exista o idilă între un bărbat și o femeie.

Incompatibilitatea sexuală poate fi motivul de ce înșală femeile.

Odată ce un bărbat este în sfârșit convins că nu este dispus să facă un pas pentru a reconcilia diferențele dintre preferințele sale în materie de dragoste, o femeie poate foarte bine să decidă să îi satisfacă nevoile pe lângă.

Stima de sine scăzută

Soțiile înșală uneori pentru a-și spori stima de sine, când problemele cu soțul sunt cauza distrugerii lor interioare.

Dacă un bărbat ia o femeie de bună, o ignoră sau chiar o umilește, mai ales pe o perioadă lungă de timp, stima de sine a femeii va avea de suferit.

Ca urmare, o femeie poate simți o nevoie disperată de a-și da seama de valoarea ei în ochii celuilalt bărbat.

Dorința de a vă arăta «Sinele»

Uneori, o femeie care comite adulter nu este altceva decât un mod de a se exprima într-o relație în care simte că nu are nicio influență asupra deciziilor importante.

În cazul în care o femeie simte că a fost exclusă de la orice influență asupra deciziilor casnice, a deciziilor financiare sau a planurilor de viitor, tentația de a ieși din căsătorie poate fi deosebit de tentantă.

Aruncate cu capul înainte în râul înșelăciunii, unele femei pot avea un sentiment plăcut de putere și control.

Într-o astfel de situație, este important să se discute dacă relația este suficient de flexibilă pentru a oferi cel mai bun compromis atunci când se iau decizii împreună.

Câștig financiar

O fată care este prea concentrată pe bunurile materiale poate înșela un bărbat dacă acesta nu este în măsură să o întrețină și să îi acopere toate cheltuielile. Pentru a face acest lucru, ea își găsește un amant bogat, dar continuă să trăiască cu cel pe care îl iubește.

Cu toate acestea, femeile sunt mai predispuse să își înșele bărbații chiar și atunci când au bani, iar cuplul nu se află în nevoie. Succesul financiar crește nivelul hormonului masculin testosteron din corpul unei femei.

O doamnă de succes devine din ce în ce mai puțin dependentă de partenerul ei. Nivelul hormonului feminin estrogen scade. Aceste femei sunt mult mai predispuse să aibă o aventură de o noapte doar pentru a se distra.

Femeile căsătorite care sunt mai dependente financiar de soțul lor au niveluri mai ridicate de estrogen decât de testosteron. Prin urmare, aceștia au un atașament mai puternic față de partenerul lor.

Cum inseala femeile
Totuși, nu presupuneți că toate femeile care au succes financiar își înșală soțul. Acest lucru nu poate decât să sporească dorința deja existentă de a comite adulter.

Înșelăciune platonică

Cei mai mulți oameni văd înșelăciunea emoțională ca pe o comunicare inofensivă, dar aceasta se traduce adesea prin înșelăciune fizică.

Deși este foarte dificil să se stabilească linia de demarcație între comunicarea obișnuită și înșelăciunea emoțională, sentimentele platonice pot cauza multe probleme.

Înșelăciunea emoțională tinde să capete semnificații foarte diferite pentru persoane diferite, dar în orice caz prezența ei se reduce la aceeași motivație: dacă o femeie are o nevoie emoțională care nu este satisfăcută în cadrul relației existente și soțul ei încearcă să găsească satisfacție în afara acesteia, un astfel de comportament ar trebui considerat înșelăciune platonică.

Printre exemplele de înșelăciune platonică se numără o femeie care caută un alt bărbat pentru a-și simți valoarea, valoarea și validarea sexuală externă.

Schimbări legate de vârstă

Nu este un secret faptul că, pe măsură ce femeile îmbătrânesc, devin conștiente de pierderea multor calități care le făceau cândva dezirabile pentru sexul opus.

Regăsirea sentimentului de valoare de sine poate fi punctul de plecare pentru ca o femeie să înșele dacă preocupările discutate o deranjează cu adevărat.

Deși o aventură secundară poate face ca o femeie să se simtă la apogeul dorinței sale sexuale pentru o perioadă de timp, pe termen lung este posibil să existe un regres neplăcut în starea ei psihică.

Pentru a începe o relație nouă

Când vorbim despre noutate, nu ne referim la schimbarea partenerilor sexuali în sine. Femeile percep intimitatea nu doar ca pe actul în sine, ci ca pe ansamblul tuturor acțiunilor care duc la acesta.

După ce trăiesc cu același bărbat pentru o perioadă lungă de timp, multe fete nu se simt dorite. Sexul se transformă în timp într-o rutină, nu mai există complimente, nu mai există priviri fierbinți și pline de pasiune. Și, cel mai important, acei „fluturi magici în stomac”, care au apărut înainte la atingerea unui soț, au dispărut de mult timp fără urmă. Dar fără fluturi?

Și dacă o femeie brusc cu un bărbat a experimentat brusc un bun sentiment de excitare sexuală de mult uitat, există o șansă ca ea să nu poată rezista. Consecința este adulterul și, după aceea, remușcări profunde.

Un anumit tip de femeie

Deși femeile sunt monogame prin natura lor, chiar și în rândul lor există uneori domnișoare ușuratice. Le place să schimbe frecvent bărbații. Acest lucru îi dă o fată o mulțime de plăcere. În același timp, ea se simte confortabil să trăiască cu un tip care se referă cu blândețe la aventurile ei, toți o tolerează și o iartă în mod constant. Astfel de tipi pot fi găsiți și ei.

Există un diagnostic psihologic de nimfomanie. Este un fenomen în care o fată simte în mod constant atracție sexuală și își dorește sex. Își schimbă partenerii sexuali foarte des. Este o tulburare psihologică care o împiedică să fie fidelă.

Cum îți dai seama dacă soția ta te înșală?

Poate fi dificil pentru femei să își ascundă sentimentele. Așa că fie va recunoaște că s-a înșelat singură, fie se va da de gol schimbându-și comportamentul. Să analizăm întrebarea ” Cum să știi dacă soția te înșală după comportamentul ei”.

Cum îți dai seama dacă soția ta te înșală
Iată care sunt principalele semne de înșelăciune:

 1. Ascundere. Cel mai evident semn că a avut loc o înșelăciune este secretul unei femei. Dacă obișnuia să își lase telefonul nesupravegheat, acum îl poartă mereu cu ea și se duce în altă cameră pentru a vorbi. De asemenea, schimbă parolele conturilor sale de socializare, ale computerului sau laptopului și, bineînțeles, ale telefonului.
 2. Răceală în sex. Femeia înșelată începe să evite intimitatea cu bărbatul cu care trăiește. Acest lucru se aplică nu numai la sex, ci și la simple îmbrățișări și sărutări. Și dacă nu există sex în relație, relația însăși va dispărea în curând.
 3. Chicane. O femeie devine iritată de acțiunile unui bărbat pe care obișnuia să le tolereze. De exemplu, haine împrăștiate, vase nespălate. Acest lucru devine un motiv de luptă.
 4. Indiferența. Dar dacă o femeie a încetat să îl mai sâcâie pe un bărbat pentru că își aruncă șosetele, întrebându-se unde este și când se va întoarce acasă, acesta este un semn clar de indiferență. Ea nu mai este interesată de el. Nu este ceva la care să ne gândim?
 5. Este imposibil să prindeți la telefon. Fata nu poate fi contactată pentru că și-ar fi uitat de multe ori telefonul în mașină. Sau îl oprește pentru ca telefonul să nu-i distragă atenția în timpul ședințelor și al altor întâlniri importante. Deși obișnuia să răspundă întotdeauna la telefon și suna înapoi imediat ce observa un apel pierdut. Acesta este un semn clar că fata ascunde ceva.
 6. Încurajarea de înșelăciune. Unele femei cu conștiința încărcată de vinovăție pentru că au înșelat își pot sugera bărbatului lor să „merga la stânga „. Mai ales după un alt refuz de a face sex. Ea poate chiar să-și convingă partenerul că sexul nu înseamnă deloc înșelăciune, încercând astfel să-și salveze reputația. La urma urmei, dacă ea se lasă convinsă să facă acest lucru, el va fi cel vinovat pentru destrămarea relației.
 7. Noi prieteni. Dintr-o dată, fata are noi prieteni și prietene cu care își petrece adesea timpul. Dar fata nu se grăbește să-și prezinte bărbatul acestor „noi prieteni”, dar după ce le cunoaște se întoarce foarte fericită.
 8. Este de acord cu totul. O fată a început să fie de acord cu bărbatul ei în toate privințele și a încetat să se mai certe cu el. Obișnuia să se certe foarte mult din cauza neînțelegerilor care apăreau. Ea este atât de reticentă în a avea contact cu bărbatul ei, încât îi este mai ușor să fie de acord cu toate ideile lui.
 9. Transformarea. Când o femeie are un amant, începe să aibă mai multă grijă de ea însăși. Merge la sală, la cosmetician, la un salon de bronzat, la un salon de înfrumusețare. De cele mai multe ori, ea își cumpără ținute noi și frumoase și chiar sexy. În sine, o astfel de transformare nu este o dovadă de infidelitate. Mai degrabă, este un motiv pentru a ne întreba la ce se referă aceste schimbări.

Dacă comportamentul unei fete prezintă oricare dintre aceste semne, înseamnă că are ceva de ascuns.

În sfârșit

Îi plăcea altcineva, s-a plictisit, s-a supărat pe bărbat, era deprimată, bea prea mult, și-a întâlnit prima iubire, s-a adaptat sau este inadecvată, bărbatul și-a pierdut locul de muncă și este deprimat sau falit, este în permanență în călătorie de afaceri, a lăsat-o să plece singură în vacanță sau să o viziteze pe mama în alt oraș pentru două săptămâni… Contează de ce femeia a înșelat?

Oricare ar fi cauza trădării feminine, în nu mai puțin de 95% din cazuri, o femeie va spune că toți bărbații sunt de vină. Ce poți să faci, e mai ușor și mai confortabil pentru ea.

Dar chiar dacă înțelegi în mod obiectiv, EXACT, că cauza infidelității feminine a fost comportamentul tău, nu te chinui cu o astfel de concluzie.

Fiecare etapă a vieții este o serie de greșeli și, cu cât înveți mai repede din ele, cu atât mai repede mergi mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu