Cum Sa Fii Sexy

Cum să fii o fată sexy și dezirabilă în ochii propriului tău bărbat (soț) sau a altor bărbați este probabil cea mai frecventă întrebare de care sunt interesate toate femeile! În căutarea unui răspuns la această întrebare, puteți citi o mulțime de informații care sunt destul de îndepărtate de realitate sau de opiniile bărbaților. Prin urmare, ca sunt psiholog practicant și lucrând în mod constant cu bărbați adevărați, am făcut o listă de sfaturi FUNCȚIONABILE și CINSTIȚE, după ce le citiți, veți fi cu adevărat capabili să vă gândiți și să vă evaluați!

Dar dacă încă mai vrei ca bărbatul tău iubit să fie fericit cu tine, să nu se gândească la tine ca la un bucătar sau spălător de rufe, ci să fie atras de tine ca femeie și, în consecință, să-ți acorde atenția sa, mângâierea intimă și grija zilnică, ar trebui totuși să ti îmbunătățiți comportamentul intim!

Înainte se credea că sexualitatea se obținea printr-o îngrijire specială, prin haine strâmte și prin machiaj. În zilele noastre, tot felul de lucruri sunt asociate cu sexualitatea. Oamenii de știință au încercat chiar să studieze atractivitatea umană, deși aceasta nu poate fi redusă la un singur algoritm. Adevărata sexualitate vine doar în ochii celui care privește. Chiar și așa, există modalități de a arăta mai atrăgătoare.

Sexualitatea și sexul nu este același lucru

Să începem cu conceptul în sine. Ce înseamnă sexualitatea pentru tine? Sexualitatea feminină – care este misterul ei? Sunt sigură că multe persoane vor începe imediat să își imagineze în minte un fel de „Barbie” cu forme seducătoare, picioare lungi, într-un mini scurt și decolteu la maxim.

Unele doamne cred că totul se rezumă la aspect. În opinia lor, marea majoritate a bărbaților au o slăbiciune pentru formele feminine rotunjite și curbele fluide, iar figura în general este visul tuturor. Cu toate acestea, suntem cu toții familiarizați cu fenomenul în care o femeie extraordinar de frumoasă nu provoacă atracția unui bărbat. Deci, care este problema? Care sunt secretele sexualității feminine?

AMINTEȘTE-ȚI! Sexualitatea nu are nimic în comun cu atracția sexuală, iar sexul este doar o mică parte a sexualității. Sexualitatea nu este legată de aspect. Este modelată doar în capul nostru!

Atunci de ce este înțelegerea sexualității atât de distorsionată astăzi. Factori:

 • interzicerea subiectului sexului;
 • o societate ipocrită;
 • lipsa educației sexuale;
 • comportamentul analfabet și orientarea părinților;
 • experiențe personale negative în ceea ce privește comunicarea, relațiile.

Toată această listă de prejudecăți, atitudini și blocaje psihologice conduce la faptul că nu înțelegem deloc ce înseamnă să fii sexy, de ce avem nevoie de această calitate și cum să o descoperim în noi înșine.

Ce înseamnă să fii atrăgătoare și la ce folosește?

O întrebare aparent ciudată. Sexualitatea este necesară pentru a atrage bărbații, bineînțeles! Da și nu.

Sexualitatea se referă în primul rând la starea interioară a femeii în general, la sentimentul ei de sine. Sexualitatea se bazează pe libidoul său. Și ce este asta? Este energie, poftă de viață, bucurie totală de viață, energie creativă, capacitatea de a te bucura de orice fel de plăcere, nu doar de sex.

Imaginați-vă o fată artistă, îmbrăcată într-un tricou întins, pătat de vopsea, cu un coc nepăsător pe cap, dar cu ochii arzând de nerăbdare, zburând în nori în căutare de idei originale și proaspete, care moare de plăcere de fiecare dată când ia în mână o pensulă și mângâie pe o pânză. Sexy, nu-i așa?

Nu este vorba de un tricou scurt sau de fantezii personale. Este vorba despre pasiunea unei persoane și despre capacitatea de a se bucura de ea însăși și de viață. Chiar dacă nu există sex în ea.

Și încă un lucru care poate fi o revelație pentru unii. Energia sexualității unei femei este resimțită nu numai de bărbați, ci de toți cei din jurul ei. O fată care poartă o încărcătură de energie puternică devine o prezență atrăgătoare și dezirabilă în orice societate. Ei sunt atrași de ea, vor să comunice, vor doar să fie lângă ea.

Sexualitatea este o constantă. Cu alte cuvinte, este vorba de ceea ce simți în fiecare moment, nu de buzele de silicon și de sânii de mărimea cinci. Femeile care arată așa nu au nici un concept de senzualitate sau de atractivitate. Dacă conectați logica, devine clar că acest tip de aspect nu are nimic de-a face cu sexualitatea. Este un mod de viață.

Cum să devii Sexy

Am stabilit deja că a fi sexy înseamnă să fii tu însuți. Natural, autentic, sincer. Care se iubește pe sine, se bucură de viață. Cum se pot realiza toate acestea? Să aflăm.

Fiecare are o înțelegere diferită a sexualității, așa că nu există o rețetă universală. Cu toate acestea, singurul lucru care poate face pe oricine să arate mai sexy este încrederea în sine! Iar încrederea vine sub forma limbajului corpului, a îngrijirii corespunzătoare și a evidențierii personalității tale.

Существует миф, что сексуальными не становятся, а рождаются. Se spune că este o calitate pur înnăscută, care nu poate fi dobândită. În realitate, totul despre relațiile sexuale este pură practică. Abilități, ca să spunem așa. Comportamentul, manierele, trăsăturile de caracter ale unei persoane depind de mediul în care trăiește.

Dacă o femeie are în preajma ei un bărbat pe care îl place, va încerca în subconștient să se comporte sexual. Dar această sexualitate va dispărea imediat când apare un personaj deloc arătos. Femeile sunt foarte insidioase – asta este un fapt. Iar dacă face ochi dulci unui bărbat, acesta va fi prins în plasa ei după o vreme.

Folosiți limbajul corpului

 1. Contactul vizual. Ar trebui să fie menținută nu numai atunci când comunicați cu persoana aleasă, ci și atunci când priviți oamenii în ochi în timpul unei conversații, aceasta le permite celorlalți să știe că sunteți încrezător și că dețineți controlul, ceea ce tinde să fie legat de sexualitate.
 2. Folosiți atracția dinamică. Acesta caracterizează comportamentul expresiv general al unei persoane, care include exprimarea emoțiilor și trăsăturile de personalitate. Atractivitatea dinamică va contribui la îmbunătățirea carismei personale. Potrivit psihologilor, folosirea mijloacelor care exprimă un afect pozitiv – zâmbetul, atitudinea pozitivă, expresia ochilor – ajută la creșterea atractivității sexuale.
 3. Nu vă grăbiți și accentuați mișcările corpului. Dacă îți încetinești mișcările și vorbirea cu 10 la sută, vei arăta mai sexy. Dacă vă mișcați ușor, veți atrage atenția și veți părea mai seducătoare. Încetiniți-vă mersul, mișcările mâinilor și gesturile. Comportă-te ca și cum nu te-ai grăbi deloc și doar te distrezi.
 4. Atingeți ușor oamenii pentru a stabili o legătură cu ei. Vrei să atragi o persoană? Atunci când comunicați cu o persoană, atingeți-i ușor brațul sau umărul pentru a-i arăta atenția dumneavoastră. Alternativ, loviți-l ușor. Acest lucru îi va face să creadă că ești cu adevărat interesat de ei, ceea ce te va face mai atractiv în ochii lor.
 5. Nu-ți ascunde încheieturile. Încheieturile tale au glande care secretă feromoni (substanțe chimice produse de corpul tău). Feromonii atrag alte persoane și le fac să fie mai interesate. Dacă vrei să arăți mai sexy, nu purta haine cu mâneci lungi sau bijuterii care îți acoperă încheieturile.
 6. Zâmbiți pentru a atrage oamenii la dumneavoastră. Un zâmbet îți luminează fața și te face să pari prietenos și deschis. Puteți folosi diferite tipuri de zâmbete pentru mai mult farmec. De exemplu, un zâmbet viclean sau un rânjet vă poate da un aer misterios, în timp ce un zâmbet cu un colț al gurii poate adăuga cochetărie privirii dumneavoastră. Un zâmbet care ne arată dinții radiază bucurie, în timp ce un zâmbet care ne ciugulește buzele poate transmite un mesaj semnificativ.
 7. Fă-le cu ochiul celorlalți pentru a te purta ca și cum ai flirta puțin. Un ușor clinchet de ochi atrage atenția și vă face să păreți directă și încrezătoare. Este, de asemenea, o modalitate ușoară de a flirta fără a te angaja într-o conversație. Fă-le cu ochiul oamenilor din când în când pentru a părea sexy și intrigant.
 8. Creierul este una dintre cele mai sexy părți ale corpului. O minte bine dezvoltată este la fel de atractivă ca un corp frumos. Interesați-vă de subiecte complexe, învățați lucruri noi, citiți cărți sau pur și simplu urmăriți documentare. Inteligența are o mare influență asupra sex-appealului.
 9. Simțul umorului. Desigur, spiritul este o calitate înnăscută și nu toată lumea poate face glume, dar nu luați totul prea în serios. Un zâmbet sincer și un râs vesel sunt, de asemenea, o componentă importantă a sexualității.

Lăsați în sfârșit telefonul din mâinile dumneavoastră. Este destul de neplăcut să vorbești cu cineva care se uită la telefon în fiecare minut sau, chiar mai rău, care trimite mesaje în același timp cu altcineva. Și cu siguranță nu te face atractivă. Preocuparea nu este în niciun caz asociată cu sexualitatea.

Ai grijă de tine

 1. Respectați igiena personală făcând duș sau baie în fiecare zi. Curățenia și un parfum plăcut sporesc atractivitatea. Spălați-vă cu săpun sau gel de duș și folosiți produse de igienă personală, cum ar fi deodorantul, pentru a mirosi bine.
 2. Aveți grijă de pielea și unghiile dumneavoastră. Aplicați o cremă hidratantă dimineața și seara pentru a vă hrăni pielea și folosiți loțiune sau cremă de corp în fiecare zi pentru a vă menține pielea moale și suplă. Nu uitați de manichiură și pedichiură. Aceste mici plăceri feminine pot face minuni și pentru starea ta de spirit. Chiar dacă lipsește o ședință, este în regulă.
 3. Folosiți un spray de bronzare. O piele strălucitoare nu numai că vă face să vă simțiți mai atractivă din punct de vedere sexual, dar vă face să păreți și mai slabă.
 4. Demonstrează-ți cele mai bune calități. Este în regulă dacă crezi că trupul tău nu este perfect. Asta nu înseamnă că nu ești sexy! Pentru a deveni cu adevărat atrăgătoare din punct de vedere sexual, identificați-vă cele mai bune trăsături. Apoi puneți-le în evidență alegând hainele sau machiajul potrivit.
 5. Alege o coafură care se potrivește formei feței tale și care îți exprimă stilul individual. Nimeni nu ar nega afirmația că aspectul părului nostru ne afectează starea de sănătate. Mai mult, potrivit studiilor, aproape 20% dintre fete suferă de un păr prost sau de o coafură proastă, iar acest lucru are un impact negativ asupra stării lor de spirit și a sentimentului de încredere.
 6. Bazează-te pe parfumul tău natural. Parfumul este important pentru sex-appeal, dar nu vă bazați prea mult pe parfum – nu există nimic mai bun decât mirosul natural al corpului uman. Cu condiția, bineînțeles, să nu vă neglijați rutina de igienă. Pe lângă feromoni, puteți alege un parfum care vă place și care se potrivește cu personalitatea dumneavoastră.
 7. Lasă sprâncenele în pace. Sprâncenele largi și naturale simbolizează tinerețea, în timp ce sprâncenele subțiri, ca niște fire, fac ca expresia feței să pară prea dură. Pe măsură ce îmbătrânești, sprâncenele se subțiază, dar dacă nu mai folosești penseta și acorzi mai multă atenție unui machiaj bun, îți poți face fața să arate și mai frumoasă.

Evidențiați-vă cele mai bune caracteristici. Fiecare persoană are anumite părți ale feței sau ale corpului pe care le consideră mai atractive. Așa că de ce nu le evidențiați pe acestea, astfel încât oamenii să le acorde mai întâi atenție.

Haine Sexi

Creați-vă o garderobă care să vă facă să vă simțiți bine în pielea dumneavoastră. Nu trebuie să ai cele mai scumpe haine pentru a arăta fabulos. Încearcă tot ce ai în garderobă și scapă de lucrurile care te fac să te simți inconfortabil. Asigură-te că fiecare articol din garderoba ta îți îmbunătățește stima de sine. Atunci când vă cumpărați haine noi, alegeți doar articole în care vă veți simți atractivă.

Nu alergați după noțiunea convențională de sex-appeal. Sexy depinde de cât de încrezătoare ești, iar purtarea unor haine care te fac să te simți fabuloasă te va ajuta să emani această încredere.

Sfat: Dacă purtați ochelari, alegeți rame care să se potrivească cu hainele dvs. și să vă flateze forma feței. Nu ezitați să faceți această alegere, veți arăta mai încrezătoare.

 1. Haine de calitate. Dacă o ținută nu îți vine bine sau pare că porți primul lucru pe care îl vezi, nu are nimic de-a face cu senzualitatea. Nu purtați totul strâmt, dar o rochie bine croită, o jachetă perfect croită sau blugi buni vă vor face să arătați sexy fără a fi vulgare.
 2. Hainele nu trebuie să fie doar frumoase, ci și confortabile. Bineînțeles, vrei să arăți cât mai bine, dar tocurile înalte de 15 centimetri care te fac să simți că nu poți face nici măcar un pas sau o rochie strâmtă care te face să te așezi cu greu nu te vor face să te simți decât nesigură. Purtați ceva care nu numai că arată bine, dar vă face să vă simțiți bine și nu vă limitează mișcarea.
 3. Poartă ceva roșu pentru a atrage atenția asupra ta. Culoarea roșie îi va face pe oameni să creadă, în subconștient, că ești atrăgătoare, așa că este o modalitate ușoară de a arăta mai sexy. Poartă o rochie, o cămașă, o fustă sau pantaloni roșii pentru a atrage atenția asupra ta. Sau condimentează-ți look-ul cu o eșarfă sau o cravată roșie. Folosiți roșu atunci când trebuie să impresionați oamenii
 4. Un corp gol nu te face să arăți mai sexy. Pantaloni scurți mini, haine strâmte, topuri ultra scurte – toate aceste lucruri ucid senzualitatea. Dacă vrei să-ți arăți corpul frumos, fă-o sexy, nu ostentativ.
 5. Tocurile sunt sexy. Sunt cel mai simplu mod de a vă adăuga senzualitate. Nu numai că vă creează o stare de spirit specială și vă schimbă mersul, dar, de asemenea, fac ca hainele să vi se potrivească mult mai bine și vă fac picioarele să pară mai lungi.
 6. Poartă ochelari de lux. Nu este nimic rău în a purta ochelari. Dar este mai bine să le cumpărați nu de la o farmacie obișnuită, ci de la mărci de specialitate sau de la magazine online. O ramă șic, la modă, îți va face look-ul și mai atrăgător.
 7. Lenjerie intimă adecvată. Uneori este asociat cu vulgaritatea sau accesibilitatea. Deși în unele cazuri acest lucru este adevărat, există destul de multe modele frumoase care arată sexy fără să pară indecente. Chiloții obișnuiți nu arată niciodată sexy. Asigurați-vă că aveți lenjerie intimă fără cusături de calitate.
 8. Fără trening în pat. Sigur, hainele confortabile sunt minunate. Dar este totuși o idee bună să porți ceva mai sexy din când în când. Partenerul va observa cu siguranță starea dvs. de spirit jucăușă.

Să investești în tine însuți este un lucru corect. Aceasta nu înseamnă să cheltuiți bani fără să vă gândiți la nimic pentru a cumpăra diferite lucruri de care nu aveți întotdeauna nevoie. Este vorba despre a face un efort care să te facă să arăți sau să te simți sexy. Poate fi vorba de lenjerie de calitate, o vizită la cosmetician sau un curs nou.

Demonstrați-vă individualitatea

 • Fii insistenta. Oamenii slabi sunt neatractivi. Așa că, dacă vrei ceea ce meriți cu adevărat sau nu vrei să mergi acolo unde îți sugerează prietenul tău, insistă. Nu este doar sexy, ci și admirabil.
 • Îmbunătățiți-vă abilitățile. Există o mulțime de oameni neatractivi în aparență, dar foarte talentați, care par foarte sexy. Petreceți timp pentru a vă dezvolta talentele.
 • Bunătatea este atractivă. Indiferent cât de perfect arăți, grosolănia îți va distruge sexualitatea. Nu trebuie să lingușești sau să fii fals, dar ar trebui să tratezi toți oamenii, inclusiv chelnerii, prietenii, noii cunoscuți, cu respect și amabilitate.
 • Încercați ceva nou. Ar putea fi un curs de artă, un restaurant nou sau un nou plan de vacanță de duminică. Cei care se pricep spun că noutatea este interesantă.
 • Folosiți magia companiei. Se spune că femeile obișnuite sunt mai atrăgătoare în grup decât singure.
 • Renunță la persoanele care îți alimentează nesiguranța. Fie că este vorba de prietena ta, de un blogger de modă sau de un model, dacă privindu-le fotografiile te face să te simți mai rău în pielea ta, scoate-le din viața ta. Social media ar trebui să fie despre distracție și plăcere, nu despre denigrarea sexualității tale.

Cum sa fii Sexy pentru Soțul tău

Luați un exemplu de la persoane sexy, dar nu vă comparați cu ele. Nu-ți mai face griji că înălțimea ta, plinătatea sau mărimea pieptului nu seamănă cu o altă divă de pe internet. Observă ce folosesc, cum se țin, adoptă cele mai bune trucuri ale lor.

 • Permiteți-vă să vă relaxați. Mai desfaceți un nasture la bluză, dați cu puțin eyeliner, dați cu spray pe păr – adăugați o notă de neglijență, ca și cum v-ați distrat în pat, și simțiți-vă super sexy.
 • Yoga este bună pentru sexualitate. Potrivit cercetărilor, astfel de activități le ajută pe femei să se simtă sexy. Poate că este vorba despre stabilirea unei legături mai strânse între minte și corp. Sau poate că este vorba doar de o formă fizică bună.
 • Deveniți inițiatorul în materie de sex. Chiar dacă nu ești prea insistentă, oferă-i mai des sex partenerului tău. Acest lucru nu este doar sexy în sine, ci și modul în care îi arăți că îți place cu adevărat.
 • Faceți din lumină aliatul dumneavoastră. A face sex pe întuneric este ceva obișnuit și natural, dar aprindeți periodic lumina. În primul rând, va da impresia de spontaneitate și, în al doilea rând, când vă puteți vedea unul pe celălalt, nu va face decât să sporească pasiunea. Dacă nu vă plac luminile puternice, folosiți lumânări.
 • Mângâie-te. Acesta este un aspect important. Cei care se masturbează știu că le place, iar acest lucru nu face decât să le sporească sexualitatea.

Concluzie

Am învățat ce înseamnă sexualitatea și am învățat, de asemenea, că această calitate nu aparține câtorva aleși, ci este inerentă fiecărei femei.

De fapt, să înveți să fii sexy și atractivă nu este atât de dificil. Cultivați dragostea și respectul pentru voi înșivă, lucrați la gândurile voastre, la sănătatea și relaxarea corpului, amintiți-vă acea stare magică de plăcere și de curgere totală și toate celelalte lucruri se vor îmbunătăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu