Cum sa faci o Fata sa se Indragosteasca de Tine

În viața fiecărui tip, mai devreme sau mai târziu apare întrebarea: cum sa faci o fata sa se indragosteasca de tine? Pur și simplu apare o femeie care îți captează complet atenția, care îți face pielea de găină. Visezi să o posezi pe această fată și încerci să o mulțumești, pentru a-ți dovedi dragostea. Dar, de fapt, ea este indiferentă la toate acțiunile tale — poate, dimpotrivă, să devină rece cu tine. Și asta pentru că nu o faci cum trebuie.

Cum sa faci o Fata sa se Indragosteasca de Tine

Deci, cum reușesc băieții să farmece o fată care inițial nu a luat în considerare nicio relație între ei și nu i-a lăsat să se apropie de tine? Răspunsul este foarte simplu, astfel de tineri înțeleg și știu ce vor fetele, pot să le ofere, precum și să dețină tehnici psihologice. Fiecare tânăr poate dezvolta în sine toate aceste calități. După ce ați stăpânit elementele de bază, vă veți da seama că pentru a face o domnișoară inabordabilă să vă iubească — nu este atât de greu. Citește și: Diferența dintre Dragoste și Iubire.

Lucrări preliminare

Înainte de a te dota cu metode eficiente de a-i întoarce capul frumoasei tale preferate, îți sugerăm să îți faci câteva teme.

Iubește-te pe tine

Fiecare fată este diferită și fiecare are gusturi diferite. Unora le plac cei înalți, altora le plac roșcatele, dar toți, fără excepție — acei tipi care își cunosc propria valoare.

Așa că răspundeți la această întrebare rapidă — v-ar plăcea să vă placeți? Dacă nu, de ce nu? Dacă te consideri un ratat complet și ești pregătit să eșuezi, fetele vor simți asta în subconștient și se vor îndrăgosti de tine, cu excepția Bellei care tânjește să reeduce Bestia.

Oferta încă nu stăruie asupra acestei opțiuni, și amintiți-vă părțile pozitive, deveniți mai puțin autocritic și lucrați la eliminarea acelor deficiențe care vă enervează și sunt susceptibile de a nu-i plăcea viitoarei dvs. prietene.

Scanează-ți garderoba

Prin minte se vede, dar tot prin haine se întâlnește. Am scris deja, de altfel, despre acele lucruri pe care nu ar trebui să le porți la prima întâlnire și care pot strica o impresie bună despre tine în fața fetei.

Indiferent de stilul sau de marca pe care o preferați, chiar și cea mai la modă noutate Dior vă va face să arătați «rău» dacă este zbârcită, murdară, nu se potrivește siluetei dumneavoastră sau nu se potrivește cu alte elemente ale imaginii dumneavoastră.

Dar cum rămâne cu mirosul

Da, asta e foarte important. Pentru că un miros neplăcut poate îngropa instantaneu perspectiva relației tale cu ea, chiar dacă, după toți ceilalți parametri, ești prințul din basmul ei.

Acum există o mulțime de modalități de a combate mirosul de transpirație și respirația urât mirositoare, iar noi nu ne vom concentra asupra lor. În schimb, este un memento că orice parfum trebuie folosit cu moderație. În caz contrar, mirosul său va fi atât de puternic încât îi va provoca interlocutorului dureri de cap și dorința de a se îndepărta de tine. Cum poți avea o conversație despre dragoste?

Fiți încrezător (dar cu măsură)

Din nou, o fată va fi cucerită de un bărbat de companie, în timp ce cealaltă este mai atrasă de băieții timizi. Dar un bărbat plin de complexe și plângeri despre viață — visul atât de puține femei încât riscă să îmbătrânească singur.

Apropo, are un coleg de nenorocire — un mascul alfa tipic, care vine cu un ego umflat. Ambele pot interesa o fată, dar construirea unei relații fericite și de durată cu ea este puțin probabilă.

Umpleți-vă orizonturile

Dacă ești chipeș ca Apollo, fetei i-ar putea fi de ajuns doar o singură privire pentru a se îndrăgosti. Dar asta nu este un fapt. Sunt șanse ca, chiar și în acest caz, să aibă nevoie de ceva despre care să vorbească. Și, de preferință, nu doar despre ochii ei și despre cât de frumoasă ești.

Cum să faci o femeie să te placă

Cu cât ai mai multe povești interesante, fapte interesante și glume amuzante în arsenal, cu atât mai mult va dori să vorbească și să petreacă timp cu tine. Așa că faceți în permanență provizii de subiecte despre care să vorbiți.

Lucrează la manierele tale

Te rog să nu mai crezi că toate fetele se dau în vânt după glume murdare și adoră băieții răi și nepoliticoși. Da, există persoane cu care funcționează, dar problema este că este greu să îți dai seama dintr-o privire dacă străinul de care ești interesat este unul dintre ele.

Pentru că, dacă nu este, îți vei distruge șansele de a o cunoaște, îi vei răni sentimentele și, dacă te vei comporta așa, vei căpăta o reputație proastă. Asta nu sună prea bine, nu-i așa?

Ce trebuie sa faci ca sa te placa o fata: Tehnici psihologice

Dacă ți-ai stabilit un obiectiv aparent de neatins — să convingi o fată să-ți acorde măcar atenție și poate chiar să-și «piardă capul», atunci trebuie doar să înveți toate modalitățile disponibile. Există multe tehnici care sunt folosite atât de tinerii care abia încep să cucerească inimile femeilor, cât și de bărbații consacrați. Luați în considerare cele mai populare, mai eficiente și mai accesibile modalități de seducție.

Să fie inaccesibil

Principala greșeală a unui bărbat care vrea să mulțumească, este că începe să acorde prea multă atenție iubitei sale. Și totuși, clasicul a scris: «Cu cât ne place mai puțin o femeie, cu atât mai ușor ne place ea pe noi.

Gândește-te la asta, cu ce fel de persoană ai vrea să fii: cu cea care vrea să fie cu tine sau cu cea cu care vrei să fii tu? La fel cum noi ne îndrăgostim de femei indisponibile, femeile se îndrăgostesc de bărbați indisponibili. Tipul indisponibil pe care o fată vrea să-l câștige și tipul disponibil de care nu este interesată. De ce să lupți pentru ceva ce este deja la picioarele tale?

Nu uita, dacă vrei să te îndrăgostești de aleasa ta, trebuie să pari indisponibil pentru ea.

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să o evitați pe aleasa dumneavoastră și să nu comunicați cu ea. Înseamnă că, atunci când comunici cu ea, trebuie să rămâi independent și să nu-ți arăți sentimentele. Așa cum spunea marele seducător al epocii sale, Giacomo Casanova: «Bărbatul care îi spune unei femei că o iubește, este un prost.

În timpul comunicării cu o fată nu ar trebui să o asigure la nesfârșit de dragostea sa sinceră și din toată inima. Se va plictisi foarte repede. Este mai bine să arătați o atitudine ușor indiferentă. Cu toate acestea, va citi în privirea ta că o placi, dar nu va fi sigură de asta.

Cum poți arăta o atitudine indiferentă:

 • Comunică cu ea ca și cum ar fi o fată de care nu-ți pasă;
 • Să facă glume despre ea;
 • Vorbește cu ea calm;
 • să vorbească cu alte fete în prezența ei, să le atingă.

Joacă pe contrast

Fetele se îndrăgostesc de tipi neobișnuiți. Vrea ca ea să se îndrăgostească de un tip neobișnuit și asta vrea să fii tu. Cel mai simplu mod de a părea neobișnuit pentru o fată este să te joci pe contrast. De exemplu, o fată de la școală sau de la serviciu este înconjurată mai ales de bărbați arătoși. În acest caz, dacă în jurul ei apare un bărbat adevărat și curajos, adică tu, care va fi diferit de mediul ei obișnuit, este foarte probabil să se îndrăgostească de tine.

În cazul în care fata, dimpotrivă, înconjurată de băieți de curte în mare parte, inteligent, inteligent domn care apare brusc în societatea ei, ea va fi un subiect extrem de interesant.

Jocul pe contraste se poate face prin folosirea sentimentelor fetei. De exemplu, aleasa ta provine dintr-o familie nu foarte prosperă, în care părinții ei se certau în mod constant, iar ea a avut deseori probleme în viață. În acest caz, poți să-i câștigi inima tratând-o cu bunătate și oferindu-i emoții ușoare.

Deși aici este important să calibrați modul în care reacționează fata la comportamentul dumneavoastră. S-ar putea să caute în subconștient un tip care să fie dur ca tatăl ei. Așa că procedați prin încercări și erori. Dacă femeia reacționează negativ sau deloc la comportamentul tău, încearcă să-ți schimbi acțiunile sau atitudinile față de ea — devin bune sau rele, în funcție de situație.

Cum să cucerești o femeie

Dacă fata provine dintr-o familie bogată și toată viața ei părinții ei au șters praful, este posibil ca ea să se îndrăgostească de un tip cu imaginea unui bătăuș de stradă. Deși atunci un astfel de bătăuș poate fi nevoit să-și schimbe comportamentul și să se înmoaie pentru a păstra relația cu aleasa sa.

Nu uitați! Nu fata se îndrăgostește de tine, ci imaginea. Dacă vrei să o faci să se îndrăgostească de tine, creează în mintea ei imaginea personalității tale de care se va îndrăgosti.

Faceți-i complimente

Cui nu-i place să primească complimente frumoase despre el însuși? Toată lumea. Și fetele le iubesc în special! Te rog doar să nu lauzi o fată pentru a o face să se îndrăgostească de tine. Altfel, totul se va întoarce împotriva ta. Amintiți-vă că un compliment pentru o fată ar trebui să fie în primul rând sincer și din inimă.

Creșteți-vă importanța

Pentru a deveni aproape un zeu în imaginația ei, există o serie de linii directoare care trebuie urmate:

 1. Exercițiu. O siluetă atletică bună, puterea, dorința de a câștiga, dorința de a concura și capacitatea de a te apăra sunt foarte atractive pentru femei. De aceea, fetele se îndrăgostesc atât de des de sportivi.
 2. Spuneți că oamenii se îndrăgostesc adesea de dumneavoastră. Nu este atât de important dacă este adevărat sau nu. Important este ca prietena ta să creadă că ești solicitat din punct de vedere sexual. Ea va începe în subconștient să concureze cu alte femei pentru tine ca un premiu de preț și, prin urmare, se va îndrăgosti rapid.
 3. Spune-i că nici tu nu te îndrăgostești sau că nu te vei îndrăgosti niciodată și că nu înțelegi acest sentiment. Acest lucru este mult mai eficient decât să juri iubire eternă unei femei. O să fie foarte prinsă, o să vedeți! În primul rând, ea va începe să te vadă ca pe un bărbat puternic și independent, care nu este ușor de obținut. În al doilea rând, ea va dori să își demonstreze sieși și ție că, până la urmă, ești capabil să iubești, și va încerca să te facă să te îndrăgostești de ea, dar prin propriile eforturi se va îndrăgosti de tine.
 4. Folosiți intriga. Dacă știi ceva despre o persoană pe care alții nu-l văd, valoarea ta pentru ea va fi foarte mare.
 5. Fiți cu ochii pe aspectul său. Este întotdeauna mai ușor să te îndrăgostești de un bărbat frumos decât de unul urât. Așa că ai grijă cum arăți. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă stoarceți un tub de gel pe cap sau să vă turnați o sticlă de apă de colonie pe cămașă. Este suficient să fii îngrijit, curat, bine îmbrăcat și să miroși frumos.
 6. Duceți un stil de viață interesant. Dacă vă apucați de sporturi extreme, dacă vă ocupați de un hobby sau dacă vă creați și dezvoltați propria afacere, veți deveni o persoană interesantă în ochii femeii pe care o iubiți.
 7. Cultivați încrederea. O fată trebuie să aibă multă încredere în tine, atunci îi va fi mai ușor să se îndrăgostească de tine. De obicei, o încredere puternică vine de la o persoană cu care ai trăit ceva împreună. De exemplu, ați pierdut trenul, v-ați rătăcit în pădure, v-ați dus la o plimbare într-un parc de distracții etc.
 8. Provocați-o și rețineți-o. Provoacă fata mai des. Spune-i că nu ai cum să te îndrăgostești de ea, indiferent de ceea ce face, că a te îndrăgosti de tine este periculos. La un moment dat, poți să o iei ușor de mână, să-i simți pulsul și să-i spui că inima ei bate ca a unui îndrăgostit, dar nu ai vrea să se îndrăgostească de tine, pentru că asta i-ar putea schimba viața.
 9. Tratează fata ca pe un copil. Amintiți-vă că voi sunteți mari și puternici, iar ea este mică și slabă. Așa că tratați-l pe alesul vostru ca pe un copil. Uneori puteți să-i oferiți înghețată, să vă jucați cu ea sau să o îmbrățișați dacă se poartă frumos. Îi puteți plânge de milă atunci când nu se simte bine sau o puteți pedepsi dacă se comportă greșit. Nu vă supărați niciodată și nu vă certați cu ea, pentru că este un copil mic care nu trebuie luat prea în serios. Femeile caută adesea bărbați care au exact această atitudine, indiferent ce spun ele.

Dacă prietena ta te vede ca pe un tânăr neobișnuit și indisponibil, importanța ta va crește vertiginos în ochii ei.

Găsiți o legătură specială între voi

Practica arată că avem tendința de a ne îndrăgosti de persoanele cu care este ușor să vorbim, care ne împărtășesc interesele, valorile și care au un stil de viață asemănător. La începutul unei relații, poate exista un atașament puternic față de o persoană cu care nu pare să avem nimic în comun. Dar când pasiunea dispare, relația care a fost ținută împreună doar de pasiune se va prăbuși.

Dacă vrei să construiești o relație de familie solidă, caută o fată cu care să împărtășești puncte comune în viață. Adaptarea la valorile celeilalte persoane este foarte dificilă.

Cum sa folosesti psihologia pentru a face pe cineva sa se indragosteasca

Poți să te joci cu o fată care iubește câinii spunându-i că iubești câinii pentru a o face să pară o persoană sociabilă și pentru a i-o trage rapid. Dar, în viață, să te prefaci că ești înnebunit după câini, când în realitate nu-i suporți, este puțin probabil să funcționeze. Și va trebui fie să faceți un compromis, fie să vă despărțiți dacă prezența unui câine în casă este o problemă de principiu pentru voi.

Concluzie: dacă te interesează să obții o doamnă rapid, te poți adapta la valorile ei; dacă vrei să construiești o viață de familie fericită, găsește pe cineva cu valori identice sau similare cu ale tale.

Atingeți

Ar trebui să începeți cu acele atingeri care sunt acceptabile din punct de vedere social și cultural.

Acestea se numesc atingeri acceptabile din punct de vedere social:

 • Strângerea de mână atunci când se face cunoștință.
 • Strângere de mână de la transport.
 • Pentru a se lua de mână la mers.
 • A săruta pe obraz la întâlnire, la despărțire.

Pentru astfel de atingeri, căutați o scuză acceptabilă din punct de vedere social. De exemplu, un inel interesant pe degetul tău — îi iei mâna în mâna ta, atingi inelul, îi dai drumul.

Apoi, trebuie să treci la atingeri mai serioase:

 1. Atingerea mâinilor, a genunchilor, a spatelui fetei.
 2. Masaj ușor al degetelor, antebrațelor, umerilor, gâtului, spatelui.
 3. Sărutul pe umeri, pe gât, pe buze etc.

Las-o să facă ceva pentru tine

Majoritatea băieților care vor să se îndrăgostească de sexul slab încep să-i satisfacă febril fiecare capriciu. Iubita, bineînțeles, profită de acest lucru, făcându-i promisiuni de iubire în schimb și râzând în secret de nebun, sau chiar ignorând toate eforturile sale.

Ia asta! O fată nu se îndrăgostește de un tip care vrea să facă ceva pentru ea (ea doar îl va folosi), ci de un tip pentru care ea însăși este dispusă să facă orice.

Nietzsche a scris că dragostea unei femei este o dorință de a dărui (ea însăși, mâncarea, banii, timpul, bunurile, afecțiunea, grija etc.). Iar dragostea unui bărbat este dorința de a lua totul de la o femeie. Și cine suntem noi să-l contrazicem pe celebrul filozof?

De fapt, Nietzsche avea dreptate. Există un aspect psihologic atât de interesant: cu cât un om investește mai mult în ceva, cu atât mai mult va sfârși prin a-l aprecia. Dacă ești implicat personal în pregătirea unei petreceri, nu ai cum să nu-ți placă. Valoarea sa pentru dumneavoastră va fi foarte mare. Dacă cuiva nu-i place partidul tău, nu vei înțelege de ce. S-ar putea chiar să vă simțiți jignit sau supărat pe acea persoană. Este pentru că ați muncit din greu, ați investit timp, bani și energie în pregătirea acestei petreceri.

Este la fel și cu o fată. Cu cât investește mai mulți bani, efort și suferință într-un tip, cu atât începe să-l aprecieze mai mult. De aceea, este eficient să provoci o fată să-ți facă cadouri și să plătească pentru tine la o cafenea. Bărbatul căruia îi face un cadou este mai important pentru ea decât cel care îi face cadouri. Gândiți-vă la asta.

Dă-i emoții

O fată este un adevărat drogat emoțional. Ea trăiește literalmente cu emoții. Cu cât primește mai multe emoții, cu atât mai ascuțit este gustul vieții. Femeile au nevoie de emoții puternice de 10 ori mai mult decât noi. De aceea, toate se îndrăgostesc de băieți care le dau o grămadă de emoții și nu suportă băieții plictisitori.

Dacă vrei să-ți câștigi partenera, oferă-i emoții. Observați că acestea nu trebuie să fie pozitive. Pentru a obține inima fetei, trebuie să-i dai un viraj emoții pozitive și negative. Unii oameni ar trebui să primească mai multe lucruri pozitive, alții mai multe lucruri negative. Acest lucru depinde de nevoile individuale ale unei persoane într-o anumită etapă a vieții. Tehnica se numește «mai aproape sau mai departe».

Sfaturi despre cum să cucerești o fată

Poți înțelege de ce fel de emoții are nevoie o fată doar prin încercare și eroare. Te asigur că, dacă îi oferi unei fete emoțiile de care are nevoie, ea va deveni dependentă de tine ca de un drog.

Fă sex cu ea

Să ne înțelegem: te poți îndrăgosti de o fată și poți începe o relație cu ea doar după ce faci sex. Orice înainte de sex nu este o relație, ci o prietenie. Ea poate fi prietenă cu tine, să vorbească despre flori, să citească poezii și să meargă la film, dar să se culce cu o persoană complet diferită pe care o iubește cu adevărat.

Deci, dacă vrei să agăți o fată, trebuie să te culci cu ea. Aceasta este condiția principală!

Ce este dragostea în lumea biologiei? De ce au nevoie oamenii și animalele de acest sentiment? Există un hormon numit oxitocină. Formează un sentiment de atașament față de un partener sexual. Datorită producției sale, oamenii îndrăgostiți rămân fideli unul altuia și nu observă ceilalți membri ai sexului opus. Acest atașament, din punct de vedere biologic, este necesar pentru un singur motiv — pentru a crea un cuplu stabil din doi parteneri sexuali care să poată da naștere și să crească urmași.

Oamenii de știință estimează că durata medie de viață a unor astfel de cupluri este de trei ani, suficient de lungă pentru a crește un copil. Apoi, cuplul fie se desparte, fie nu. Dacă nu, se datorează în mare parte faptului că bărbatul și femeia împărtășesc valori comune, dar acesta este subiectul unui articol separat.

Acum, îți spun următorul lucru: dacă vrei ca o femeie să se îndrăgostească de tine, trebuie să faci sex cu ea, și cu pasiune, așa cum îți dorești tu.

Tu, nu ea. Nu trebuie să asculți o femeie în timpul sexului, ea se va bucura să facă dragoste doar dacă o faci tu. Și dacă faci sex cu ea cum trebuie și cu pasiune, nu va putea trăi fără tine. Ea va deveni dependentă de tine și de plăcerea pe care i-o oferi în pat. Acestea fiind spuse, tot ce trebuie să faci este să te simți bine și să faci sex cu ea așa cum îți place ție. Cred că poți face asta.

Așadar, pentru a fermeca, trebuie să o seduci, iar dacă nu ai făcut-o încă, sfaturile de aici te vor ajuta să o faci. Doar după ce te-ai culcat cu ea te poți îndrăgosti cu adevărat de ea. Orice altceva înainte de asta este doar prietenie sau simpatie și nu ar trebui tratat ca atare.

Nu-ți fie teamă să o pierzi

Secretul cheie pentru a face o femeie să te placă este să nu-ți fie teamă să o pierzi. Cu cât ești mai ușor și mai jucăuș cu ea, cu atât mai repede se va îndrăgosti de tine. Ea ar trebui să se teamă să nu te piardă și tu nu ar trebui să te temi. În acest moment, probabil că îți este teamă să lași să îți scape doar gândul iubitei tale. Așadar, atunci când ești în compania ei, încerci să te comporți corect și cum trebuie, astfel încât să nu-ți jignești iubita în niciun fel.

În același timp, vă comportați nefiresc. Fata simte neseriozitatea și dependența ta și, prin urmare, își pierde rapid interesul față de tine. Nu numai atât, dar vă este teamă să folosiți toate metodele de mai sus, deoarece credeți că nu vor funcționa. La urma urmei, aceste tehnici sunt atât de diferite de ideea ta obișnuită despre cum te poți îndrăgosti de o fată, pe care ai învățat-o din filmele și emisiunile TV populare.

Pe scurt, dacă ți-e frică să nu pierzi o fată, începi să acționezi ineficient. Dacă vrei ca ea să se îndrăgostească de tine, trebuie să-ți dai voie să faci o greșeală. Iar dacă o fată nu te place dintr-un motiv sau altul, atunci mai bine te desparți de ea. În orice caz, nu poți să-ți petreci tot restul vieții comportându-te așa cum vrea ea să te comporți. Și ce fel de viață ar fi aceea? Dacă vei trăi fericit fără iubitul tău, nu există nicio îndoială în această privință. Ai avut o viață bună înainte de a o cunoaște, nu-i așa? Probabil chiar mai bine decât ești tu acum.

Cum faci o fată îndrăgostită să se îndrăgostească de tine?

Cum faci o fată îndrăgostită să se îndrăgostească de tine

Pentru ca o fată care are un iubit să îl placă, un bărbat trebuie să fie perfect atât în exterior, cât și în interior. Pentru început, trebuie să aflați ce ar vrea fata să vadă la partenerul ei, cu care vede un viitor comun și o familie. În continuare, trebuie să afli ce calități îi plac la actualul ei iubit și apoi să îți insufli calitățile și trăsăturile sale pozitive.

Apoi, trebuie să afli dacă există lucruri la iubitul ei care nu-i plac, pentru că nu există oameni fără defecte. În orice ceartă cu el, un bărbat ar trebui să se întrebe de ce fata nu este în dispoziție, ce o supără și, cel mai important, să-i ofere sprijin. Cunoscând calitățile pe care ea nu le poate tolera la actualul său iubit, un bărbat trebuie să dezvolte trăsăturile opuse care nu vor rămâne fără atenția ei.

În nici un caz un bărbat nu trebuie să se transforme într-o versiune îmbunătățită a actualului iubit al fetei, dimpotrivă, el trebuie să devină o respirație nouă și proaspătă pentru ea, cineva special și unic. Odată ce un bărbat și-a indicat sentimentele și intențiile, nu poți să-i ceri decizii și să te aștepți ca ea să renunțe la prietenul ei. Fata va avea nevoie de timp pentru a realiza situația și pentru a reevalua ce se întâmplă în viața ei.

Pentru a rezuma

Așa cum am spus mai sus, pentru a construi un cuplu puternic, oamenii trebuie să împărtășească valori comune. Dacă nu sunt prezenți inițial, iar orice greșeală pe care o faceți poate distruge relațiile cu persoana iubită, trimiteți-o într-o călătorie îndepărtată. Iar în locul gol este garantat să vină o fată mai bună.

Pentru a vă atinge obiectivul, trebuie să vă comportați cu îndrăzneală, vesel, relaxat. Dacă vă este teamă pentru fiecare pas, nu vă puteți interesa iubita și o plictisiți rapid. Așa că ar trebui să recunoști întotdeauna că poți rata această iubire și dacă se întâmplă asta, este în regulă — cu siguranță vei găsi o fată mai bună — mai frumoasă, mai deșteaptă, mai economică, care te va iubi așa cum ești!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.

Totul Simplu