Cum sa Exciti un Barbat

Multe fete cred că privitul corpului gol al unei femei este suficient pentru ca un bărbat să aibă o erecție. Acest lucru este doar parțial adevărat. Există multe alte modalități « сum sa exciti un barbat» și de a ajunge imediat în pat cu tine. Bărbaților le place nu doar o imagine frumoasă, ci și cuvinte, gesturi, mirosuri… cu ajutorul lor veți putea trezi dorința sexuală, chiar și în partenerul care doarme.

Femeile sunt înzestrate cu capacitatea de a aprinde un bărbat doar cu o privire, o respirație ușoară sau un sărut blând.

Spre deosebire de corpul unei femei, corpul unui bărbat nu se opune niciodată afecțiunii și este întotdeauna gata să răspundă cu un răspuns adecvat. Cu toate acestea, dacă un bărbat are probleme cu excitarea, aceasta este o mare oportunitate pentru o femeie de a-și testa sexualitatea în acțiune.

Cum sa Exciti un Barbat

Să exciți un băiat (tip) este ușor dacă știi ce să faci. Pentru a găsi răspunsul la întrebarea „Cum să obții (aprinzi) un bărbat în pat”, trebuie să arăți încrezătoare, să știi să flirtezi și să înveți cum să fii sexy și îndrăzneață, atunci când te săruți sau când mergi în dormitor. Dacă vrei să știi cum să exciți un băiat în doar câteva minute, urmează sfaturile noastre simple. Dar, mai întâi de toate.

Cum se excita un barbat?

Excitarea masculină este asociată în principal cu apariția unei erecții. Este cauzată de testosteron, care poate crește de 18-20 de ori în timpul pubertății. Producția sa este declanșată de viziuni vizuale, poate chiar de fantezii.

Excitația masculină își începe călătoria din creier, de unde este transmisă prin impulsuri nervoase către organele genitale, declanșând o erecție.

Dacă un bărbat nici măcar nu vede o imagine sexuală în fața ochilor săi, el și-o imaginează. Aceste viziuni activează părți ale cortexului cerebral responsabile pentru plăcere și sensibilitate. Gradul de excitare poate depinde de cât de apropiate sunt viziunile de idealul sexual al bărbatului.

Astfel, percepția vizuală produce o eliberare de testosteron. Penisul este apoi în erecție, datorită faptului că corpul cavernos este umplut cu sânge arterial. Datorită stimulării penisului, are loc o mărire completă și apoi ejacularea.

Apoi, penisul revine la dimensiunea inițială, iar bărbatul își pierde apetitul sexual timp de cel puțin 20 de minute.

Ce excită cel mai tare un bărbat?

Hormonii din corpul uman sunt responsabili de excitarea sexuală. Și se comportă diferit, în funcție de sexul persoanei! În timp ce la femei, excitarea sexuală atinge un vârf între 30 și 35 de ani, nu este cazul bărbaților. În adolescență, chiar și cea mai mică aluzie la sex poate da băiatului o erecție. La vârsta mijlocie, însă, libidoul scade și nu este ușor să exciți un bărbat. Deci, cum îl exciți sexual?

Sexologii sunt de acord că majoritatea bărbaților sunt excitați de:

 • cuvinte – complimente, anumite fraze și chiar poezii;
 • atingerea zonelor erogene ale unei femei;
 • lenjerie frumoasă pe corpul partenerului;
 • parfumuri care potențează acțiunea feromonilor naturali;
 • uleiuri esențiale care sunt afrodisiace naturale;
 • geluri cu efect stimulator;
 • stimularea auditivă prin muzică și anumite sunete.

Bineînțeles, fiecare tip are propriul set de lucruri, care sporesc atracția sexuală pentru o fată. Partenera trebuie doar să afle ce îl excită pe bărbatul ei și să se folosească cu pricepere de aceste cunoștințe în timpul mângâierii. Mai jos veți afla ceva mai multe despre fiecare metodă de excitare.

Zonele erogene la bărbați

Sexologii vorbesc mult despre punctele de excitare la femei. Dar băieții? Există multe puncte sensibile și pe corpul lor, unde atingerea lor trezește dorința sexuală!

Zonele erogene la bărbați

Ce punct crezi că ar trebui să atingi pe corpul unui bărbat pentru a-l excita? De fapt, orice zonă de pe corpul unui bărbat poate fi erogenă dacă este atinsă în modul potrivit. Dar toate acestea sunt uitate când, în toiul momentului, vă dezbrăcați unul pe celălalt și treceți la schema obișnuită: sărut, sex, sărut, sex, orgasm. Despre ultimul nu merită să vorbim deloc.

Dar să revenim la zonele erogene. Veți fi surprinși de cât de puternică este stimularea acestor zone. În plus, dacă combinați stimularea tactilă cu cea vizuală, vă garantați o plăcere de top. Mai zăboviți un pic în mângâieri intime și jucați-vă cu partenerul dumneavoastră.

Stimularea unui bărbat prin atingerea anumitor zone ale corpului său este o opțiune 100% avantajoasă pentru ambele părți. Dar care sunt domeniile care ar trebui să fie stimulate, vom analiza în detaliu în câteva momente.

Top-12 sfaturi de la sexologi cu experiență care știu exact cum să exciți un bărbat.

 1. Preputul are o mulțime de terminații nervoase, iar dacă începi prin a mângâia această zonă, el va simți o mare plăcere. Încercați o mișcare lină de sus în jos pe glandul penisului. Puteți folosi o combinație de mâini, buze și limbă. Aceasta este o tehnică standard care produce întotdeauna rezultate uluitoare.
 2. Abdomenul inferior. Tăbăciți și stimulați zona abdominală inferioară cu mângâieri și sărutări, mușcături ușoare și jocuri de temperatură (folosind ceară, gheață). Combinați mângâierile cu o presiune ușoară, dar nu exagerați. Nu uitați că în această zonă există o vezică urinară.
 3. Partea interioară a încheieturii mâinii. O mișcare descendentă pe braț, care stimulează pielea sensibilă și delicată din interiorul încheieturii mâinii, va adăuga, de asemenea, o senzație de neuitat. Aceasta este o zonă erogenă excelentă pe care o puteți stimula în public. Pur și simplu mângâiați sau sărutați partea interioară a încheieturii mâinii. În general, este o mișcare destul de plăcută și incitantă.
 4. Palmele și vârfurile degetelor. Mâinile sunt una dintre cele mai sensibile și receptive părți ale corpului. Această zonă este plină de terminații nervoase. Luați în mână palma partenerului, treceți vârful degetelor de-a lungul părții interioare a palmei și a conturului degetelor. Începeți să vă sărutați degetele, luându-le alternativ în gură și sugându-le ușor. Mișcă-ți limba peste ele, conducându-ți buzele de-a lungul lor. În unele cazuri, puteți face aceste manipulări cu degetele de la picioare ale partenerului dumneavoastră.
 5. Zona din spatele genunchiului. Treceți degetele peste pielea sensibilă înainte de sex sau aplicați o ușoară presiune pe această zonă direct în timpul procesului.
 6. Anusul. Regiunea anală are un număr mare de terminații nervoase. Nu este necesar să se stimuleze această zonă prin penetrare. Este suficientă o presiune și o atingere ușoară. Așezați-vă mâinile pe fese și urcați ușor spre zona anusului. Apoi stimulează zona cu un deget sau cu o jucărie bine unsă. Dacă partenerul dvs. dorește, introduceți un deget la 1-2 cm și masați ușor prostata (numai după ce mușchii anusului s-au relaxat complet).
 7. Coapsă. Masați ușor, mângâiați și ciupiți ușor interiorul coapselor. Chiar înainte de proces, treceți la sărutări, lingeri și mușcături.
 8. Fesele. Strângeți fesele partenerului dumneavoastră în timp ce îl mângâiați din spate sau direct în timpul sexului.
 9. Urechi. Urechile sunt hipersensibile la atingere, deoarece există mulți receptori sensibili în interiorul și în afara lor. Suge partea de sus a urechii și apoi treci limba pe interior. Adăugați condimente prin ciupirea ușoară ciugulind lobul urechii.
 10. Baza penisului. Începeți cu mișcări scurte la baza penisului. Așezați degetul mare și arătătorul mâinii stângi la bază și prindeți arborele cu mâna dreaptă. Trageți mâna dreaptă în jos, iar cu mâna stângă mișcați-o în sus și în jos, strângând ușor capul. Când penisul este bine erectat, adăugați mângâieri orale.
 11. Linia „Rafe” – este linia dintre baza penisului și anus. Treceți limba de-a lungul ei și tachinați-o cu buzele. Dacă doriți, puteți folosi un vibrator.
 12. Gurgui (sfârcuri). Abordați acest pas încet. Începeți prin a mângâia, a linge și a săruta. După aceea, treceți la suptul activ al sfârcului. În același timp, vă puteți mângâia partenerul în zona inghinală.

Zonele X suplimentare includ, de asemenea, scalpul, picioarele, trunchiul și partea inferioară a spatelui. Mângâierea, sărutul și masajul ușor sunt potrivite pentru aceste zone.

Invata tainele sarutului frantuzesc

Sărutul franțuzesc este destul de simplu, dar dacă vrei să exciți un băiat cu adevărat, trebuie să știi cum să săruți corect. Nimeni nu se așteaptă ca totul să fie perfect de prima dată, dar nu uitați că sărutul duce la alte activități sexuale, iar dacă arătați că sărutați bine, bărbatul va fi excitat când se va gândi la ce urmează.

Sărutul franțuzesc: Cum să săruți corect:

 • Nu fiți prea nerăbdător. Introduceți ușor limba în gura lui și explorați. Nu vă afirmați prea mult până când nu simțiți că este în regulă să continuați.
 • Să fie blând. Mișcă-ți limba încet și ușor în gura bărbatului tău. Încearcă să nu-l înțepi înainte și înapoi și asigură-te că nu are prea multă salivă în gură.
 • Nu uitați de restul corpului său. Mângâie-i spatele, umerii și gâtul, apasă-ți pieptul pe pieptul lui.
 • Dacă vă plictisiți de sărutul franțuzesc, sărutați-vă în alte moduri.

Tainele sarutului frantuzesc

Cum să obții un bărbat după spusele bărbaților

Orice femeie vrea să fie o zeiță în pat: își cumpără lenjerie frumoasă, se machiază strălucitor și face poze seducătoare. Dar ce găsesc bărbații excitant din punct de vedere sexual? Iată șase moduri care nu vor lăsa bărbatului nicio șansă de a rezista.

Spune-i cât de mult îl dorești

Credeți că numai femeile iubesc cu urechile? Ah, nu au. Nu vă fie teamă să vorbiți despre dorințele voastre, chiar și despre ceva atât de explicit precum sexul. Bărbații sunt excitați cel mai mult de deschiderea și senzualitatea partenerei lor.

Dă de înțeles cât de mult îți dorești, fă-l jucăuș și cât mai senzual posibil. Permiteți-i partenerului dvs. să vă vadă într-un mod nou. Este important ca vocea dumneavoastră să fie cât mai senzuală și mai profundă. Poate chiar șoptiți câteva fraze erotice la urechea bărbatului dumneavoastră.

În timpul zilei, nu numai că îi puteți spune lucruri excitante partenerului dumneavoastră, dar le puteți și scrie în mesaje. Majoritatea bărbaților găsesc acest tip de comportament feminin excitant și îi face să aștepte cu nerăbdare să se vadă.

Lasă-l să te privească

Bărbații iubesc cu ochii, iar în cazul majorității sexului puternic, această frază este adevărată. Nu-i refuzați partenerului dvs. plăcerea de a vă vedea în lenjerie seducătoare și în ipostaze fierbinți.

Adesea, fetele se rușinează de silueta lor, încercând să o acopere în orice mod posibil. Dar un astfel de comportament îi repugnă pe oameni. Lasă-l pe partener să se bucure de frumusețea ta, aruncă timiditatea și gândurile că nu ești perfectă.

În timpul intimității, bărbații sunt rareori obsedați de celulită, vergeturi și kilograme în plus, ei evaluează întreaga imagine feminină ca întreg, nu părți ale corpului în mod individual. Așa că nu-i refuza bărbatului pe care îl iubești plăcerea de a se bucura de frumusețea ta.

Nu-ți fie teamă să încerci rolul de fată «rea»

Adesea, femeile se tem să nu pară prea relaxate și încearcă să își pună o mască de evlavie pentru a părea o fată cuminte. Dar este necesar să faceți acest lucru în timpul sexului?

Bărbaților nu le plac femeile rigide și crispate, nu găsesc astfel de partenere atractive din punct de vedere sexual. Din acest motiv, nu trebuie să vă fie teamă să vă încercați ca o „fată rea”. Partenerul dvs. va aprecia comportamentul dvs. incitant și cu siguranță va stârni excitare în el.

Uneori este suficient să spui unei fete câteva fraze murdare, iar bărbatul începe deja să fiarbă sângele cu excitare. Încearcă să-l tachinezi, fii o fată care trebuie pedepsită. Acest model de comportament este extrem de atractiv pentru bărbați.

Folosiți haine provocatoare luminoase, în special bărbații sunt excitați de lenjerie provocatoare. Orice bărbat, oricât de ocupat ar fi fost la serviciu, își pierdea capul la propriu la fraza: „Dragă, tocmai mi-am cumpărat chiloți noi, cred că o să-ți placă. Lenjeria frumoasă pe corpul unei femei este unul dintre cei mai puternici stimulenți. Pentru ocazii speciale, este mai bine să alegeți seturi de dantelă, mătase în negru, roșu și alte nuanțe pasionale.

Cum sa exciti un barbat

În același timp, nu tăceți, spuneți-i partenerului dvs. fraze care îl vor excita. Poți, începe jocul cu mult înainte de coitus. Vulgaritatea în corespondență și în conversațiile telefonice îi excită pe bărbați, uneori chiar mai mult decât actul sexual.

Mângâindu-i ego-ul cu ceea ce îți place

Femeile nu sunt singurele care vor să audă că bărbatul pe care îl iubesc le place. De multe ori și bărbații au o atracție irezistibilă pentru aceasta, dar sunt prea timizi să o spună. Oferă-i partenerului tău ceea ce își dorește sau, mai bine, învață să îi anticipezi dorințele. Nu aștepta o ocazie pentru a-i spune iubitului tău cât de bun este, fă-o pur și simplu.

Dacă un bărbat știe că partenera sa îl apreciază și îl place, acest lucru atinge o coardă specială în sufletul său. Bărbatul se aprinde de dorință pentru partenera sa, vrea să-i ofere cea mai mare plăcere, să-i arate că este demn de tot ceea ce iubita sa crede despre el.

Învață cum să-ți complimentezi iubitul, laudă-l chiar și pentru cele mai mici realizări. Ar putea să bată un cui sau să gătească cina? Nu uitați să o marcați cu laude. Luând timp pentru a efectua mângâieri intime lung, dornic să te mulțumească? Nu lăsați să treacă neobservat nici acest lucru.

Nu uitați să vă interesați de ceea ce face la serviciu, dar faceți-o discret. Rețineți periodic că înțelegeți cât de solicitantă este munca lui.

Asigurați-vă că observați dacă un bărbat este dornic să facă ceva pentru starea dvs. romantică. Să nu treacă neobservat orice lucru din partea lui în direcția ta. Bărbații sunt foarte sensibili la astfel de nuanțe, deși nu vorbesc despre asta cu voce tare.

Dacă îți admiri iubitul, ego-ul său este pe deplin recunoscut, nu are nevoie să caute un bărbat în afară pentru a-și satisface această nevoie. Adesea, acest tip de comportament excită un membru al sexului puternic chiar mai mult decât nuditatea și lenjeria sexy.

Spune-i exact ceea ce îți dorești

Femeile sunt caracterizate de insinuări și de dorința de a ascunde adevărul. Dintr-un motiv oarecare, ei cred că un bărbat ar trebui să ghicească singur ce vrea iubita. De aceea, femeile sunt adesea nevoite să îndure sexul dur sau relații intime lungi, care durează 2-3 ore.

Fii curajoasă și spune-i ce vrei. Acest comportament nu numai că va ajuta la evitarea neînțelegerilor, dar are și un efect foarte excitant asupra bărbaților. Vocea tuturor lucrurilor la care ai visat atât de mult timp. Discută cu iubitul tău despre toate acțiunile și vei vedea că va fi cu siguranță interesat de astfel de tactici.

Nu ezitați să spuneți lucrurilor pe nume, fanteziile sincere acționează asupra sexului puternic ca o cârpă roșie asupra unui taur. S-ar putea să nu aștepte nici măcar până la sfârșitul conversației, iar sexul va începe în timp ce tu vorbești cu el.

Vino la el deja excitată

Una dintre cele mai frecvente și mai dorite fantezii masculine este sexul cu o femeie deja epuizată. Încearcă să te pregătești dinainte; imaginează-ți cât de surprins va fi bărbatul tău când nu va trebui să petreacă timp pentru a te excita.

Puteți viziona un film pentru adulți sau vă puteți imagina că sunteți mângâiat de bărbatul dumneavoastră preferat în viitorul apropiat. Unii folosesc chiar jucării sexuale pentru a intra în starea de spirit pentru sex. Această practică nu numai că va adăuga varietate vieții tale sexuale, dar îl va face și pe bărbat să te privească într-un mod nou.

De asemenea, puteți să-i spuneți partenerului dvs. cât de mult v-a lipsit și cum v-ați pregătit pentru întâlnire. Nu va rămâne indiferent, mai ales dacă nu l-ați mai făcut fericit cu un astfel de comportament spontan până acum.

Cum pot excita rapid un bărbat înainte de a face sex?

Trucuri pentru un act sexual mai apetisant

Te-a prins dorința de a iubi în acest moment și partenerul tău este de acord cu asta? Dar iată care este problema: există foarte puțin timp pentru a face dragoste! Dacă bărbatul nu are probleme cu potența, există modalități mai directe pentru ca fata să trezească dorința partenerului.

Pentru a ajuta un bărbat să obțină o erecție cât mai repede posibil, puteți:

 1. Masajul, sărutul și mângâierea intimă – expunerea adecvată la punctele erogene ale corpului sub formă de stimulare tactilă va provoca direct o erecție și o dorință puternică în partenerul tău. Cea mai puternică armă este sexul oral cu preludiu sub formă de sărutări și mângâieri pe tot corpul.
 2. Vă puteți limita la a spune ceea ce doriți. Atunci când o femeie declară deschis că își dorește bărbatul, acesta din urmă va fi excitat. Mai ales dacă acest lucru este urmat de un indiciu al unei dorințe de experimentare și sex neconvențional.
 3. Folosiți lubrifianți și jucării sexuale. Lubrifianții sau gelurile nu sunt necesare doar pentru a asigura o introducere confortabilă a penisului în vagin. Multe dintre ele au funcții suplimentare. Lubrifianții cu extract de ghimbir sau cardamom, de exemplu, cresc circulația sângelui, iar extractul de mentă are un efect răcoritor. Acestea sunt excelente pentru a fi utilizate în timpul actului sexual, deoarece intensifică senzația prin hidratarea organelor genitale.
 4. Masturbarea femeilor în fața unui bărbat este apreciată de un număr mare de bărbați. Cum le place… pur și simplu le stinge creierul. Există o plăcere vizuală, un efect auditiv și chiar mirosuri (multora le place mirosul secrețiilor feminine).

Dacă niciuna dintre metode nu a produs rezultatul dorit, atunci problema nu este la fată. Este posibil să fi existat o criză în relație de mult timp, deși este mai probabil ca bărbatul să aibă probleme cu funcția sexuală (posibil psihologice).

Cum să exciți un băiat prin mesaj (SMS)?

Puteți începe cu mesaje în social media. Uneori, câteva fraze succinte sunt suficiente pentru a te entuziasma. La urma urmei, s-ar putea să nu fiți la fel de curajoși atunci când vă întâlniți în persoană. Dar pentru asta există internetul și rețelele sociale.

Principalul lucru este să țineți cont de câteva puncte importante:

 • Încredere. Împărtășește-ți fanteziile doar cu cineva în care ai încredere. Imaginați-vă: v-ați certat, iar el a publicat corespondența voastră în domeniul public sau a trimis-o prietenilor. Desigur, nu s-ar întâmpla nimic rău, dar ți-ar lăsa o impresie de nervi.
 • Momentul și locul potrivit. Dimineața și seara ar fi ideal. O situație jenantă poate apărea dacă un bărbat se află la o întâlnire și mesajul tău criptat este aici. Și fie nu va primi atenția de care are nevoie, fie bărbatul va fi foarte jenat.
 • Evitați expresiile formulare. Ești o fată matură și sexy, nu o școlăriță, așa că șabloanele de genul „Te vreau pentru totdeauna” nu sunt stop-ul tău. Nu copiați poezii ușuratice de pe numeroase site-uri erotice. Nu te coborî în ochii lui. Mai bine, scrieți exprimat în propriile fantezii și dorințe.
 • Faceți-l pe partenerul dvs. să fie interesat. Nu dați buzna imediat în dialog cu o aventură de-a gata sau cu detalii prea explicite despre ce i-ați face. Începeți cu un flirt ușor, mai degrabă decât să-i aruncați sexul în față. Asta nu este interesant.
 • Pentru a condimenta lucrurile într-o relație, trimiterea de fotografii erotice este o modalitate excelentă de a merge. Bărbații vor fi excitați mai repede de ceea ce văd.

Dacă nivelul de încredere în partenerul tău este suficient de ridicat, va merge bine. O fotografie într-un set de lenjerie seducător va face o impresie de durată.

Cum pot excita rapid un bărbat

Organizați un video online

Această metodă nu este pentru cei care se înroșesc la cuvântul „Penis”. Dar dacă ești încrezătoare că ești irezistibilă și sexy, dă-i drumul.

Puteți înregistra un scurt videoclip dacă v-ați săturat să vorbiți la telefon. Dar nu trebuie să începi prin a te masturba în fața camerei. Începeți cu aluzii subtile, dar succinte.

Așezată în fața camerei în lenjerie translucidă sau neglijeu, întreabă-l cu inocență dacă îi place ceea ce vede, pentru că sunt lucruri pe care le-ai ales gândindu-te la el. Nu se va putea gândi la nimic altceva decât la a lua totul de pe tine cât mai curând posibil.

Sau poate că știi să dansezi frumos. Apoi, alegerea subiectului pentru videoclip este evidentă. Întrerupeți filmarea în cel mai interesant loc, făcându-l pe bărbat să gâfâie de emoție și nerăbdare.

Să te erotizezi în timp ce faci duș sau să-ți privești sânii într-o baie cu spumă este, de asemenea, extrem de erotic.

Comunicarea virtuală este mai eliberatoare decât cea din viața reală. Așa că puteți trece la discuții despre fanteziile cu webcam. Dar nu discutați subiecte care sunt interzise pentru amândoi. În caz contrar, tot efortul va fi în zadar.

În concluzie

Nu vă țineți de anumite tipare și planuri, acționați spontan. Noutatea este cea care îi excită pe bărbați și îi face să privească lucrurile familiare dintr-un unghi neașteptat. Lasă complexele și timiditatea la ușa dormitorului tău, astfel încât să poți deveni cea mai sexy și atractivă pentru un bărbat.

Ai încredere în intuiția ta, fii deschisă și naturală, vorbește despre dorințele tale, nu te sfii și nu ascunde nimic. Fetele inhibate și timide rareori excită sexul puternic, le place pasiunea și îndrăzneala în pragul unui fault, în timp ce ele apreciază o relație sinceră și onestă cu un bărbat care le va înțelege întotdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu