Curatarea ficatului — Tratament Naturist

Detoxifierea ficatuluiDesigur, ficatul este unul dintre cele mai importante organe ale corpului nostru. Starea proastă a ficatului duce la migrene frecvente, hipertensiunii arteriale.

Persoanele care suferă de diverse boli ale ficatului, simt de multe ori durere în articulații și de jos a spatelui, precum și în alte organe ale corpului nostru.

Ficatul este ca un filtru care poate fi astupat și de aceia el are nevoie să fie purificat. Chiar si oamenii sănătoși, medicii recomand de a petrece procesul de purificare în scopul profilaxiei.

Metodele prin care se poate efectua procesul de curățare a ficatului, sunt destul de multe. Unii uneori, nu se pot decide ce fel de a alege. În ceea ce privește eficiența, pentru mulți dintre aceste tehnici recunoscute ca fiind cele mai bune. Dar unii cred că numai de la ele nus deloc, toate lipsite de sens si ineficiente.

Dar, din păcate, există astfel de oameni care nu au experimentat nici una dintre metode doar pentru că îndeplinirea tuturor cerințelor sunt prea dificile și plictisitoare. Cu toate acestea, simpla curățare și eficientă a ficatului este posibil.

Metoda este destul de simplă, deoarece nu necesită mult efort și costuri. Baza constă în utilizarea uleiului vegetal si suc de lămâie. Această combinație promovează o curățare simplă și eficientă a ficatului. Dar, ca orice altă metodă, aceasta necesită pregătirea corpului pentru curățare.

Pentru aceasta este suficient să se facă tratamente cu apă încălzită. Și pentru ca curățare să fie mai eficientă după ce a avut loc procedura cu apa caldă toarnă pe tine apă rece, dar nu destul de rece. Desigur, pregătirea include nu numai proceduri termice dar și alimentația corectă.

Pentru a putea începe cu încredere procesul de curățire a ficatului, este suficient de a adera la hrană adecvată pentru trei zile și o zi de tratamente termice. Nutriție adecvată include consumul de alimente numai de origine vegetala. Mod de a ajuta la pregătirea și la prim curățirea ficatului trecut mai eficient, puteți folosi suplimente alimentare.

Atunci când organismul este pregătit pentru curățire, puteți începe procesul în sine. Pentru curățarea eficientă a ficatului să se petreacă cu succes, ai nevoie pentru a te dezbate complet de gândurile rele. Procedura trebui să se petreacă într-o atmosferă calmă și ne tensionată.

Pentru întregul proces este necesar de un pahar cu ulei vegetal și un pahar de suc ​​de lămâie. Mai mult decât atât, uleiul poate fi orice de măsline, muștar, porumb și așa cum și suc, să aibă o temperatură de aproximativ 35 de grade. Deci ingredientele le luăm încălzite.

In ziua de procedura, fa-ti o clisma dimineața, undeva în timpul prânzului pune în zona ficatului un termofor, și apoi seara aproximativ la ora șapte, treceți la procesul principal. Fă-o așa. Se toarnă o cana de ulei încălzit, iar cea de a doua încălzește sucul. Apoi, bea o înghițitură de ulei și se spală în jos cu o înghițitură de suc.

Cincisprezece minute mai târziu, se repetă. Procesul se continuă până când paharul nu va fi gol. Când ați terminat, du-te și fă ceva plăcut. Ascultați muzică, privește un film plăcut. După ce trece aproximativ o jumătate de oră, începe să faci exerciții de respirație, care va accelera procesul de curățare. Procesul de exerciții de respirație, se face prin închiderea unei nări, de exemplu cu un tamponași.

Aceasta respirație ar trebui să petreacă 25-30 de minute, apoi ea o pauză de o oră și începe a doua fază a respirației. E nevoie pentru a respira încet și calm. În procesul de inhalare și expirație, încercați să bombați burta. După ce ați terminat gimnastica în spirite bune mergeți la repaus la pat.

Vreau să reiterez faptul că întregul proces trebuie să aibă loc într-o atmosferă calmă. În cazul în care există motive de a fi nervos, mai bine procesul de a amâna pentru o zi calmă. Și în ciuda faptului că întregul proces nu este uneori, foarte plăcut, trebuie să te bucuri de ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu