Cum sa scapi de respiratia urat mirositoare

Combaterea respiraţiei neplăcuteIn cele mai multe cazuri, apare un miros datorită utilizării unor produse sau malnutriție specifice. Pentru a rezolva problema este destul de simplu, de aceea si  procedurile adecvate care fac obiectul prezentului articol. Dar ar trebui să tineti minte faptul că respirația din cavitatea bucala poate indica o varietate de încălcări grave în organism.

Cum de a elimina respirația urat mirositoare? Puteți rezolva o problemă similară, știind unele dintre subtilitățile și, desigur, cu respectarea normelor de igienă personală. Înainte de a da sfaturi utile, ia în considerare cauzele acestor caracteristici incomode ale organismului.

De ce se întâmplă acest lucru?

 • Primul motiv – gura uscata. În cazul în care o persoană a calatorit, a dormit sau pur și simplu na băut suficienta apa, atunci organismul, la rândul său, in acest moment un pic încetinește procesul de salivă. Din acest motiv, celulele utile în limba încetează să efectueze sarcini principale – divizarea bacterii.
 • Al doilea motiv – alimentația greșita. Diverse diete, foame, duce la ceia ca organismul începe sa  descompună grăsimile, eliberând astfel cetona. Ultimile și cauzează caracteristic „aroma”.
 • Motivul Trei – acumularea de bacterii pe dinți. Daca nu vă spălați pe dinți, apoi bucăți de mâncare rămân în gură, astfel încât după un timp ei încep să „descompună” și poate cauza un miros neplăcut.

Desigur, este imposibil pentru a lista toate motivele, ca mirosul poate să apară ca urmare a adoptării de medicamente specifice și în unele boli asociate cu infecții pulmonare, gât, rinichi, ficat, etc.

Diagnosticul mirosului din gura

Pentru a răspunde la întrebarea principală cum de a elimina respirația urat mirositoare, să vă spun cum să diagnosticați aceasta încălcare a organismului. Nu este chiar așa de simplu cum mi se pare – un mod standard, suflare pe mâna și mirosul lui, de multe ori nu funcționează.

Experții recomanda următoarea procedură:

 1. Linge partea din spate a mânii;
 2. Se lasă să se usuce (în câteva secunde);
 3. Mirosi mână.

O altă opțiune – să ia o lingură obișnuit sii lingeți marginea cu limba și mirosi. Afectează la miros și aspectul limbii. Dacă este o nuanță roz și strălucitoare, apoi să vă faceți griji nu aveți. Într-un alt caz (limba alba și aspră) este cel mai bine pentru a contacta experți.

Recent, utilizarea produselor alimentare, desigur, afectează, de asemenea mirosul, deci înainte de diagnostic este cel mai bun să se abțină de la a lua anumite ingrediente si sa bea doar apă.

Cum de a elimina respirația urat mirositoare?

Notă: Nu există nici o modalitate universala pentru a rezolva această problemă, deoarece totul depinde de caracteristicile corpului și de alimentație. Mai jos sfaturi enumerate care trebuie să fie utilizate în mod regulat, nu uita și de igiena orală.

Utilizarea speciala de curatat limba cu  spatula

Trebuie de amintit faptul că igiena limbajului și curățarea regulată – cheia succesului. În mod ideal, această operație de efectuat preferabil după fiecare masa.

Regular bea apa

După cum sa menționat anterior, bacterii daunatoare încep sa se multiplice în cazul în care apa insuficienta in gură. În cazul în care gura din când in când so udați (cu saliva sau pur și simplu o varietate de băuturi), probabilitatea de apariție a mirosului este redus semnificativ.

Bețișoare de dinți

Bacteriile se acumulează in acele locuri la care nu poate „ajunge” periuța de dinți, de obicei, între dinți. Astfel, utilizarea de scobitori convenționale e capabil să elimine o mulțime de rezidiuri alimentare. Chiar și având în vedere faptul că limba în cele mai multe cazuri este singura cauza a mirosului, scobitoare în continuare e necesară.

Clătitoare de gura speciale

Această metodă este potrivita pentru cei care nu sunt obișnuiți cu spatula pentru limba și scobitori. Clătiturile de gura cu clătitor, care, în ziua de azi e un număr vast in magazine, va fi mai folositor decât, de exemplu, guma de mestecat.

Pentru ca să nu apară mirosul, cel mai bine este să clătiți gura timp de 30 -. 60 sec, apoi aproximativ o oră sa nu fumezi sau să mănânci.

Unii medici cred că aceste fonduri, care sunt compuse din elemente de alcool, cauzează cancer al cavității bucale. Cu toate acestea, studii științifice recente nu au confirmat această ipoteză. În cazul în care componenta de alcool este un pic înfricoșător, puteți încerca să pregătiți o soluție pe cont propriu.

Bomboanele mentolate si guma de mestecat

Este important să ne amintim că astfel de metode elimina mirosul oferim doar pe un termen scurt. Poate că motivul constă în boala serioasa a corpului (boli de ficat, plămân, diabet, etc.).

Apropo, stomatologii cu experiența recomand pentru a folosi în loc de bomboane bețișoare speciale pentru o respirație proaspăta. Avantajele sunt că se dizolvă în cel mai scurt timp posibil, fără a cauza efecte negative ale dinților. Risc de dezvoltare a cariilor, în acest caz, scade.

Mananca alimente sănătoase si produse potrivite

Poate că această metodă este cel mai bun «adânc» mod de a rezolva o astfel de problemă, cum de a elimina respirația urat mirositoare. Există o listă specială corecta de alimente care vor contribui la rezolvarea problemelor și eliminarea neplăcuta „aroma”.

 • În primul rând, ceai verde – agent care are proprietăți antibacteriene (excelent distruge mirosul).
 • În al doilea rând, destul de ciudat, scorțișoară, care pot fi adăugate la ceai sau dimineața la  pâine prăjită.
 • În al treilea rând, fructe crocante / legume. Acestea din urmă includ țelină, mere și altele. Utilizarea acestor producte crește rata de producție de salivă, ca urmare, bacteriile nu se vor acumula pe limbă. Remarcam că ajuta bine pomușoarele, pepene galben și portocalele.

O listă de produse care pot ajuta la rezolvarea problemei

Având în vedere că conversația a ajuns la produse utile, aici este o listă de ingrediente naturale care pot fi efectuate pentru elimina rapid cu respirația urat mirositoare:

 1. Semințe de fenicul, anason (și promovează procesele de digestie sănătoase);
 2. Cardamom și mărar (numai maschiaza mirosul);
 3. Bete scorțișoara, pătrunjel, cuișoare.

Fructele si apa – cei mai buni prieteni pentru noi

Cum sa dezbatem mirosul neplăcut după ce ai luat o mâncare speciala? În cazul în care o persoană a băut vin, corespunzător «aroma» poate fi eliminate astfel: mananca orice fruct crocante (de exemplu, mere), apoi așteptați câteva minute și apoi bea apă simplă. Puteți, de asemenea sa frecați o felie de lamaie la nivelul gingiilor si dinților. Mai departe în cazul consumului de usturoi, bea un pahar de lapte  soluția perfecta.

Miros neplăcut – o neîndemânare simpla sau mesaj important?

Poate că aceste toate tipuri de sfaturi despre cum să elimine respirația urat mirositoare. Este important că unele dintre aceste metode elimina doar consecințele, în timp ce apariția unui astfel de miros, reprezintă probabil un semnal important cu privire la boala. În mod ideal – să consulte un medic pentru a exclude unele dintre motive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu