Sfaturi pentru a ajuta la conducerea emoțiilor

Conducerea emotiilorEmoțiile – este o reacție la diverse evenimente din viața noastră, atât bune, cât și negative. De multe ori sub influența emoțiilor facem ceva ca apoi regretăm amarnic.

Noi înțelegem că manifestarea spontană a emoțiilor poate aduce neplăceri nouă înșine, și relațiilor noastre cu cei din preajma noastră. Emoțiile distorsionează imaginea reală a ceea ce se întâmplă, și, prin urmare, reduce posibilitatea de a rezolva problemele noastre.

Din păcate, un sfat înțelept nu ajuta întotdeauna in viața noastră. Noi de multe ori nu putem face față emoțiilor noastre.

Se poate oare să ne învățăm de a conduce emoțiile noastre?

Există două aspecte la această problemă.

  1. Pe de o parte, este necesar să frânăm, nu pentru a arăta sentimentele noastre prea repede, este necesar să se ia în calcul sentimentele oamenilor din jurul nostru. De aceia din copilărie ne dau sfaturi despre cum sa ne controlăm.
  2. Pe de altă parte, suprimarea constanta a emoțiilor noastre, dorința de a arata mereu calm „cu orice preț” este rău pentru sănătatea noastră.

Astfel, este necesar de a -și exprima emoțiile sale, atât pozitive cât și negative, dar nu dăuna la oamenii din jurul tău și relațiile cu ei.

Cum de a îmbunătăți stabilitatea psihologică și de a reduce iritabilitatea? Iată câteva sfaturi generale care vor ajuta la conducerea emoțiilor.

Este necesar astfel să organizezi modul tău de lucru, pentru a rămâne timp pentru odihnă și alte activități. Nu se poate crește ziua de lucru la infinit. E necesar zilnic de somn normal pentru o recuperare completă de puteri. Nu se poate priva de week-end și concediul anual.

Este recomandabil ca odihna să fie activă. Organismului e necesar să-i acordăm exercițiu fizic, având în vedere, desigur, vârsta si starea de sănătate. Trebui să încercați zilnic să acordați timp macăr cel puțin pentru plimbări mici. Nu va fi împlus și exerciții de dimineață.

Asistenți buni pentru a îmbunătăți starea ta – duș și cadă. Dușuri contraste după o zi de muncă va scoate oboseala si iritarea, și o baie calda va îmbunătăți somnul.

Nu puteți reduce valoarea astfel, o parte importantă din viața noastră în calitate de comunicare și relație intimă cu iubitul tău.

În timpul liber, ar trebui să încercați să petreceți mai mult timp la natură.

Ajuta la gestionarea stării de spirit și animalele noastre de companie. Primblările cu câinele sau jucatul cu pisica ta preferata face un efect benefic asupra psihicului. Chiar și la locul de muncă nar fi rău de a avea un acvariu sau chiar câteva plante de apartament.

Trebuie să ne învățăm de a scăpa de emoțiile negative, fără a pierde fata. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă gestionați emoțiile care au apărut ca urmare a conflictului.

Acumulate ca urmare a iritării conflictului poate duce la o dorința de a „arunca în aer situația”. Aceasta este – o cale periculoasă, decât la un scandal urât, ea poate duce. Cu toate acestea, ignorând problema tot nu se va rezolva.

Pentru a scăpa de aceasta iritare poate, de exemplu, să-ți imaginezi în detaliu modul în care ai exprima răufăcătorului tot ce vrei. Veți experimenta satisfacție și nu veți aranja ceartă publică inestetice.

Un alt mod eficient – imaginați-vă pe cineva care vă irită în-trun mod neglijabil sau ridicol. De exemplu, se reduce mental în dimensiune sau transforma într-un erou de desene animate amuzant.

Puteți încerca, de asemenea, să ți se facă milă de persoana care te înfurie. La urma urmei, nu este ușor nici lui având în vedere conflictul apărut între voi.

Și încă un alt sfat care va ajuta gestiona emoțiile. Pentru a vă liniști în situații neplăcute pentru tine, ar trebui să încercați să vă sustrageți de ea: să vă amintiți ceva plăcut, evocă un sentiment de pace și securitate.

Vă puteți imagina că sunteți separat de persoanele sau circumstanțele neplăcute sau bariera de izolare. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai stabil și calm.

La conflictul care a avut loc pe o problemă ar trebui să încerci să te uiți pe de altă parte, pentru a evalua dacă merită toate aceste emoții.

În cele din urmă, din orice situație dificilă ar fi bine să încerce să trageți învățăminte pentru viitor. Orice conflict are partea sa pozitiva – este o experiență de viață, ceea ce va permite, în viitor, pentru a evita astfel de situații sau de a fi mai bine pregătiți pentru ele.

Dacă sunteți capabili să urmați cel puțin câteva dintre sfaturile de mai sus, atunci dumneavoastră veți putea de a gestiona mai bine emoțiile în orice situații dificile care apar în viața ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu