Cocktail de fructe o alternativă excelentă pentru micul dejun

Cocktail de fructeÎn vremurile noastre dificile, oamenii au nevoie de doar un aliment sănătos cu vitamine ridicate, neapărat ușoară, pentru nu a adăuga kilograme in plus, și, desigur, gustoase.

Cocktail de fructe depășește cu mult în utilitate ca sucurile de fructe pentru că o parte din cocktail-uri includ celuloză, și este un element esențial pentru sănătatea organismului uman.

Ele ușor și rapid sunt de a pregăti, ingredientele pot fi găsite în orice magazin, la prețuri accesibile. Când gătiți vă puteți exprima imaginația, de a folosi fructe în stare proaspătă, astfel congelate sau conservate, și piure de fructe, fructe de pădure, iaurt cu fructe, siropuri.

Alegerea dumneavoastră, puteți încerca diferite variante si combinații de fructe, fructe de pădure si sucuri. Astfel de mâncare formidabil hrănește și nu adaugă prea multe calorii, care apoi trebuie să scape de ele persoanelor predispuse la corpolență.

Cursul de noi propus – aceasta este o alternativă excelentă pentru micul dejun in loc de sandwich-uri, ouă fierte tari ori moi, mic dejun aprofundată cu carne sau pește și garnitura și alte alimente care nu sunt foarte utile pentru a mânca dimineața.

Cocktail de fructe – este o alternativă excelentă pentru micul dejun, dacă veți începe ziua cu cocktail de fructe, starea de spirit va fi bună pentru toată ziua, și veți simți puterea de a realiza multe lucruri!

Cocktail cu conținut de banane va fi extrem de util pentru inima ta, pentru că ele conțin fieruri-le necesare, căpșuna te va bucura cu gust dulce, în timpul cald al verii pepenii roșii sau zămoșii vor da un gust excelent, și în timpul iernii puteți adăuga portocale, precum și de vitamina C este necesar pentru a lupta cu răcelile și pentru a stimula imunitatea și fructe de pădure măceșe pentru funcția intestinala bună.

Va asiguram: nimeni nu este în stare să se refuze de la cocktail de fructe o alternativă excelentă pentru micul dejun chiar gurmanzii adevărați vor aprecia.

Cockteluri de fructe pot fi și cu lapte, folosind laptele de vacă ori de soia, dacă cel de vaca pentru voi e un motiv sau altul nu este potrivit pentru tine, puteți adăuga iaurt, cu gust de fructe sau fără sau vitamina special suplimentare. Pentru a obține gustul neașteptat ca o baza poate fi selectat și laptele de cocos.

Cocktailurile din fructe de obicei, au o consistenta cremoasa groasă, așa că de multe ori se adaugă apa filtrata sau de izvor sau suc, suc de portocale sau de mere este mai bine să fie în măsură să bea un cocktail printr-un pai. Dacă utilizați fructe acide, cum ar fi mere, de exemplu, puteți adăuga un pic de miere sau sirop de fructe dulce.

Acest fel de mâncare este pregătit cu un blender sau se combină cu prima turnare constituenților lichizi, și apoi restul de ingrediente, începând cu mai moale. Din fructele tari e mai bine din timp de făcut piure, altfel blenderul nu se va isprăvi.

Amestecare ia un pic de timp, dar nu mai mult de o jumătate de minut, așa că pentru pregătirea unui mic dejun minunat nu este dificil, dar mai bine să utilizați cocktailul, imediat după ce la-ți pregătit și sunteți gata pentru o nouă zi!

Dacă încă nu stăpâniți toată băutură preparată, puteți să-l bagi în congelator, lăsând un spațiu mic în rezervor, pentru că cocktail-uri crește ușor în dimensiune la înghețare, iar apoi se poate de dezghețat pe aproximativ cu o oră înainte de utilizare. În timpul verii puteți arunca într-un pahar de cocktail cu câteva cuburi de gheata, se va actualiza și încuraja.

Vă recomandăm să încercați vitaminele și soarele sub forma de cocktail de fructe la micul dejun pentru a te bucura toată ziua și în fiecare zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu