Ce medicamente ne poate da marea

Ce boli trateaza mareaProbabil că nui o astfel de persoană, care nu este îngrijorat cu privire la zgomotul de surf, nu face semn foșnetul valurilor și a lovit frumusețea și puterea marii.

Mările și oceanele creează o imagine unică a planetei noastre albastre și ne dă hrană și medicamente. Cu alimentele pentru o lungă perioadă de timp totul este clar, dar ce medicina ne dă marea, vom discuta aici și acum.

Marea ne poate da nouă aer, ionizat cu multe oligoelemente. Acesta conține cristale mici de diferite săruri: cloruri, sulfați, bromuri, ioduri de sodiu, calciu și magneziu. Aerul curat de mare este el însăși un leac. Aeroterapie (de la air greacă-aer și terapii-tratament ) „cocktail de mare” – inhalare, atât pentru organele respiratorii cât și pentru piele: el se umple cu minerale utile, creează umiditate și îmbunătățește elasticitatea.

Când un om înoată în apă de mare, astfel se potolește corpul si-l tonifiază. Înotul în apă sărată, reduce celulita, dar mineralele complexe accelerează metabolismului, îmbunătățește circulația sângelui și activează reînnoirea celulelor – se eliberează organismul de toxine, chiar și pentru a curăța porii pielii.

Vindecarea proprietății talasoterapie (din limba greacă – tratamentul de mare), bine cunoscut si apreciat de rimii înstăriți si cartaginezi, care au construit băi publice, chiar pe malul mării. Talasoterapia este o știința moderna are tratament cu apă sărată, cu nămol de mare și împachetări cu alge marine masaj folosind apă de mare și multe alte proceduri utilizând mai mult pe deplin tot ceea ce mare ne poate da.

Anti – stres efect de talasoterapie sunt foarte apreciate de politicieni și oameni de afaceri, care de multe ori mulțumind anume ei se primește efectul, nu este realizată utilizarea celor mai moderne medicamente. Nu e de mirare chiar și Euripide a spus: „Marea spală suferința oamenilor”

Mersul desculț pe nisip ne dă un ușor si plăcut masaj la picioare, pe care se află în punctele biologice active ale întregului organism.

Ce medicamente încă ne poate da marea?

Medicamente care au fost mult timp folosite de oameni sunt în adâncurile sale, în apele de coastă. Populațiile care locuiesc pe malul mărilor și oceanelor, de mult timp folosesc alge de mare ca aliment și ca un medicament pentru tratarea sau prevenirea multor boli.

Chiar și la începutul secolului VIII din alge făceau medicamente pentru tratamentul hidrocefaliei. În China antică, varza marină tratau abcese și diverse tumori. In India, ele au fost mult timp utilizat ca instrument în tratamentul bolilor glandelor endocrine.

Alge marine are proprietăți de a reglementa coagulare a sângelui si previne formarea de cheaguri de sânge. Și, probabil, că anume ea poate da medicamente pentru a înlocui produsele chimice.

A fost mult timp crezut că utilizarea de alge în alimente ajută la prelungirea tinereții și de a vă proteja de multe boli.

Spirulina sa arătat bine ca un tratament adjuvant in boli, cum ar fi alergiile, artroza, artrita, infecții ale tractului respirator superior, gastrită, depresie, obezitate, diabet, anemie, toxicitatea metale grele, pancreatita, boli articulare cronic, ciroza, ulcer stomac. Și chiar cancer și SIDA . Iată ce medicina ne poate da mare acum!

Alge marine cel mai valoros este varec sau varza marină, compus din acid alginic (60 la suta). Acest acid are proprietățile de pectina, care se găsește în fructe și legume și are capacitatea de a atrage apa cu o greutate de trei sute de ori decât propria sa.

Medicamente care ne oferă natura, nu este încă pe deplin deschise, dar marea de mult timp ne vine în ajutorul nostru, prelungirea vieții și îmbunătățirea stării de spirit.

„Farmacologie Marină” face primii pași. În viitorul apropiat, plante și alte organisme marine vor contribui la crearea de noi medicamente care pot vindeca bolile grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu