Bronzatul corect pentru a vă proteja de cancer de piele

Bronzatul la solar este cancerigenSe apropie sezonul de vară, și mulți fug în căutarea de o culoare ciocolata frumoasă, tragem la mare, la soare. Razele soarelui ajuta a ne proteja de stres, pentru a primi căldură în organism pentru a dezvolta propria vitamina D.

Dar razele soarelui pot deveni cauza unor boli, pune in pericol viața. Razele soarelui trebuie să fie dozat ne bronzăm în mod corespunzător și a vă proteja de cancer de piele poate orice om care știe cum să o facă.

Bronzare excesivă este dăunător nu numai la soare, dar și în sunroom. În cazul în care inroșește pielea după proceduri activ începe a se exfolia și devine structură neregulată, mikroriduri – este plină nu numai pierderea de frumusețe a pielii, dar, de asemenea, creste riscul de a dezvolta treptat cancer de piele iritat.

În saloanele de bronzat, unde profesioniștii care lucrează care au grija de starea de sănătate a clienților, produse de înaltă calitate sunt utilizate înainte și după procedura, care reduce foarte mult acest risc. Mai mult decât atât, numărul și durata de tratamente trebuie individualizată în funcție de starea pielii, vârsta, prezența de formațiuni pe piele etc.

Razele ultraviolete solare deteriorează fibrele de elastina la nivelul pielii, cauzând imbatranirea prematura si relaxare. Tinerii care sunt mult timp la soare, astfel de manifestări nu se văd imediat, dar ele vor apărea în timp.

Datorită ultraviolete excesive distrug funcția imună a pielii din derma foarte curând încep să se formeze tumori benigne și maligne – cheratoză, carcinom cu celule bazale, melanom. Din păcate, numărul de cancer de piele din lume crește în fiecare an, cele mai multe ori motivul pentru aceasta este expunerea excesivă la soare, în special persoanele cu pielea albă.

Factori de risc pentru a vă îmbolnăvi de cancer de piele:

  1. piele albă sau pistruiată, arde cu ușurință;
  2. predispoziție genetică la linia de familie;
  3. munca la soare;
  4. condiții de viață într-un climat cald;
  5. având un număr mare pe corp de alunite.

Cum sa te protejezi de cancer de piele, bronzândute la soare?

Până în acel moment, pielea este capabil să se restaureze singură. Acest lucru se întâmplă la un om la vârstă fragedă, și caracteristicile individuale ale pielii la regenerarea activă. Dar nimeni nu poate ști când în derm se va îngrămădi încălcările de masă critică, care pot cauza cancer de piele. Cât mai curând posibil este necesar pentru a proteja pielea ta și de a face prevenire a cancerului la orice vârsta.

Există câteva reguli de bronzare trebuie să efectuezi riguros, la orice vârstă și de starea pielii.

1) Utilizați o cremă protectoare de soare cu factorii SPF 15 sau mai mare de o jumătate de oră înainte de plaj, ungeți întregul corpul. Înainte de bronzat poate fi realizată folosind o crema cu SPF 30-40 treptat, peste o zi, reducând factorii și oprirea la SPF 15. Dacă stați la soare pe o perioadă lungă de timp crema protectoare de soare trebuie să lubrifiați pielea la fiecare oră și după fiecare baie.

2) Rujul de buze, crema de fata, crema de ten și pudra ar trebui să conțină, de asemenea, protecție UF.

3) Lentile de contact și ochelari ar trebui să fie pe deplin protejate de iradiere.

4) Este necesar să fie în soare de la începutul procedurii solare nu mai mult de 10 minute, apoi du-te sub marchiza, a lua un duș și ungerea întregului corp cu crema după bronz. La fiecare 3 zile, puteți mări timpul de staționare la soare timp de 5-10 minute.

5) În cazul în care a apărut o roșeața puternica a pielii, și chiar mai mult – blistere, temperatura corpului ridicată, procedura de solară ar trebui să fie oprită, și o reluați numai atunci când toate simptomele dispar complet arsurile solare.

6) Bronzatul mai bine și mai sigur pentru piele, pentru a lua indirect în lumina soarelui, până la 10-00 dimineața și după 15-00. Într-un interval de 10-00 – 15-00, atunci când soarele este cel mai activ pe plajă ar trebui să fie evitat.

7) Este necesar să se verifice în mod regulat pielea pentru a observa schimbări pe ea, sau formarea de noi alunițe, noduli. Orice semne din naștere de expansiune, modificări de culoare și de configurare, formarea de noi noduli sau apariția de mâncărime – semnal consultați imediat medicul!

8) Este necesar să se protejeze cu atenție pielea de copii la lumina directă a soarelui și a radiațiilor ultraviolete. Pentru copiii au nevoie pentru a utiliza loțiuni speciale si creme cu factor SPF de 60 pentru a proteja pielea bebelușului delicată de dogorit. Pentru copii cu vârsta pana la 2 ani lumina directă a soarelui pe plaja este contraindicată.

9) Oamenii cu prima și a doua paletă de culori, cu pielea albă și părul blond, cel mai bine este de a face plajă dimineața sau seara, ziua utilizați pălării pentru a acoperi fața la soare. Pentru astfel de oameni cu pielea albă egzistă bronzare artificială pentru a da pielii o culoare frumoasă dorită.

10) După o baie înainte de a bronza pielea trebuie ștearsă și uscată, ca picăturile mici de apă acționează ca o lupă, proiectarea și amplificarea razele soarelui pe piele. Pielea umedă arde mai repede.

11) Având o plaja aproape de mare, urmează după fiecare scăldat de a lua un duș cu apă proaspătă și uscați bine pielea, deoarece sarea îmbunătățește efectele nocive ale soarelui asupra pielii umane.

12) Când de extindere și de educație petele pigmentate de la plajă, schimbarea alunițelor ar trebui să consultați un medic – un dermatolog.

13) De „acasă” înseamnă reducerea efectelor nocive ale soarelui asupra pielii pot fi folosite în calitate de băut un decoct de măcieș – el potolește setea și reduce temperatura pielii.

14) În loc de crema cu UV protector pentru pielea feței și a corpului poți unge cu unt de cacao, el perfect protejează pielea de razele nocive ale soarelui.

15) În cazul în care pielea sa înroșit poți folosi iaurtul, smântână, zer, suc proaspăt de castravete și decoct rece de mușețel.

Soarele de vară poate fi un prieten și un instrument util pentru a scăpa de depresie, dacă faci regulile simple de la arsuri solare. Bronzatul în mod corespunzător și a vă proteja de cancer de piele este în forța oricărui, merită doar mai atent și cu mai multă grijă să vă comportați de sănătatea voastră.

Vă doresc să fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu