Cum stii ca un Barbat este Indragostit de Tine

Uneori este dificil să știi, mai ales la începutul unei relații, dacă partenerul tău are cu adevărat sentimente? Dacă da, care este amploarea acestor sentimente? Bărbații încearcă de obicei să nu-și arate emoțiile, iar în lipsa acestora, uneori nu este clar dacă sunt îndrăgostiți sau doar se distrează. De fapt, este posibil să determini dacă are sentimente dacă acorzi atenție anumitor caracteristici ale comportamentului său.

Cum stii ca un Barbat este Indragostit de Tine

Cum se indragostesc barbatii?

La început, din mai multe femei, alege una din reflex. Privirea bărbatului se agață de ea, în capul lui parcă explodează ceva deodată, în sânge se eliberează o cantitate crescută de testosteron. În doar o fracțiune de secundă, tânărul reușește să se imagineze alături de ea într-un restaurant, la o plimbare în parc, în pat sau chiar în biroul de înregistrare.

Cineva merge mai departe și își imaginează copii și o bătrânețe fericită împreună. Dar, în acest caz, este posibil ca un bărbat să nu aibă intenția conștientă de a se căsători cu doamna pe care o alege. Psihicul lui este atât de construit: scanează instantaneu toate opțiunile posibile de relaționare cu cea care pare mai atractivă decât celelalte.

Atunci când o femeie este aleasă, ea devine automat centrul de interes al potențialului ei pretendent. Nu, el nu simte încă o tandrețe deosebită față de obiectul atenției sporite, nici o dorință de a proteja, ajuta și îngriji. Gândurile sale sunt ocupate în principal de propriile afaceri. Dar procesul de îndrăgostire a început deja. Este imposibil de oprit. La început nu este foarte evident. Deja prins în cârlig de bătăușul Venus, tânărul se comportă aproape la fel ca înainte.

Dacă bărbatul s-a îndrăgostit deja, mintea lui își pierde controlul, gândurile lui încetează să mai asculte de rațiune. Ca urmare, cel mai important lucru devine dorința de a vedea obiectul iubirii cât mai des posibil. Orice altceva, munca, hobby-urile, întâlnirile cu prietenii, devin secundare. Principalul lucru este să fii aproape de partenera ta, să-i întâlnești ochii, să-i auzi vocea, să-i respiri parfumul, să o atingi.

Dacă un tânăr se află cu femeia de care s-a îndrăgostit, în aceeași companie, încearcă să-și arate partea cea mai bună. Iar conceptul de „partea cea mai bună” variază de la o persoană la alta. Unii sunt convinși că femeilor le plac banii și își etalează importanța în lumea afacerilor. Altul crede că trebuie să cucerească spiritul și face tot felul de glume în voie și în deplasare. Unii încearcă să mituiască fetele cu lingușeli și să le copleșească cu complimente. Și mai sunt bărbați care sunt feroce și își dau pumnii cu orice ocazie, în credința că sexul slab îi iubește doar pe cei puternici.

Comportamentul unui bărbat îndrăgostit poate fi comparat cu cel al unui păun, care își întinde coada la vederea unei femele. Încearcă să-și arate inteligența scoțând din colțurile îndepărtate ale memoriei citate și aforisme pe care le-a citit cândva, vorbind despre isprăvile și triumfurile sale, jucându-se cu mușchii, arătându-și importanța.

Încearcă să pară mai bun decât este. În general, însă, atunci când tinerii sunt îndrăgostiți și vor ca o fată să-i placă, aleg adesea trei imagini tipice pentru a se prezenta.

Imaginea omului amuzant

Încearcă să lase o femeie inconștientă cu inepuizabilul său spirit. Spune bancuri și glume tot timpul. Și în viața de zi cu zi, acest om poate fi morocănos, uneori este dificil să scoată chiar și o aparență de zâmbet. Iar rolul pe care îl joacă cu sârguință atunci când face curte nu îi este ușor. Spiritul său se bazează pe ore întregi de memorare a glumelor și anecdotelor, pe care simpaticul nostru amic le afișează acum cu bucurie. Și o face atât de ușor datorită hormonilor care stimulează receptorii creierului.

Imaginea romanticului

Este un om cu o natură delicată, care știe să aprecieze frumosul. Admiră natura, peisajele din jur, ploaia, apusul de soare. Și o face cu dezinvoltură, ca și cum ar fi pentru el însuși. De fapt, astfel de fraze sunt destinate, bineînțeles, celui a cărui inimă vrea să o câștige. Pentru un efect mai mare, romanticul din fața ei admiră unele producții teatrale, picturi, sculpturi, opere literare. Dar este probabil că nu a fost niciodată la teatru, și o pictură bună în ochi nu a văzut, și nici cărți, cu excepția manualelor și a manualelor tehnice, nu a citit. Toate acestea sunt fantezii, dar pentru ea, pentru iubitul ei! Trebuie să faci ceva pentru a atrage o doamnă.

Cum se indragostesc barbatii

Imaginea cinicului

Un cinic este rece, pragmatic și caustic față de orice. Așa se pare. De fapt, un astfel de bărbat poate fi un bărbat timid și nesigur. El își dă aere de arogant pentru a o face să fie interesată. El spune: „Nu-mi pasă de nimic în lume și nimeni nu va sparge vreodată acest zid de indiferență. Este ca o provocare pentru o persoană care, în mintea unui om, trebuie să o accepte.

De ce se tem bărbații?

Trebuie spus că există o mulțime de psihologi buni în rândul sexului puternic care simt inconfundabil cu ce tip de femei au de-a face și se adaptează automat la acest tip. Prin urmare, rolul jucat de un bărbat în dragoste este adesea eficient.

Fata interesată este deja pregătită să fie invitată în oraș, este de acord să își dea numărul de telefon, așteaptă ca el să o ducă acasă. Dar… nu se întâmplă nimic. Un bărbat al cărui sentiment arde cu putere, nu se oferă să se întâlnească, nu cere un număr de telefon și nu se desparte de ea. Ce s-a întâmplat?! Este că îi este frică! Și cu cât intențiile sale sunt mai serioase, cu atât se sperie mai tare.

Te-ai gândi că ar trebui să fie ceva de care să te sperii. O femeie nu este un dragon care scuipă foc sau un tigru și nu este nimic înfricoșător să o inviți în oraș la restaurant sau într-un club. Se pare că există. S-ar putea să spună nu, iar asta ar fi un pumn sub centură. Mai exact, o lovitură la stima de sine, care pentru bărbați este una dintre cele mai dureroase. Deci, chiar dacă ard de dragoste, vor zăbovi, se vor îndoi, vor agoniza înainte de a face un pas decisiv spre apropiere. Și cu cât este mai puternică infatuarea, cu atât mai greu se face acest pas.

Dar atunci cum ar trebui să o fată care este deja serios interesată de un astfel de om timid? Ar trebui să aștepte? Și dacă întârzie ani de zile? Ai putea la fel de bine să nu aștepți nimic! Așadar, trebuie să luați inițiativa. Cu toate acestea, activitatea în afacerile inimii ar trebui să se manifeste doar dacă există încredere în interesul masculin. În caz contrar, cu siguranță, intră în necazuri sau se lasă prins în stigmatul unei persoane obsesive și lipsite de orice simț al demnității.

Cinismul, romantismul, strălucirea spiritului unui om nu pot sta la baza unei asemenea încrederi. Un bărbat poate fi cinic din fire, un om amuzant sau un romantic. Cum poate o femeie să știe dacă acesta este comportamentul lui natural sau un rol pe care îl joacă pentru ea? Nu este o idee bună să tragi concluzii din observarea comportamentului unui bărbat. Și apoi cum să știi că cel cu care vrei să fii împreună, cu adevărat indiferent? Există mai multe semne care arată că un bărbat este îndrăgostit.

Semne ale unui bărbat îndrăgostit

Dacă spune „te iubesc” prea ușor, merită să îl urmăriți mai atent. Probabil că este doar un playboy care se „îndrăgostește” repede și își pierde repede interesul fără să se gândească să mai frângă o inimă.

Sincer, dacă unui tânăr îi place o anumită fată, gândul de a face sex cu ea este întotdeauna unul dintre primele lucruri la care se gândește. Nu este nimic în neregulă cu asta. Sexul este o modalitate de afirmare a bărbaților, un indiciu al masculinității lor. Dorința sexuală trezește instinctul vânătorului, iar acesta începe să-și atragă prada într-o capcană, folosind toate mijloacele disponibile.

El poate pretinde că este orice, poate inventa o mulțime de trucuri, poate petrece mult timp în compania femeilor, doar pentru a-și atinge scopul. Dar, adesea, văzând reciprocitatea, își pierde imediat interesul pentru persoana cucerită. Acest lucru înseamnă că dorința de a poseda o fată nu poate fi o dovadă a îndrăgostirii de ea. Ce se întâmplă atunci?

El caută o apropiere spirituală

Dacă se îndrăgostește, va avea nevoie de un tip special de contact. Nu este cazul banalei atracții sexuale. Un bărbat va căuta să comunice cu tânăra doamnă, o va suna, îi va trimite un mesaj, va aștepta în fața ușii, se va întreba despre problemele ei și va vorbi despre ei înșiși. Unii vor începe să-i cânte serenade, în timp ce alții se vor exprima timid. Ce poți să faci, toți suntem diferiți. Dar gradul de elocvență în acest caz nu este important! Principalul lucru este că ființa umană nu dorește doar atingerea trupurilor, ci și atingerea sufletelor. Înseamnă că este cu adevărat îndrăgostit.

El vrea să arate bine

Unul dintre cele mai evidente semne că un bărbat este îndrăgostit este schimbarea stilului său vestimentar. Dacă sentimentele lui sunt serioase, va începe să aibă grijă să te mulțumească. Un bărbat își va schimba rapid hainele obișnuite, care sunt mai mult confortabile decât frumoase, cu cele la modă.

Așadar, observă-ți iubitul: au existat schimbări în hainele lui de când ați început să vă întâlniți? Are haine noi? Sau a pus în ordine lucrurile pe care le purta atât de dezinvolt? Apare vreodată în fața ta nebărbierit, cu hainele zbârcite și pantofii murdari? Sau nu și-a permis niciodată să facă așa ceva?

Aspectul

Semne ale unui bărbat îndrăgostit

Cel de-al doilea semn de îndrăgostire a unui bărbat îl va da de gol și pe acesta. Cât de des îl surprinzi uitându-se la tine, mai ales când crede că nu te uiți la el? Dacă un bărbat te iubește, va fi atras să se holbeze la tine tot timpul. Te va admira, iar dacă îi vei atrage atenția, se va uita în altă parte și s-ar putea chiar să fie jenat.

Suport

Cât de susținător este el? Dacă ești prinsă în orice fel de probleme emoționale, fizice, financiare sau de orice alt fel, el doar privește de pe margine cum suferi? Sau se oferă să te ajute? Dacă da, este un semn bun. Înseamnă că are sentimente reale pentru tine.

Discuții mărunte

O altă modalitate de a afla dacă te iubește este să analizezi nivelul de comunicare. Dacă îi face plăcere să vorbească cu tine, dacă îi place să petreacă timp împreună, este un bun indicator că te caută cu adevărat.

Bărbaților le place să vorbească cu persoanele pe care le plac, mai ales dacă sunt de sex opus. Iar dacă te iubește, va dori să vorbească despre ceva interesant sau demn de atenție. Va dori să împărtășească povești care i s-au întâmplat atunci când nu erai prin preajmă. Și va vorbi emoționat și poate chiar confuz.

Iar dacă omul vorbește lin și prea lin, gândește-te: poate că nu-ți spune doar asta. Poate că a „repetat” deja povestea pe multe ascultătoare. Comunicând cu prietena sa, nu va selecta cu atenție cuvinte frumoase; dimpotrivă, simțindu-se relaxat, va folosi aceleași cuvinte pe care le folosește între prieteni. Cu excepția, bineînțeles, a limbajului vulgar! Iar dacă vorbește ca și cum ar fi memorat un limbaj literar-model cu toate regulile sale, atunci aveți grijă: este evident că plănuiește ceva.

Îți împărtășește sentimentele

Cum reacționează la stările tale de spirit? Este fericit când ești tu? Sau izbucnește în furie de fiecare dată când observă că ești supărată sau pur și simplu nu ai chef? Dacă este vorba de aceasta din urmă, nu este un semn bun – este puțin probabil să aibă sentimente profunde pentru tine. Când un bărbat te iubește, va face tot ce poate pentru a te face să te simți fericită.

Să-i cunoască cercul social

Un alt indiciu puternic că un bărbat are sentimente sincere pentru tine ar putea fi cât de mult îi place să se afișeze cu tine în fața prietenilor sau colegilor de serviciu. Cu siguranță, dacă nu există dragoste, el nu o va „introduce” în cercul său social. El va prefera să o întâlnească departe de ochii cunoscuților și rudelor sale. Motivul ar putea fi acela că are pe cineva alături și nu vrea ca cealaltă femeie să afle despre distracția sub formă de alte doamne.

Sau pur și simplu nu are în plan o relație serioasă și de lungă durată. Dacă un bărbat nu vrea să se afișeze cu tine în fața cunoscuților săi, probabil că se folosește de tine doar pentru a se distra o dată sau de două ori. Iar dacă te prezintă prietenilor săi ca fiind colegă de serviciu sau cunoștință în timpul unei întâlniri neașteptate, fii prevenită: nu există dragoste din partea lui!

Sex sau dragoste

Uneori, bărbații sunt conduși de instinctele lor sexuale și se încurcă cu fete pentru a-și satisface foamea sexuală și apoi se despart de ele fără remușcări. Iar dacă un bărbat este interesat cel mai mult de sex într-o relație cu tine, nu te amăgi, pentru că abia dacă este îndrăgostit.

Sexul nu este iubire, iar iubirea nu este doar sex! Un bărbat care are sentimente adevărate pentru o femeie va ține cont de emoțiile și sentimentele tale. El nu va insista să facă sex la începutul unei relații și va aștepta cu răbdare până când vei fi pregătită pentru asta.

Generozitatea nu este un indicator al iubirii

Aș dori să vă avertizez împotriva unei greșeli comune a femeilor în interpretarea acțiunilor unui bărbat și să clarific: dacă un bărbat cheltuiește mulți bani pentru tine, nu este un indicator al iubirii sale. Și nu a existat niciodată vreo legătură între bani și o relație romantică reală!

Cadourile de la un bărbat nu înseamnă întotdeauna că acesta iubește o femeie. Dacă îți cumpără lucruri scumpe, nu înseamnă că este pregătit să te însoțească toată viața. Are bani de cheltuit și îi cheltuiește.

Punctualitate

Cum se comportă un bărbat îndrăgostit

Apare la timp dacă îi faci o programare. Iar dacă nu va respecta ora, nu va întârzia, ci va veni mai devreme și va aștepta cu nerăbdare să te vadă. Acesta este un semn bun că este pregătit să fie alături de tine. Nu trebuie să aștepți să apară, nu-i așa? Înseamnă că apreciază să petreceți timp împreună.

Își închide telefonul

Când vă plimbați, când ieșiți la plimbare, când stați la o cafenea, când mergeți la film sau când vă petreceți timpul în oricare dintre locurile voastre preferate, el își închide telefonul: nu vrea să fie distras și nu vrea să piardă timpul petrecut cu tine. Acesta este un semn foarte sigur al iubirii lui pentru tine!

Vorbind despre viitor

Își vede viitorul alături de tine. Iubitul tău își face planuri împreună și spune „vom avea”, „vom avea”, etc.? La urma urmei, dacă te iubește, va dori să-și petreacă viața cu tine. Un bărbat care este sigur de sentimentele sale va vorbi despre posibilitățile pe care le aveți amândoi și este posibil să vorbească despre căsătorie.

Își amintește totul

Dacă partenerul tău își amintește data la care v-ați cunoscut, își amintește toate datele importante din viața ta – cum ar fi ziua ta de naștere – este un semn că te iubește.

Dar nu o lua personal dacă nu-și poate aminti toate datele importante – este normal pentru bărbați! Nu numai că mulți oameni nu reușesc să rețină în minte datele tuturor evenimentelor importante, dar se întreabă cu adevărat cum reușim să facem acest lucru.

Galanterie

Dacă face lucruri simple pentru tine, pe care probabil că nu le-ar face pentru altcineva – deschide ușa pentru tine, renunță la scaunul lui, își dă haina – arată că îi pasă de tine.

Când un bărbat este îndrăgostit, își tratează femeia ca pe o adevărată regină. Încercând să aibă grijă de tine chiar și în lucruri atât de mici, el își exprimă atitudinea specială față de tine. Așa că nu lăsați aceste lucruri mărunte să treacă neobservate.

Grijă

Prietenii buni pur și simplu au grijă unul de celălalt, dar un bărbat îndrăgostit te va înconjura cu mai multă grijă. Îți amintesc că ai treabă importantă de făcut, te întreabă dacă ai luat prânzul, îți oferă geaca ta, chiar dacă nu este deloc frig, și aleargă să facă un ceai fierbinte cu gem de zmeură dacă tocmai ai strănutat o dată.

Petrecerea oricărui timp liber cu tine

Asta spune multe! Cu toții avem un program încărcat și foarte puțin timp liber pe care să ni-l dedicăm nouă înșine. Iar weekend-urile sunt momentul în care ne relaxăm complet și facem doar ceea ce ne place cel mai mult. Iar când un bărbat se bucură să petreacă tot weekendul cu tine, înseamnă că este îndrăgostit.

Expresii faciale și gesturi

Fiți atenți la gesturile sale, la expresiile faciale, la postură. Dacă un bărbat este îndrăgostit, își va întoarce tot corpul spre tine. Picioarele sale vor fi larg depărtate, nu-și va încrucișa brațele. Cu tot corpul său, un bărbat va arăta că se îndreaptă spre tine și că vrea să experimenteze intimitatea.

Va încerca în toate modurile posibile să te atingă, să-ți atingă pielea. De exemplu, vă poate atinge întâmplător pielea cu mâna. Dacă te duci undeva, te va lăsa să mergi înainte și te va ține ușor de talie.

La vederea ta, bărbatul va zâmbi larg și sincer. Cum îți poți da seama dacă un zâmbet este autentic? Dacă bărbatul zâmbește intenționat, el va strânge dinții tare și buzele îi vor deveni încordate.

Deschidere

Bărbatul tău are încredere în tine, așa că va fi deschis în privința lui și a vieții sale anterioare. Și îți va povesti nu doar despre lucrurile care îl fac să arate bine, ci și despre lucrurile pe care încă le regretă: lucrurile pe care le-a făcut greșit sau lucrurile pe care le-a spus în zadar. Acest lucru ar trebui să vă arate că sentimentele bărbatului pentru dumneavoastră sunt profunde și reverențioase.

Acțiunile vorbesc de la sine

Bărbații nu sunt la fel de organizați din punct de vedere emoțional ca noi și, chiar și atunci când au sentimente puternice, nu le pot exprima întotdeauna în cuvinte. Dar știm cu toții zicala: acțiunile vorbesc mai tare decât cele mai frumoase cuvinte. Și este adevărat! Așadar, acțiunile sunt cel mai bun mod de a-ți da seama dacă te iubește. Nu credeți în cuvinte, ci credeți în ceea ce și cum face un om.

Voce

Vocea va deveni moale și catifelată, afectuoasă, profundă și gânditoare. Bărbatul va începe să-și urmărească discursul. Nici o înjurătură nu va fi auzită de la el, este prea important pentru el să vă facă o impresie specială. Cuvintele vor fi blânde și afectuoase.

Despre ce va vorbi? Orice. Da, veți observa că încearcă să facă orice subiect să merite să fie discutat. Vremea? Vă rog! Tendințe în modă? De asemenea. Orice aruncările pe care le oferiți unui bărbat vor fi acceptate cu plăcere.

De obicei, bărbaților le place să vorbească despre ei înșiși, despre viața lor. Dar un bărbat îndrăgostit este un caz diferit. El vă va pune întrebări. Iar acest interes este sincer, este foarte interesat de viața ta și de tot ce te privește.

O persoană care are sentimente pentru tine nu te va întrerupe niciodată. Este un ascultător apreciat și răbdător. Nu doar va asculta, ci își va aminti. Da, este posibil ca mâine sau poimâine să fie capabil să reproducă toate detaliile conversației.

Compatibilitatea este un indicator al iubirii

Când o persoană s-a îndrăgostit cu adevărat, vrea să devină o persoană mai bună, are un sentiment de respect de sine și noi obiective în viață. Își acceptă partenerul așa cum este, cu calitățile sale pozitive și negative. Inimile iubitoare sunt capabile să empatizeze și să se pună în locul celeilalte persoane. Nu există indiferență în relația lor. Toate problemele se rezolvă în conversații sincere, fără insulte și jigniri.

Îndrăgostiții se completează bine și au o influență pozitivă. Familia și prietenii văd acest lucru și, prin urmare, aprobă relația lor. În plus, dragostea adevărată nu se teme de despărțire, chiar și de una lungă. Încrederea merge mână în mână cu o relație puternică.

În același timp, dragostea poate fi pasională, fierbinte, cu o inimă care bate și cu o mare dorință de a fi aproape de persoana iubită, de a-i oferi tot restul de sine. Când iubești, sentimentele, cum se spune, dor mai mult, și te fac mai fericit și mai fericit până în măduva oaselor! Dar, în același timp, cineva este calm și încrezător, fericit în viață pentru că în ea a intrat dragostea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu