Cum sa faci un Barbat sa se Indragosteasca de Tine

Orice femeie visează să-și întâlnească prințul și să trăiască fericită până la adânci bătrâneți alături de el. Cu toate acestea, practica arată că simpla întâlnire nu este suficientă.

În cazul în care un tânăr nu este reciproc, nu este nevoie să suspine despre soarta tristă. Trebuie doar să luați inițiativa în propriile mâini. Pentru a înțelege cum să te îndrăgostești de un tip, trebuie să înțelegi psihologia masculină – și apoi să decizi cum să profiți de aceste informații!

Cum sa faci un Barbat sa se Indragosteasca de Tine

Niciun bărbat nu-ți poate rezista dacă îl tratezi cum trebuie. Toate acestea sunt importante – și comportamentul, și cuvintele potrivite. Am adunat tehnici psihologice care te vor ajuta să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine. Acum îți vom spune exact cum, iar tu să verifici.

Psihologia unui bărbat într-o relație

Cel mai important lucru este să înțelegi ce vrea tânărul care îți place. Răspunzând la întrebările, care este idealul lui de fată iubită, ce trăsături ar trebui să aibă, ați făcut deja jumătate din muncă. Citește și: Diferența dintre Dragoste și Iubire.

Psihologii cunosc răspunsurile la aceste întrebări. Rezultatele studiilor, sondajele sociologice le oferă fetelor un instrument puternic pentru a atrage atenția bărbaților de inimă.

Iubind femininul

O fată ar trebui să fie feminină. Dacă posedați în mod natural feminitate, este un mare plus. Ei bine, dacă vă lipsește această calitate, va trebui să lucrați pe cont propriu și să o construiți singur. Feminitatea este asociată la bărbați cu slăbiciunea, vulnerabilitatea, fragilitatea. Alături de o astfel de fată, orice bărbat devine automat un apărător puternic și curajos. Inutil să mai spun, cum se amuză ego-ul masculin, îi ridică stima de sine?

Tragerea la sexy

A doua calitate care îi atrage pe bărbați la fete este sexualitatea. Doar nu o confundați cu vulgaritatea: sunt lucruri diferite, între care multe fete pun un semn egal. Aceasta este o greșeală ireparabilă. Sexualitatea ar trebui să se regăsească în toate: hainele, mersul, modul de a vorbi și de a se comporta. Deci, dacă stilul tău vestimentar este departe de a fi sexy, dacă preferi blugii largi, tricouri cu două mărimi mai mari, atunci pentru a atrage atenția unui tânăr mai bine îți schimbi imaginea. Același lucru este valabil și pentru restul: evitați manierele nepoliticoase, înjurăturile, etc.

Fii spiritual

A treia calitate pe care bărbații o apreciază la sexul slab este spiritul. În timp ce tot mai mulți bărbați notează că este important pentru ei să aibă o fată care este inteligentă, în acest caz nu este vorba despre spirit, ci despre spirit – acestea sunt lucruri ușor diferite. Poți da dovadă de spirit cu tânărul tău atunci când îl poți înțelege dintr-o privire, îi poți termina propozițiile și poți râde la glumele lui.

Acest lucru îi va spune că sunteți perfecți unul pentru celălalt, deoarece există o înțelegere reciprocă între voi. Dar nu exagerați: atunci când îi completați propozițiile, încercați să nu dați impresia că îl întrerupeți constant, iar dacă nu vă plac glumele lui, nu vă prefaceți că le găsiți amuzante și că vă plac.

Mai multă ușurință

În al patrulea rând, există lejeritate. Bărbaților le plac fetele vesele, cu care este ușor să fii, mereu bine dispuse. Drăguță, dar o fată mohorâtă, care nu zâmbește niciodată și este în mod constant nefericită, este puțin probabil să îl intereseze pe tip. Așa că încercați să fiți bine dispus: zâmbiți mai des, fiți deschis la comunicare.

Sfaturi practice pentru prima întâlnire

Câteva sfaturi de pus în practică:

  • Includeți toată feminitatea și sexualitatea pe care le puteți aduna. Nu uitați: fără vulgarități, grosolănii, etc. Poartă o rochie frumoasă, tocuri, machiaj, coafură, alege parfumul potrivit. În acest sens, ghidați-vă după propriul stil și gust, după locul și momentul întâlnirii, dar nu uitați că întreaga imagine nu trebuie să fie provocatoare.
  • Lasă-l pe tip să știe că îl placi. Dar fiți asertivi, dar nu intruzivi. Este înțelept să fii prima care vorbește, dar să fii pentru el un mister pe care va dori să îl rezolve. Nu te deschide cu el în prima noapte. Intimitatea iese din discuție: ar strica totul. Nu vrei să te alegi cu reputația de fată ușoară a tipului, nu? Țineți-l la distanță.
  • poți să-i spui totuși numărul tău de telefon! Încă o dată, spuneți-i că sunteți interesată de el. Vezi cu ochii tăi că este interesat de tine și că așteaptă o altă întâlnire. Poți să îți scrii numărul de telefon pe un șervețel, iar când îți cere să îi dictezi numărul, dă-i un bilețel.

Cum să atragi un bărbat

Cum să te comporți corect cu un bărbat?

Psihologia masculină și cea feminină sunt diferite. Dacă știi elementele de bază ale psihologiei masculine, tacticile comportamentului adecvat cu un bărbat, poți deveni rapid și permanent singura și unica lui.

Nu grăbiți lucrurile

Aceasta este prima și cea mai importantă regulă. În curând vei avea instrumentele care te vor ajuta să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine, așa că fă totul încet, constant, calm. Nu vă grăbiți și nu grăbiți lucrurile. În caz contrar, s-ar putea să obțineți rezultatul opus.

Fii un ascultător atent

Femeile fac adesea greșeala de a trăncăni fără oprire și de a uita că și bărbatul vrea să vorbească. În conversațiile cu tânărul dumneavoastră, încercați să obțineți mai mult un monolog din partea lui: ascultați-l cu atenție, arătați că sunteți interesată și că înțelegeți despre ce vorbește (dând din cap și din cap). Nu uitați, totuși: dacă sunteți de acord cu bărbatul dvs. în legătură cu orice, îl puteți plictisi. Este mai bine să vă prezentați punctul de vedere, să îl justificați. Acest lucru va atrage interesul și respectul tânărului.

Fii vesela

Tuturor, indiferent de sex, le place o persoană veselă și optimistă. Fiți așa: zâmbiți, râdeți, glumiți – un tânăr nu va lăsa o astfel de fată fără atenție. Desigur, totul este bun cu moderație, iar pentru a râde trebuie, de asemenea, să fie în măsură să se potrivească locului. Dar aici este o fată bună, deschisă, luminoasă, care are întotdeauna un zâmbet pe buze și o bucurie în ochii lui, va mulțumi orice tip.

Interesați-vă de el

Interesează-te de un tip, ce hobby-uri are, cu ce se ocupă. Pe de o parte, veți afla mai multe despre persoana care vă place. Pe de altă parte, veți avea despre ce vorbi. Oamenii care sunt pasionați de ceva adoră să vorbească despre hobby-urile lor. Un tip va aprecia interesul tău pentru hobby-urile sale și oportunitatea de a-ți povesti despre ele.

Dacă nu are hobby-uri deosebite, întrebați-l ce face în timpul liber și ce îi place să facă. Aceste informații vă pot ajuta în continuare: de exemplu, dacă îi plac activitățile în aer liber, puteți sugera o excursie la țară sau o plimbare cu bicicleta.

Fă-l să se simtă ca un erou

Am spus deja că bărbaților le plac fetele fragile și delicate. Și aceste fete, de regulă, au nevoie foarte mult de ajutorul unui tip puternic. Cereți ajutorul unui tânăr, arătați-i că aveți nevoie de el, că nu vă puteți descurca fără el! Nu uitați să-i mulțumiți, pentru că bărbaților le plac complimentele nu mai puțin decât fetelor. Fiecare bărbat, în adâncul sufletului său, vrea să fie necesar și util. Și să fie nevoie de o fată blândă – ce poate fi mai frumos pentru bărbați?

Arată-i tipului cum vă potriviți unul pentru celălalt

Puneți accentul pe calitățile dumneavoastră pozitive. Cel mai important lucru este să arăți că ești potrivită pentru tipul respectiv ca partener. De exemplu, vă plac aceleași lucruri (mâncare asiatică, pescuit, sporturi extreme), aveți aceleași hobby-uri, aceeași viziune asupra vieții și așa mai departe. Aici vă vor fi de mare ajutor informațiile pe care le-ați primit despre interesele tânărului dumneavoastră. Cu cât aveți mai multe interese și puncte de vedere comune, cu atât mai ușor va fi pentru tine să-l faci pe tip să se îndrăgostească de tine.

Cum să te comporți corect cu un bărbat

Deveniți prietenul lui

Deveniți un bun prieten pentru el, mereu în preajma lui într-o situație dificilă, gata să îl ajutați, să îl sprijiniți, să îl ascultați. Și bărbații au nevoie de înțelegere, de empatie, nu mai puțin decât fetele. Dacă ți-e teamă că așa și va rămâne pentru el un prieten, nu-ți face griji: nici un tip nu ar vrea să aibă ca prietenă o fată feminină, blândă, sexy.

Dar este important să nu exagerați aici: nu fiți persoana care este mereu acolo când are nevoie de dumneavoastră. Găsește un echilibru între a fi alături de tine în momentele de nevoie și propria demnitate: Un tip nu ar trebui să profite de tine în niciun fel.

Când s-a făcut începutul unei relații

Odată ce o relație a început, este important să continui să mergi în direcția bună. Consilierea psihologică vă poate ajuta să faceți acest lucru.

Aveți încredere și dați-i drumul

Nu-ți lega prietenul. Este de înțeles că vreți să petreceți mai mult timp împreună, dar relația voastră nu ar trebui să erodeze libertatea personală a fiecăruia. Tânărul va dori în continuare să iasă cu prietenii, așa cum obișnuia. Să nu fiți niciodată împotriva ei!

Lasă-l să plece și tu poți ieși cu prietenele tale – nu este asta o opțiune? Este mai bine să ai încredere din prima zi, altfel relația nu va face pe niciunul dintre voi fericit. Relațiile construite pe încredere reciprocă sunt puternice și sigure. Dacă ești suspicios și gelos, te vei epuiza.

Nu dați un motiv de gelozie

Același lucru este valabil și pentru tine: într-un fel, este frumos când un tip devine gelos. Pentru multe fete, este un indicator că este îndrăgostit. Dar indică, de asemenea, că bărbatul nu are încredere deplină în tine. Nu-i dați motive să fie neîncrezător și gelos: asta îl va îndepărta de voi. Controlul constant, cerând un raport „unde a fost și cu cine”, – poate aduce fericire în relație? Nu prea cred.

Schimbare

Vă amintiți că am vorbit despre faptul că fata trebuie să rămână un mister pentru bărbat? Va ajuta aici transformarea exterioară: de exemplu, pentru a vopsi părul într-o nouă culoare sau pentru a se machia, pentru a se îmbrăca într-un stil neobișnuit. Dar schimbă-te în limitele rațiunii și după bunul tău plac: Să vrei să-ți surprinzi iubitul și să-l faci fericit este lăudabil, dar nu în detrimentul propriilor tale dorințe.

Dezvoltarea

Mulți tineri subliniază că fata nu trebuie să fie doar frumoasă, ci și inteligentă. Bărbații își apreciază inteligența și erudiția în alesul lor. Deci, dezvoltați-vă, citiți mai mult, învățați ceva nou. Chiar dacă nu vă interesează, de exemplu, știrile mondiale, urmăriți-le totuși: un om cultivat este mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în lume.

Fii atentă la interesele tipului tău: Dacă îi plac mașinile, citește uneori reviste pe teme auto. Iar când vei avea ocazia să-ți etalezi cunoștințele, tipul și prietenii lui vor fi impresionați.

Fii tu însuți

În cele din urmă, îți dorești ca un tânăr să se îndrăgostească de tine și de lumea ta interioară, nu de machiaj, tocuri și rochii, nu-i așa? Așa că arată-i lumea ta interioară, fă-i cunoștință cu ea, pentru că, în cele din urmă, oamenii se iubesc nu pentru aspect sau inteligență, ci pentru suflet.

Cum să-l faci pe bărbat să te dorească

Contactarea prin corespondență

În era internetului, această întrebare devine din ce în ce mai relevantă. Dar, deoarece comunicarea virtuală este diferită de comunicarea reală, acțiunile pentru a câștiga un tip vor fi diferite.

Dacă în viața reală, o fată poate atrage atenția tipului în primul rând prin aspect (machiaj, haine, maniere, etc.), iar apoi „pornește” mintea, comunicând cu el virtual, această tactică este imposibilă. Dar în comunicarea virtuală o fată poate cuceri un tânăr prin intelectul ei, prin cultura ei de comunicare. Corespunzător, trebuie să vă arătați față de tip atenție, empatie pentru problemele sale, o dorință de a sprijini, ajuta, asculta. Toate acestea sunt extrem de valoroase în comunicarea online.

Fiți atenți la tânăr, la hobby-urile lui, la viața lui și la ceea ce se întâmplă în ea. De exemplu, dacă vă spune că câinele său este bolnav și că l-a dus la veterinar, nu uitați să îl întrebați după aceea cum a decurs vizita. Un bărbat ar aprecia cu adevărat acest tip de grijă.

Plan de cucerire

Înainte de a încerca să-i câștigi dragostea, gândește-te că bărbații nu înțeleg aluziile și nu observă lucrurile mărunte. Ei iubesc cu ochii și dacă există ceva ce nu le place la fată, tipul nu-i va acorda atenție. Nici privirea lui nu va zăbovi asupra „șoricelului gri”. Pentru ca atenția unui tânăr să se oprească asupra unei fete, aceasta trebuie să aibă un aspect neobișnuit, dar nu provocator.

Nu încercați să atrageți atenția asupra lui un comportament extravagant – mulți tineri îi repugnă. Comportați-vă cu reținere și fiți încrezători în același timp. După ce o cunoști, încearcă să o implici într-o conversație care să aibă sens pentru amândoi.

Primul pas

Să ne cunoaștem mai bine? Ei bine, iată, primul pas este făcut.

Al doilea

Acum faceți al doilea pas: încercați să rămâneți o enigmă pentru el. Nu vă grăbiți să spuneți totul despre dumneavoastră încă din primele ore de cunoaștere. Intrigați-l, oferindu-i informații în porții mici și ca și cum ar fi în trecere.

Nu spuneți obsesiv toate pasiunile sau hobby-urile lor, până nu știm ce simte despre acest sau acel hobby și ocupație. Cine știe, ce se întâmplă dacă nu-i place, de exemplu, fetele-bikeri, și îi place să brodeze o cruce de tinere doamne. Sau viceversa. Prin urmare, mai presus de toate – recunoaștere. Franchețea (sau lipsa ei) va veni mai târziu.

Al treilea

Al treilea pas pentru a cuceri inima unui tip va fi să refuzi să te întâlnești la ora pe care ți-o propune el. Întâlnirea trebuie reprogramată, invocând ocupația și problemele urgente. Da, nu este ușor, pentru că vrei să-l vezi din nou, dar trebuie să o faci. Așteptarea unei întâlniri îți va crește interesul și îl va face să se gândească tot timpul la tine. Iar acest lucru nu va face decât să vă întărească îndrăgostirea.

Al patrulea

Timpul a trecut și în sfârșit v-ați întâlnit. Acum treceți la etapa a patra a sarcinii dumneavoastră. Descoperiți cu atenție ceea ce îl interesează, ceea ce îl interesează și îl ocupă cel mai mult. Dacă înțelegem aceste probleme, începem o conversație despre ele. Dacă nu, păstrăm tăcerea pentru o vreme, dar mai târziu, acasă, încercăm să adunăm cât mai multe informații despre hobby-urile și interesele sale. Atunci, data viitoare când ne vom întâlni, vor fi mai multe lucruri de discutat. Acesta este un factor important în câștigarea inimii unui băiat: bărbaților le place când o iubită le împărtășește interesele.

Interese comune? Jumătate din treabă și chiar mai mult a fost făcută. Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că nu ne putem dedica în totalitate doar hobby-urilor sale. Dintr-o prietenă pe care o iubim într-o zi, ne putem transforma cu ușurință într-o prietenă-prietenă. Pentru a evita ca acest lucru să se întâmple, trebuie, de asemenea, să aveți propria lume de hobby-uri, care ar putea foarte bine să se uite în ea. Trebuie să evoluezi în mod constant, să adaugi la ghiozdanul de cunoștințe și să lucrezi asupra ta pentru a rămâne mereu neexplorat și atractiv.

Cum să cucerești un bărbat

În acest caz, nu-i arătați în mod deschis tânărului cât de mult ținem la el. Lasă-l să aibă mereu un pic de îndoială în privința îndrăgostitului nostru. Fă-l să fie puțin gelos pe noi, din când în când vom anula întâlniri, citând angajarea și așa mai departe. Principalul lucru – pentru a face totul cu moderație, pentru că nu este prea mult timp pentru a-l îndepărta și a pierde.

Faceți ca fiecare întâlnire să fie memorabilă, nu ca cea precedentă. Acordă-i atenție tipului, dar încearcă să fii discret și independent. Capriciu cu moderație și nu-i cereți prea mult tânărului. Nu-l face băiat de serviciu.

Tehnici psihologice: cum să faci un bărbat să se îndrăgostească

Nu de persoana de care te îndrăgostești, ci de imagine. Așa că nu încercați să fiți perfecți – aproape nimeni nu poate face acest lucru. Destul de perfect pare. Sau nu perfect, principalul lucru este să se conformeze imaginii care există în mintea lui.

În general, înainte de a încerca să faci un bărbat să se îndrăgostească de tine, gândește-te dacă suntem îndrăgostiți de el? Dacă nu, de ce ne mai chinuim cu toate aceste eforturi, pentru a părea cineva, pentru a ne conforma unor imagini și așa mai departe? Pentru a ne mulțumi ego-ul? Nu merită.

Cum ne putem da seama dacă suntem cu adevărat îndrăgostite de un tip sau dacă doar pare așa? Starea de iubire se caracterizează prin excitație la apariția obiectului admirației, palpitații ale inimii, înroșire involuntară, febră, jenă incredibilă. Noaptea suferim de insomnie; îl visăm pe acest tânăr, care ne stă mereu în fața ochilor. Dacă toate aceste semne sunt prezente, atunci dați-i drumul. Începe să te îndrăgostești de el. Dacă nu, nici măcar nu încercați.

Pentru a acționa cu încredere, trebuie să încercați să fiți neobișnuit. Dar nu în exterior (este intruziv și adesea respingător), ci în interior. Fii neobișnuit în raționamentul tău sau în pasiunea ta pentru ceva ieșit din comun. Nu, exagerați, nu este necesar să vă prezentați ca un originalist. De obicei, acest lucru nu mulțumește pe nimeni. Trebuie doar să înveți să gândești pentru tine, fără să te bazezi pe stereotipuri. Chiar dacă aceste gânduri și voința sunt oarecum naive, ele sunt totuși mai interesante decât gândurile altcuiva.

Un tânăr este interesat de dumneavoastră și vă face o programare. Cum îl faci pe un bărbat să se îndrăgostească și mai mult de tine încă de la prima întâlnire? Trebuie să-l faci să creadă că ai posibilitatea de a te întâlni cu alți tineri. Și că încă ne aflăm în fața unei alegeri. Și oricum, ai lucruri de făcut. Nu există alți tineri și activități? De dragul de a câștiga inima unui tip, poți. Principalul lucru este să îi dai sentimentul că ai putea fi luată.

Cum faci ca un bărbat să se gândească la tine tot timpul? O metodă foarte bună – parfumul. Alege un parfum cu o aromă subtilă și rară și încearcă să faci ca acest miros să se lase pe hainele lui, pe hainele lui, pe notebook, pe telefon și așa mai departe. Apoi, acel miros îl va urmări peste tot, amintindu-i în mod constant de tine.

Pentru a deveni atractivă pentru el, încearcă să uiți de defectele tale, gândindu-te mai ales la virtuți. Această mentalitate este transmisă altor persoane la nivel subconștient, astfel încât și o persoană tânără ar observa în mare parte virtuțile. Haideți să fim pozitivi, activi, încrezători în voi înșivă. Lăsați energia să tune. Oamenilor infantili leneși nu le place sexul masculin.

Cum Faci Un Barbat Sa Te Iubeasca

În continuă evoluție, încercând să fie versatil. Într-o conversație cu el, ascultă-l mai mult decât vorbește cu tine însuți. Noi nu copiem obiceiurile și manierele frumuseților celebre. Încearcă să-i găsești stilul – își va aminti de tânăr mai mult decât de stilul Angelinei Jolie. Exersează-ți mersul. Ar trebui să fie ușor și suplu, iar postura ar trebui să fie dreaptă.

Rezumând

Așadar, stabiliți-vă un obiectiv și urmăriți-l. Naturii sănătoase le place sexul puternic. Citiți mai mult, dar nu faceți pe deștepții. Nu are rost să driblăm citate din cărți, e mai bine să-ți dezvolți propria gândire.

  1. Îmbrăcați-vă sexy cu moderație, nu vulgar. Machiajul, de asemenea, trebuie să fie discret, moderat. Schimbare, dar nu dramatică. Astfel, vom fi întotdeauna familiari și necunoscuți pentru un tânăr în același timp. Noi jucăm un rol, încercând tot felul de imagini. Dar nu exagerați, rămânând recognoscibil.
  2. Zâmbește mai des și vorbește mai puțin despre tine, prietena ta. Lasă-l pe tipul însuși să pună întrebări. Când vorbiți cu el, priviți-l în ochi. Apoi puteți, ca și cum v-ar fi jenat, să le coborâți sau să le luați deoparte. Lăudați-l pe tânăr, complimentați-l, faceți-o cu subtilitate și sinceritate. Bărbații simt și rezistă la lingușirea intenționată.
  3. Dezvoltă simțul umorului și nu se teme să vorbească ironic despre el însuși. Se mituiește. Nu ne gândim tot timpul la cum arătăm. Este mai bine să fii vioi decât rigid și manierat. Nu vorbim de rău despre alți oameni și nu lăsăm același tip să o facă. Asta impune respect.
  4. Să fim afectuoși. De obicei, bărbaților le plac femeile care tratează cu dragoste animalele, copiii și alți oameni. Să ne exprimăm deschis emoțiile, dar să o facem cu sinceritate, nu în mod teatral. Să lăsăm deoparte aroganța. Nu face pe nimeni să arate bine. Nu-ți minți prietenul sau alte persoane. Dacă nu vrei să recunoști ceva, este mai bine să taci.

În general, este mai bine să nu vă stabiliți un obiectiv de a vă îndrăgosti de el. Astfel de obiective pun presiune asupra psihicului, constrâng, limitează acțiunile și schimbă comportamentul. Este mult mai bine să te împrietenești cu el. Să nu crezi că atunci nu ne va mai vedea ca pe o fată. Nu o va face.

Puțină cochetărie, puțină slăbiciune, vorbind nu numai despre motociclete și fotbal, ci și despre o rochie frumoasă, și totul va fi bine. Fetele pot fi prietene doar cu băieții; băieții nu pot fi niciodată prieteni cu fetele. Iar dacă se împrietenește cu noi, înseamnă că, undeva în inima lui, s-a întins ca femeie.

Creșteți stima de sine, învățați cum să faceți complimente, studiați psihologia masculină, învățați să ascultați și să sprijiniți inițiativa unui bărbat. Apoi, puteți duce comunicarea cu el la nivelul următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu