Cum Stii ca un Baiat te Place

După un timp petrecut într-o companie prietenoasă sau într-un mediu de lucru cu un tânăr care îi place, o fată își pune o întrebare. Se spune cam așa: Cum știi dacă un bărbat sau un baiat care mi-a stârnit interesul te place? De unde știi dacă afecțiunea lui se datorează unui fler amoros sau dacă poți conta doar pe o relație de amiciție?

Există multe motive pentru care bărbații au tendința de a-și ascunde interesul față de o fată care le place. Unii se îndoiesc că persoana lor ar putea provoca un interes reciproc. Alții se tem să nu fie respinși categoric. Alții pur și simplu nu vor să ia inițiativa. Al patrulea, chiar și în calitate de băieți foarte încrezători, se simt timizi atunci când se întâlnesc cu o doamnă foarte apreciată.

Cum Stii ca un Baiat te Place

Opțiunea în cazul în care pur și simplu nu-i treziți interesul, are, de asemenea, un drept la viață. Nu este ușor să înțelegi totul, nu poți intra cu adevărat în mintea altcuiva. Cu toate acestea, nu totul este atât de lipsit de speranță pe cât pare la prima vedere. Dacă există o nevoie și o dorință, nimic nu este imposibil. Citește și: Diferența dintre Dragoste și Iubire.

Pentru unele semne ale fiecărei fete vor putea determina intențiile tânărului în raport cu el însuși. Principalul lucru este să poți detecta semnalele care vin de la obiectul viselor tale secrete, deoarece acestea nu sunt întotdeauna vizibile cu ochiul liber.

Privind sau călcând?

Cu reprezentanții lumii animale totul este mult mai simplu. Masculii își arată interesul față de femele în toate modurile posibile: își desfac cozile, scot un mârâit amenințător, cântă cântece și încep dansurile de împerechere. Este evident că o fată nu ar fi avut nici măcar o umbră de îndoială dacă m-ar fi plăcut sau nu dacă un comportament atât de sincer din partea unui tip ar fi fost posibil în realitate.

Dar totuși, bărbații își arată simpatia și interesul față de tine, deși nu atât de deschis. Aceste semne trebuie să învețe cum să le prindă, să le identifice și să le interpreteze corect. Până la urmă, limbajul corporal non-verbal vă poate spune chiar mai multe decât ceea ce se spune în cuvinte.

Cât de minunat ar fi dacă răspunsul la întrebarea dacă mă place sau nu mă place ar putea fi obținut prin ghicitul pe margarete, zaț de cafea sau orice altă metodă similară. Totul ar fi fost mult mai simplu. Dar astfel de metode s-au dovedit a fi ineficiente, așa că nu recurgeți la ele. Ele sunt inutile și ineficiente și nu ne pot ajuta. Deși intuiția feminină este dezvoltată destul de puternic, iar ele, după ce comunică cu un bărbat pentru o vreme, pot spune cu certitudine dacă acesta este interesat de ele sau nu. Dar nu toată lumea are un astfel de dar!

În cazul în care nu există nici o forță și nici o dorință de a desluși puzzle-ul pe tema ” mă placi sau nu mă placi „, și sunteți o tânără doamnă în sine, încrezătoare și proactivă, puteți lua în considerare următorul curs de acțiune: nu mergeți în jurul și în jurul, și obțineți, și puneți o întrebare directă. Nu fără motiv se spune că și un rezultat negativ este util. Se poate câștiga o experiență neprețuită. Nu ar trebui să se piardă timp. Și trebuie să fim în ton cu partea pozitivă.

Câte cazuri sunt cunoscute în care, după o întrebare directă de pe buzele unei fete, s-a aflat că tipul a fost de mult timp interesat în mod activ de persoana ei. Te place, dar, fără să-și înțeleagă propriile emoții, nu riscă să te abordeze primul. De asemenea, multor băieți le plac fetele active. Nu trebuie să vă pregătiți discursuri elaborate. Întrebarea „mă placi?” se dovedește a fi suficientă pentru a determina un bărbat să dea un răspuns precis și clar, care trage o linie sub incertitudine. Dacă asta nu este o opțiune pentru tine, învață să observi.

Ce spun gesturile

Toată lumea cunoaște un adevăr simplu: persoana cu care vorbești nu este întotdeauna sinceră. În timp ce joacă rolul de binevoitor, este posibil ca el să nu simtă acest lucru în inima lui. Sau invers: un tip încearcă din răsputeri să se dea macho, în timp ce degetele îi freacă nervos eșarfa și ochii îl întreabă timid: „Îți place de mine?”. Așadar, într-o astfel de situație, fiți atenți la gesturile care însoțesc cuvintele. Înțelegând limbajul lor, este ușor să îți dai seama ce simte acest bărbat pentru tine. Citește și: Cum stii ca un Barbat este Indragostit de Tine.

Cum sa afli daca un baiat te place

Recunoașterea atitudinii unui bărbat prin gesturi este simplă, urmărește-i mișcările corpului, mâinile, expresiile faciale:

 1. Se întâmplă să vă aflați în imediata apropiere unul de celălalt. Tipul începe să-și aranjeze mecanic hainele. Aceste gesturi vor indica faptul că vrea să pară atractiv în ochii tăi.
 2. Dacă o femeie și un tânăr îndrăgostit stau unul lângă altul și vorbesc, ea ar trebui să se uite la postura lui: un bărbat căruia îi place o femeie își înaintează adesea inconștient un picior, ca și cum ar indica obiectul interesului său.
 3. Un tip încearcă să pară mai înalt în timp ce stă lângă o fată pe care o place, așa că trupul său este ușor încordat și întins în sus.
 4. Atunci când vorbești cu un bărbat, privește-i fața: dacă sprâncenele lui sunt ușor ridicate, ca și cum ar exprima surpriza, femeia poate fi sigură că i-a stârnit interesul.
 5. Dacă tânărul aflat în prezența dvs. își învârte un inel pe deget sau își freacă un nasture de la haină în timp ce vă vorbește, acest lucru sugerează că se află într-o stare de agitație căreia încearcă să îi facă față. Acesta ar putea fi cu siguranță un semn că are sentimente pentru tine.
 6. Ai observat că tipul se holbează la tine? Nu-ți face griji, este o simplă demonstrație că este interesat de tine. Și probabil că se uită la tine de când te-a văzut prima dată.
 7. Când vorbește cu tine, bărbatul își freacă bărbia sau obrazul cu mâna și își atinge ochii. Aceste gesturi arată semnele entuziasmului său și dorința de a vă face pe plac.
 8. Dacă stă cu mâinile la brâu, în subconștient vrea să-și arate forța fizică și încrederea în sine. Vrea ca femeia de companie să îl placă.
 9. Uneori se poate observa că sprânceana lui se ridică sau coboară ușor. El face acest lucru fără să își dea seama pentru câteva secunde. Această mișcare involuntară de pe fața lui este un semn sigur că îi pasă cu adevărat de tine.
 10. Dacă o femeie observă că un bărbat se uită la ea cu buzele deschise și nările deschise, poate fi sigură că înfățișarea ei i-a stârnit admirația.
 11. Tânărul își netezește părul sau, alternativ, îl încrețește involuntar. Gestul sugerează că încearcă să pară mai atrăgător.
 12. Când simte briza răcoroasă, vă oferă cu grijă jacheta sau puloverul său. Acest lucru indică faptul că te consideră femeia lui și este pregătit să te protejeze și să te ocrotească.
 13. Ai putea fi sigură că ești femeia lui preferată dacă vorbești cu iubitul tău și el începe să repete inconștient gesturile tale în timpul conversației. De exemplu: tu scoți din poșetă telefonul, el scoate imediat și mecanic din buzunar telefonul mobil, și așa mai departe. Aceste gesturi sunt un indiciu clar că te place cu adevărat.

Pentru a fi în sfârșit sigură că tipului îi pasă cu adevărat de tine, ar trebui să faci un mic experiment: cere-i o mică favoare sau ajută-l cu ceva. Dacă tânărul o va accepta cu plăcere, atunci nu ar trebui să te mai îndoiești de sinceritatea sentimentelor iubitului tău!

Ce spune privirea

Limbajul gesturilor, expresiile faciale și mișcările pot spune multe. Dar se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Aparențele pot fi foarte elocvente. Ele pot înlocui o întreagă conversație, pot exprima bucurie și tristețe, dragoste și ură. Deci, cum îți poți da seama din privirea unei persoane dragi cum se simte despre ea însăși? Ce se poate citi în ochii lui?

Principalul semnal care caracterizează prezența sentimentelor pentru un tip pentru fată este o schimbare în forma pupilelor: atunci când un tânăr excitat, pupilele sale au crescut semnificativ și se pot dilata până la marginea superioară a cochiliei. Iar dacă unui tip îi place o fată, pupilele i se măresc atunci când o întâlnește.

Cum să-ți dai seama dacă un bărbat te place

Dacă privirea lui se concentrează pe frunte, el experimentează doar un interes de afaceri. Iar dacă el își mută privirea de la ochii ei la buzele ei și înapoi, înseamnă că între ei nu poate exista decât o relație de prietenie. O privire lungă și blândă către ea sau o privire în lateral, însoțită de un zâmbet amabil, indică un interes profund, cu intenții sincere.

Să presupunem că privirile voastre se întâlnesc neintenționat. Dacă tânărul stăruie sau, dimpotrivă, se îndepărtează foarte repede, ar putea fi un semn că are sentimente pentru dumneavoastră.

În timp ce se află în compania generală, el vă caută în mod constant vizual. Sau, după ce povestește cu voce tare o întâmplare amuzantă, se uită repede la tine pentru a vedea dacă râzi cu toți ceilalți. Acest lucru arată că îi pasă de tine!

Tu ești cauza agitații lui

Dacă vedeți semne clare de excitare la un bărbat atunci când începeți să discutați sau să flirtați cu el, nu aveți niciun motiv să ezitați. I-ai făcut o impresie puternică și nu o poate ascunde de tine și de cei din jur. De ce pierde tânărul firul conversației sau vorbește prea mult, începe să răsucească lucrurile în mâini, se așează și se ridică în picioare când este lângă tine? Răspunsul este evident. Este puțin probabil ca vreunul dintre prietenii tăi să se simtă atât de excitat în prezența ta. Se vede că tipului îi pasă!

Un zâmbet va însenina ziua tuturor

Chiar și atunci când nu este în cea mai bună dispoziție, un zâmbet pe fața ta îl face să strălucească. Nu toate fetele care intră în raza lui de acțiune îi provoacă această reacție. Tu ești cel care o poate face. Îți zâmbește din toată inima, arătându-și plăcerea față de apariția ta. Bineînțeles, prietenii sunt întotdeauna bucuroși să ne vadă. Dar este greu de confundat bucuria bazată pe prietenie cu cea bazată pe afecțiune cordială.

Locul de întâlnire nu poate fi schimbat

Circumstanțele au ajuns în așa fel încât se pare că vă intersectați pe ici pe colo. Te trezești brusc mergând pe jos spre casă după serviciu. Sau nu acasă, ci la același supermarket. Sau nu este în drum spre tine, dar se oferă să te ducă acolo oricum. Caută orice ocazie să dea peste tine și profită de orice scuză pentru a petrece măcar câteva minute împreună.

Dintr-o dată are o sută de motive pentru a fi cu tine. Se vede că își dorește compania ta. Și cu siguranță nu ai niciun motiv să-i refuzi compania, nu-i așa? Prieteniile nu sunt frecvente și, de obicei, sunt planificate – mersul împreună la cinema sau la un club vă aduce împreună. Dar cineva care te place foarte mult va profita de orice ocazie pentru a fi acolo pentru un minut în plus.

Nume, spune-i numele

De foarte multe ori se adresează direct dumneavoastră, indiferent de numărul de persoane din jurul dumneavoastră. Când face acest lucru, are grijă să vă rostească numele, ca și cum v-ar alege pe dumneavoastră.

Dacă există mai multe fete cu același nume, tipul entuziasmat va începe să se gândească la derivate ale acestuia sau la porecle afectuoase pentru tine.

Semne că un bărbat te place în secret

În acest fel, el arată fără să vrea că ești specială pentru el, spre deosebire de ceilalți. Este obișnuit ca prietenii să se raporteze în mod egal la toți cei din grup, fără a evidenția pe cineva. Ceea ce te face unic este privirea din ochii cuiva care te place și te deosebește de ceilalți. Nu uitați asta!

Atingere

Vei înceta să te întrebi „oare tipul mă place?” când vei începe să observi că vrea să reducă distanța dintre voi și să te atingă. Atunci când un tip este atras de o fată, el vrea involuntar să o atingă. Citește și: Cum sa faci un Barbat sa se Indragosteasca de Tine.

E ca și cum ar transmite semnale că îi place să te simtă. Dacă simțiți o dorință reciprocă, sprijiniți-i inițiativa. Prietenii se pot îmbrățișa când se întâlnesc sau când se despart. Dar nu se întâmplă prea des să vezi prieteni dornici să se atingă ușor pe față sau pe păr cât mai des posibil.

Atenție, sunteți speciala

Un bărbat este dulce și politicos cu alte femei și nimic mai mult. El poate fi chiar atât de galant încât să le complimenteze pe doamnele din jurul său. Dar totul se încadrează în sfera tovărășiei. Cu tine, flirtează și flirtează, flirtează și flirtează, glumește și vorbește.

Cavalerismul are limite: El îți va oferi și chiar îți va turna ceai, arătând grijă, dar celelalte doamne nu trebuie să se aștepte la o astfel de inițiativă din partea lui – cel mai probabil, nu se va întâmpla. Determinarea motivului pentru care se întâmplă acest lucru este simplă: el te place, și te place destul de mult, în timp ce celelalte fete nu. Lor nu le poate oferi decât prietenie.

Cuvinte și discuții

O persoană tânără vă ascultă cu atenție atunci când îi spuneți ceva. În mod surprinzător, de mult timp nu ați mai avut un ascultător atât de bun. Uneori crezi că te va asculta la nesfârșit, chiar și despre diferențele de nuanțe de ruj, atâta timp cât îi spui. Când vrei să taci, un tip îndrăgostit îți va spune întotdeauna o poveste pe care vrei să o auzi.

Aveți atât de multe subiecte comune despre care să vorbiți, dar dacă există o dorință de a tăcea, nu simțiți nicio tensiune sau încordare. Totul este atât de simplu și de natural. Nici măcar nu-ți trece prin minte gândul de a verifica dacă este cu adevărat interesat – îți pune o mulțime de întrebări specifice și este viu interesat de viața ta.

Interese comune

I-ai povestit despre o carte pe care ai citit-o recent? A citit-o și el și ar dori să discute cu dumneavoastră despre particularitățile poveștii. Să menționezi întâmplător că nu ai mai fost la film de ceva vreme? Un tânăr vă invită la premiera unui film. O să joace fotbal cu prietenii lui? Sau poate că ați fost invitat să vă încurajați prietenul și echipa sa și să sărbătoriți victoria cu un cappuccino delicios într-o cafenea confortabilă.

Sunt din ce în ce mai multe astfel de momente și petreceți din ce în ce mai mult timp împreună. Prietenii tăi au și ei multe interese în comun. Dar, de cele mai multe ori, nu le împărtășesc în totalitate. Te simți confortabil cu asta. Și aici începi să te gândești că este interesat de întreaga ta viață, de toată viața ta. De fapt, tânărul încearcă să vă cunoască cât mai bine.

Ajutor de la el

Faptul că vă distrați împreună nu este singurul semn că o persoană tânără are mai mult decât sentimente prietenoase față de dumneavoastră. Dacă te place, va încerca să te ajute atunci când va vedea că ai nevoie. Aveți permisul, dar nu aveți experiență de conducere? Vă va învăța cum să parcați, vă va însoți la benzinărie sau se va oferi să vă țină companie într-o viitoare excursie la țară.

Cum să știi dacă cineva te place în secret

Iar dacă ești bolnav, te va vizita și îți va aduce o pungă de lămâi și miere. Vrea cu adevărat să vă ajute și să vă sprijine. Dacă sunteți colegi, el vă va ajuta să vă ocupați de numeroasele echipamente de birou sau să instalați echipamente noi necesare pentru muncă. Este întotdeauna fericit să vă ajute sau să vă facă o favoare.

Sunt cel mai bun

Pentru a-ți stârni interesul, un tip ar putea începe să spună povești despre el însuși care îl prezintă într-o lumină pozitivă. Dacă nu aveți niciun motiv să bănuiți că este plin de sine și că poveștile sunt reale, gândiți-vă bine. Vorbind unii cu alții, oamenii se apropie. Iar cei care ne plac tind întotdeauna să ne spună mai multe despre noi înșine decât despre alți oameni.

Complimente

Un bărbat îți spune cuvinte frumoase și observă chiar și mici schimbări în părul, machiajul, manichiura, hainele tale? Nu există nicio îndoială că te place. Facem complimente doar persoanelor care ne plac. Astfel, te gândești mai puțin dacă te place sau nu și ai mai multă încredere în tine.

Fă-i o favoare și spune-i că acțiunile sale îți sunt plăcute. Observați doar modul în care se comportă cu alți membri ai sexului opus.

Complimentele față de alte femei care sunt politicoase și neutre indică faptul că este bine educat. Nu este nevoie să credeți imediat că tipul este un Casanova din fire. Merită să te gândești dacă le complimentează pe toate doamnele din imediata lui apropiere pentru a le fermeca. Pentru un astfel de bărbat, nu există nicio diferență între femei.

Compania mea

Vă cunoașteți deja destul de bine, vă vorbiți frumos, dar interacțiunile voastre sunt mai degrabă conversații amicale. Romantismul nu este încă pe radarul tău. Dintr-o dată, un bărbat te invită în cercul său intim. Ar putea fi orice. Sărbătoriți ziua de naștere a partenerului cuiva sau ziua numelui său. El vă invită să asistați la un meci la care va participa ca jucător și apoi să sărbătoriți ocazia într-un local confortabil cu restul echipei.

Orice lucru care arată în mod clar că vrea să împingă limitele comunicării dintre voi va însemna un singur lucru – îi pasă de tine.

Nu mai sunt alte întrebări

Interesul sincer și autentic este greu de ratat. Dacă un bărbat te place, îți va face cunoscut acest lucru în toate modurile pe care le consideră potrivite. Pentru a nu vă speria cu asertivitatea și inițiativa lor și pentru a provoca un interes reciproc.

Chiar și în aceste vremuri de feminism deschis, există bărbați care fac primul pas. Când te întâlnește pe drum, întrebarea dacă te place sau nu, capul tău nici măcar nu te va vizita. Pentru că răspunsul va fi evident.

Principalul lucru de făcut în această situație – să fiu eu însumi, să-i iau semnele de atenție cu plăcere. La urma urmei, bărbații sunt atât de fericiți că sentimentele sale nu sunt neîmpărtășite. Adesea putem obține un semnal care ne place, atunci când noi înșine știm cum să îl arătăm. Zâmbește mai des, s-ar putea ca cineva să se îndrăgostească de zâmbetul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu