Tratament naturist pentru parul uscat

Grija pentru parul uscat la domiciliuÎn orice moment, un păr frumos și sănătos cauzează numai admirație. Strălucire lor frumoasă și sănătoasă la atingere le place nu numai oamenilor din jur, dar, de asemenea, și de stăpâna acestui păr.

Pentru ca părul să fie sănătos si frumos aveți nevoie pentru a face îngrijire a parului permanent.

Progresul nostru nu sta în loc, mai mult și mai des noi primim noi posibilități și caracteristici la viața noastră. Dar, împreună cu toată această distracție noi și primim probleme. Situația ecologică doar se înrăutățește. Noi nu avem suficient timp pentru somn odihnitor, mulți dintre noi fumează, multe încăperi sunt dotate cu aer condiționat și sistem de încălzire, se adaugă la toate acestea stresul constant și veți obține o grămadă de probleme ale parului.

În plus, aproape fiecare femeie se bucură de vopseaua de păr, și de fapt acolo e amoniac. Având în vedere toate acestea, apare mătreața, parul devine uscat, fragil, sau pur și simplu începe să scadă rapid.

Puteți sta cu zilele în saloanele de frumusețe, efect va fi, dar nu pentru mult timp. În plus, veți pierde o mulțime de timp. Și, dacă aveți un copil mic? Că vizita la saloane de frumusețe provoacă dificultăți considerabile. Deci, este mai ușor de a face îngrijire pentru parul uscat la domiciliu. Acest lucru ridică imediat problema de cum sa aibă grija de parul uscat la domiciliu?

Zicând secretele de frumusețe, vom începe cu un concept simplu, parului este aceeași bucată din corpul tău, cum ar fi pielea si unghiile, și mult mai mult. Și astfel părul aceiași are nevoi să fie protejat, în curățare de murdărie, în alimentație vitamine si minerale benefice și, desigur, nevoie de hidratare a parului. Doar imaginați-vă că toate aceste lucruri se poate face la domiciliu …

Reîncărcați energia vitală a corpului tău, asta e ceea ce este nevoie pentru a începe restaurarea parului tău. Pentru a recupera la domiciliu vitaminele necesare. Vitamine deosebit de utile și necesare grupei A, plin de vitamine B, vitamina C nu este doar un efect pozitiv asupra părului, dar, de asemenea, la întărirea sistemului imunitar.

Și vitamine D îmbunătățește in mod semnificativ sănătatea. În afară de vitamine e necesar pentru un par sănătos si sa ia minerale precum fier și zinc. Acizi grași accelerează parul uscat procesul de recuperare, sunt conținute în uleiurile vegetale. Ei bine, nu putem uita de vitaminele proaspete cu privire la fructe și legume.

Dacă ai părul uscat, nu trebuie să vă spălați părul mai mult de opt – zece zile. Apa de la robinet mai ales regional este aspră, iar parul de la aceasta va deveni fragil, cel mai bine este să folosiți pentru spălarea părului apă fiartă. De la o varietate de șampoane uscate doar parul si provoacă o senzație de strângere pe pielea capului. Prin urmare, este necesar după aplicarea șamponului pentru a spală capul cu gălbenuș de ou.

Tratament naturist pentru parul uscat

Dacă aveți o problemă serioasă folosiți un amestec de iaurt și ou. Chefirul ar trebui să fie amestecat cu două ouă și masând cu mișcări frecând acest amestec în păr si scalp. După aceia trebuie să clătiți cu infuzie de frunze de urzică, astfel încât să puteți utiliza infuzia de mesteacăn si desigur, un mod excelent merge și coada-calului. În ceaiurile de plante este cel mai bine adaosul de oțet de șase procente.

În grija pentru păr uscat, la domiciliu, perfect se potrivește măștile cu ambalaj. Ele permit pentru a obține efectul de seră de pe parul tău. Măștile e necesar pentru a face una – două ori pe lună.

Pentru persoanele cu părul uscat și deteriorate, experții sfătuie să utilizați următoarea mască la domiciliu:

1) Mască ceapă și miere. În îngrijirea părului la domiciliu, pregăti o pereche de ceapă, trei ouă și miere. Ceapa se rade mărunt si se amestecă cu gălbenuș de ou si doua linguri de miere. Aplicați acest amestec pe păr cu mișcări de masaj moale.

Apoi, înfășurați capul cu o căciula de poitilenă întărind-o, și apoi capul îl înfășurați cu un prosop. Astfel, aveți nevoie pentru a sta așa aproximativ oră-două după ce a expirat timpul clătiți masca cu șampon.

2) Dacă aveți probleme grave cu parul uscat, apoi în grija de parul uscat, la domiciliu, experții recomandă pentru a freca în pielea scalpului ulei cald pe baza de plante sau ulei de brusture. Dacă nu puteți găsi în magazine specializate, astfel de ulei, sau nu aveți încredere, puteți face uleiul singur. O astfel de acțiune responsabilă să te pregătești mai bine în prealabil.

Deci toamna dezgroapă niște rădăcini de brusture, atunci ele ar trebui să fie clătite și plasat într-un borcan, apoi se toarnă rădăcinile cu ulei de floarea-soarelui, rata de unu la zece, apoi acoperiți ușor borcanul și puneți-l într-un loc răcoros, fără lumină directă a soarelui timp de două săptămâni. Dacă doriți, puteți adăuga în acest ulei vitamina A. Folosirea merita o cantitate nu mare astfel de ulei, aproximativ una-două linguri la un moment de primire.

3) Îngrijirea parului poate fi efectuată, și cu alte uleiuri, și anume brusture – ulei de măsline. Acest ulei, de asemenea, se poate de pregătit desinestătător. Pentru aceasta avem nevoie de rădăcină de brusture și ulei de măsline. Rădăcină proaspătă de brusture tăiem foarte fin, punem într-un borcan și umple-l cu ulei de măsline. Ingredientele trebuie să corespundă unul (rădăcină de brusture 0.1 kg) la două (0,2 kg de ulei de măsline).

Acest borcan îl punem într-un loc răcoros și să insiste o zi după o zi vom pune amestecul la foc mic timp de cincisprezece minute. După aceea, masa rezultată o scurgem, și apoi se filtrează. Aplica pe păr e nevoie de ulei suficient (4-5 linguri), freacă cu grijă părul și pielea scalpului. Deci, este necesar să se stea astfel cinci ore, după clătiți cu șampon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu