Cum Sa Scapi De Tenul Gras

Masti naturale pentru ten grasDacă aveți coșuri pe piele, exfoliere, roșeață și alte probleme, aceasta nu adaugă frumusețe, așa cum fața nu o poți ascunde în îmbrăcăminte. Pielea problematică nu este o boala care nu poate fi vindecată.

Doar trebuie să știi cum să ai grijă în mod corespunzător cu pielea problematică, determina tratamente faciale utile și secrete de frumusețe pentru produsele de îngrijire după astfel de piele.

Pielea problematică, de obicei, cu pori dilatați, care din cauza murdăriei și grăsimii înfundarea inflamată. Mai ales de multe ori expuse inflamarea pielii de pe frunte, obraji și nas. Prin urmare, îngrijirea zilnică a pielii constă în corecta, regulată și amănunțită a eliminării secrețiilor și murdăriilor.

În cazul în care pe piele sunt o mulțime de secreții sebacee, este foarte dificil de a scăpa de ele în spălarea obișnuită. Și, nu complica lucrurile, nu este recomandat să se spele cu apă caldă, forma de apa fierbinte promovează faptul că alocarea de sebum, porii se vor extinde și mai mult. Regulamentul de îngrijire pentru probleme de piele grasă și tehnici de baza de îngrijire medicala, care poate fi?

Cum corect de a trata problemele de piele

De-a începe îngrijirea trebuie să înceapă cu curățare corectă. Temperatura cea mai confortabilă pentru spălare ar trebui să fie egală cu temperatura normala a corpului nu mai mare de 36,5 grade.

Necesitatea de a folosi unelte speciale pentru probleme de piele. Cum sfătuiesc cosmetologii, spuma, săpun sau gel de curățare ar trebui să fie aplicat cu o pensula speciala pentru fata. Pentru a nu răni pielea, mișcările ar trebui să fie blânde, masând.

Trebuie să se spele nu mai mult de două ori pe zi – este baza tuturor regulilor de îngrijire pentru ten gras problematic. Spălările mai frecvente pot duce la dezvoltarea sporită de grăsime, care pot agrava situația. După spălare, nu este nevoie pentru a freca fata cu un prosop, și doar se atinge. Aplica produse cosmetice speciale pentru acnee trebuie să se usuce pielea, așteaptă zece minute după spălare.

Efectuează curățarea feței trebuie doar în salon de frumusețe. Trebuie să renunți la obiceiul de a stoarce coșurile, deoarece nu are nici o legătură cu îngrijirea adecvată pentru probleme de piele. 1 sau 2 ori pe săptamana pentru a face tratamente exfoliere, folosind instrumente speciale. De multe ori, nu este recomandată, deoarece poate activa glandele sebacee.

Cum de-a avea grijă de problema a pielii

În mod corespunzător grija pentru piele, puteți opri leziuni noi, reduce nevoia de proceduri cosmetice și medicamente pentru a reduce timpul de tratament.

7 principii și reguli de îngrijire pentru tenul gras problematic:

Dacă nu se primește să te descurci singur cu acnee ar trebui să consulți un medic. Nu stoarce coșurile. În orice caz, este imposibil de a stoarce, comedoane deschise și acnee. Deoarece aceasta poate contribui la apariția de cicatrici, daune de penetrare a pielii și infecții.

1. Fața ar trebui să fie spălată nu mai mult de două ori pe zi. Spălatul mai frecvent poate provoca inflamații. Acneea poate avea loc nu numai din cauza pielii murdare. Nu folosiți săpun. Folosește geluri, spume pentru tenul gras. Se spală cu apă caldă și mișcări de mână ar trebui să fie ușoare. Nu freca fata cu un prosop, dar numai puțin atinge.

2. Pentru parul gras, capul ar trebui să fie spălate cu șampon special. Nu acoperă templele, fruntea, părul pielii. Nu folosiți produse cosmetice care conțin grăsimi și uleiuri.

3. Folosiți numai produse cosmetice potrivite pentru tenul gras.

4. Protejează pielea împotriva radiațiilor ultraviolete. Evită arsurile solare, nu folosiți solarele. Arsurile solare nu vindeca, dar numai ascund acneele. Acesta aduce la fotodăunarii a pielii care poate amenința melanom și cancer. Instalații separate pentru tratamentul acneei creșterea sensibilității pielii la radiațiile solare.

5. Evitați contactul pielii cu țesuturi, ornamente. În contact cu ei are loc frecare, și pot să apară acnee.

6. Alegeți instrumente adecvate pentru pielea ta. Ele trebuie să fie moi. Pentru întreținere de zi cu zi a făcut multe mijloace diferite. Există scruburi, cu care puteți deschide porii, exfoliază stratul superior al pielii. Ele trebuie să fie utilizate de 1-2 ori pe săptămână, atunci când nu există nici o inflamație. De 2 ori pe zi, folosiți tampoane și loțiuni.

Masca pentru ten gras

Este util de a folosi o mască de argilă, în cazul în care aveți probleme cu pielea. Zgura deschide porii și absoarbe secrețiile sebacee. Dacă nu există nici o masca de argila, un efect foarte bun de masca de fulgi de ovăz. Înainte de a face o masca, ai nevoie pentru a petrece curățarea cu atenție fata ștergeți cu demachiant si tonic.

La aplicarea mijloacelor cosmetic e necesare pentru a efectua mișcarea de la centrul feței la gât sau în jurul liniei parului. Masca trebuie să fie păstrată timp de 15-20 minute si coaja – de aproximativ trei minute. Apoi se clătește cu apă caldă și ștergeți cu tonic.

Excelent efect dau măștile din produse lactate, cum ar fi iaurtul sau chefirul. Înainte de a spăla fața ta, aplică timp de 5-10 minute. Cel mai simple măști pentru ten gras face folosind acid citric, oțet, pentru a crește aciditatea apei, deoarece neutralizează acidul grăsimii. O lingurița sau un vârf de cuțit de acid citric ajunge la un litru de apă.

Masca din galbenele

Ingrediente: 2 linguri de flori de galbenele, albuș de ou, o lingurița de miere, 2 linguri de iaurt scăzut de grăsimi (naturale, fără aditivi), iaurtul poate fi înlocuit cu chefir. Se toarnă florile de gălbenele cu o jumătate de pahar de apă clocotită. Acoperiți cu un capac și se lasă timp de 20-30 de minute, apoi se filtrează.

Rezultatul terciului mărunțit cu mixerul. Apoi masa rezultată este lăsată să se răcească la temperatura camerei. Bate albușurile de ou, până când devine o spuma, se adaugă mierea, apoi galbenele, iaurt sau chefir. Se amestecă foarte bin . Aplica masca pe fata curățată.

Masca ar trebui să aibă loc timp de 25 de minute. În acest moment nu vorbim, nu construim grimase. Spălați masca cu apa rece. Dacă este necesar, pune crema după masca. Procedura se efectuează timp de o lună, cu un interval de 3-4 zile. Este simplu: ați aflat toate regulile de îngrijire pentru tenul gras problematic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu