Tipuri de manichiura si tehnica de performanță

Tipuri de manichiuraAcum, culoarea vopselei de unghii se alege după nuanța machiajului. Luminoase, unghii non- standard, imagini sclipici și vopsele speciale – cea mai mare manifestare la cele mai îndrăzneț modele.

Tipuri modificate și completate de manichiură, îmbunătățite cu instrumente și accesorii.

Aparatul de manichiură

Manichiura – este un fel de margine (European), manichiura, în care cuticula este eliberată din celulele moarte, lăsând cuticula ne afectată. Manichiură se realizează cu ajutorul unui aparat cu duze de rectificat interschimbabile care se rotesc rapid, la sfârșitul unității. Aspectul si sunetul lui foarte mult se aseamănă cu un burghiu dentar.

Manichiura tăiată

Clasic sau manichiura tăiată – este cel mai popular tip de manichiură, este demn de remarcat. că în multe țări este interzis din cauza nesiguranței sale. Când efectuați aceasta puteți răni cuticula și aduce infecție, și de asemenea pentru un manichiurist nu foarte priceput după procedura poate provoca bavuri.

Manichiura Europeană (netăiate)

Avantajul principal și caracteristic de manichiura europeană este că pielea din jurul unghiei nu este tăiată și împinsă înapoi, dar celelalte operații sunt efectuate în același volum ca și în manichiură clasică. Cuticula se înmoaie emulsii și uleiuri speciale, iar placa unghiei se lustruiește. Această metodă este complet în condiții de siguranță și foarte bine se potrivește pentru cei care dețin pielea subțire și vasele de sânge situate în apropiere.

Manichiura Japoneză

Manichiura japoneză – acesta este una dintre noile îngrijiri tehnologice de unghii, care ajută la îmbunătățirea atât aspectul unghiei, cât și sănătatea ei. Acest tip de manichiura este un nou mod de modul de a face unghiile sănătoase și frumoase în același timp, și este recomandat atât pentru femei cât și bărbați. Manichiură japoneză crește duritatea și elasticitatea unghiei.

Manichiura Franțuzească

Cel mai renumit și de tipul cel mai elegant de manichiura este manichiura „franceză”. A fost creat de designeri francezi ai companiei ORLY, manichiura ca universal, potrivit pentru orice ținuta si orice ocazie. Particularitatea de manichiura franțuzeasca – e accentuat pe vârful unghiei. În limbajul profesional, acest tip de manichiură e numit „sacou”.

Manichiura Americană

Acest tip de manichiura e foarte comun în America, și astfel a primit numele său. Elementul manichiurii americane – suculentă, tonul lacului luminos, care este aplicat pe unghiile lungi, de formă ovală. Culoarea lacului trebuie să corespundă strict culorii rujului este permisă numai diferență de un ton.

Manichiura Spaniolă

Manichiura spaniolă – este profundă culoarea de lac. Astfel de manichiură este ideal pentru unghiile mlăștinoase pe când vizual întărește plasticul unghiei. Pentru a efectua acest tip de manichiura puteți folosi culori calde, de exemplu, se aplică lac bej și deasupra roz-palid. Cred că fiecare din femeile moderne au folosit în mod repetat acest tip de manichiura pentru a obține culoarea dorită, nici măcar nu știe că se numește spaniol.

Art-sacou

Stilul de art-sacou este o ramură de manichiura franțuzeasca, unde combinația relevantă de culori non-standard. Dacă în manichiura clasică franțuzeasca există doar culori de piele și albe, atunci arta-sacou – este o revoltă de culori. Utilizați combinații de culori pe cele care vă plac cel mai mult – portocaliu cu mov, galben, albastru sau verde, alb cu orice culoare arată elegant.

Mini manichiura

Mini manichiura – aceasta manichiura, la care vei petrece un minim de timp și efort – cel mai simplu și cel mai frecvent tip de manichiură.

Manichiură de bază

Manichiură de bază – este temelia, fără de care nu se poate face. Acestea sunt procedurile care trebuie să fie prezente în orice tip de manichiura. Aproximativ vorbind – este un mini manichiura în plus de îngrijire a pielii și încheieturi, constând în exfoliere si masaj.

Manichiura Delux

Manichiură delux – aceasta manichiura de bază, plus o procedură suplimentară de sănătate pentru mâini, cum ar fi măști, parafină și aroma terapie. Manichiura de lux se efectuează pe mâini până la articulația cotului și mai sus.

Macerare (manichiură umedă)

Macerare sau manichiură umedă – un tip manikbra care începe cu spălarea mâinilor, urmată de o baie calda pentru mâini. Această procedură este necesară pentru a înmuia cuticulele și ajută la calmarea pielii si relaxează mușchii. În puțuri și în jurul unghiilor sunt adesea aplicate special formulate pentru a înmuia cuticulele si ulei de unghii pentru a le alimenta.

Manichiura fierbinte

Manichiura fierbinte este recomandat pentru persoanele cu pielea uscata de mâini, precum și în timpul sezonului rece. Se poate propune ca o procedură separată sau ca o etapă a alungirii unghiilor.

Manichiura SPA

SPA manichiura – o îngrijire cuprinzătoare a mâinilor. Acest sistem nu va include doar mâinile în stare perfectă și pentru a preveni diverse boli infecțioase și fungice, dar va oferi, de asemenea, o ocazie excelentă pentru a vă odihni și relaxa. Fiecare salon are propriul centru SPA de marcă – secretă.

Art manichiura

Manichiură de arta sau arta Nail – arta unghiilor de decorare. Decorarea unghiilor se face prin intermediul unor autocolante, unghiilor prospisi și trafaret. Tendința anului este unghiile pictate pe o suprafață transparentă, creând astfel efectul unghiei de sticlă.

Nail piercing

Nail piercing nu este la fel de popular ca și mai înainte, dar unghiile – acesta este unul dintre putinele locuri in care rezultatele piercing-ului poate arata nu numai extravagant, dar elegant. Nail piercing vă permite să încorporați pietre de diamant și aur „picături” și să le atașați în siguranță în interiorul perforat a unghiei.

Manichiura pentru copii

Unghiile copiilor sunt foarte delicate și subțiri, așa că trebuie să se descurce cu ele foarte atent. Manichiura copiilor nu se poate folosi pila de unghii, unghiile doar se retează cu foarfecele și doar ușor tratate cu pila de unghii fin granulată.

Manichiura masculine

Lumea modernă necesită mâinile si unghiile bine îngrijite, precum și bărbații și femeile. Disponibilitatea manichiurii pe mâini de sex masculin – este estetic plăcut, frumos și solid. În contrast cu femeia în manichiura de sex masculin se utilizează o regula simpla: forma unghiei masculine este creată în formă de pernuțe deget. Incălcarea acestei reguli arata absurd mina bărbătească.

Manichiura de nuntă

Frumoasa rochie de mireasa și un zâmbet fermecător – în funcție de sărbătoare, dar nu mai puțin important de a avea o manichiura frumoasa, imaginați-vă cât de multe poze va face cu degetele și verigheta de pe degetul inelar. Mâinile tale vor fi în centrul atenției toată ziua. Să acorde atenția cuvenită creării manichiură de nuntă.

Manichiură cu gel

Manichiura gel sau „sigilare” a unghiilor – aceasta nu este alungire a unghiilor, ci pentru a restabili și de a consolida unghiile. Se realizează un efect folosind un macro moleculare strat special cu geluri trifazate. Manichiura gel se face anume pe lungimea unghiei natural

Manichiura de afaceri

Manichiura afaceri – o combinație unica de tehnici clasice și manichiură europeană. Durata efectuării astfel de manichiură-1 oră. Acest tip de manichiura cuprinde următoarele proceduri obligatorii de aburire a mâinilor într-o baie caldă și se aplică mijloace pentru a înmuia cuticulele.

Aquarium manichiură

Design acvariu – acest design de unghii cu crearea a volumului din interiorul unghiei atunci când modelul arata ca pentru sticla convexe. Volumul creat în primul rând prin turnare, astfel încât interiorul culorilor unghiilor sau având model fin. Opry compoziție acvariu manichiura este ca în cazul în care pentru un pahar convex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu