Ten Gras — Tratament Naturist

Sfaturi pentru pielea uleioasaPielea grasă este rezultatul de o eliberare crescută de sebum de către glandele sebacee, de obicei, acest lucru este din cauza tipului de piele, dar statutul său poate schimba în funcție de mediul hormonal: în timpul sarcinii sau adolescență, factor de precipitare sunt afecțiuni neuro- psihice: schizofrenie, accident vascular cerebral, psihoze, boli de stomac, sau/și de colon, selecție proastă a produselor cosmetice.

Problema a pielii gras este în curs de desfășurare, cosmetice speciale, dar nu trebuie să fie prea zelos, aceasta poate duce la activitate crescută a glandelor sebacee, în timp ce straturile superficiale ale pielii, dimpotrivă poate deveni foarte uscat si deshidratat. Tenul gras și problematic solicită un tratament mai atent.

Pielea problematică și grasă este cel mai frecventă la vârstă tânără, are o nuanță gri, și-a exprimat strălucire, porii mari, suprafața aspra si acnee erupții cutanate. Pielea iarna este uscată un pic, dar vara sunt exacerbate toate problemele. Nu numai că se mărește cantitatea de grăsime, da, de asemenea, modificări in ea. Ca urmare ,pH-ul scade de sebum, aceasta duce la o scădere a funcției de barieră a pielii, creând condiții bune de interconectare și creștere de diverse bacterii și ciuperci.

Dacă e deranjat procesele cheratinizare din folicul, atunci există așa – numite comedoane. Comedoanele reprezintă o acumulare de sebum și murdărie în foliculul pilos, ceea ce duce la înfundarea porilor. La început, se pare ca un nodul alb sub piele, dar atunci când este expusa la oxigen se întunecă treptat. Dacă a apărut aderarea infecției, atunci apar la coșuri si puncte negre.

Principii de îngrijire pentru tenul gras și problematic

  1. purificare;
  2. exfoliere;
  3. secreție redusă de sebum;
  4. eliminarea mare cheratinizare;
  5. reducerea riscului de infectare aderare;
  6. hidratare și îndepărtarea de luciu uleios;
  7. camuflaj cosmetic imperfecțiuni ale pielii;
  8. protecție de la ultraviolet și lumina soarelui;
  9. îmbunătățirea microcirculației;

Purificare.

Se petrece delicat și ușor, în ciuda faptului că pielea poate fi foarte grasă și brută. Detergenții sunt utilizați, având un pH neutru (5,5-7,0) mediul, în cazul în care este mai aproape de alcalin, este condiții bune de interconectare și dezvoltarea diferitelor microbi. Săpunuri bar trebuie evitate și utilizând geluri, spume, emulsii, loțiuni, tonice, lăptișor.

Ele sunt selectate individual, luând în considerare sensibilitatea pielii. Nevoie să se spele de cel puțin 1-2 ori pe zi, cu apă curată, la temperatura camerei nu este permisă pielea de frecat cu săpun sau cu un burete, detergenții le clătiți bine.

Exfoliază scale excitat.

Cu tenul gras nu se întâmplă pe cont propriu, pentru aceasta 1-2 ori pe săptămână, aplicați o varietate de măști, creme, scroburi. Scopul acestei proceduri este acela că ar netezi suprafața pielii, pentru a îmbunătăți culoarea și textura, reduce capacitatea pielii grase a crescut cheratinizarea. Dar acțiunile noastre nu trebuie să fie prea dure.

Din păcate, până astăzi unii cosmetologi folosesc curățare traumatic clasică cu comedoane extrudate, puncte negre, care traumatizează mai mult pielea și duce la îmbătrânirea prematură a pielii, lăsând defecte.

Secreția redus de sebum.

Loțiune de tonifiere sau odorizant, în scopul utilizării lor de secreție redusă de sebum. Acestea sunt selectate în funcție de gravitatea și numărul de acnee sebum. Cu un pic de ten gras și o cantitate mică de elemente inflamatorii folosiți loțiune moale cu plante: mușețel, aloe, gălbenele, ulei de eucalipt sau mentol, aceasta îmbunătățește microcirculația și reduce iritarea și inflamarea pielii.

Hidratarea.

Hidratarea, este o componentă esențială în grijă de această problemă și a tenului gras. Metoda cea mai populară si cea mai frecventă utilizată este crema hidratantă, cu o piele puternic grasă, este mai bine fără ele. Dacă vă decideți să utilizați crema, aceasta nu ar trebui să fie gras, deoarece împiedică fluxul de sebum.

Această problemă trebuie abordată individual, luând în considerare caracteristicile pielii, tendința la formarea de acnee, formarea de elemente inflamatorii, anotimpuri etc. Preferabil înseamnă a avea un factor natural de hidratare (FNO), în combinație cu componente nutritive și anti – inflamatorii.

Camuflaj cosmetic imperfecțiuni ale pielii.

Persoanele cu tenul gras și problematic este foarte important pentru a masca petele, aceasta îți dă încredere, îmbunătățește starea de spirit, ameliorează complexele, ceea ce duce în cele din urmă la recuperarea a pielii, este folosit pentru aceste produse cosmetice decorative.

Aplicarea machiajului pentru problemă și tenul gras ascunde erupții cutanate, acnee, face defecte mai puțin vizibile, hidratează pielea si o protejează de uscare si protejează pielea de ultraviolet și lumina soarelui, cât mai multe produse cosmetice conțin ingrediente de protecție solară.

Mulți experți cred că utilizarea de machiaj împiedică tratamentul dar nu este așa. Instrumentele folosite topic, efectul său terapeutic se poate observa în câteva ore de la aplicare, ceea ce înseamnă că după această data, puteți folosi produse cosmetice, fără a dăuna pielii. Cosmetice moderne, are o textură moale, și ușor se aplică, nu se blochează porii și să nu interfereze cu grăsime și transpirație.

Aplicarea pentru protecție solară.

În programa de îngrijire după pielea grasă și problematică, este foarte important. Razele solare sunt rele pentru orce tip de piele, deși ni se pare, că vara pielea arată mai bine,aceasta este doar un camuflaj. În alegerea instrumentelor luând in considerație fototipul, apărător de soare este un factor înalt, cu cât pielea e mai alba, se folosește lăptișor și creme ușoare. După încetarea aflării la soare cremul se spală.

Persoanele, care au pielea grasă, merită de ținut minte, că pielea grasă, este o problemă pentru totdeauna, nu se poate de tratat, de aceia le rămâne doar să țină totul sub control și să folosească în îngrijirea după ea toate cosmeticele, având în vedere individualitatea pielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu