Creșterea genelor — Tratament Naturist

Regenerarea genelorPe orice parte a corpului nu ar atrage atenția un bărbat, privirea lui niciodată nu va aluneca de la ochi. Ochii pot fascina, face sem, dă sentimente și emoții, și chiar dorința de a transmite pentru a elimina nevoia de a spune cuvintele.

Ochii pot spune multe. Pentru ca ochii tăi să fie numiți frumoși, aveți nevoie pentru a avea grijă de ei.

Îngrijire trebuie să fie complexă. Acesta ar trebui să includă îngrijire pentru gene, pielea pleoapelor și chiar globul ocular. Vorbim despre gen, deoarece acestea dau ochilor mistică și senzualitate. Grija pentru gene are nevoie toată lumea: și cei, care sunt suficient de norocoși pentru a avea de la natură gene lungi și groase, și cei care nu au astfel de noroc.

Pentru a efectua îngrijirea după gene în condiții casnice rețetele se foloseau în antichitate. Cineva a folosit cărbune zdrobit cu jeleu de petrol, de exemplu, egiptencele. Grija pentru gene se poate face la domiciliu nu este mai rău decât în saloane de frumusețe. Aceasta nu are necesita de mult efort, dar rezultatul se va depăși. Prima regulă să-ți amintească mereu, în orice situație și să respecți, – este curățarea genelor de rimel și ochii de machiaj.

Prima regula.

După îndepărtarea make-upului, care nu ar trebui să fie făcută cu apă simplă de la robinet, dar cu special conceput pentru acesta, genele pot fi unse cu ulei de ricin. Acesta este un instrument foarte celebru vechi pentru a ajuta la domiciliu pentru a accelera creșterea genelor și a le face mai groase.

Ulei de ricin poate fi înlocuit. Pentru aceeași procedură zilnică lubrifierea genelor se va potrivi piersici, migdale sau de floarea-soarelui simplu. Uleiul de floarea soarelui nu trebuie lubrifiat foarte des, nu mai mult de două ori pe săptămână. Astfel de proceduri vor face genele mai puțin fragile, și, în plus, le dă o strălucire.

Pentru creșterea rapidă a genelor.

Pentru ca genele să crească mai repede, rețetele de casă propun ungeți cu ulei de brusture amestecat cu ricin. Utilizați ulei în proporții egale, nu va fi rău să adăugați la amestec o picătură de aloe. Atunci când se aplică mijlocul folosiți o perie care a rămas de la rimelul utilizat.

Aplică orice ulei ar trebui să fii foarte atent pentru a evita nimerirea pe mucoasa ochiului sau pleoapei. Mucoasa poate fi extrem de iritată și pe suprafața pielii grăsimea poate bloca porii prea mult. Pentru a evita acest lucru, rădăcinile genelor nu se aplică ulei, și se aplică de la mijloc la vârfuri.

A doua regulă.

Poate fi folosit ca o rețetă de casă cum și cerneală specială, care nu au umbră, dar sunt proiectate special pentru a efectua tratamente de înfrumusețare. În astfel de cerneală conține o cantitate mare de suplimente fortificate – vitamine care protejează și întărește genele. Rimelul fără culoare poate fi folosit ca bază pentru cerneală neagră, precum și un cosmetic independent destinat grijă peste noapte de gene.

Dieta.

Amintiți-vă că grija pentru gene – nu este vorba doar de tratamente de ochi. Noi nu trebuie să uităm că aspectul este total dependentă de ceea ce avem în interior, deci de la ceia, în ce stare sunt toate organele noastre interne, precum și ceea ce mâncăm. Mâncarea trebuie să fie bogat în vitaminele A, E, B, R.

În perioada în care există un deficit de vitamine, aveți nevoie pentru a satura organismului artificial. Acest lucru este util nu numai pentru gene frumoase, dar pentru întregul corp. Mănâncă mai multe produse din carne, de preferat carne de vită, ouă, legume și fructe proaspete, smântână, plante și pești. Încearcă sa mănânci regulat un pic de icră roșie.

Pentru creștere, densitate, și ca să devină întunecate.

Rețetele la domiciliu pentru îngrijirea genelor – aceasta este de asemenea și infuzii făcute din plante. De exemplu, pentru creșterea genelor, și pentru ca acestea să devină mai gros și mai întunecat, este recomandat pentru a face o cataplasmă și loțiune de tinctura de galbenele cu adaos de ceai negru.

Pentru comprese poți umezi un tampon de bumbac în această facilitate, și apoi aplicate la ochi pe o jumătate de oră. Astfel de proceduri ar fi foarte util în cazul în care le efectuați în mod regulat, cel puțin o dată pe săptămână.

Pentru a întări de la cădere.

Pentru a consolida și de a spori creșterea genelor, puteți folosi infuzia de hypericum. Ele sunt utile pentru a clăti și de a face loțiuni. Acest instrument mic permite de a prelungi durata de viață a fiecărui cilium, termen care este, de obicei, trei-patru luni. Acesta este un instrument deosebit de util pentru cei care suferă de pierderea de gene.

Îngrijirea adecvată a genelor.

De obicei, la domiciliu încă mai folosesc vaselina ca un mijloc de a avea grijă de gene. Cosmetologii sfătuiesc să nu neglijezi astfel de recepție elementar fiecare zi ca pieptănarea genelor. În fiecare dimineață, o perie specială, fără ulei pieptănați genele câteva minute, uleiul ar trebui să fie utilizat numai atunci când mergi să te odihnești timp de noapte. Înainte de a părăsi casa dimineața nu este recomandat să se aplice ulei de gene.

A treia regulă.

Fii atent si pretențios atunci când alegi rimel pentru genele tale și mijloacele care se pun în aplicare de îngrijire. Acesta ar trebui să conțină vitamine. Fiecare rimel este ales strict individual, deoarece compoziția acesteia poate fi o cauză a alergii și este ideal pentru altul.

Chiar dacă rar vă vopsiți genele cu rimel, și ea se păstrează la tine un timp foarte lung, fără uscare, nu-l folosiți dacă au trecut șase luni de la prima utilizare. Nu vă zgârciți cu banii pentru tine și a obține un rimel nou și proaspăt. În rimelul vechi se poate forma bacterii dăunătoare și germeni care pot irita ochii.

A patra regulă.

Se poate înțelege absolut fiecare femeie care are de a folosi de zi cu zi cosmetice și purtând-o de dimineața până seara. Dar încearcă să-ți fie milă de ochii tăi și cel puțin una sau două zile în timpul săptămânii nu utilizați machiaj defel. Pielea fetei si pleoapele, genele, buzele ar trebui să revină de la produse cosmetice, pentru că încă nu orice femeie preferă produse cosmetice bazate pe ingrediente naturale.

O astfel de procedură simplă va face genele sănătoase și bine îngrijite, ceea ce înseamnă frumos. Ochii încadrați în astfel de gene va atrage punctele de vedere ale altora, admirație, și dorința de-a să se uita în ochii tăi din nou și din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu