Procedurile anticelulita cele mai eficiente

Tratamente anticeluliticeBoia de ardei – inamicul celulitei. Pentru a verifica acest lucru, este suficient pentru a lua un curs de împachetări cu ardei roșu. Faptul că acest produs stimulează circulația sângelui, îmbunătățește metabolismul si îmbunătațirea tonusului pielii și elasticitate, care în combinație cu „înfășat” dă rezultate excelente: organismul de toxine și de lichid interstițial exces.

Și aceste sesiuni sunt excelente de arderea grăsimilor. După împachetarea cu piper are un efect de încălzire, ceea ce duce la pierderea in greutate si de a reduce pielea de celulită. Consideră doar că procedura de auto-similar nu este în valoare de cheltuieli. Faptul că piperul pur pe piele nu se poate aplica. Câștigi ardere (fript).

În saloane folosesc bază de ciocolată sau cafea. Ele „sting” focul naturii de paprica el și sporește în proprietățile sale cosmetice. Procedurile anti – celulita cele mai eficiente de azi sunt larg cunoscute.

Tratamente corporale anticelulita

Coaja de lămâie împotriva celulitei.

Laimul și lămâia – este o sursă eficientă de prospețime și tonul pentru pielea ta, și este cele mai eficient tratament împotriva celulitei. Putem spune că citricele – cele mai comestibile ingrediente SPA – proceduri. Pentru servicii diverse împachetări, masaje, manichiura si mai mult. Una dintre cele mai eficiente programe – peling cu laime.

Durează doar 45 de minute. O parte obligatorie a ședinței de masaj este o perie specială, care crește circulația sângelui și pregătește pe fata si corp pentru manipularea ulterioară. Apoi, amestecul se aplică pentru peling. In amestec înafara de laim întră unt, extract de ghimbir, sare de mare. După 5-10 minute, această compoziție se spală.

Împachetări cu portocală împotriva celulitei.

O altă variantă a eficienței de citrice SPA și cele mai eficiente tratamente împotriva celulitei – folie de portocale. Această procedură reduce tensiunea, elimină toxinele, asigură prevenirea celulitei. Începe o astfel de sesiune, de obicei, cu un abur în baie sau saună. O astfel de formare relaxează mușchii, incalzește pielea, deschide porii. Apoi, începe curățare profundă a corpului folosind scrab din miez (pulpă), coji și semințe de portocale dulci.

După aceea, te așteaptă o cadă cu hidromasaj, care va elimina tensiunea de reziduuri. Apoi – gel pe bază de folie de praf portocale dulci. Și coarda finala devine o baie de aburi aromatică, masaj de relaxare cu o cremă pe bază de uleiuri esențiale din aceeași citrice. Pentru cei care se uita la sănătatea lor și doresc să piardă în greutate, în cele din urmă – o baie calda cu unt de lămâie si extract de portocale.

Procedurile cu orez împotriva coajei.

Un alt produs eficient și comestibile de cele mai eficiente tratamente anti – celulita, popularele – procedurile SPA – orez. El este cunoscut pentru multe secole a fost frumusețea secretă a femeilor asiatice. Astăzi, această plantă este utilizat pe scară largă în produsele cosmetice la nivel mondial. Recent, procedura este extrem de populară împachetările cu orez. Ea „funcționează”, delicat, deci este potrivit chiar și pentru doamne, cu pielea foarte sensibila.

Esența de procedură este simplă. Preventiv- pielea se aburește și curăță în saună sau baia. Apoi se prelucrează cu mănușă vârtoasă. Elimină astfel cheratinizat circulație, consolidată. Și după această mască este aplicat pe corp pudră de orez și emulsii. Pentru a spori gradul de penetrare de nutrienți „înfășurați” în folie de plastic și cu o pătură termică.

Și după 20-30 de minute spălați masca și aplicați crema hidratanta. După împachetarea cu orez te așteaptă o surpriză plăcută. Tuberculi netezi ai celulitei, centimetri in plus vor lasă talie si solduri dvs., iar pielea isi recapătă elasticitatea și începe să arăte mai mult în stare proaspătă. Dacă ai de gând să efectuezi astfel de proceduri în mod regulat, vei primi protecție de la îmbătrânirea prematură.

Masaj cu nuci.

Nucile sunt atât de bogat în substanțe naturale și inofensive la nivelul pielii, pentru folosirea lor nu e necesar sa frecventați salonul. Pentru a șterge epiderma și, în același timp, obține o energie, se aplică pe masa corporală cedru mărunțit și miez de nuca si se pisa mișcări de masaj. După aceasta, pielea va primi o „strălucire naturala”. Înmuierea loționului este o completare perfectă a procedurii.

Masaje la fel de populare pe bază de uleiuri de nuci. Ei fac pielea incredibil de moale si suplă, pentru a îmbunătăți structura și întineri. Un alt tip de „comestibil » SPA – masaj cu nuci. De exemplu, grecești. Ea nu ia o mulțime de timp și nu are nevoie de mult efort.

Tot ce ai nevoie – este de a pune între palme două nuc și roteștele după sensul acelor de ceasornic, apoi – în termen de trei minute. De asemenea, puteți masa în părți pălmile sau talpa picioarelor. Astfel, crește vitalitatea și se menține fermitatea pielii.

Masaj cu cocos.

Dacă aveți peste 35 de ani, și doriți să întineri și strângeți pielea în același timp, și să te distrezi, în valoare de un masaj încercare cu nuca de cocos. Mai întâi masterul va scoate fulgi moarte ale pielii folosind nisip exfolier cu ulei de macadamiza, nucă de cocos și laurel din alexandria. Apoi va pune instrument de masaj bazat pe aceleași ingrediente exotice și cu mișcări ușoare, proces de jos în sus tot corpul, care afectează pielea , mușchii și chiar slănină.

După ce a fost „înarmat” și atingând cu boluri de nucă de cocos, trăgând masîndute, ne scăpând nici-un centimetru, concentrându-se pe zonele cu probleme: coapse, abdomen și suprafața interioară a mâinilor. Acest efect de cocos permite strângerea pielii si da un ton. Și -l scăpa de excesul de greutate.

Mască.

Acest SPA – proceduri exotic și scump este o masca faciala si a parului din naturala icră neagră. În țara noastră, folosesc doar extractele sale în produsele cosmetice. Dar în Europa sunt populare măștile natural în formă de jeleu din delicatese rafinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu