Cum sa ai un par sanatos si des

Cum să-ţi îngrijeşti părulPărul îmbătrânit cu ușurință se deghizează ca fragil și deteriorat. Uneori, doar un profesionist determina dacă schimbările sunt legate de vârstă, sau consecințele de îngrijire sunt necorespunzătoare.

Există indicatori cantitativi și calitativi care semnalizează de părul imbătrînit.

La primul se referă progresul de pierdere a părului, precum și creșterea cantității de păr gri. A doua – subțierea firului de păr, o tendința de uscare asociate cu deficit de sebum, lipsa de luci si fragil. În același timp, îmbătrânirea parul mai rău se dau la recuperare – doar corect să alegem un șampon și măști pentru aceasta nu va fi de ajuns.

Faptul este că schimbările afectează nu numai partea moartă a părului – firul de par, dar și viu – foliculul. Daca parul tău a început să îmbătrânească, pentru al readuce la starea lor inițială nu va reuși. Nimeni nu poate opri curgerea termenului. Dar este posibil să se încetinească.

Cum să faci un păr sănătos si des și de a îmbunătăți aspectul lor?

Culoarea parului depinde de melanina, pigmentul lor în condiții de izolare. Cu cât e mai puțin cu atât este parul mai luminos, și astfel încât știți cum să faceți părul sănătos si des. Dacă pigmentul se pierde de tot – părul devine gri, și nu știe cum să facă parul sănătos si des. Deși acest proces este mult mai vizibil pe o coamă întunecată, totala însurire mai devreme apare la oamenii blonzi. La blonde părul începe sa se decoloreze la 30-40 de ani, brunete – 40-50.

1) Unicul medicament pentru tratarea parului gri sunt injectarea de 25% magneziu, care poate numi un dermatolog sau trichologist. În complex se recomandă vitamine și minerale care conțin zinc. Rezultatul bun dă mezoteraniya folosind acid nicotinic. Un astfel de curs de tratament care ar face părul sănătos si des poate avea loc nu mai mult de o dată pe an.

2) Un mod mai accesibil pentru combaterea albirii – vopsirea. Dar trebuie să ne amintim – parul gri este foarte pretențios: coloranții pe ele le privim și se țin altfel. Vopsele de păr, complet vopsirea părului gri, poziționat ca „persistent”. Astfel de coloranți trebuie să pătrundă suficient de adânc în cortexul – un strat de mijloc a parului, in care un peroxid de hidrogen distruge pigmentul natural, un colorant și apoi introdus în porii goi.

Acest lucru are loc prin intermediul amoniacului. Mediu alcalin al său agresiv (pH = 10), se deschide baremele de păr și, uneori, distruge o parte din straturile sale de suprafață. Consecința acestui tratament este decolorarea și deteriorarea părului.

Cu toate acestea, vă puteți întoarce strălucirea cu aer condiționat si balsam. Vopsirea părului gri veți avea nevoie aproximativ o dată la fiecare două săptămâni, și chiar mai des, altfel te vor trăda – rădăcinile crescute.

3) La părul sănătos scale-cuticulele, acoperind-o strâns împotriva unul pe altul – în acest caz, încuietori strălucesc și atrage atenția altora, dar mulți nu știu cum de a face parul sănătos si des. Cu vârsta, devine deosebit de important de a alege corect șamponul. Mai ales dacă ai vopsit părul în mod regulat. În acest caz, se va potrivi agenți care conțin zinc, cupru și fier.

Nu uita de aer condiționat și balsam de păr. Aceste fonduri nu sunt doar o publicitate de atragere, acestea sunt proiectate special pentru a fi utilizate după șamponare. Faptul este că șamponul alcalin deschide cheratina de par pentru ca să-l curățați de murdărie și produse de styling.

Pentru a le aduce înapoi la poziția anterioară, trebuie doar fonduri pH acid: Climatizatoare si balsamuri-clătitoare. Ele dau nu numai o strălucire frumoasă, dar, de asemenea, au proprietăți antistatice: păr ușor de pieptănat, devine ascultător și elastic.

4) Regulat faceți măști. Ei sunt capabili de a hrăni intens firul de par, restaurarea ingredientele sale, folosind stratul lipidic în stratul exterior al părului. Acest lucru înseamnă că fulg strâns unul de altul, iar coafura va arata bine îngrijită. Pentru a face parul sa arate mai tânăr, alege produse de îngrijire care conțin ceramice. Ei vor reveni la fermitate buclele naturale și elasticitate.

Păr fragil

Indică cel mai adesea defecte interne în organism, mulți nu știu cum de a face parul sănătos si des. Pentru a spune cu certitudine că aceasta este problema ta, ai nevoie de a fi diagnosticat la triholog. Situația este deseori agravată de deshidratare lor (în mod normal firele noastre 10 % conțin din apă).

Face contribuția lor și colorarea regulată a părului gri cu coloranți persistenți și metodele agresive de val chimic. Utilizați instrumente de îngrijire a părului cu fibre de colagen. Ei învăluie firul de păr, umple zonele afectate cuticula, păstrând umiditatea în ea.

Formează un efect „bandă” și părul se oprește din rupere. Bine, ajuta șampoanele și balsamuri cu provitamina B5, care stimulează saturația de oxigen pielea scalpului și microcirculația. Pieptănatul excesiv poate provoca la păr fragil, așa ca folosește pieptenele numai atunci când este necesar. Preferă pensule cu peri din fibre naturale.

Înmurdărirea rapidă a părului

Cu vârsta, parul devine mai poros prin acești pori sunt mai ușor de a absorbi sebum, care este produs de glandele sebacee, rezultând pierde rapid un fel de arata gras și neîngrijit. Utilizați pentru spălarea capului un șampon blând, care conține o cantitate mică de detergent (surfactant) – astfel de fonduri diferă de spumare redusă.

Încercați să abandonezi utilizarea de zi cu zi uscătorul de păr, deoarece temperaturile ridicate deteriorează nu numai parul, dar, de asemenea, stimulează glandele care produc sebum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu