Păr crescut sub piele după îndepărtarea părului

Cum scapi de firele de par crescute sub pieleEste vară și sezonul de costume de baie este deja deschis. Multe femei se gândesc despre cum să scape de părul de pe corp, alege o metodă eficientă și la prețuri accesibile de îndepărtare a părului pentru tine înșiși, și iată atunci…

După mai multe tipuri de îndepărtare a părului, cu o sensibilitate mare a pielii apare probleme – firele de păr crescute sub piele, care de multe ori inflamarea pielii si arata foarte inestetic. Cei de făcut, ca să nu apară firele de păr crescute sub piele după îndepărtarea părului și cum să le eliminați dacă acestea sunt încă acolo?

Moda necesită de la pielea femeilor perfecțiune – nu ar trebui să fie excesul de par pe picioare, și în zona inghinală și axile. Fiecare femeie modernă decide pentru sine problema de îndepărtare a părului – metoda, îngrijită, remediu după epilare…

În prezent, femeia poate alege între mai multe metode de îndepărtare a părului:

  1. electroliza;
  2. waxing;
  3. weluri de îndepărtare a părului, creme, spume;
  4. electrozi ace epilare;
  5. epilarea cu laser;
  6. de ras;
  7. îndulcire (îndepărtare cu zahăr);
  8. epilator.

Fiecare salon de frumusețe care se respectă oferă servicii în procedurile de îndepărtare a părului sau căi de atac împotriva firelor de păr crescute sub piele. Cel mai frecvent, părul crește după folosirea îndepărtării părului acasă folosind aparatul de ras, precum și după orice alt tip de îndepărtare a părului, în cazul în care pielea este prea sensibilă sau dură.

După scoaterea parul el va crește slab foarte subțire. Pielea, dimpotrivă, devine dură. Subțierea firului de par nu se poate dezvolta prin piele, care a devenit mai gros și crește în pielea din jur, formând adesea un abces. Problema de păr crescută sub piele este cel mai frecvent observate pe pielea uscata si deshidratată, pielea cu bronzuri solare excesive.

Piele cu firele de păr crescute sub piele arata neplăcut: pe ia se văd puncte negre vizibile și foliculi inflamate. Pielea cu firele de păr crescute sub piele te mănâncă, scărpinatul adaugă probleme la imaginea de ansamblu.

Dacă eliminați firele de păr crescute sub piele cu o pensetă sau un ac, se poate infecta foliculul și a obține inflamații si abcese. Frecventa de ulcere poate duce la pigmentare neuniformă a pielii, apariția de cruste și cicatrici.

Îndepărtarea părului crescut sub piele este realizată în saloane de frumusețe, această operațiune ar trebui să fie lăsată la profesioniști, pentru a nu obține mai multe probleme cu pielea.

Poate doar fotoepilarea e capabilă de a elimina excesul de par si lasă probleme ale pielii sub forma de fire de par crescute sub piele.

Păr crescut sub piele după îndepărtarea părului și cum să le eliminați

La domiciliu, chiar ceara de îndepărtare a părului pentru a evita firele de păr crescute sub piele. Principalul lucru – nu trageți placa de ceară împotriva creșterii părului, și pe parcursul creșterii lor.

În rezultat, epilarea cu ceara de par se îndepărtează împreună cu becuri, ceară surprinde toate firele de păr de pe suprafața pielii, și le scoate în mod egal.

Epilarea cu ceara poate fi comandată în salon, apoi reușește să atinge pielea perfectă buna chiar si in zonele cu probleme bikini inaccesibile adânc.

Există câteva reguli care te vor ajuta de a evita firele de păr crescute sub piele la îndepărtarea părului acasă.

1. Înainte de epilare e nevoie cu scrab pentru corp sau procese naturale rigide toate locurile în care procedura va fi efectuată. Exfolieri pentru a elimina epiderma moartă permite suprafața pielii și firele de păr sunt îndepărtate cu ușurință și fără să se rupă.

2. După îndepărtarea părului cu ajutorul unui instrument special – aparatul de epilat pentru a lubrifia locurile după procedura de atenuare cu un gel special sau spumă. Aceste produse cosmetice vândute în magazine, au întotdeauna un semn – „după îndepărtarea părului”.

3. Dacă eliminați firele de păr cu ajutorul de ras, trebuie acordată o atenție deosebită la calitatea de aparatul de ras și soluțiile de după ras. Gel sau spumă de ras este mai bine să cumperi în conformitate cu tipul tău de piele.

Aparatul de ras este cel mai bun de a utiliza o special pentru îndepărtarea părului de sex feminin. După bărbierit, clătiți bine cu spumă pielea și provoca-i dezinfectant pentru a evita inflamarea. După uscare a pielii în zona inghinală și axile pielii se poate pudrui sub formă de praf pudra pentru copii.

4. Trebuie să țineți minte că aparatul de ras a soțului nu este potrivit pentru îndepărtarea părului de sex feminin piele și spumă și cremă de ras pentru bărbați poate provoca iritații ale pielii de pe femela.

5. Trebuie doar să radeți în direcția de creștere a părului, în caz contra, pielea va apărea în curând și firele de păr crescute sub piele vă vor irita.

6. Rasul poți practica nu mai mult de 1 dată pe săptămână pentru a evita reduceri sau iritarea excesivă a pielii.

7. Aparat de ras ar trebui să fie foarte tăitor. În cazul în care, după ce odată razi pe piele unele fire de par nu se bărbieresc – aveți nevoie pentru a înlocui capul aparatului de ras.

8. Epilator – lucru foarte util pentru îndepărtarea părului acasă. Da, din păcate, acest tip de îndepărtare a părului lasă cele mai multe ori firele de păr crescute sub piele.

Înainte de epilare locurile care vor fi procesate cu epilatorul e nevoie de masat bine cu o perie aspra sau scrab. În calitate de scrub, puteți folosi sare de masă fine, mălai, sedimente din cafeaua preparată.

9. Aparatul trebuie să fie păstrate la suprafață, astfel încât firele de păr au fost capturați și trage în direcția de creștere. Nu trebuie prea tare de apăsat pe aparat pentru a împinge dispozitivul pentru a efectua în mod repetat în același loc. Mișcările trebuie să fie netede și lente. Dispozitivul trebuie să conducă încet pe piele, nu să rupă.

10. După epilare pielea ar trebui să fie clătită cu apă rece, masează sau scrub, usucă. Se aplică uleiuri de piele sau gel după epilare.

În prezent, la vânzare este cosmetică după epilare marcate „fire de par crescute sub piele contra” În termen de câteva zile după ce procedura este un mijloc de îndepărtare a părului ar trebui să fie aplicate pe piele de două ori pe zi și de a lua un duș, masează după epilare cu perie sau scrub.

Cum de a preveni piele format firele de păr crescute sub piele după îndepărtarea părului și cum să le eliminați, știu toți profesioniștii de saloane de frumusețe care efectuează diferite tipuri de îndepărtare a părului.

Dacă problemele apar pe piele – nu este nevoie să așteptați pentru deteriorarea situației, și este necesar să contacteze experții și a obține servicii profesionale și servicii de împlinire de calitate. Cosmetologii știu cum, pentru a evita această problemă, iar sezonul de scăldat nu va fi stricat de inestetice ale pielii.

Fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu