Cum Sa Ai Maini Frumoase

Ingrijirea mainilorFiecare femeie știe ca mâinile frumoase – este cheia succesului și decorarea principală. Mâinile îngrijite netede cu o manichiură atentă sunt deosebit de elegant pentru orice femeie. Se crede că după mâini se poate determina vârsta femeii, statutul social și chiar starea de sănătate a proprietarului lor.

Se pare a fi concluzia vine de la sine, pentru a sprijini mâinile în stare perfectă și să fie un model de eleganță și rafinament. Dar în practică, lucrurile nu sunt atât de simple.

Manichiura ne ideală, unghiile urâte de multe ori este motivul pentru care o femeie este nevoită pentru a ascunde mâinile de mediul înconjurător. Cele mai frecvente probleme asociate cu grija improprie a mâinilor, atrage după sine apariția de fisuri și inflamație, unghiile devin casante.

Câteva sfaturi despre cum să țineți mâinile în stare perfectă

În primul rând și cel mai important – este îngrijirea corectă pentru mâinile tale. Varietate de produse chimice de uz casnic poartă un pericol ascuns, pe de o parte facilitează în îngrijirile casnice, dar de pe altă parte dăunează extrem la nivelul pielii mâinilor noastre, deoarece substanțele chimice conținute în diferite detergenți de curățare, usucă bine pielea.

Îngrijirea pielii mâniilor in condiții casnice este real, și nu dificil.

Iată câteva sfaturi:

Pentru spălatul pe mâini este cel mai bine să folosiți apă la temperatura camerei, ca de la apa rece pielea devine uscată și aspră, apa fierbinte tot nu va funcționa la fel de bine ca ea degresează pielea. Curățenia, spălatul veselei, spălatul și lucrul în grădină trebuie de făcut în mănuși care ar proteja mâinile de efectele adverse. Spălați mâinile cel mai bine cu săpun gel sau de toaletă care conține aditivi speciali pentru a preveni uscarea pielii.

După spălarea mâinilor trebuie să ștergeți bine ca să evitați crăparea mâinilor. În fiecare zi trebuie să hidratați cu crema de mâini si nu uita despre măștile nutritive. Cade de mâini pentru a ajuta de a scăpa de rugozitatea și posibile fisuri.

De exemplu, pielea aspră și crăpată sunt eficiente băiți din zeama de varza acra si zer. Apoi, aveți nevoie pentru a lubrifia cu crema grasă pielea. Dacă fisuri și blistere potrivesc tăvi de amidon (1 litru de apa 1 lingura de amidon). Dacă mâinile transpira foarte mult, ar trebui să faci bai de sare.

Parte integrantă a îngrijirii mâinilor este îngrijirea unghiilor.

Îngrijirea unghiilor trebuie să fie permanentă și să nu se întâmple, ocazional, atunci când vizitați saloane de frumusețe, sănătate a unghiilor tale pe care doriți să transferați îngrijirea lor la domiciliu.

Gaj de unghii sănătoase este o dieta complet bogate in vitamine si minerale esențiale. Pentru a avea nevoie de îngrijire completă cel puțin o dată la două săptămâni pentru a face o manichiura. Unde și cum face toată lumea manichiura alege pentru ei înșiși în mod individual. Dacă alegeți desinestătător manichiura, ar trebui să acordați o atenție deosebită la curățenia de instrumente pentru manichiură (acestea trebuie să fie dezinfectate cu alcool sau coln).

Îngrijirea regulate a mâinilor tale, vei primi în curând rezultat de 100 la sută. Mâinile dumneavoastră vor deveni catifelate, și unghiile puternice si sănătoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu