Ingrijirea Tenului Iarna — Masca De Fata

Masti naturale in sezonul receCorpul nostru este foarte norocos pentru a stabili dacă acesta poate fi protejat cu lenjerie de corp calde, și chiar articole de îmbrăcăminte exterioare.

Numai că pentru față nici-un designer na fost inventat dispozitive și haine pentru a proteja pielea de vântul rece și de îngheț. După ce a experimentat impactul de iarnă a pielii faciale severe, imediat devine uscată și începe să se cojească. Cu greu vei numi pielea atractivă în această formă.

Pe cât pielea de pe fata ta nu se protejează cu îmbrăcăminte, ea trebui de încercat să o protejăm cu produse cosmetice. Acestea vor ajuta la menținerea pielii și sănătății, și lăsați să rămână permanent tânără și frumoasă, fără riduri și defecte.

Nu cumpăra produse cosmetice scumpe și dispozitive medicale care au efecte diferite asupra anumitor tipuri de piele umană și sunt selectate de către un medic, puteți folosi măști faciale naturale de iarnă. Acestea sunt acele măști pe care puteți voi, dragi femei să le gătiți la domiciliu, folosind ingrediente naturale și alegând pentru tipul tău de piele.

De demult la nord locuitorii recurgeau la o astfel de metodă populară: lubrifia pielea de pe fată înainte de a merge la stradă, cu grăsime. El a ajutat proteja de efectele negative asupra mediului. În mod evident, în prezent, această metodă de protecție a pielii este inacceptabilă.

Cu toate acestea, principiul de-a pregăti mască naturală rămâne aceiași: este necesar de a hidrata pielea, înmuia, curata si a preveni inflamarea. Prin urmare, toate compozițiile aplicate pe fata în timpul iernii, sunt bazate pe utilizarea de grăsimi în oricare din forma sa.

Dați să examinăm ce fel de măști de iarnă sunt pentru față?

1. De exemplu, pregătirea măștii este foarte utilă cu amestec de suc ​​de portocale, brânză grasă și ulei vegetal. Acesta este un mijloc excelent pentru furnizarea de o persoană care ar trebui să fie atașată pe față pe un bandaj de tifon.

Utilizarea repetată a unor astfel de măști poate fi nu mai mult de două ori în zece zile, în caz contrar, pielea poate deveni prea poros. De asemenea, nu este recomandat să folosiți această mască în timpul verii, în timpul unui val de căldură.

2. Mască hrănitoare de fata pot fi preparate în timpul iernii cu toate aceleași citrice, cum ar fi lămâia. Sucul din acesta este amestecat cu hrișcă proaspătă, se adaugă un gălbenuș de ou, câteva picături de alcool. Pentru a obține consistența necesară se adaugă cereale.

Masca ar trebui să fie aplicată pe față și gât pentru o jumătate de oră, și apoi clătiți bine cu o apă curată, caldă. Merită reamintit faptul că utilizarea de orice fel de măști faciale naturale de iarnă nu trebuie să fie administrat înainte de ieșirea în stradă. Masca trebuie să se aplice pentru o jumătate de oră înainte de a părăsi casa, nu mai târziu.

3. Continuând tema de delicioasele decorațiuni de mese de crăciun – citrice, este imposibil să vorbim despre un alt oaspete de iarna – curmaua. Ea este nu doar foarte gustoasă și sănătoasă pentru organism, acesta este încă un produs valoros pentru a face măști naturale.

Conținutul fructului fără piele ar trebui să se transforme în terci. Se amestecă cu unt, gălbenuș de ou și miere, pentru a primi un instrument util care poate fi folosit ca o cremă. Și dacă adaugi la aceasta o mică parte de gris, amestecul îngroșat este destinat aplicării, sub formă de măști de față în timpul iernii.

4. Ei bine, și să completezi o serie de rețete de măști delicioase și sănătoase cu fructe de banane. Cu ajutorul acestuia pregătești măști naturale, care hidratează pielea, hrănitoare și aducând-o în ton. Bananele trebui să le scoatem coaja, măruțind-o în terci.

Adăugând în ea suc de lămâie si un strop de ulei de măsline. Masca se aplică pe fața timp de treizeci de minute și apoi se clătește cu apă. Apoi fața e necesar de frecat cu loțiune, de preferință fără conținut de alcool.

5. Pentru a îmbunătăți eficiența de măști de față în timpul iernii, puteți renunța la spălarea cu apă care curge de la robinet. Cantitate mare de clor în ea nu încurajează pielea să rămână sănătoasă și frumoasă. Înlocuiți această apa pe cuburile de gheata care sunt pregătite din loțiuni, de asemenea, de casă.

6. Masca din morcovi promovează un regim alimentar pentru piele și satură cu substanțe utile. Morcovi rași amestecă cu ulei de măsline și se adaugă o lingură de smântână. Agitarea întreagă a compoziției, se lasă timp de cinci până la zece minute de oxigenare. Apoi aplicați pe față și păstrați pentru aproximativ douăzeci de minute.

Într-o variantă a acestei măști, folosiți aceeași compoziție dar cu un adaos de drojdie. Preventiv diluați drojdia în lapte încălzit, ele sunt amestecate cu morcov ras si ulei de măsline. Masca va fi gata de utilizare atunci când bulele încep să apară, indicând saturație a aerului și a activației de drojdie.

7. De găsit în zilele noastre unele fructe exotice, nu este dificil. Deci, gătirea măștii exotice e prea simplu. De exemplu, o mască de avocado se bucură de o mulțime de vitamine si antioxidanți care dau pielii un aspect sănătos și bine îngrijit, saturarea cu minerale.

Masca este de asemenea foarte simplă: obținerea de pulpa de fructe este amestecat cu ulei de măsline. Aplică pe pielea feței timp de douăzeci de minute, puteți surprinde și pielea de pe gât.

8. De la aerul de iarnă aspră, protejează bine măștile naturale, care este folosit pentru prepararea produselor lactate, precum iaurtul, chefirul, smântâna. Aceste instrumente sunt deosebit de utile în îngrijirea pielii la femeile, după vârsta de patruzeci de ani.

Se aplică oricare dintre elementele pe față, se ține timp de o jumătate de oră. La pregătire nu trebuie, utilizare – elementar ce distinge masca de casă de cea a procedurilor în saloane de frumusețe.

9. Dacă se amestecă cereale cu miere si gălbenuș de ou, apoi pielea se poate oferi o protecție excelentă de la vânt, înghețuri grele, care provoacă roșeața și inflamarea feței. Aplicați această mască poate fi de trei ori pe săptămână pentru a menține un aspect sănătos și tineresc al pielii.

Grija de pielea ta și aspect – aceste reguli simple, trebuie să știe fiecare femei , pentru ca să rămâi mereu frumoasă în orice anotimp dorește orice femeie! Și, după cum puteți vedea, tu singură ești în măsură să ai grijă de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu