Masca Hidratanta Pentru Maini

Tratamente pentru unghii si mainiDacă doriți să aveți mâinile netede și moi cu cuie netede, lucioase, atunci trebuie doar să le menții în această stare. Și acest lucru trebuie făcut în mod continuu, nu uita despre aceste proceduri nici pentru o singură zi. Un bun ajutor în acest caz va fi măști realizate manual acasă din produse naturale.

Aplicarea lor, amintiți-vă că mâinile ar trebui să fie, mai presus de toate, cum trebuie le spălați și uscați bine. Măștile pentru mâini și unghii sunt de obicei aplicate pe piele, după un masaj, care joacă un rol important în grija mâinilor si a unghiilor, deoarece îmbunătățește aspectul și starea mâinilor.

1. Pentru multe persoane, pielea devine uscată și aspră la atingere. Pentru a rezolva aceasta, combina ulei, lapte (toate două linguri), șase linguri de fulgi de ovăz și două lingurițe de miere. Se amestecă bine și se aplică pe piele.

2. Puteți lua, de asemenea, 25 g de ulei de migdale, un gălbenuș de ou crud, 25g de miere si suc de lămâie. Se amestecă toate și pune-ti pe mâini pe trei – patru ore. Atunci când se aplică această masca pe zonele tratate trebuie să porți mănuși de bumbac.

3. Pentru a înmuia mâinile, folosiți o mască de fulgi de ovăz cu ulei de măsline si lămâie. Jumătate de lingură tocate de cereale si o lingura de apa fierbinte acesta trebuie de amestecat, se adaugă o lingurița de suc proaspăt de lămâie, o lingura de glicerina și aceeași cantitate de ulei de măsline. Amestecul se aplică pe mâini. După 10-15 minute, trebui să fie spălate cu apă caldă.

Există, de asemenea, măști naturale cu folosirea laptelui

1. Mască cu fulgi de ovăz cu lapte: amesteca cereale zdrobit cu apă fierbinte până la consistența de smântâna, toarnă lapte cald. Mâinile ținele în mască 10-15 minute. După aceia clătiți cu apă caldă și le ștergem cun prosop și se aplică orice crema hrănitoare.

2. Atunci când se aplică masca de cartofi cu lapte, este necesar să fiarbă trei cartofi, pisați-le în piure și se toarnă trei linguri de lapte. Aplicați pasta rezultată și fă un masaj. Apoi încă pe zece minute,masca trebuie să o faceți din nou. Spălați-l cu apă caldă și mâinile unse cu orice cremă. Această procedură trebuie repetată de trei ori pe săptămână.

3. Acum hai sa vorbim despre acest loc tulburat, ca coatele noastre. De foarte multe ori, fie că ne place sau nu, ele devin uscate și neplăcut la atingere. În acest caz, ne va ajuta la frecarea coatelor perie aspră, imediat după baie se aplică o creme hrănitoare după astfel de frecare. Mai este și un alt mod de a face coate moi.

Aceasta e – lămâia. Este necesar să se ia jumătate de lămâie și faci reprize la coate pentru 30 de minute, și apoi pună aceste felii și la genunchi. Apoi, pielea din aceste zone va fi de culoare albă și fină. De asemenea, ajută masca din jumătate de lingurița de bicarbonat de sodiu, o linguriță de sare, smântână sau frișcă, peroxid de hidrogen și suc de lămâie.

Înainte de a aplica masca la coate trebuie să le aburiți, apoi aplica o masca să se rostogolească în celofan sau folie de plastic și se lasă timp de 45 de minute. Masca se spală cu apă caldă. La finisarea procedurilor coatelor ungeți cu o crema grasa.

În plus față de consolidarea globală și restabilirea pielea de pe mâini, stăruițivă să faceți, de asemenea, măști și pentru unghii. În complexul de măști naturale pentru mâini si unghii permite să uite de tot felul de probleme asociate cu acestea.

Iată exemple doar câtorva măști pentru unghii

1. Dacă doriți doar pentru a întări unghiile, taie două felii de lămâie la un centimetru grosime și introduceți-le în degetele, o felie pentru mâna dreaptă, și o altă felie la degetele de la mâna stângă.

2. Anti-soluționarea lubrifiați pe timp de noapte cu iod.

3. Pentru îngrijirea unghiilor în general, precum pentru întărirea lor ungeți pielea din jurul unghiilor si unghiile ei înșiși cu fructe acre, cum ar fi afine, coacăze. Bine, întărește unghiile și un amestec de suc ​​proaspăt de lămâie amestecat cu ulei vegetal. Această procedură se repetă în fiecare zi timp de zece zile.

4. Toată lumea știe despre proprietăți de vindecare cu ulei de măsline. Este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a înmuia pielea de pe mâini. Tot ce trebuie să faceți este să încălzești un pic și să ungi mâinile. Îmbrăcați mănuși și du-te la culcare. Sau purtați mănuși de bumbac pe partea de sus de un alt angajat de cauciuc și fă liniștit treburile casnice. După aceasta masca pielea devine neteda si catifelata.

5. Dacă mâinile au fost acoperite cu riduri și a pierdut elasticitatea, apoi frecați-le într-un amestec de o lingura de lămâie și un gălbenuș de ou.

6. Noi toți bem cafea în fiecare zi, dar acesta poate fi un instrument bun în cazul în care pielea de pe mâini este acoperită cu caneluri și a devenit iritată. Doar aplica un strat gros de zaț de cafea pe piele timp de cinci minute, apoi clătiți si aplica orice crema de mâini.

Preferați măști naturale pentru mâini si unghii si uită de toate problemele asociate cu mâinile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu