Albirea Tenului — Masca De Fata

Măști pentru albirea feteiFemeie la orice vârstă, vrea sa arate superb. Și dacă ea nu a avut suficient timp sau bani pentru saloane scumpe, ea nu încetează să fie o femeie care vrea sa arate uimitor.

Ei bine, putem înțelege, pentru că noi încercăm pentru cei dragi, pentru voi, dragi bărbați. Și pentru ca fața să arate proaspătă, merită să ne amintim că puteți folosi măști faciale pentru albire la domiciliu. După toate, pielea albită arata mai tânără, mai fină și mai bine.

Încă în Grecia antică damele și fetele au recurs la măști de albire, în scopul de a atrage atenția bărbaților. În Evul Mediu se credea că pielea fetei trebuie să fie curată, de culoare albă și fină. Desigur, albire feței se făcea cu ajutorul măștilor si loțiunilor erau în primul rând.

Culoarea albă a feței vorbea de înalta societate a femeii. Pentru ca fața să pară albă, aplicau nu doar masca de albire, dar, de asemenea, praf special alb. Dar cel mai departe de toți au ajuns în acest caz, gheișa japoneză care albiau fețele lor până la faptul că fața lor la bătrânețe era mai albă ca creta.

Asigurați-vă că înainte de a aplica masca, fata trebuie să se pregătească. Pentru a face acest lucru, se spală mai întâi praful de pe fata lui, care este depus pe piele toată ziua. Utilizați o loțiune de curățare ușoară. După aplicarea măștii este mai bine să ștergeți cu un tonic moale fata, în care nu este inclus alcool, atunci se aplică crema în funcție de tipul tău de piele.

Deci, ce este nevoie pentru a face fata strălucită cu prospețime și tinerețe? Doar o jumătate de oră din timpul dvs, ingredientele necesare pentru a pregăti o mască și răbdare. Apropo, efectul unei astfel de masca, veți vedea imediat după ce o veți spăla.

Femeile din întreaga lume să plătească tribut pentru albire faciala la domiciliu, și nu e de mirare. Deoarece aceste proceduri nu te costa bani, sau sunt sume nesemnificative, și nu se desprind din principalele treburi care sunt de acord foarte convenabile.

Puteți cumpăra cu siguranță, în orice magazine produs fabricat gata, dar atunci nu vei fi sigur că compoziția nu include substanțe chimice nocive. Pregătind o masca cu mâinile tale, vei fi sigur că este de 100%. Nu este necesar să se pregătească o mască pentru câteva ori. Pregăti mai bine o compoziție proaspătă înainte de utilizare, ca pierderea de prospețime, ingredientele își pierd calitatea.

La domiciliu, puteți găti o mulțime de măști

Masca de castravete.

Pentru albirea pielii uscate, doar rade pe o răzătoare măruntă castravete amestecat cu orice crema hrănitoare si se aplica pe față. După o așteptare de 10-15 de minute, spălați masca și rămășițele le ștergem cun prosop moale.

Pentru tenul gras, castravetele, la fel îl radem, este mai bine să se insiste pe alcool pe timp de noapte. Umezim un tifon în perfuzie și stăm astfel aproximativ 15 minute.

Ratele castravete masca – aproximativ 30 de proceduri. Dar țineți minte că abordarea ar trebui să fie individuală, și dacă ați observat efectul mult mai devreme, puteți opri cursul și să dea o perioadă de odihnă pentru față.

Masca de lămâie cu miere.

Stoarce sucul de la o lămâie si se amesteca cu 2 linguri de miere. Mierea nu trebuie să fie acoperită cu zahăr. Aceasta masca de asemenea, se aplică cu ajutorul unui șervețel de tifon. Le înmuiem și le punem pe față.

Mască de pătrunjel.

Mai precis, nu o mască, ci tonic. Pentru că nu se aplică, ci se șterge pielea de mai multe ori pe zi. Pentru acest pătrunjelul îl tăiem fin și umple-l cu apă clocotită. După toate acestea infuzia, puteți șterge fața. Asigurați-vă că infuzia sa răcit.

Se poate încă de tras ajutorul la măștile faciale de fructe de pădure. Pentru astfel de măști sunt bine adaptate coacăza neagră, căpșuni și zmeura. Măștile sunt preparate în același mod ca și cele din castraveți, în funcție de tipul de piele.

Mască din brânză.

Brânză de vaci amestecata cu gălbenuș de ou (crud), și se aplică pentru a curăța fața și gâtul. Mască foarte simplă, dar eficientă.

Mască din muștar.

Pentru aceasta mască veți avea nevoie de un muștar uscat. Ea se toarnă cu apă caldă, se aduce la o stare de terci și ungem petele întunecate.

Masca de lămâie.

Aceasta masca este pentru leneși. Ungem fața cu cremă hrănitoare si punem felii de lămâie. După un timp clătim cu apă rece sau ștergeți cu un tampon de vata înmuiat in lapte rece.

Masca de fulgi de ovăz.

Fulgii de ovăz îi facem făină, pentru aceasta o mărunțim într-o râșnita de cafea sau blender (după cum vii comod). La 2 linguri de făină de acest supliment adăugăm gălbenuș de ou bătut și ne-am pus masca pe fata.

Masca de ceapa.

Storci suc proaspăt de ceapă sunt amestecate cu miere în raport de 1:1, și pune pe față.

Mască din gutui.

La 2 linguri de piure de gutui sau suc ​​proaspăt de fructe se adaugă 1 linguriță de suc ​​de lămâie și câteva picături de peroxid de hidrogen.

Mască din varză.

Se toaca mărunt varza, se adaugă 2 linguri de unt moale. În cazul în care amestecul este prea gros, se adaugă apă caldă fiartă. Masca se aplică un strat gros.

Doar nu uitați că, după ce ați făcut o mască de albire, nu este necesar de a expune pielea la lumina soarelui. Prin urmare, este mai bine pentru a face o astfel de masca seara înainte de culcare. Doar experții recomandă când aplicați sistematic măști de albire bea acid ascorbic sau vitamina C, cel puțin o dată pe zi, și de a folosi cremă de protecție solară. Trebuie să ții minte că, în cazul în care pielea este grasă, atunci măști de albire merită de a face peste o zi.

Daca pielea ta este uscată, nu ar trebui să abuzezi la astfel de măști că ele usucă pielea. Ar fi bine astfel de măști să aplicați nu mai mult de 2 ori pe săptămână. Desigur, după aplicarea măștii de albire pe piele uscată, aplică o crema hrănitoare pentru a calma pielea. Tenul gras, la fel este mai bine pentru a calma, aplică o cremă hidratantă, care va echilibra pielea ta.

Măștile pentru pielea tânără, folosirea mai mult de 2 ori pe săptămână este normal. Dar pentru pielea vârstei adultă, este mai bine să se limiteze utilizarea de maxim 2 ori pe săptămână, pentru a nu crește numărul de riduri.

Dacă utilizați măști de albire faciale pot elimina pigmentarea, pistruii, și împrospetezi culoarea tenului. În condiții casnice, este în puterea oricărei femeii. Este doar de a dori și de a cheltui 20 de minute din timpul dumneavoastră înainte de culcare. Fiți frumoase, tânără si proaspătă. Iubește-te si ajuta pielea sa strălucească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu