Cum Sa Scapi De Riduri

Secrete pentru un gat si un decolteuUnele specii individuale, de îngrijire pentru gât nus: de obicei, o procedură complexă, începând cu decolteu și până – la – față. Cel mai comun tip de îngrijire este masajul. Mișcări ale mâinilor merge de jos în sus și de la centru spre periferie a gâtului, dar zona din jurul glandei tiroide în timpul acest lucru și alte proceduri de obicei se ocolește.

Grija pentru îmbătrânire a gâtului la domiciliu – cum să-l începeți?

Foarte bine ajuta la refacerea pielii și hrănește o varietate de măști și împachetări, care sunt larg reprezentate în liniile de cosmetice profesionale. Fiecare instrument este în mod individual, în funcție de tipul de piele și de rezultatul dorit. Trebuie remarcat faptul că produsele cosmetice, spre deosebire de”cumpărături” obișnuite, desigur, are un efect mult mai mare.

Remediile din saloane înseamnă substanțe active saturate sunt considerate componente special utile, cum ar fi colagenul, elastina, alge maro, vitamine, minerale. Dacă apare un al doilea bărbie, e necesar proceduri de ridicare. Chiar și după o sesiune pielea va arata vizual întinsă.

Datorită conținutului de cafeină, aminofilină și extracte de plante preparate speciale stimula circulația sângelui în cele mai mici vase de sânge, hrănește pielea cu substanțe nutritive esențiale. Cu toate acestea, dacă doriți ca efectul să fie mai prelungit, ar trebui să se supună procedurilor. Cu toate acestea, repetarea procedurilor – este tipic pentru cosmetologie.

Dacă vorbim despre măsuri drastice de îngrijire a pielii gâtului, se poate trece cursul de mezoterapie. Mezoterapia – este injectarea de droguri sub piele (de vitamine și anti – îmbătrânire). Dar dacă sunteți destul de fricoasă de injecții, alternative este mezoterapie fără injectare: pe piele se aplică speciale uleiuri, iar cu ajutorul aparatului crește adâncimea de penetrare în piele.

După două sau trei zile veți simți un efect vizibil de îngrijire a pielii întinerită în condiții casnice, și liniile fine te vor lăsa în următoarele luni. În scopul de a menține acest efect, ar trebui să fie efectuate în mod regulat mezoterapia, în funcție de medic de numiri cosmetologice. Dar este de remarcat faptul că această procedură – una dintre cele mai serioase măsuri de îngrijire a pielii (cu excepția pentru chirurgie plastică).

Cosmetologia modernă în grija pentru gâtul îmbătrânire oferă o varietate de îngrijire cuprinzătoare a pielii, dar dacă nu ține rezultatul primit în condiții casnice, toate eforturile vor fi în zadar. Prin urmare, ar trebui să te consulți cu cosmeticianul dumneavoastră despre mijloacele prin care le vei folosi după procedurile trecute în salon.

Reguli simple de îngrijire a pielii gâtului și a decolteului

Și acum câteva sfaturi pentru cei care doresc să se protejeze pe deplin de problemele de „gât”, nu numai că recurg la procedurile de salon.

1. Deci, în primul rând intră în obiceiul în fiecare zi pentru a spală gatul cu apa rece! Acest lucru nu numai ca va spori circulația sângelui, dar, de asemenea, menține pielea mai elastica.

2. De asemenea, utilizarea la creme hidratante de acasă cu un procent ridicat de conținut de apă.

3. Faceți exerciții pentru gât: exercițiile cele mai simple va bate zona cu probleme pe părțile laterale și din față și din spate a rotației cu mâna din umeri .

4. Iubitorii de somn, și nu numai ei, merita sa ne amintim că, chiar perna poate fi un dușman de gât pentru noi. Deci, mai bine să înlocuim perna mare si moale pe una mai mică, altfel nu se poate evita apariția ridurilor în îngrijirea la domiciliu.

5. De asemenea, gândiți-vă la faptul că îmbrăcămintea care strânge (chiar și un simplu pulover pe gât) poate deteriora frumusețea gâtului din cauza îngustării a vaselor de sânge.

Procedurile de acasă

Puteți efectua, de asemenea, tratamente de înfrumusețare acasă. De exemplu, o compresa foarte simplă din o crema oarecare grasă va ajuta în grija unui gât îmbătrânit și decolteul. Gâtul îl ungem cu un strat gros de crema, învelit cu hârtie (pentru copt sau medical specială) și cun cerșarf cald. După 20-30 de minute, folie hrănitoare pot fi eliminate.

În plus, bine gătind pentru tine măști si loțiuni cu rețete populare, plus care este, de departe, nu toxicitate și utilitatea pentru organism.

Dar cel mai important, suntem obligați să faceți – este de a nu lenevi în grija de tine! Din moment ce, atâta timp cât genetica nu retrage mere de întinerire, trebuie să -ți asumi responsabilitatea pentru lupta cu pliuri din apropiere si a ridurilor. Și apoi chipul în oglindă, și admirația altora nu va înceta să ne bucure, și aceasta este atât de important!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu