Îngrijirea părului cu măști hidratante

Hidratarea paruluiDupă cum știți, nu există femei urâte. Există femei leneșe. Frumusețea noastră – doar e în mâinile noastre. Și nu este un secret faptul că frumusețea este în primul rând, începând cu părul. De aceea, îngrijire a părului este extrem de important la mii de femei.

Saloane scumpe, meșteri vestiți, coafuri exclusive – numa la ce nu merg femeile în căutarea frumuseții. Dar nici-un, maestru cel mai profesionist, nu va fi capabil de a crea un fir de păr cu adevărat frumos a parului bolnav sau slab, chiar folosind cea mai bună calitate și stilul modern pentru aranjarea părului.

În vremea noastră industria chimică a parfumurilor și îngrijire a parului nu este deosebit de dificil. În magazine furnizează o gamă largă de instrumente: șampoane, balsamuri – clătiri, spray-uri, loțiuni, măști hrănitoare și mai multe, nu de mult se părea doar o fantezie.

Dar încă nu și-au pierdut remediile populare de relevanță pentru a restaura și a consolida parul deteriorat. Acest lucru se datorează în principal de eficiența ridicată a ingredientelor care alcătuiesc astfel de măști, șampoane si alte fonduri.

Înainte de a alege ce-ți convine anume pentru tine măștile acasă, ai nevoie pentru a determina ce tip de piele ai pe cap.

Pielea capului este împărțit în două tipuri: uscată și uleioasă. Pielea uscata este caracterizată de sensibilitate crescută, iritație frecvente si senzație de apăsare.

În cazul în care o persoană este obligată să spele părul foarte des, după trecerea cu mina pe piele, pe mână rămâne urme grase, atunci la el pielea capului e grasă.

Există, de asemenea, comune pentru ambele tipuri de probleme de piele – seboree. Sau mai simplu zis, mătreața. Mătreața poate fi de origine natură diferită de mijloace prost alese pentru îngrijirea părului la boli fungice ale scalpului.

Deci, înainte de a începe tratamentul de mătreață, aveți nevoie pentru a stabili cauza precisă a apariții ei. Poate chiar merită să consulți un dermatolog. Măști sunt diferite: restaurare, hrănitoare, întăritoare și doar îngrijitoare.

Punerea în aplicare a tuturor tipurilor de măști la domiciliu ar trebui să urmezi anumite reguli. Masca pe păr ar trebui să se aplice imediat după preparare, clătiți bine părul după. Când se prepară o mască, asigurați-vă pentru a obține o masă omogenă fără cocoloașe.

Producția pregătită independentă de măști hidratante sunt bune că aceste componente poți alege strict individual, în funcție de tipul și structura a părului de pe scalp.

Că pentru părul gras se potrivește lămâia și muștarul, dar pentru părul uscat este mai util de cătină sau ulei de ricin.

Îngrijirea părului măști hidratante

Castor masca cu rom.

Se amestecă părți egale de ulei de ricin și rom. Se aplică pe parul uscat cu o oră înainte de spălare.

Masca cu glicerină.

Pentru prepararea ei ai nevoie de o lingurița de oțet si glicerină. Ei au nevoie să fie amestecate cu două linguri de ulei de ricin. La amestecul rezultat se adaugă un gălbenuș de ou. Masca de asemenea, se aplică pe parul uscat timp de 40 de minute. Pentru a spori efectul, este necesar să-l învelim.

Mască de coniac.

Pentru pregătirea acestei masca aveți nevoie de două gălbenușuri de ou amestecate cu două linguri de ulei de măsline, se adaugă o lingură de coniac. Masca ar trebui să fie aplicată pe despărțiri de păr, la spălare, utilizați gălbenuș în loc de șampon.

Rețete tradiționale de măști pentru păr gras

Masca de gutui.

Din gutui se taie ciotul, semințele nu se aruncă. Se toarnă acest nucleu cu 200 de grame de apă și se aduce încet la fierbere. Substanța rezultată frecați cu atenție direct în scalp înainte de-a spăla capul. Această mască perfect reduce producția de sebum și tratează seboreea grasă.

Masca de ulei de aloe.

10 picături de ulei de cedru, 15 picături de ulei de arbore de ceai si 10 picături de ulei de rozmarin amestecate cu o sută de grame de suc de aloe. Amestecul ar trebui să fie fiert bine să se amestece și se lasă într-un loc întunecat, cel puțin o săptămână. În același timp, în fiecare zi, masca trebuie să fie se amestecă cu grijă.

Masca de mesteacăn.

Un pahar de frunze de mesteacăn tăiate mărunt se toarnă 500 de grame de vodcă. E necesar să se infuze timp de 5 zile. Apoi, cu acest conținut timp de două săptămâni pentru a șterge părul înainte de spălare.

Măști hrănitoare pentru păr

În afară de aceasta, există măști de păr hrănitoare, cu ajutorul căreia voi puteți nu numai consolida în mod semnificativ părul, dar ușor întuneca folosind vopsele naturale.

Ești blondă si vrei parul luminat de aur sau de frumusețe blondă care visează să fie un pic mai deschisă? Poate ești șatenă? După ce a examinat următoarele măști hrănitoare, fiecare femeie va alege ceva pentru ea înșiși.

1) Se amestecă o linguriță de coniac, miere și henna(hna). Adaugă 1 gălbenuș de ou si 1 lingura de ulei de măsline sau de porumb. Aplică pe păr uniform cu o perie de colorare a părului.

2) Doua linguri de ulei de porumb se amestecă cu sucul de la o jumătate de lămâie. Se aplică uniform masa rezultată pe păr și se lasă timp de 2-3 ore. Și dacă vă petreceți timpul la soare, efectul de iluminare va fi chiar mai vizibil. Beneficiile acestei măști este că vă permite pentru ușura a lumina (1-2 tonuri) părul, nu numai făcându-i rău, dar intensiv îngrijind de el.

3) Trei sute de grame de afine macină într-un blender, se toarnă un pahar de apa clocotită. După ce masa sa răcit, se aplica pe par. Afine poate fi folosit atât în stare proaspătă cât și congelate. Această mască va dă un luci jucător la părul frumos întunecat.

Atunci când aplicați măștile trebuie să aveți grijă permanent. Pentru ce să facă de fiecare dată diferite măști – efect nu veți vedea de la nici una dintre ele. Doar o îngrijire sistematică și sistemică pentru păr ar conduce la efectul dorit. Mai bine să aplici aceiași mască. Tot la fel nu merită să abuzezi și să faci măști pentru păr. De prea multe ori. De două ori pe săptămână – e destul numărul de măști.

În conformitate cu toate recomandările pentru părul tău va deveni aspect sănătos și de lux, cauzând prietenelor tale suspine de invidie.

Fiți atrăgătoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu