Cum Sa Ingrijesti Mainile

Sfaturi pentru ingrijirea mainilorGrija pentru tine în viața fiecărei femei ar trebui să fie permanent, atunci acesta va fi întotdeauna aspect frumos și atractiv, și nu periodic, lăsând salonul de frumusețe.

Și nu întotdeauna o îngrijire adecvata include vizite la saloane de proceduri cosmetice. Menținerea frumuseții și atractivitate puteți la domiciliu. Mai ales este ușor pentru a alege soluțiile cum să ai grijă de mâini si unghiile, așa cum anume după ele poate fi judecat despre cât de atent doamna se referă la ea.

Frumusețe pentru femei – este un concept care nu include o singură parte a corpului, cum ar fi o figură subțire, ochi frumoși și picioare zvelte. Acesta este un termen colectiv care implică îngrijire a părului, a pielii, a corpului, unghiilor și așa mai departe. Nu poate fi numită o femeie frumoasă, cu unghiile neîngrijite. Și aceasta nu înseamnă că mâinile trebuie să fie în mod constant manichiură strălucitoare.

Îngrijirea mâniilor – este păstrarea pielii tinere, menținerea elasticității acesteia, nutriție, dar manichiura elegantă și lungimea unghiilor – este o chestiune individuală. În același timp, fără a utiliza facilitățile oferite de producția de masă, puteți alege un mod individual cum să ai grijă de mâinile tale la domiciliu. Oportunități de a pregăti creme, măști, bai, de a face proceduri de tratamente există o mulțime.

Rețete la domiciliu

Pentru hidratarea pielii mînilor.

1. Cea mai populară mască, care este folosită pentru a umezi pielea mâinilor este considerată o mască din miere și gălbenuș de ou. Aceste componente se amestecă, adăugând câteva picături de fulgi de ovăz. Amestecul rezultat trebuie aplicat pe mâini, făcând stratul gros cât mai posibil. Mâinile poți înveli în pânză de bumbac, lăsând masca timp de treizeci de minute pe mâini.

În efectuarea acestei proceduri, încercați să nu vă gândiți la probleme, relaxați-vă, stai pe spate, asculta muzica preferată. Masca poate fi spălată după o jumătate de oră, e de dorit de folosit nu săpun, dar fonduri speciale, care, întâmplător, poți, de asemenea face la domiciliu.

2. Puteți găti la domiciliu o astfel de mască, numai adăugând la miere si gălbenuș și încă ulei de măsline. Acest amestec va trebui să se aplice nu doar cu atenție dar și energic frecat în pielea mâinilor, și apoi pune mănuși. Masca ar trebui să se păstreze, de asemenea, aproximativ o jumătate de oră, apoi spălați fără a folosi săpunul.

Fă pielea moale si neteda.

Mască cu miere si glicerină ajută de a face pielea aspră de pe mâini mai moi și netede. Mierea se amestecă cu glicerină se adaugă la amestec puțină apă și cereale. Se aplică pe mâini, e necesare pentru toata noaptea, astfel încât să puteți folosi mănuși din material natural.

Mască din cartofi.

1. Deja mai multe decenii, la domiciliu femeile gătesc masca de cartofi. Pregătiți o mască de același fel cum vă gătiți piure de cartofi, care este zdrobit cartofii fierți cu lapte. Piureul ar trebui să se primească rară moale. În ea trebui reduse mâinile. O astfel de procedură ar întineri pielea de pe mâinile tale și înmoaie unghiile pe ceva timp pentru a face o manichiură ușoară și nedureroasă.

2. Masca de cartofi pot fi de asemenea preparate utilizând cartofi fierți și suc de lămâie. Cartofii e fierbem „în uniformă”, se rad și se adaugă lămâie. Puteți folosi lămâie, se rade împreună cu coajă, nu doar sucul de lămâie.

Ideal peeling.

Dacă e necesar să petreacă la domiciliu procedura de peeling, cel mai bun mod de a face acest lucru, decât strugurii cu cereale, nu a fost găsit. Se amestecă struguri cu fulgi de ovăz măcinat. Mijloace de coerență trebuie să fie suficient de groasă pentru a păstra pe mâini, nu să alunece de pe ele. Aplicați masca pe mâini timp de zece minute, și apoi începe să masați in piele. O astfel de procedură ar întineri pielea, o face netedă că, scoate stratul cornos superior.

Hrănitoare masca pentru mâini.

În timpul verii, cum să ai grijă de mâinile tale sunt pur și simplu fără sfârșit. De exemplu, atunci când apar pepenii galbeni(zemosul), vă puteți pregăti o excelentă mască hrănitoare: ia pulpa de la acest fruct, amestecă cu suc de lămâie, se adaugă un pic de amidon pentru a obține terci consistent. Aveți nevoie pentru a pune pe mâna un strat subțire de mască, țineți apăsat timp de aproximativ douăzeci de minute.

Băi terapeutice.

În afară de faptul că metodele de manichiură sugerează nutriție și întinerire a pielii, ele sunt, de asemenea, concepute pentru a oferi pielii o nuanța naturală frumoasă. De exemplu, în cazul în care mâinile tale sunt caracterizate prin apariția de o nuanță albăstruie sau fard de obraz, aceasta ar trebui să acorde atenție în primul rând de starea de sistemul lor cardiovascular.

Pentru ca mâinile să nu predăie starea sănătății inimii, pentru ele se face următoarea procedură: le plasați alternativ în tăvi pline cu apă caldă și rece. Sentimente contrastante permit pielii să dobândească o culoare natural sănătoasă. Durata de astfel de proceduri contrastante poate dura până la zece minute.

A scăpa de transpirație.

Cum să ai grijă de mâinile tale, care sunt oferite de medicina populară, poate ajuta sa scăpați de o altă problemă vestită, care aduce o mulțime de sentimente incomode și experiențe pentru multe femei. E vorba de transpirație prea ridicată. În plus, este necesar să se apelezi la proceduri cosmetice, ar trebui să elimine, de asemenea, cauza de transpirație, iar acest lucru poate fi examinat de un medic profesionist.

Ca și în procedurile casnice, atunci se poate înmuia mâinile în vas cu un decoct de mușețel sau galbenele. Plantele foarte bine elimină iritarea pielii, o calmează și contribuie la faptul că transpirație este redusă. Pentru a obține acest efect, este posibil să se utilizeze aceeași baie cu adaos de alcool salicilică în apă.

Cu îngrijirea generală este recomandat pentru spălarea mâinilor numai apă rece, în orice caz, nu fierbinte. Pentru frecarea mâniilor poate fi folosit loțiune, care este făcut din pătlagină, flori de galbenele, mușețel. Turnați cu apă clocotită, ierburile infuzați câteva ore, apoi se adaugă miere, unt și glicerină. Utilizați această loțiune în fiecare zi, dimineața și înainte de culcare, și mâinile tale nu vor preda vârsta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu