Îndepărtarea părului nedorit – Tratament Naturist

Creșterea parului in exces este adesea o problemă majoră pentru multe femei moderne. Metodele cosmetice pentru a combate excesul de creștere uimește variat, dar eliminarea parului nedorit cu remedii populare rămâne încă destul de popular.

În timpurile mai vechi, creșterea parului nedorit se ardea, tăia, ras sau se freca cu piatra ponce. Cele mai indraznete – trăgeau cu penseta sau îndepărtau părul prin aplicarea unei rășini sau ceară. Cu astfel de mijloace similare femeile se folosesc pina în ziua de azi, cu cat mai multe rețete vechi promit rezultate foarte efective – îndepărtarea părului pentru totdeauna eficace cu căile populare.

Cum sa scapati de Parul nedorit

Părul de pe corp nu cauzează probleme la bărbați (dar pentru unii – chiar și o sursă de mândrie), reprezintă o problemă serioasă pentru majoritatea feminina a umanității. Standardele stabilite de frumusețe pentru doamnele frumoase pun o mulțime de efort pentru a elimina creșterea parului nedorit.

Epilarea sau depilarea?

Parul de pe suprafața corpului se indeparteaza printr-o epilare sau depilare. În ciuda similitudinii în denumire și vizibil la primele rezultate dintre aceste concepte au o diferență fundamentală.

Procesul de depilare elimina doar partea vizibilă a părului, atunci scopul de epilare este îndepărtarea parului pentru totdeauna, deoarece se elimina foliculul pilos.

Inutil să mai spunem, a doua metodă este mult mai practica și pe termen lung.

Epilarea este realizată în diferite moduri. În prezent, ea e prelucrata și larg utilizata metodele de îndepărtare a părului cu laser, ultrasunete si tratamente chimice, a devenit disponibil foto – și electroliza. Există, de asemenea si metode tehnice si mai sofisticate, care combină mai multe influențe externe asupra bulbului pilos – de exemplu, așa-numitul  Elos-epilare și enzimatice a îndepărtarea părului.

Clar că procedurile similare sunt, de obicei efectuate de către experți, cu un nivel adecvat de formare, în condiții de clinici sau saloane de înfrumusețare.

Desigur, există modalități radicale împotriva parului nedorit, potrivite pentru condițiile de acasă, datorită căreia puteți obține de-a scăpa de părul de pe corp pentru totdeauna independent.

Scăpam de parul de pe corp cu remedii populare

Toate aceste sfaturi trebuie tratate cu precauție, astfel încât să nu cauzam prejudicii.

Înainte de a utiliza cele mai populare rețete consultativa cu un dermatolog sau alergolog.

Nuca greceasca

Pentru a fi mai precis, se utilizează sucul, conținut în coaja și miezul de nuca necoapte. Anume cu el se prelucrează zonele cu probleme. Nu trebuie de uitat faptul că la contactul cu astfel de substanța pielea devine instantaneu in culoarea bronz-maro petele nu se spală o lungă perioadă de timp, prin orice mijloace, in timpul de vara (în perioada ruperii de nuci) trebuie să experimentezi doar în zonele închise ale corpului.

Există rețete pentru utilizarea cojii de nuci. Una din ele se recomandă fin de tocat și se diluează cu o cantitate patina de apă. Suspensia rezultată se aplică pe păr, care necesită îndepărtata. A doua metodă – coaja de nuci se arde, pentru pregătire se utiliziaza cenușa rezultata.

Se utilizează nuca greceasca inca prin o metoda. Un pahar de miez se macină într-o râșniță de cafea și se amesteca cu o lingura de gudron. După infuzia timp de 20 de zile, soluția va fi gata. Utilizarea tehnicii cu nuci trebuie în mod regulat, până la dispariția completă a părului pe zona dorită a corpului.

Acid permanganic

Permanganat de potasiu de asemenea se considera a fi un suficient eficace în combaterea excesului de creștere a parului-periodic  lubrifiem zonele problematice. Procedura trebuie efectuată seara, după duș înainte de a merge la culcare. Spun despre eficiența ridicată a metodei, totuși trebuie să fie efectuat cu precauție.

Excesiv de bogat permanganat de potasiu poate arde sau usca pielea delicată. În plus, acesta are un efect de colorare.

Tinctură de iod

Opinii despre această metodă poate fi auzite multe pozitive. 1,5 g de iod este amestecat cu 5 g de ulei de ricin, se toarnă 2 g de clorură de amoniu și 50 ml de alcool. După câteva ore, soluția complet se va decolora și va fi gata pentru utilizare.

Se pune pe locul de îndepărtare a părului soluția de două ori pe zi (dimineața și seara) timp de 3-4 săptămâni. Susțin că, în acest fel parul se elimina definitiv.

Utilizarea semințelor de urzică

Substanțele chimice care conțin semințele de urzică, devastator funcționează asupra foliculilor de par. Pentru proceduri pot fi utilizate semințe proaspete, precum si decoct preparat pe baza acestora. Pentru aceasta e necesar de măcinat într-o râșniță de cafea și se amestecă bine cu ulei vegetal. După infuzia (aproximativ o lună), amestecul se filtrează și devine gata de utilizare. Efectul dorit nu se produce imediat, iar după 2-3 săptămâni de proceduri regulate.

Datura

Pentru prepararea decoctului sunt utilizate rădăcinile și semințele acestei plante.

Sucul proaspăt de datura este toxic, de aceia in timpul procesării se recomandă precauție. În special evita pătrunderea substanțelor în tractul digestiv, pe răni deschise sau membrane mucoase.

Semințele plantei pot fi sfărâmate și amestecate cu alcool pentru a forma o pastă groasă. Durata infuziei acestei metode – 2-3 saptamani. Când se utilizează rădăcinile plantei se face un bulion. Această soluție este gata de utilizare imediat după răcire.

Struguri verzi

Sucul de la struguri verzi (necoapte) poate avea, de asemenea, un efect pozitiv. Efectul al acestei metode este că se aplică tuturor, chiar și cele mai delicate zone ale pielii, inclusiv a feței.

Var nestins (oxidul de calciu)

Metoda destul de „exotica“, dar cum se spune, eficienta. Se utilizează astfel de epilare numai pentru zonele non-sensibile ale pielii. Pentru a prepara soluția dorită de var (10 g) este amestecat cu sulfit de calciu (adesea utilizat ca aditiv alimentar conservat). Amestecul rezultat se aplică pe porțiunea dorită nu  mai mult de o jumătate de oră, apoi se spală bine cu apă caldă.

Există inca câteva rețete pentru îndepărtarea părului (de exemplu, folosind mac sau nuci de pin). Când se utilizează metode populare nimeni nu este sigur de reacții alergice ale pielii. Prin urmare, înainte de aplicarea a uneia sau altei metodă, este necesar să se efectueze un experiment pe o mică zonă deschisă a corpului, de exemplu, pe partea din spate a mâinii.

Îndepărtarea părului tradiționale la domiciliu

Dacă luăm în considerare îndepărtarea părului nedorit cu metode tradiționale, atunci este probabil, va merge vorba de depilare. Diferența dintre aceste concepte am explicat deja. Cu toate acestea, merita de văzut ce poate folosi o femeie pentru a face față cu părul nedorit, în cazul în care nu are timp, capacitatea sau dorința de a căuta un salon de înfrumusețare.

Bărbierit

Cel mai simplu și cel mai accesibil mod. Este clar că nu toate zonele corpului expus la această metodă. Pentru această procedură nedureroasă și să aducă rezultate de înaltă calitate, trebuie să utilizați instrumente specializate concepute special pentru pielea unei femei.

Niciodată să nu va zgârciți atunci când cumpărați cartușe noi de înlocuire – taisu suficient de repede încetează de a mai tăia, și lamele vechi pot transforma procesul de ras intr-o tortură. Atât înainte cât și după tratament, pielea trebuie să fie tratate cu creme cosmetice speciale si balsamuri.

În afara de aceasta, pot fi folosite diferite modele mecanice depilatoare și principii de funcționare.

Această procedură nu poate fi numita una nedureroasa, și ea are un număr de contraindicații.

Depilarea cu ceară

Această metodă este eficienta destul de accesibila la preț, și să învețe tehnica sa poate orice femeie. Ceara fierbinte se aplică pe piele, în locul potrivit (folosesc adesea cartușe speciale de dozare) și după uscare, folosind cu ajutorul hârtiei sau benzi de tesatura tragem împotriva creșterii părului.

Procedura este destul de dureroasa și nu este recomandat pentru persoanele care au probleme cu vasele de la picioare.

Crema speciala

Un mod ieftin de epilat chimice, ușor de utilizat, dar nu e durabil. Magazinele cosmetic oferă instrumente cu efect rapid, dar după zece sau cincisprezece zile, trebuie să repetați procedura. În afara de aceasta toate compoziției sale, astfel de creme și geluri totuși usucă pielea, ce duce la utilizarea unor creme hidratante suplimentare.

Shugaring

Sub acest cuvânt se ascunde un mod foarte vechi de a scăpa de părul cu utilizarea de zahăr, adus la starea de caramela. Recenzii multe pozitive despre această metodă – acest ieftină materiale și disponibil amestec de pregătit și ușurința de utilizare. De asemenea, susțin că este mai puțin dureroasă decât cea similară pentru tehnologia cu ceara.

Diferența fundamentală este că separarea masei de zahăr se efectuează nu împotriva direcției de creștere a părului, care vă permite să eliminați părul de la rădăcină.

Modalități de a scăpa de părul nedorit pot fi foarte diferite. În final, puteți recurge la metoda dovedita si eficienta smulgerea banala. Fiecare femeie este libera să încerce oricare dintre aceste metode și de a alege una care este mai potrivit pentru ea, și să fie inofensiv pentru pielea ei.

Pericolul de a folosi rețete populare de îndepărtare a părului

Aproape toate cele mai populare rețete de îndepărtare a părului, un fel sau altul sunt legate cu un risc. Plantele care sunt folosite pentru îndepărtarea părului la domiciliu, destinate să ardă foliculului de par, si, prin urmare, foarte toxic. Prin utilizarea neglijentă le poate provoca arsuri, alergii sau pigmentare.

Rețetele de casa pentru îndepărtarea părului sunt simple și nu necesită mult efort, dar gindestete de două ori înainte de a încerca să le folosești pentru tine. De exemplu, oricare dintre rețetele populare pentru îndepărtarea părului care conțin nuci, pentru câteva zile va picta pielea într-o culoare neplăcuta mov-violet. După utilizarea de datura sau urzica poate provoca inflamații, mâncărime, răni.

În general, în orice caz, înainte de testare, sau alte îndepărtarea parului cu remediu popular, este de dorit să se consulte un dermatolog pentru a evita consecințele neplăcute.

Bafta si aveți grija de sănătatea dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu