Împachetari la domiciliu cu alge marine

Împachetari cu algeCu lupta împotriva celulitei și lăsarea pielii este un instrument indispensabil pentru ambalaj, inclusiv împachetări cu alge marine. Împachetările cu alge marine regulate la domiciliu nu este dificil să se realizeze și să aducă un efect vizibil după câteva proceduri.

Alge marine pentru ambalaj poți cumpăra de la o farmacie sau saloane specializate pentru a efectua procedurile acasă nu au nevoie de echipamente suplimentare scumpe sau echipamente speciale, împachetările puteți face în timpul liber.

Algele au un efect benefic asupra pielii. Deja după câteva tratamente îmbunătățește in mod semnificativ tonusul pielii, uniformizează pielea capătă un aspect sănătos si tineresc. Algele marine conțin o mulțime de substanțe utile pentru piele, cel mai important dintre ele – iodul, siliciu, magneziu, sulf, potasiu, fosfor.

Compoziția de apă de mare este foarte asemănătoare cu compoziți aserului sanguin, și, prin urmare, algele atât de bine influențează asupra organismului și revitalizează celulele pielii.

Având în vedere că substanțele conținute în alge, acționează excelent pentru organism, atunci ei pătrund profund în piele. Umflăturile se disînflă, fluid interstițial, dimpotrivă, trag algiile, precum și apa de mare, iar suprafața pielii se nivelează.

Cu utilizarea regulată a împachetării cu alge marine pielea scăpa de celulită. se netezește și înăsprit se întinde, descompune grăsimea sub pielea grasă și crește circulația sanguină, deduce produsele de dezintegrare din țesut gras.

Împachetări cu alge marine în condiții casnice, recomandări

Împacetarea cu alge marine poate fi atât caldă cât și rece. Pentru împachetările reci este mai întâi necesar să se înmoaie algiile în apă rece timp de 3 ore. Pentru împachetările fierbinți algiile trebuie de turnat apă fierbinte temperatura de 40 de grade. Apa este luată într -un raport de 1 litru la 100 g de alge.

Împachetările fierbinți sunt concepute pentru a activa circulația sângelui in țesuturi, intensiv se descompune grăsimea în țesutul adipos subcutanat.

Împachetări reci aplicate atunci când pielea are vene păianjen sau pentru a calma umflarea, reduce oboseala.

Metoda deosebit de eficientă în lupta împotriva celulitei, atunci când se efectuează contrast împachetarea – mai întâi facem împachetarea fierbinte de a dilata vasele de sânge și consolidarea proceselor de digestie a grăsimii, iar apoi pe aceeași zonă a corpului se aplica comprese reci cu alge pentru a calma umflarea, răcim si calmăm pielea.

Pielea înainte de procedura de împachetare trebuie să fie spălată și uscată. Puteți folosi scrabul de corp pentru a spori efectul de curățare. Efectul maxim de încadrare se realizează cu ajutorul acestei proceduri, după o baie fierbinte sau o sesiune de saună.

Împachetări sunt utilizate pe pielea pieptului, brațe, talie, solduri, fese, gambe.

Contraindicații la împachetări cu alge marine

  1. Tromboflebită și vene varicoase.
  2. Creșterea temperaturii corpului.
  3. Tireotoxicoza.
  4. Diabetul zaharat.
  5. Hipertensiune.
  6. Cancer.
  7. Leziunile pielii, erupții cutanate, dermatita.
  8. Sarcina.
  9. O alergie la iod.

Împachetarea algei marine în condiții casnice, procedura de petrecere

Banda înmuiată în alge marine le punem pe pielea curată pe acele domenii care au nevoie de corecție. Deasupra algelor întărim cu peliculă, învelim cu un prosop sau îmbrăcăm un halat de baie.

De ținut compresa de alge poate fi de până la o oră, în acest moment, este de dorit să se întindă. Apoi scoateți pelicula cu alge de pe piele prin ștergerea cu apă curată sau cu o soluție, rămasă după înmuierea algiei.

Sesiuni de alge marine pot fi efectuate în 12 proceduri, îndeplinindule în fiecare zi sau peste o zi. Acest curs, care, la rândul său, poate fi efectuată o dată la 2-3 luni.

Soluție după înmuierea algelor este, de asemenea, foarte util: acesta poate fi adăugat la baie, fă din el cuburi de gheata pentru a șterge fața. Soluția poate fi de asemenea, utilizată pentru împachetare: înmuiați în ea un șervețel și să-l suprapune pe zonele cu problem, fixând cu peliculă ca la algii.

Procedurile de împachetare cu alge marine se realizează cel mai bine în orele de seara, atunci când pielea este cel mai activă. După încheierea procedurii pot fi aplicate loțiuni de hidratare a pielii sau ulei.

Rețete în condiții casnice cu alge marine

1) Algele le mărunțim, adăugăm la ea nămol terapeutic într-un raport de 1:1. Amestecul îl punem pe zonele cu probleme, strânge cu peliculă pentru mâncare, acoperă cu o pătură de lână și țineți timp de 1 oră. Această rețetă ajută la combaterea celulitei activ și edem, îndreptând culoarea pielii. Rețetă cu noroi poate fi folosit de 2 ori pe săptămână.

2) Daca aveți pielea uscată si imbatrînită: un pumn de alge marine mărunțită se toarnă apă fierbinte, infuzat o jumătate de oră, apoi se strecoară. La amestecul de algie adăuga 1 galbenuș de ou, 10 picături de ulei de lamaie (disponibil in farmacii) si o lingura de ulei de camfor. Se aplică în zonele cu probleme, strângeți cu peliculă, situațivă sub o pătură caldă o oră, apoi clătiți compresa sub duș fără săpun.

3) În cazul în care piele e zbârcită. Se amestecă un pumn de alge si argila cosmetica (orice), se diluează cu apă până la consistența de smântână picură 10 picături de ulei de portocale. Împachetarea o ținem 40 de minute, apoi clatiți sub dus fără săpun.

4) Pentru pielea foarte uscata a corpului. Opăriți cu apă fierbinte o mână de alge pentru o jumătate de oră. Strecurăm, algia o amestecăm cu galbenuș de ou si doua linguri de miere. Se aplică în zonele cu probleme, strângeți cu peliculă și vă culcați sub o pătură de lână 1 oră, apoi să ia un duș fără săpun.

Împachetarea cu alge marine în condiții casnice nu este scump în execuție, toate ingredientele pot fi cumpărate de la o simplă farmacie și să se pregătească pentru procedură la domiciliu. Împachetarea cu alge marine aduce efecte vizibile după câteva tratamente, și cu utilizarea regulată – întoarce tinerețea și frumusețea pielii.

Fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu