Cum de a păstra frumusețea și rezistența pieptului feminin

Frumusețea și rezistența pieptului femininPieptul feminin. Cât de mult se spune despre ea, este scris… Câți pictori au desenato, atât și sculptori au sculptat… Această parte a corpului feminin, care excită mințile bărbaților, și dă naștere la posesorul său mândru de el însuși.

Când e într-o stare proasta, de foarte multe ori femeile „tratate” fac cumpărare a unui sutien nou și frumos. Dar, din păcate timpul e nemilos de noi și pune amprenta pe fiecare parte a corpului nostru. Mai ales observăm cum pierde rapid forma si mărimea sânilor după sarcina si naștere.

Dacă există pentru față o super-crema anti-imbatrânire pentru presă – simulatoare, este acolo orice – care metode eficiente pentru a reveni elasticitatea sânului și frumusețea. Deci, ce este sânii unei femei. Cum de a păstra frumusețea și rezistența. Noi nu vom lua în considerare intervențiile chirurgicale, vom vorbi despre facilitatile care sunt disponibile pentru fiecare femeie.

Privim de la început structura sânului. Glandei mamare aflată pe mușchiul pectoral. Este format din 15-20 de lobuli separate prin conjunctiv – lacune de țesut. Felii aranjate ca o piramidă ca raze de top la nivelul mamelonului.

Ele sunt înfășurate în jurul țesutului adipos. Și anume de la acest număr depinde de dimensiunea țesutului mamar. Și forma și elasticitatea cantitatea de țesut conjunctiv. In timpul sarcinii, glanda mamară este mărită la 300-900 gr. Pielea întinsă drops apoi și se pare că cu nimic nu se poate de ajutat.

Dar nu toate sunt sumbre cum ar putea părea. Se crede că, dacă hrănim copilul la involuție complet, țesutul glandular „extra” se regenerează în legătură și totul este în regulă. Pieptul este elastic același ca și înainte, dar nu toți reușesc, așa ca hai sa vorbim despre instrumentele care pot ajuta.

Amintițivă de-mușchiul pectoral. Pomparea ei se poate mări dimensiunea și ridicarea sânilor. De aceia dragi femei situațivă jos și întindețivă înainte. De asemenea gantelele diferite și tot felul de exerciții pentru partea superioară a corpului. Dacă urmăriți scopul, în două săptămâni veți vedea deja primele rezultate.

Al doilea pas este de a masa cu creme, dar trebuie să ne amintim că sânul este un organ sensibil, de aceea este important să nu exagerați. Toate mișcările sunt transportate spre mamelon. Când masați partea de sus și de alta parte a pieptului trebuie să se constate mai jos. Apoi, nu uitați despre dușuri, care are un efect tonic. Și, la sfârșit niște măști:

1. Ingrediente: un ou, 1 lingura de iaurt, soluție de ulei de transmisie cu vitamina E. Toate măcinăm și se aplică mișcări de masaj pe piept, îmbrăcăm un sutien vechi și stăm timp de 20 minute. Apoi se clătește ușor cu apă caldă.

2. Pregătiți o bandă de 50-60 cm tifon sau alt material si înmuiați-l cu suc de castravete proaspăt, apă cu oțet de vin sau de suc ​​de lămâie și se aplică pe piept. Apoi bandajăm cu un binte elastic de câteva ori în jurul pieptului sub sân apoi peste umărul drept și apoi în spatele gâtului pe umărul stâng în cruce sub pieptul drept.

Aceasta cruce este efectuată de două ori, la capătul liber este fixat un lipici. Comprima o ținem 2-3 ore, facem de 2 ori pe saptamana timp de 6 saptamani, apoi o dată pe săptămână, de 2 ori pe lună sau o dată pe lună. Cursul durează 6 luni.

3. Pentru hrana pilei pieptului o dată pe săptămână, se recomandă de a face următoarea mască: 2 linguri de brânză grasă de vaci frecată cu ulei de măsline 1 lingurița (poate fi amestecat un pic de smântâna sau suc de fructe). Amestecul rezultat îl aplicați cu un strat subțire pe gât și piept. După 20 de minute, se scoate cu grijă cu un decoct slab de mușețel.

4. Când se ofilește pielea sânului se aplică comprese contraste – mai întâi înmuiate în apă fierbinte cu sare și apoi cu oțet de vin rece sau suc de lămâie. Prosopul este umezit în apă caldă timp de 30 de secunde si aplicați pe piept și apoi timp de 1 minut punem un prosop rece, și așa de 10 ori. E necesar de finisat cu o compresa rece.

După procedurile contrastante este de dorit de șters pieptul cu următoarele compoziții:

1 lingura rozmarin la 1 litru de apă (se fierbe, răcește și se strecoară), tot aici dizolvăm 1 linguriță de sare și alcool medicinal și 2 linguri de oțet sau lămâie.

Foarte bun pentru a menține o forma de sân frumoasă 2-3 ori pe săptămână să înotați.

După cum puteți vedea nimic așa care nu poate fi găsit în casa ta. Este nevoie doar de dorință și un pic de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu