Exfolierea Pielii — Tratament Naturist

Exfolierea pieliiExfolierea (scrab) pentru corp sunt pur și simplu necesare – se exfoliază celulele moarte ale pielii de la nivelul pielii, de a promova întinerire a pielii, eliminarea vergeturilor și nivelarea suprafeței pielii, pentru a îmbunătăți culoarea și a preveni firele de păr crescute sub piele după epilare.

Dar nu este necesar de a cumpăra scraburi scumpe și publicitate: utilizând rețete de casă exfoliere pentru corp se poate face la domiciliu din ingrediente naturale și din component sigure.

Folosirea regulată de scrab naturale nu va netezi numai suprafața pielii, dar, de asemenea, o îmbunătățește, o face mai moale si suplă, împreună cu micro masaj întinde pielea și îmbunătățește culoarea.

Exfolierea pentru corp poate fi folosită o dată – de două ori pe săptămână, după îndepărtarea părului, pentru a evita firele de păr crescute sub piele ușor exfoliantă descuamarea pielii se poate face peste o zi.

Rețete de casă – exfoliere pentru corp

1. Nutriția și hidratarea pielii exfolierea corpului.

Ea o lingura de migdale si o lingura de fulgi de ovăz, Mărunțește bine prin cofimolcă. Adaugă 2 linguri de smântâna sau frișcă grasă, în cazul în care pielea ta este grasă, atunci ea 1 albuș de ou și se amestecă bine. După duș și curățare pielii aplica amestecul pe corp, masând cu mișcări fă descuamarea pielii în regiunea pieptului, gât, piept si pe corp. Lăsați amestecul pe piele timp de 2 minute, apoi clătiți cu apa călduță, fără săpun. După duș pui loțiune hidratantă pe piele sau crema.

2. Un bun scrab exfoliant.

Se amestecă miere și sare de masă într-un raport de 4:1, în cazul în care pielea este uscata – puteți turna o lingura de ulei de măsline, se amestecă bine. Scribul îl aplicați pe pielea curățată a feții, gât și masați corpul, se lasă timp de 5 minute, apoi clatiți cu apa călduța. Acest scrab este bun pentru utilizare în baie sau sauna.

3. Exfoliant hidratant delicat pentru fata si corp.

Se amestecă o jumătate de ceașcă de nucă de cocos, o jumătate de cana de iaurt sau smântâna (pentru pielea uscată), se adaugă o lingură de zahăr. Aplica scribul pe fata si corp prin masaj ușor, se lasă timp de 5 minute, apoi clătiți cu apă călduță, fără săpun.

4. Exfolierea „Est” pentru alimente, înmuiere, hidratează corpul si fata.

Râșnita de cafea pisăm la un sfert de cana de orez și boabe de cafea la fel. Această făină se toarnă o jumătate de pahar de chefir (frișcă pentru piele uscată). Se lasă să stea în amestec timp de 40 de minute. Aplicați pe fața curățată și corp pe liniile de masaj, masând, se lasă timp de 2 minute, apoi clătiți cu apa călduța, fără săpun. Deosebit de bun este un mijloc pentru zona pieptului și gâtului.

5. Exfolierea pentru predispunerea la uscăciune, pielea iritata si a corpului împotriva celulitei.

In jumătate de pahar de zaț de la cafeaua fiartă se adaugă o lingură de zahăr și sare măruntă, o lingurița de ulei de susan, o jumătate de linguriță de scorțișoara. Toate se amestecă, se aplică pe pielea curățată, masîndo. Țineți pe piele timp de 5 minute, apoi clătiți cu apa călduță, fără săpun. Pentru utilizarea scribului împotriva celulitei sarea și zahărul în rețeta pentru a înlocui aceeași cantitate de sare de mare, dar nu utilizați exfoliant pentru fata si decolteu.

6. Exfolierea împotriva inflamații pe piele, pentru piele uscata si încrețită.

Se amesteca o jumătate de ceașca de miere, 3 linguri de sare foarte fină, o linguriță de turmeric. Aplicați amestecul pe pielea aburită din timp (de preferință în baie sau sauna), se șterge și păstrați timp de 5 minute, apoi clătiți sub dus cu apa calda, fără săpun. Culoarea galbenă de turmeric se spală bine cu apă caldă.

7. Exfoliere împotriva celulitei si vergeturi pe piele, împotriva depozitelor de grăsime de pe abdomen și coapse.

Se amestecă în părți egale sare, scorțișoară, piper negru, ulei de măsline. Se aplică în zonele cu probleme ale corpului, păstrați de la 5 la 15 minute, apoi clătiți cu apa calda, masând.

8. Exfolierea împotriva celulitei.

Se amesteca 5 linguri de sare (de mare), un grapefruit, tocat cu coaja in blender terci, o lingura de ulei de susan sau ulei de măslin. Acest scrab îl utilizați în duș, punând pe zonele cu probleme masând cu mișcări. Freacă pielea timp de 5 minut, apoi clătiți cu apa călduță.

9. Exfoliere pentru nutriția pielii.

Se amestecă miere naturală cu scorțișoară (pulbere) în proporție de 2:1. Aplicați produsul pe tot corpul păstrați 3 minute, apoi clătiți cu apa călduță, fără săpun.

10. Scrib, hrănitor pentru piele.

Se amestecă zaț de cafea după fierbere cu frișcă într-un raport de 1:1, bine masăm pielea, se lasă timp de 2-3 minute, apoi clătiți cu apă fără săpun.

11. Exfoliant pentru ten uscat si sensibil.

În zațul de cafea adăugă miere în raport de 1:1, 1 parte de smântână grasă. Aplicați pe pielea curata a corpului, masați si clătiți cu apă călduță, fără săpun.

12. Exfoliant hidratant și netezitor.

Fulgi de grâu se pisează prin râșnița de cafea. Adaugă la faina miere naturală. Masează pielea cu acest scrab în duș în loc de săpun pentru un duș.

13. Exfoliant pentru prospețimea si moliciunea pielii.

O jumătate de cană de zahăr brun amestecat cu două linguri de ulei de nucă de cocos, două linguri de smântână, se adaugă un amestec de 10 picături de ulei esențial de lămâie, o linguriță de ulei de trandafir. Masații întregul corp cu exfoliant, pornind de la periferie, clătiți sub duș fără săpun.

14. Exfolier, netezește pielea, împotriva celulitei.

Mărunțim o jumătate de pahar de varză marine uscate, se adaugă 2 linguri de lapte praf sau frișcă, tot atâta lut albastru, o treime pahar de miere, 2 linguri de ulei de jojoba. Scribul îl ținem în frigider. Aplicați pe piele înainte de a lua un duș, masând bine, lasă pe piele timp de 5 minute, apoi spală cu apă, fără săpun.

15. Exfolie moale pentru gât și piept.

Cu blenderul pisați o jumătate de cana de căpșuni, zmeură și agrișe, se adaugă la pastă, două linguri ulei de măsline sau de susan, o lingura de miere. Se aplică pe piele masând. Țineți 5-10 minute pe piele, apoi clătește cu apa călduța si aplicați crema hidratanta pentru clivaj.

16. Exfolier bun pentru descuamarea, după îndepărtarea părului, împotriva celulitei.

In uscată fin măcinată sare de mare, picură 10 picături de ulei de rozmarin, se amestecă bine. Aplicată la zonele cu probleme ale corpului, masați până se înroșește pielea, apoi clătiți cu apă în duș.

17. Hrănitor bun pentru deshumarea exfoliant pentru celulită.

Se amestecă zahăr și ulei de măsline într-o stare de celuloză, se aplică pe zonele cu probleme, masând pielea bine. Clătiți cu apă caldă în duș.

18. Exfoliant hrănitor pentru corp.

Tocăm coaja de portocală si miezul cu blenderul, se adaugă sare pentru a produce o suspensie. Se aplică pe tot corpul și în mod activ exfoliate până la roșeață, apoi se clătește cu apă și se aplică o loțiune de corp hidratant.

19. Exfoliant după depilare, anti – inflamatorii și de hidratare.

Se amesteca faina de porumb cu suc de aloe la o stare de terci. Aplicați pe piele după îndepărtarea părului, masând până la roșeață. Lasă pe piele timp de 3 minute, apoi clătiți sub duș.

Folosind rețete casnice scrab pentru corp se poate face la domiciliu de componente naturale, ieftine, la prețuri accesibile componente și sigure.

Fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu