Pleoape căzute sau umflate — Tratament Naturist

Modelare pleoapeÎn jurul ochilor este situată cea mai fină piele, sensibilă, este predispus la iritații, umflare, în primul rând, are tendința de a forma riduri. Pielea pleoapelor, la orice vârsta are nevoie de îngrijire atentă delicată pentru a menține frumusețea și tinerețea.

Metodele cosmetice de îngrijire a pielii plioapelor se recomanda pentru a începe să utilizați deja la 25 de ani. Tratamentele în condiții casnice elasticitatea pilei plioapelor la fel de eficace ca tratamentele la salon sau utilizarea de produse cosmetice speciale.

Destinații de top de îngrijire a pielii pleoapelor delicate – curățare a resturilor de produse cosmetice și de hidratare.

Dar aceste două proceduri trebuie să fie efectuate în mod corect și cu instrumente care nu va afecta pielea din jurul ochilor, pentru că selectarea produselor cosmetic rele sau acțiuni grosolane poate accelera apariția uscăciunii a pielii, umflarea si formarea de riduri.

Tratamente pentru elasticitatea pielii plioapelor pot fi efectuate simultan cu descuamarea pielii de la cosmetice și umiditate.

Produse cosmetice din magazine eliberează mijloace de curățare a pielii din jurul ochilor, în diferite forme – poate fi un lapte special cosmetic, loțiune, șervețele umede, tonic, gel, spumă, mus. De obicei, aceste instrumente conțin o parte de extract de mușețel, aloe vera salvie și gălbenele, care este potrivit pentru iritare, ochi inflamați, tendința de alergii, înroșirea pielii și a ochilor.

Mijloace pentru îndepărtarea machiajului de ochi cu extract de albăstrea perfect pentru ochii sensibili. La domiciliu, cu tinctura de aceste plante pot face spălarea ochilor sau pernuțe pentru plioape cu tampoane de bumbac înmuiate în aceste infuzii, pentru fermitatea pleoapelor și calmează iritația.

Pentru a elimina resturile de umbre și rimel poți folosi ulei de ricin. Flacon cu ulei e necesar, ușor încălzit în apă fierbinte, apoi cu o perie moale aplică ulei pe pleoape, gene si sprâncene. Așteptați cinci minute, apoi uleiul rămas cu o cârpă moale pentru a îndepărta machiajul. Acte de ulei de ricin funcționează la întărirea genelor și a sprâncenelor, în afară – oferă elasticitatea pielii și de vârstă elimină cercurile întunecate de sub ochi.

În cazul în care pielea de pe pleoapele inferioare a apărut pungile si cercurile întunecate, puteți folosi loțiuni de plicuri de cea. Înmuiem două pungi de ceai negru sau verde în apă fierbinte, așteptați 5 minute, apoi extrage pungile din apă și așteptați până când un pic se răcește, stoarce un pic și pune pe ochi. Recomandat de ținut 15 minute. După această procedură, pentru elasticitatea plioapelor trebuie de a folosi o crema de ochi specială pentru a înmuia pielea.

Pentru întărirea pielii pleoapelor se pot folosi tampoane cu suc de cartofi. Tubercul radem prin răzătoare, punem câte o lingura de piure pe un tamponași de tifon și puneți-le pe pleoapele inferioare. Ar trebui să stea timp de 15 minute, apoi se scoate tampoanele și se spală pleoapele cu apă rece.

Masca de cartofi ajuta la reducerea umflăturilor pleoapelor și cercurile întunecate de sub ochi, precum și îmbunătățește elasticitatea pielii, hidratează bine tonul. Au aceeași proprietate masca pielii pleoapelor din castravete, pentru aceasta de asemenea, e nevoie de a rade sau de a folosi subțire felii, pune -le pe pielea pleoapelor.

În nici un caz pentru îndepărtarea machiajului de pe pielea plioapelor nu se poate folosi cu cremă grasă de fata, aceasta poate provoca iritarea ochilor severe și chiar reacții alergice.

Ca o regulă, aceste creme includ componente puternice care chiar bine – se potrivesc pentru fată, pielea pleoapelor pot „supra-încărcarea” vitaminelor si incluziuni grase, provocând astfel o imbatrînire prematura a acestor zone delicate si apariția ridurilor si umflăturilor.

Toate fondurile sunt aplicate doar pe liniile valabile de masaj de la coltul interior al ochiului pe pleoapa de sus, și apoi de la coltul exterior al ochiului pe partea de jos. Genele ar trebui să fie curățate cu mișcări nu înapoi și înainte, dar, de jos în sus.

Crema aplicat pe pielea pleoapelor, trebui atent să fie condus în piele prin masaj ușor cu vârful degetelor masîndo. În nici un caz, ca o crema, precum și alte mijloace, nu frecați pielea plioapelor, după un timp crema se distribuie în piele singură.

Tratamente pentru elasticitatea pielii plioapelor

Proceduri pentru elasticitatea pielii plioapelor ar trebui să aibă loc zi cu zi și să includă în sine un ușor masaj, curățare a pielii și aplicarea preparatelor hidratante. Măștile pe pielea pleoapelor se poate face de 3-4 ori pe săptămână.

Pentru elascitatea pielii pleoapelor poți folosi ulei de susan – acționează la fortificarea genelor, și, de asemenea, tonează și înăsprește pleoapele, eliminarea ridurilor mici. Acest ulei poate fi folosit ca mijloc de curățare cosmetice.

Efect benefic asupra pielii a pleoapei oferă uleiul din semințele strugurilor: el poate fi folosit ca o crema pentru pleoape când e uscată și iritată. Așa cum ar trebui să se aplice crema, astfel și uleiul pe pielea plioapelor curățată bine.

Pentru elascitatea pielii pleoapelor poți folosi o masca de suc ​​de pătrunjel cu suc de cartofi. Se amestecă suc de pătrunjel cu cel de cartofi, în părți egale, umeziți o bucată de tifon în amestec și se aplică pe pielea din jurul ochilor.

Păstrați masca timp de 15 minute, apoi scoateți tifonul, iar fața nu se spală. Aceasta masca este bine să se facă înainte de a merge la culcare, ea perfect tonifiază și înăsprește pielea pleoapelor, elimină cercurile întunecate de sub ochi.

Pentru a umezi și a tragerea pielii pleoapelor e nevoie de timp pentru a face o masca cu gălbenuș de ou. Gălbenușul de ou se bate, adaugă o lingură de ulei de măsline ori de ricin sau ulei de susan. Aplicați pe pielea din jurul ochilor, țineți apăsat timp de 10-15 minute, după această procedură pentru elasticitatea pielii plioapelor masca trebuie clătită ușor cu apă caldă.

Pentru întărirea pielii pleoapelor poți face o masca dintr-o banana. Se amestecă cantități egale de piure de banane si unt natural moale. Se aplică pe pielea pleoapelor, țineți timp de 15 minute, clătiți cu apa călduță.

Masca de fulgi de ovăz. Fierbe fulgi de ovăz cu lapte. O lingură de cereale amestecă cu o lingura de ulei de măsline, ricin sau ulei de susan, punem pe pleoape. Păstrați masca timp de 10 minute, apoi clătiți cu apa călduță.

Masca de caise, oferind fermitate și frumusețe pielii pleoapelor culoare. Caisele se pisează ca un terci, 1 lingura de piure de caise adăuga o lingurița de smântână grasă. Se aplică pe pielea pleoapelor, țineți timp de 15 minute, clătiți cu apa călduță.

Procedurile eficiente pentru elasticitatea pielii plioapelor se pot efectua la domiciliu, folosind extracte naturale de plante în calitate de loțiuni, și uleiuri in loc de creme.

Fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu