Riduri — Cauze De Ce Apar

Ridurile si metodele de combatereRidurile sunt numite falduri vizibile ale pielii care apar atunci când activitatea excesivă a mușchilor faciali, precum și pierderile cauzate de elasticitate a pielii faciale.

Elasticitatea pielii umane atașată de fibre de colagen conținute în derm. De asemenea, responsabile pentru elasticitatea moleculelor de acid hialuronic situate între fibre. De ce apar ridurile de pe fata și cum să le rezolvați?

Ridurile de vârstă

Datorită efectelor negative ale factorilor de mediu, cum ar fi vârsta, radiațiile UF, și altul,cantitatea de molecule de acid hialuronic responsabile de elasticitatea pielii, a redus semnificativ din cauza pielii feței suferă de pierderi de umiditate și elasticitate. Aceste rezultate conduc la instalarea rapidă a semnelor majore de imbătrânire, de aceia apar ridurile de pe fată.

Cauzele apariției ridurilor

Principalul factor pentru apariția ridurilor este considerată tensiunea musculară. Ridurile de pe pielea feței la fiecare persoană arată diferit și au diferite motive pentru care apar pe piele. In medicină, ridurile pielii de pe față sunt adesea împărțite în mai multe tipuri:

  1. Static.
  2. Dinamice.

Luați în considerare fiecare tip separat, și de ce apar riduri pe față. Ridurile statice pot să apară ca urmare a modificărilor care apar la nivelul pielii (deteriorare fibrelor a pielii din cauza diverși factori, deteriorarea legată de vârstă, distrugerea structurii pielii, etc.).

De ce apar ridurile și din ce motiv?

Apariția ridurilor, în primul rând, ca urmare, așa cum am spus, o lipsă de colagen. Colagen – cel mai bun elasticitate a pielii de bază a feței umane. La vârsta de 25 ani corpul uman începe să producă colagen în cele mai mici cantități, iar în cazuri rare complet refuză să-l creeze.

Astfel, și apar ridurile. Ridurile dinamice sunt formate în locurile de activitate musculara mai mare, și apar datorită faptului că proprietatea, contracția musculara a scurtat și ridarea pielii a feții, relaxare se revine la poziția sa inițială și o „trage” înapoi, de aceia apar riduri pe față.

Femeile tinere au pielea mai elastică, pielea suficient de rapid poate reacționa la astfel de mișcare a mușchilor și a reveni la starea inițială. Dar, cu vârsta, aceste „exerciții” atinge pielea mai sever și ridurile devin vizibile pe suprafața pielii.

De ce se întâmplă asta? Ridurile dinamice au tendința de a forma în jurul ochilor, frunte, nas si in jurul gurii – în cazul în care efectuează cel mai activ lucru mușchilor faciali.

Ridurile nu au proprietățile să apară imediat, dar ce crezi de ce? 20-25 de ani pielea umana arata chiar, netedă și suficient de elastică. Dar, așa cum anii își fac simțită prezența, iar structura rezultată și integritatea pielii afectate în mod semnificativ. Cu vârsta, pielea devine mai puțin activă, revin încet celulele, pierde treptat această capacitate.

Principalul motiv de inactivitate – o producție minimă de colagen, fibrelor de elastină a țesutului mușchilor slăbirea și hipoderm (hipoderm – stratul profund al pielii). Pielea âși pierde capacitatea sa de a fi pur și simplu elastică, revenirea la poziția inițială. La 35-40 de ani protecție a pielii naturale, ușor se distruge de factorii externi, dificultăți ale pielii cresc, are loc aprofundarea ridurilor.

La atingerea 50-55 de ani, pielea umana devine literalmente „tocată” riduri foarte profunde, are un aspect nesănătos. Elastina si colagenul destul de grav afectate de efectele distructive ale mediului extern. Cu vârsta, procesul activ de regenerare a pielii încetinește si nu mai are timp pentru a contracara pagubele.

Metode în lupta cu ridurile

În scopul de a combate ridurile și de a folosi o varietate de injectabile cosmetice. Un mijloc eficient este colagenul. Colagenul – este o proteină naturală de țesut conjunctiv care asigură regenerarea tisulară normală fiziologică și cadru de durată a pielii.

Fibre de bază de colagen de conectare împreună au tendința de a crea material, oferind și o bază directă pe care cresc noi celule. Colagen din piele situat sub stratul superior, oferind o structură de ton pentru piele. Haideți să aflăm de ce este atât de necesar pentru pielea noastră.

Aplicarea colagen pentru corecția ridurilor

Colagenul de uz cosmetic este folosit în injecții, precum și în formulări cremă anti – îmbătrânire. Pentru a oferi un impact colagen de calitate, de care ai nevoie pentru a penetra straturile profunde a epidermei. De asemenea, acesta va beneficia. Utilizarea de colagen în produsele cosmetice, în scopul de a utiliza exterior, mai puțin reflectat în mod eficient pe piele.

Livra colagen în straturile necesare a pielii este posibilă numai prin injecții. Injecțiile cu colagen au proprietăți pentru a restabili stratul natural al pielii. De asemenea, injecțiile cu colagen pot fi utilizate pentru înlocuirea colagen a pielii, care este pierdut cu vârsta sau de a influența la recuperarea lui. Când colagen preparate injectabile este un mecanic de umplere a ridurilor cu un gel special, cauzând îndreptarea pielii.

Colagen afara Introdus ar putea ajuta la stimularea sistemului imunitar a organismului, astfel încât, în loc de colagen începe să sintetizeze propriile sale fibrele de colagen, de umplere a ridurilor. De îndată ce cutele pielii (riduri) sunt umplute cu propriul lor pânză, a introdus în afara matricei de colagen este resorbit. Rezultat – netezi ridurile, tonul pielii și textura îmbunătățită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu