Cum sa ai buze frumoase si senzuale la domiciliu

Trucuri pentru a avea buze frumoasePielea buzelor este foarte subțire, nu are glande sebacee, astfel se usucă repede. Buzele tot timpul subt în mișcare: mâncăm, vorbim, șoaptă, recita poezii, zâmbet, sărut, face mutre și tristețe cu ajutorul lor.

Plus ele sunt mereu „la vedere” – noi punem buzele în vânt, soare, ploaie și praf. Și singura protective e – rujul – nu este disponibil pentru populația generală.

Dar la unii ea pur si simplu nu merge, altele nu -mi place senzația, și a treia a făcut oamenii brutali orientare clasică. Subțierea, deformare a buzelor, căzuți colțurile gurii – o expresie de durere, ridurile verticale din jurul gurii, numit o pungă de tutun – cosmetologii numesc limită de vârstă.

Întârziind apariția acestor probleme poate fi o grijă sistematic de zi cu zi. Dar dacă forma a buzelor este schimbată, aceasta se poate stabili numai în biroul de un cosmetician de injectare.

Buze frumoase la domiciliu – nu e un basm, și profit!

1. Curățare – primul punct de pe programul de îngrijire pentru orice parte a feței. Pentru buze, sunt unelte speciale. Dacă utilizați ruj, mai ales bar, fără ele nicidecum.

2. A doua etapă – hidratare și de nutriție. De obicei, creme pentru buze si pleoape (sau crema pentru buze si pleoape), mai mult decât toate celelalte mijloace de îngrijire, tocmai pentru că aceste zone au nevoie de îngrijire specială.

Da un bun efect de creme cu acid hialuronic – hidratează si are proprietăți hidrofile, care este el însuși atrage apa de la alte facilitați de metode de îngrijire. Cele mai bune remedii – uleiuri naturale, cum ar fi uleiul de măsline și ulei din semințe de struguri (disponibil în farmacii). Ele pot fi folosite pe senzații în timpul zilei în loc de rujul igienic.

Rujul igienic, apropo, ar trebui să fie întotdeauna la îndemână, dacă doriți să aveți buze frumoase. Mai bine cumpăra mai multe tuburi – ca unul să fie în buzunarul hainei, altul – la domiciliu, al treilea – la locul de muncă. Și folosește după cum ai nevoie.

3. Doi litri de apă, vitaminele A si E, fructe si legume – toate din care ar trebui să fie în dieta de frumusețe. Deosebit buzele sensibile „reacționează” la lipsa de apă. Amintiți-vă, sucuri, ceai și cafea în aceste doi litri nu sunt incluse!

4. Buzele au nevoie de exfoliere, dacă doriți să aveți buze frumoase acasă. Cel mai simplu mod – o dată pe săptămână pentru a le masa cu o periuța de dinți sau un prosop umed. Doar nu uitați că pielea subțire mai bine să nu să se întindă – mișcările trebuie să fie netede.

În saloane pentru această procedură, folosesc acizi de fructe moi. Puteți pregăti acasă, amestecând cereale măcinate cu miere sau brânză. Apoi, puteți face o mască, cum ar fi brânza de vaci si smântână sau frișcă, ulei de măsline si suc de lămâie.

5. Dacă simțiți ca remediile de acasă nu sunt suficiente, va ajuta acid hyaluronic în formă de injecție, dacă doriți să aveți buze frumoase. Acesta este administrat pe conturul buzelor și în locuri specifice, prin urmare corectând forma si eliminarea ridurilor. Opțional, puteți crește în mod semnificativ volumul, și poate fi prevenit specialistul care nu aspirați să arătați ca Angelina Jolie.

Acidul hialuronic în cele din urmă dispare. Dezavantajul este că la fiecare câteva luni, va trebui să repetați procedura. În plus, dacă nu vă place efectul, la următoarea vizită va fi de a mări sau micșora cantitatea administrată.

6. Dacă aveți grijă de buze, nu aveți obicei nervos de a le mușca sau să sărutați scrânciobul iarna (da și vara), cu dumneavoastră se poate întâmpla doar două probleme: herpes și perleches (fisuri în colțurile gurii).

Herpes

Herpesul – e un virus și infectați până la 95 % din locuitorii Pământului. Se manifesta prin leziuni neplăcute: se umfla bule în primul rând, și apoi transformat în coajă ne simpatică. De obicei, locul în care herpes „apare” simțit furnicături, și starea generală de sănătate, în același timp, se agravează – dureri musculare, slăbiciune.

Cu herpes nu se poate săruta, nu utilizați ruj, dacă doriți să aveți buze frumoase la domiciliu, freacă ochii (nu pentru a aduce virusul pe mucoasă) – pe scurt, nici o plăcere, doar, că puteți scuipat în compotul unei persoane neplăcute, în speranța că și e val depăși această boală. Dacă a apărut herpes trebuie cu umilință să aștepți atunci când se fașă, se va usca si se va desprinde.

Accelerarea procesului de vindecare e posibil: în primul rând, luând în timp special medicament antiviral (adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a recomanda o cale de atac, mai ales dacă sunteți bolnav de multe ori), și în al doilea rând, utilizarea antiherpes unguente și autocolante – ele conțin substanțe care ajuta la vindecare, de vindecare a rănilor, precum închid balonul de umiditate, care ajută, de asemenea, pentru a scăpa de neplăcere.

Dacă herpes apare la tine în mod regulat sau nu se vindeca, cu siguranță, du-te la doctor – ar putea fi un simptom al altor boli. Insidios neplăcut – fisuri în colțul gurii – pot apărea din mai multe motive diferite. De exemplu, din cauza malocluzii, probleme intestinale, aceasta poate provoca streptococi și drojdie ciuperci. Aceasta poate să apară chiar dacă nu respira așa – prin gura!

Herpesul provoacă proprietarului său o mulțime de neplăceri, și desigur aceasta e urât. Adesea perturbat din cauza pigmentarii în colțurile buzelor si conturul se răspîndește. Este destul de evident că tratamentul depinde de cauzele problemei. Și în timp ce sunteți de planificare o excursie la doctor, începe cu un mic-zâmbet. Pigmentule iubesc colțuri căzute ale buzelor.

Fiți sănătoși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu