Alimente Pentru O Piele Sanatoasa

Alimente pentru o piele frumoasaDe multe ori ne frământă gândul de ce îmbătrânește pielea și ce putem face pentru a opri procesul de imbătrânire? Mai întîi ne clarificăm de ce, iar apoi cum să depășim.

În ultimul timp medicii explica teoria radicalilor liberi de imbătrânire. Și în conformitate cu ei asta e ceea ce se întâmplă în corpul nostru se încadrează substanțe radioactive și metale grele, care distrug celulele si țesuturile.

Acum, haideți să încercăm să aflăm ce este necesar să includem în dieta dumneavoastră pentru a îmbunătăți starea dumneavoastră de piele.

Ajutăm pielii noastre radicalilor liberi și astfel îmbunătățirea stării a pielii noastre cu antioxidanți pot fi conținute în fructele și legumele luminoase, precum si verde închis.

Produsele care conțin vitaminele A, E, C și PP posedă activitate antioxidantă. Aceste produse protejează pielea de uscare și de oxidare de la expunerea la mediul înconjurător, precum și în piele prelucrează rezistenta la lumina ultravioletă.

Cel mai mare număr de aceste vitamine se găsesc in:

  1. broccoli;
  2. salata verde;
  3. morcovi;
  4. ceapa verde;
  5. ardei gras;
  6. roșii;
  7. dovleac;
  8. caise;
  9. măsline si fructe de pădure roșii.

Iar în cazul în care incluzi în dieta dumneavoastră, pielea va primi cu siguranță dreptul de nutriție și de a îmbunătăți aspectul. Ajutor bun în lupta împotriva radicalilor liberi sunt miere și ceai verde. Aceste fructe și legume conțin o mulțime de beta-caroten, care este responsabil pentru reînnoirea celulelor pielii.

În cazul în care pielea este problematică și are acnee și roșeață, atunci la astfel de piele va ajuta pentru a schimba toate tipurile de salata verde, precum spanacul și verdeață. Aceste plante conțin zinc, care a fost mult timp utilizate în medicină pentru vindecarea rănilor.

Daca veți include în dietă fulgi de ovăz și pâine integrală de grâu, anume ele vor ajuta sa scăpați de acnee și pielea se va simți mult mai bine și va fi mai sănătoasă. În cazul în care porii sunt închiși și pielea inflamată înseamnă că există o problemă în intestine, dar cerealele și leguminoase conțin siliciu. Siliciul întărește epiderma si ajuta la producerea de colagen. Ei au o mulțime de vitamine B, care ajuta pentru a înmuia pielea și actualizările sale rapide.

Pentru ca pielea să devină mai sănătoasă se recomandă să vă refuzați de la alimentația grasă. De două sau de trei ori pe săptămână, se recomandă să mănânci salate de curățare din țelina, pătrunjel, busuioc, castravete, adăugăm ulei de măsline si suc de lămâe.

Pentru a evita venele paianjen pe piele este recomandat in dieta ta pentru a adăuga mai multe fructe cum ar fi strugurii, afinele, aronia, coacăze. E necesar de renunțat la consumul de alimente picante. În toate fructele de pădure conțin o mulțime de flavonoide – antioxidanți care întăresc pereții capilarelor.

Fructele de pădure sunt, de asemenea, depozite de vitamina C. Vitamina C ajuta la formarea colagenului și întărește vasele de sânge. Este de dorit să se includă în dieta dumneavoastră un iaurt degresat peste o zi cu adaos de 2 linguri de fructe de pădure proaspete care oferă pielii sănătate.

Acum hai sa vorbim despre ceea ce ar trebui să fie incluse în dieta ta pentru a îmbunătăți nivelul pielii si reduce ridurile. Aceste sfaturi te vor ajuta, de asemenea contracara aspectul lor. Deci, vin în ajutor fructe de mare, cum ar fi hering, macrou, sardine și somon. În peștele de mare este conținut ridicat de vitamine A și D și omega-3, care ajută la ameliorarea inflamației.

Aceste produse îmbunătățesc circulația sângelui, în urma căreia pielea devine radiantă și frumoasă. Includerea la timp în alimente dieta bogata in vitamina C, ajută la reținerea apariții ridurilor si pielea va părea mai netedă. Măruntele vor fi mai puțin vizibile sau chiar netezite. Legumele trebuie să le mănânci proaspete sau sucuri proaspete sau murate.

Includem în dieta ta nucile-un produs de „tinerețe veșnică ” (așa îl numesc dietologii), va punem la dispoziție un aspect mai sănătos. Nucile sunt bogate in vitamina E si coenzima Q10. Pielea are nevoie de vitamina E, aceasta este, de asemenea, un antioxidant puternic și este un protector pentru distrugerea de toxine și de razele ultraviolete.

Trebuie să mănânci migdale, caju, alune sau nuci 50 gr de mai multe ori pe săptămână. Dacă nucile vă provoc reacții alergice, apoi înlocuiți–le cu boabe încolțite de grâu.

Pielea uscata va ajuta includerea în dieta uleiul vegetal, care este o sursă de acizi grași esențiali, care nu se poate digera fără vitamine liposolubile E, A, D. Amintiți-vă că uleiul de măsline este saturat cu acizi de trei ori mai grași și vitaminele B și E, care ajuta pielea sa arate mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu