Ce facem cu vergeturile de pe burta după naștere

Vergeturile de pe burtaToată lumea știe că organismul de sex masculin și feminine au o mulțime de diferențe, fiecare dintre ele în propriul frumos. Dar organismul feminin are propria particularitate, se schimbă după naștere și de multe ori aceste modificări nu bucură o femeie, dar invers este într-o stare de depresie.

După naștere, în cele mai multe cazuri apar vergeturile, burta este foarte dificil să se întoarcă din nou în perfectă stare, să-l faci plat și tras, dar pieptul își pierde forma, din cauza aceasta stima de sine și starea de spirit e scăzută. Prin urmare, este necesar, înainte de sarcină pentru a afla despre modul de a elimina vergeturile după naștere și de a restabili organismului frumusețea ei.

Nu repeta greșeala multor femei, fetele doresc o pierdere in greutate instant. Nu încercați o varietate de metode diferite de a pierde în greutate, riscați cu sănătatea ta, așa cum în multe metode e înșelăciune. Înainte de a lua la testarea unei metode trebuie toate să fie analizate cu atenție și cântărite, nu ar trebui să riști inutil cu sănătatea dumneavoastră.

Efort de a pierde în greutate și de a scăpa de vergeturi, este important să țineți minte că organismul va reveni la normal pe cont propriu. Da, aceasta este un proces destul de lung și complicat și femeia în acest moment este doar să-l ajute, și să nu conducă la epuizare diferite experimente. Dacă nu interveni în acest proces, ci pur și simplu pentru a observa schimbările în timp, organismul poate începe să observați o schimbare înspre bine.

Cu toate acestea, dacă să nu faci nimic atunci riști să rămâi fără abdomen plat, talie subțire și cu vergeturi. Pun pariu că ai o întrebare, ce încă se poate face pentru a elimina burta și vergeturile apărute după naștere?

Depozite de grăsime care se acumulează in corpul uman, este distribuit în mod inegal. Dacă urmărești după femei, putem observa că destul de des la femei relativ subțiri au grăsime pe burtă și coapse. Bazat pe acest lucru, putem trage concluzia că este necesar să se acorde o atenție specială anume țesutului adipos din organism, dar nu greutății și înălțimii.

La o femeie adultă și sănătoasă se acumulează în organism grăsime circa 24%, din care jumătate este concentrată în fese, sâni si coapse. În cazul în care stratul de grăsime este redusă din cauza medicamentelor utilizate în mod activ sau diferite diete, acest lucru este în detrimentul sănătății femeilor.

In timpul sarcinii, depozitele de grăsime, datorita schimbărilor hormonale din organism, se acumulează rapid. Aceste nevoi fiziologice ale organismului, și acest lucru este firesc, deoarece este necesar pentru a proteja fătul.

Vergeturile după naștere cum să scapi de ele

Este important să țineți minte că să te ocupi de corecția figuri în nici un caz nu se poate mai devreme de 6-8 saptamâni după naștere vaginala(naturală). În cazul în care nașterea a fost prin intervenție chirurgicala (cezariana), această perioadă va crește la 2-2,5 luni.

Nu neglijați acești termeni și de a începe exercitarea înainte, s-ar putea obține gapping (desfacerea cusuturii), înflarea pereților vaginali și alte probleme. În această perioadă vă poate ajuta în continuare corpul fără exerciții, acordați o atenție la ceea ce mănânci.

Este demn de remarcat că nu există o singură regulă clară, de repere cum de a restabili forma sau modul de a elimina vergeturile după naștere. Fiecare femeie alege acea metodă care îi pare mai accesibilă pentru ea și corectă. Cele mai bune mijloace pentru a elimina și strânge abdomenul după naștere este modelarea.

Această metodă a colectat toate cele bune aerobica și gimnastică, cu o posibilitatea de a recrea figura perfecta. Ocupîndute cu sportul se poate furniza nu numai impactul necesar asupra mușchilor abdominali, dar, de asemenea, să se adapteze mușchii de la picioare, brațe, spate. În afară de mușchii de mai sus, în nici un caz după naștere, nu trebuie să uităm de piept, strângeți-l la fel de capabil ca modelare.

În afară de formare cuprinzător este recomandat să poarte un sutien strimt, și în mod regulat folosiți măști speciale si creme permise în timpul alăptării. Cel mai mare efect în modelarea aduce cursuri regulate în cluburi de fitness, sub supravegherea unui instructor.

Ca o tânără mamă nu este întotdeauna posibil să iasă din casa de mai multe ori pe săptămână pentru a vizita sala de gimnastică, puteți strânge burta și în casă. Există mai multe seturi de exerciții care au fost special concepute pentru corecția figurii în perioada de după naștere.

Efectuarea exercițiilor la domiciliu

Fără supravegherea instructorului de fitness, este important să ne amintim că înainte de a proceda direct la punere în aplicare a exercițiului, aveți nevoie să petreceți un pic de antrenament (săritul pe coarda sau dans). Nu este nevoie în procesul de nivelare mușchii abdominali pentru a folosi greutăți, așa ca exista riscul ca urmare a obține mușchii voluminoși.

De-a lungul sesiunilor de modelarea de presă trebuie să fie în tensiune, pentru aceasta, aveți nevoie să se balanseze intens. În condiții casnice un pic e mai greu pentru a obține rezultatul dorit, ca în cazul de non-conformitate cu toate echipamentele de fitness, nu se pot obține rezultatele dorite, iar forțele de timp și de energie va fi irosit.

Rețete tradiționale pentru vergeturi după naștere

Prin exercitarea și dieta pentru a elimina vergeturile după naștere, nu uita de pielea ta, mai ales dacă după naștere a rămas vergeturi mici. În acest scop, se recomandă să folosiți rețete destul de simple populare.

• De exemplu, pentru vergeturi folosesc mulți mierea. Miere într-o cantitate mică distribuite uniform pe zonele cu probleme, iar aceste zone sunt bine pălmuite cu palmele.

• Pentru vergeturi de asemenea este excelent untul de cacao, aceasta ar trebui să fie frecat în mod regulat în zonele cu probleme. În general, orice ulei vegetal poate face față cu această problemă.

• Din cele mai vechi timpuri pentru aceste scopuri au folosit cu succes ulei de măsline, ulei de semințe de in, ulei de migdale. Nu uita de masaj, acesta va ajuta sa scăpați de vergeturi, precum și în lupta pentru un abdomen plat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu