Dureri de Cap în Timpul Sarcinii

Durerile de cap la gravide Sarcina – este un moment special in viața unei femei. Apar nu numai schimbări, dar, de asemenea, modificări de fond emoțional a femeii gravide. Schimbările hormonale care apar in timpul sarcinii, afectează starea de spirit.

În acest moment, creșterea în greutate, nasul umflat, umflături în timpul sarcinii, pete pigmentare, si dificultăți de respirație forțat e nervos. Emoțiile șuvoi, aducând probleme apropiaților, precum și gravidei.

O femeie nu poate da o explicație logica de ce astăzi vrea să plângă, și o dorință arzătoare de a încerca mâine scrumbie cu portocale.

Îndoielile o depășesc pe mama viitoare: va putea face față cu toate, de-a cumpăra lucruri pentru copil, să nu uite tot ce este necesar să fie luate la spital, dacă o să fie o mamă bună, cum să acorde o atenție la copil și soțului iubit, să nu ofenseze pe nimeni. Gândurile nu te lasă să te relaxezi și te face nervoasă, așa apar dureri de cap în timpul sarcinii.

Nu întotdeauna o durere de cap e cauzate de un val de emoții. Acesta poate avea o natură organică, aceasta are o explicație și motiv.

Durere de cap la fiecare femeie se manifestă în mod diferit. Dacă se cere la gravidă să descrie durerea, poveștile vor fi diferite. Uneori, durerea este localizată într-o zonă a capului și taie, străpunge, împușcă, într-un alt caz, aceasta ar putea afecta întregul cap, ca și cum ar fi stors într-o menghină.

De luat analgezice in timpul sarcinii nu se poate dar de suportat durerea nai nici o putere. În cazul în care durerile de cap in timpul sarcinii sunt un vizitator frecvent, e necesar pentru a informa medicul dumneavoastră și de a determina cauza.

În cazul în care vizita la medic se amână pentru ceva timp, dar durerile de cap continuă, puteți utiliza unele sfaturi simple.

Cauzele de dureri de cap

1. Migrena dureri de cap localizate pe o parte a capului. Dacă înainte de sarcină te deranja migrene apoi și în timpul sarcinii pot apărea. Durere de cap intensă provoacă greață și vărsați, aducând o ușurință temporară.

2. Toximea devreme in primul trimestru de sarcina este asociata cu dureri de cap.

3. Dependent de meteo, diferențe de presiune atmosferică.

4. Refuzul de la ceașca de cafea preferată de dimineața, o pasiune pentru pofta produselor incongruente, atragerea la sărat.

5. Distonie tip hipotonie, hipertonice si miocardic agravată de hormonale schimbate. Suferă vasele, inima, ca o consecință – dureri de cap în timpul sarcinii. Presiune joasă este mai frecvent la începutul sarcinii, până la sfârșitul celui de al treilea trimestru de sarcină poate crește presiunea.

6. Ne dorința de a mânca și bea provoca un deficit de fluid și afectare cu sânge la creier cu nutrienti.

7. Povară disperate la locul de muncă, mediul familial nesănătos, provoca stres.

8. Antecedente în sinuzita. Dacă înainte de sarcina te-a deranjat sinuzita (gaimorit), rinite și sinuzite, ar trebui să te adresezi la ORL (otorinolaringologie). Primirea medicamentelor mai ales antibiotice nu se poate, dar medicul va alege mijloacele de aplicare locală care vor facilita starea.

Nu se poate de lăsat sinuzita fără atenție ca infecția în sinusurile para nazale este prezentă, care poate cu fluxul de sânge să nimerească la făt in curs de dezvoltare. Consecințe imprevizibile. Sursa de infecție cronica, care includ sinuzită, aveți nevoie pentru a igieniza;

9. Durere de dinți în timpul sarcinii, și altele.

În cazul în care o durere de cap severă, care nu trece timp de o oră, și continuă să crească, nu puteți ezita. Suna imediat o ambulanță și du-te la spital pentru scutirea atacului de dureri de cap.

În cazul în care mama nu vrea în viitor toate nouă luni să sufere de dureri de cap, poți iubi durerea și să o îmblânzești.

Tratamentul durerii de cap în timpul sarcinii

Înainte de a recurge la ajutorul de medicamente, merită să fii abstract si uita-te la tine dintr-o parte, la somnul tău, odihna și alimentația femeii gravide. Uneori lucrurile simple pot ajuta dea scăpa de durerile de cap.

Este timpul să te iubești

Sarcina – perioada minunată când poți deveni un manipulator în cel mai bun sens al cuvântului. Aveți posibilitatea să se referă la stare generală de rău, oboseală și somnolență, și să ia un pui de somn. Taxe de uz casnic pentru a trece pe soț. Puternic nu ar trebui să fie abuzat, dar, uneori, puteți permite soțului de avea grijă de mama copilului său nenăscut.

Dacă munca ia mult timp și duce la epuizare nervoasa, este mai bine să iei concediu de boală și să te relaxezi. Principalul lucru este starea de sănătate a mamei și copilului.

Demult ai vrut să înveți tehnica orientală de artă, să te ocupi dans și să te înscrii la piscină, să înveți tehnici de auto-masaj? E un moment bun! Parțial exercitarea îmbunătățește starea de spirit, ajută la naștere.

Vă puteți înscrie la cursuri pentru femeile însărcinate. Vizita cu soțul tău, în cazul în care planurile de a da naștere împreună. La cursuri de comunicare cu alte mame ajută să treci de frica sarcinii. Instructor cu experiență a cursurilor va risipi îndoielile și ușurința în timpul sarcinii.

Alimentația în mod corespunzător

In timpul sarcinii va trebui treptat să te refuzi de preferatele tale: afumat, grăsime, dulce, fumatul si alcoolul in timpul sarcinii. După naștere, mama care alăptează chiar mai mult necesar să se urmeze o dieta care nu cauzează reacții alergice la nou-născut.

Eliminarea din dietă produsele lactate, în cazul în care cauza de dureri de cap e sinuzita.

Somn împlinit

Cu cât e mai mare burta, cu atât e mai greu de a găsi o poziție confortabilă de a dormi. Există perne speciale pentru femeile însărcinate, care este poziționat între picioare în timpul somnului. Nu se poate dormi pe spate, există vase de răsucirea si nervi care furnizează placenta in timpul sarcinii nutriție.

Salteaua veche trebuie înlocuită cu una nouă perna duo la curățătorie.

Aerul din interior

Nu în ultimul rând este aerul pe care îl respiră mama însărcinată. Plimbările la aer liber ajuta să treci de durerile de cap în timpul sarcinii.

Adesea, aerisiți camera înainte de a merge la culcare. În cazul în care în camera este cald, cumpăra un umidificator sau un purificator de aer mai scump este util și atunci când se naște copilul.

Dacă aceste recomandări nu au avut succes, tratamentul de dureri de cap în timpul sarcinii ar trebui să încredințeze ginecologului ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu