Infecția Urinară în Sarcină

bacterii-in-urinaBacteriile apar în corpul unei femei gravide și la orice altă persoană. Dar a urmări nivelul și dezvoltarea bacteriilor in urina este extrem de necesar. In rândul temei de teste care se obligă medicii să ia, este aceasta: bacteriile din urina in timpul sarcinii. Desigur, analiza nu spune cuvinte, la sarcina – si așa e clar.

Închirierea urinei aproape în fiecare săptămână este foarte obositor, dar, neuitând la acest lucru, de fiecare dată așteptarea rezultatului e cu emoții. Dacă nu suntet o doamna retrăitoare, așteptarea nu va fi dificila. Dar se pare că sunt prezente unele bacterii. Apoi doamna condimentată va retrăii. Întrebări: ce să facă, ce să aștept, care sunt consecințele, cum va influenta asupra copilului. Toate întrebările vor fi răspunse doar de către un medic, si anume ginecologul.

Cei aceasta bacterii in testul de urina

Înainte de temelie unei panici, nu va încurca sa afle un pic despre bacterii, originile lor și efectele asupra organismului uman. Faptul de prezența bacteriilor în urină se numește bacteriurie în știință. În timpul perioadei de gestație există un termen special pentru analiza urinei – bacteriuria timpul sarcinii.

În mod normal, întregul sistem urinar trebuie să fie curat, spune că prezența de bacterii pe abateri de la norma în organism prezența de microbi străini (bacterii). Pentru o femeie gravidă genito-urinar curate sunt deosebit de importante, de aceea este adesea închiriat această analiză.

Când sistemul infectat la momentul nașterii copilului poate deveni infectate de bacterii de la mama. Corpul copilului nu se confruntă cu microbii daunatoare nu poate face față, iar problema va crește într-o problemă gravă. Prezența bacteriilor indică inflamații în organism de femeie, necesar rapid de găsit locul și să elimine concentrarea acesteia înainte de naștere, în timp ce nu a afecta fătul cu medicamente. Nici însărcinatei, nici în beneficiul copiilor din situația de acolo.

Și chiar aflinduse în uter, există un risc de infecție bacteriana a copilului. Deosebit de periculos este situația de bacteriurie asimptomatica. În acest caz, dezvoltarea procesului se întâmpla neobservat, fără control, fără a prezenta nici o simptom. O variantă nedorita, dar nu depinde de persoana, cum se vor arata bacteriile.

Conform convingerilor medicilor si pielonefrita, și bacteriurie, chiar și în stadiul primar de dezvoltare ar putea declanșa un avort spontan sau naștere prematură. Din nou, pentru că din dorința organismului de a scăpa de nedorite și dăunătoare organisme (sau infectate). In optzeci cazuri în urină au găsit salmonela. De asemenea, există și alte specii de bacterii:

  • Proteus;
  • Klebsiella;
  • Enterobacter;
  • Streptococcus;
  • Stafilococ.

Cum, atunci, apar bacteriile in organismul gravidei

Bacteriile din urina in timpul sarcinii apar cu diferite circumstanțe și motive. In timpul sarcinii, a creat mai mult un mediu favorabil pentru dezvoltarea bacteriilor în organismul femeii. Urină stagnantă este una dintre motive. Eata de ce, este de dorit să bea băuturi diuretice pentru eliminarea de la nivelul vezicii urinare la cea mai mare cantitate posibilă de urină.

Cu cit mai puțina urina se elimina, cu atât e mai mare șansa de un mediu favorabil pentru dezvoltarea de inflamație și bacterii. Uterul in creștere exercita presiuni negative asupra rinichilor, de la ce ei se inrautatesc in performanta lor, încetinirea funcției sale în organism. În plus față de datele de mai sus mai adăugam și schimbările hormonale.

Genito-urinar canal viitoarei mame cu privire la structura a corpului este aproape de rect, și o burtă mare împiedică desfășurarea normală de toaleta igienica. Dartrebuie de stăruit de spălat organele des si atent. Se permite spălarea cu suplimentareaomorârea microbilor cu șampoane sau geluri. De exemplu, Lactacyd.

Pentru a evita infectarea, bacteriile trebuie respectate cu atenție regulile de igienă personală, să evite relații sexuale cu barbati diferiți sau prea des cu un singur partener. Când istoricul medical înainte de sarcina e necesar sal informam pe medic, pentru analize ulterioare și e posibil să ia pe femeie sub control special.

Sănătatea mamei la momentul desfășurării un impact direct asupra stării de sănătate a copilului în viitor. Diabet zaharat, cariilor dentare, imunitate slăbită – factori favorabili pentru dezvoltarea agenților patogeni microbiene bacterii. În cazul în care bacteriile sunt detectate, nu panicați.

Ce faci atunci când in urina sunt bacteria

Medicii susțin că bacteriuria la femeile gravide sunt frecvente. Un astfel de diagnostic este de cinci ori mai des anume lor. Prevalența nu înseamnă că nu trebuie să acorde o atenție, ci, dimpotrivă foarte serios sa ne uitam la situația neplăcută. Bacteriile se multiplica cu viteza fulgerului și timpul de așteptare pentru ca va trece singura, nui.

Tratarea samavolnica nu va avea efect. Nici un fel de tincturi și ierburi nu vor ajuta la fel de mult ca pentru a obține complet scăpa de microb. Spălarea frecventă doar va stopa dezvoltarea bolii. Pentru o profilactica astfel de spălare organelor genitale este destul de adecvat, dar nu suficientă pentru un tratament eficient.

În perioada de boala va fi nevoie de a da analiza de urina mai des. Nu întindeți cu tratament și nu riscați – următorul pas după ce a constatat poate fi o infecție mai grava sau o amenințare de întrerupere a sarcinii. Amenințare de avort spontan nu este un fapt, dar în cazul în care fătul supraviețuiește atacului de bacterii, atunci acesta va afecta dezvoltarea sa în uter.

Țineți minte că, odată cu anunțul de sarcina, femeia numai dacit sa treaca o serie de teste pentru a determina starea corpului și eliminarea rapidă a acestuia de bacterii sau inflamație. De aici concluzia – nu neglijeze regulile de igienă personală, fie înainte de naștere sau in timpul gestației sau după naștere, în timpul alăptării. Să fie întotdeauna de alertă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu