Arsurile la Stomac in Timpul Sarcinii

Cum sa evitam arsurile la stomacPovestea noastră de astăzi este despre una dintre cele mai comune simptome experimentat de femeile gravide – arsuri la stomac. Marea majoritate a femeilor gravide, se confruntă cu o senzație de arsură în gură sau în stomac. Această condiție, care creează disconfort, creează în mod constant disconfort viitoarei mame însărcinate.

Cauzele de arsuri la stomac in timpul sarcinii

Încercați, dragi cititori, pentru a găsi răspunsuri la aceste întrebări, interesul multor femei. Principala cauza de arsuri la stomac este hormonul progesteron. Se slăbește efectul musculatura hormon de mușchi de esofag, în care se elimina o cantitate mare de acid clorhidric. Atunci când in organismul unei gravide creste si se dezvolta o noua viață creste și uterul, unde se afla fătul.

În consecință, aceasta la rândul său, comprimă organele interne, care este, de asemenea, o condiție prealabilă pentru apariția de arsuri la stomac.

Așa cum am observat, arsuri la stomac – nu e o boala, ci doar manifestarea ei. Dar femeile însărcinate acest sentiment aduce momente neplăcute, repetate foarte des. Și, se pare că aceste senzații sunt nelimitate! De fapt, această condiție face să caute mijloace mai productive pentru eliberarea din starea de nesuportat de sarcină – arsuri la stomac, adăugarea de noi la cele existente.

Consolare pentru tine, dragă mamă, acesta poate fi cunoștință de faptul că arsurile la stomac în sine nu este dăunătoare pentru sarcina sau personal pentru copilul tău. Va trebui să accepți doar faptul ca trebuie sa suporți arsuri la stomac, pana la sfârșitul sarcinii. Astăzi, vă vom ajuta să aflați cum puteți reduce arderea și de fapt sa te simți ușurată. Pentru aceasta, ai nevoie doar pentru a găsi și alege instrumentul potrivit doar pentru tine, care va da un rezultat pozitiv.

Medicamente

Exista multe medicamente care pot ajuta gravidelor la ușurarea neplăcuta sau rezolvarea acesteia. Dar, nu este o noutate că în timpul gravidantii, viitoarea mama este contraindicat medicamente. Și numai unele dintre ele pot fi folosite cu acordul unui medic.

Una din fondurile aprobate pentru femeile gravide este rennie. Aceasta afectează la acid provocând arsuri la stomac, și se neutralizează, în timp ce aceasta nu absorbit in sânge (ca toate preparatele antiacide). Această facilitate este aprobata de către multe femei care au devenit mame, precum și medici, cu toate acestea. Rennie conține calciu, iar excesul acesteia poate duce la osificarea timpurie a craniului a viitorului copil, dar este plina de probleme la naștere.

Preparate antiacide în afară de calciu conține magneziu, și aluminiu. De aceia, ar trebui să fii foarte atent cu privire la utilizarea acestora și numai după consultarea cu medicul dumneavoastră. Ce ar trebui să vă păstrați de la consumul de ele? În primul rând, pasă de viitorul copilului dumneavoastră, dacă nu vrei să fie o naștere prematură.

Există o serie de medicamente care pot oferi gravidei arsuri la stomac: smectită, almagell, maalox, și altele. Dar, mai întâi, ele nu pot fi folosite dacă luați deja alt medicament. Și, în al doilea rând, publicitatea zilnica pe canalele de televiziune ar trebui să vă puie pe gânduri: ele oferă aceleași produse pentru toată lumea. Și tu, dragilor, mai ales în poziția ta!

Și dacă nu aveți putere să înduri arsuri la stomac, vă recomandăm să porniți din nou la „bunica” rețete populare.

Cum scapi de arsurile la stomac în timpul sarcinii

Cât de des trebuie să ne adresam la sfatul mai multor persoane cu experiență, sau pur și simplu experiență pentru tine sau un alt mijloc. Anume pe propria experiență, putem verifica eficacitatea diverselor instrumente pe care le oferim, ca reacția să-i dea la persoane diferite pot fi cele mai imprevizibile.

Să ne oprim la cele mai renumite:

 • semințe de floarea soarelui crude, precum în zonele rurale mai multe șanse de a folosi semințe de dovleac crude;
 • o coajă de pâine, de preferință veche;
 • o lingurița de ulei de floarea soarelui nu prăjită;
 • ciocolată;
 • lapte;
 • apă caldă sau rece (la care si cum aduce alinare);
 • apă minerală;
 • ceaiuri din plante de mușețel, sunătoare (dar ele nu sunt de dorit în timpul sarcinii);
 • cereale și jeleu.

As dori să atragă atenția asupra credința populară că arsuri la stomac se tratează cu praf de mâncare. Nu credeti! Soda nu te ajuta, doar va exacerba arsuri la stomac si pot fi periculoase pentru tine.

Egzista in popor părere că aceste fonduri menționate ar trebui să fie utilizate atunci când apare arsuri la stomac, adică bea sau manincale.

Ce te va ajuta personal pe tine dragă mămica, fiecare dintre voi sa alegeți ce va convine cel mai mult. Încercați: poate te va ajuta, și poate că nu te va ajuta.

Mai bine din nou să acorde o atenție la stilul tău de viață și la alimentație – si va fi bine la tine.

Sfaturile mele

 1. Schimbați meniul: toate mesele, băuturile, alimente care pot contribui la eliberarea de acid clorhidric – iubit de toate femeile produse de patiserie, în special, proaspăt și bogat in grăsimi peste și carne, ouă, fierte tari, pomușoare acre si fructe, cafea, înghețată, sucuri , afumat, prăjit si picante – elimina.
 2. Mananca mai des aceste feluri de mâncare și băuturi: lapte, smântână, iaurt, brânza de vaci, unt și legume, omleta, aburit, carne și pește (scăzut de grăsimi), pâine albă veche. Toate acestea neutralizează acidul clorhidric, care provoacă arsuri la stomac.
 3. Vă recomandăm să luați oțet de mere natural (la un pahar de apa fiarta – una sau două lingurițe) și bea înghițituri mici.
 4. Este util sa mănânci de 5-7 ori pe zi (mai des și lent). Bine mesteca. Trei ore înainte de somn oprește consumul de alimente. Și, în orice caz, nu se întindă imediat după mese trebuie să fie în poziție verticală timp de cel puțin 30-40 de minute.
 5. Somnul este de dorit să fie ridicat parțial în partea superioară a corpului (dacă nu aveți contraindicații).
 6. În cazul în care, în somnul de noaptea va creste arsuri la stomac, cel mai bun remediu – te ridici, mers pe jos, puteți mânca o bucată de biscuit uscat.
 7. Evitați în timpul sarcinii nu face nici o mișcare bruscă și înclinați, nu purta haine înguste și strâmte, aveți grijă să nu apară constipație.

Principalul lucru, dragi femei, sunteți pasibile să răbdați totul, să îndurați, pentru că ai dorința – un mult-așteptat miracol, al cărui nume – un copil!

Va doresc sănătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Totul Simplu